Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Pepe $
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Pepe $ » 07 jun 2011, 11:47

Kako su samo on i Marcelo kombinovali po lijevoj strani
:lol: :mrgreen:
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 07 jun 2011, 12:52

Pepe $ je napisao/la:
Jesu kombinirali po lijevoj strani van terena.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 jun 2011, 12:57

Fabregas,Neymar,Coentrao sve suplja prica (hvala Bogu pa jeste),šansu treba dati mlađim igračima,a ne dovoditi neke kvazi igrače koji ce tu doći samo da bi se pisalo o njima... AKA ROBINHO ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 07 jun 2011, 13:01

Garay acepta salir del club pero no sabe nada del Benfica, según su agente

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 07 jun 2011, 16:00

Ibrahimović_God je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... o-coentrao

Odahnite :roll:

Blago vama kad ne zelite ovakve igrače :roll: al štaćeš kad ste navikli kupovat samo gotove, izgrađene fudbalere ... :oops:
Taj goal.com je sra.nje! A de ti meni reci šta će on raditi u Real Madridu? Gde će igrati? Mi imamo Marcela, levog beka, levo krilo, levi Bog, lik sve igra. Coentrao khm, dobar je i sve, ali goni ga u pm.

Meni je svejedno hoće li doći il ne, ionako može samo vodu donositi Marcelu.. :roll:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 jun 2011, 16:15

Benfica hoce da otvori disciplinski postupak protiv Coentraa zbog toga jer je u intervijuu za AS rekao da zeli u Madrid, da mu je to san, itd. itd., steta sto nece imati kad obzirom da ce u toku dana dogovoriti sa Realom sve uvjete (u Madridu je danas). Samo da nas ovi iz uprave Benfice ne odbiju, onda ce se sve po Coentraovim ledjima odigrat.
http://www.as.com/futbol/articulo/solo- ... ftb_23/Tes
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jun 2011, 16:22

Nek dođe ko ga **** što neko reče imamo lijevog boga tu i on mu može donosit vodu to je to
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 jun 2011, 16:25

LBJ MVP je napisao/la:Nek dođe ko ga **** što neko reče imamo lijevog boga tu i on mu može donosit vodu to je to
A sta ces ako se Marcelo povrijedi? Sta ces ako se Ronaldo povrijedi? Sta ces ako se Di Maria povrijedi? Cak i Ramos... sta ces kad opet Di Maria moradn'e igrat drugog beka protiv cigana pa crkne ko konj?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jun 2011, 16:35

Portillo je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Nek dođe ko ga **** što neko reče imamo lijevog boga tu i on mu može donosit vodu to je to
A sta ces ako se Marcelo povrijedi? Sta ces ako se Ronaldo povrijedi? Sta ces ako se Di Maria povrijedi? Cak i Ramos... sta ces kad opet Di Maria moradn'e igrat drugog beka protiv cigana pa crkne ko konj?
1.Ima Arbeloa
2.Ne vjerujem da je moguće ikako da nam Ramos,Marcelo,Di Maria,Arbeloa i Ronaldo budu odjednom povrijeđeni
3.Imamo dobru školu fudbala barem tako kažu pa zar je toliko teško nać nekog beka tamo da zamjeni Marcela ponekad,a ne dovodit nekog pare nisu problema no nikad mi neće bit jasno što će nam backup od 20 miliona možda i više
4.Svi dobro znaju da je meni Di Maria višak u ovoj ekipi tako da ne bih bezveze pisao
5.Protiv cigana je bitno imati samo 11 igrača da mogu trčat više od njih i doće rezultat 8-)
6.Imamo i Hamita koji može igrati na više pozicija
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 jun 2011, 16:39

LBJ MVP je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
1.Ima Arbeloa
2.Ne vjerujem da je moguće ikako da nam Ramos,Marcelo,Di Maria,Arbeloa i Ronaldo budu odjednom povrijeđeni
3.Imamo dobru školu fudbala barem tako kažu pa zar je toliko teško nać nekog beka tamo da zamjeni Marcela ponekad,a ne dovodit nekog pare nisu problema no nikad mi neće bit jasno što će nam backup od 20 miliona možda i više
4.Svi dobro znaju da je meni Di Maria višak u ovoj ekipi tako da ne bih bezveze pisao
5.Protiv cigana je bitno imati samo 11 igrača da mogu trčat više od njih i doće rezultat 8-)
6.Imamo i Hamita koji može igrati na više pozicija
1. Arbeloa ne moze ni blizu odigrat dobro na lijevom beku kao sto to moze Coentrao koji je za nijansu losiji od Marcela, ne znam dal' je cak i losiji.
2. Nece svi odjednom, al' kad se Marcelo povrijedi nece ga mijenjati Arbeloa nego Coentrao, ista stvar i sa Ronaldom i sa ostalima.
3. Nema u Canteri idealnog lijevog beka (Nacha prodali Levanteu).
4. -
5. Nidje veze, Coentrao je mnogo odgovorniji u obrani od Di Marije i prirodna pozicija mu je lijevo krilo/bek za razliku od Di Marije koji igra desno krilo, tako da cemo mnogo dobiti kada on bude igrao protiv cigana.
6. Hamit je dosao samo da pravi drustvo Sahinu i Ozilu.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jun 2011, 16:48

Portillo je napisao/la: 1. Arbeloa ne moze ni blizu odigrat dobro na lijevom beku kao sto to moze Coentrao koji je za nijansu losiji od Marcela, ne znam dal' je cak i losiji.
2. Nece svi odjednom, al' kad se Marcelo povrijedi nece ga mijenjati Arbeloa nego Coentrao, ista stvar i sa Ronaldom i sa ostalima.
4. -
5. Nidje veze, Coentrao je mnogo odgovorniji u obrani od Di Marije i prirodna pozicija mu je lijevo krilo/bek za razliku od Di Marije koji igra desno krilo, tako da cemo mnogo dobiti kada on bude igrao protiv cigana.
1. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: Čuj ne znaš ni dal je lošiji svašta :mrgreen:
Arbeloa ne može ni približno dobro odigrat kao kanarinac? :roll: A jbt
2.Bio bi odlična zamjena Ronaldu,ali i to je 4-5 tekmi godišnje tu opet Sarabia ili neko drugi stupa na scenu,a ako se Ronaldo povrijedi da odsustvuje duže sa terena morali bi se prilagodit gdje bi čak i Ozil mogao ići na krilo,a opet govorim ti ne zaboravi i Hamita on će igrati više engo što ti misliš.
3.-
4.-
5.Protiv cigana ćemo puno dobit sa Nurijem u sredini Pepe-Nuri-Xabi mogu odlično odgovorit Xaviju i Biskvitu,a i što bi za njih spremali specijalnu taktiku ja vjerujem da na njih može i ići standardnih 11
6.Praviće im društvo na terenu jer može igrati na više pozicija zapravo on može da bude upravo taj 11 umjesto Di Marie da igra tog polubeka naravno,ako budemo igrali isto kao ove sezone protiv cigana

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 jun 2011, 16:52

LBJ MVP je napisao/la:
Portillo je napisao/la: 1. Arbeloa ne moze ni blizu odigrat dobro na lijevom beku kao sto to moze Coentrao koji je za nijansu losiji od Marcela, ne znam dal' je cak i losiji.
4. -
1. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: Čuj ne znaš ni dal je lošiji svašta :mrgreen:
Arbeloa ne može ni približno dobro odigrat kao kanarinac? :roll: A jbt
2.Bio bi odlična zamjena Ronaldu,ali i to je 4-5 tekmi godišnje tu opet Sarabia ili neko drugi stupa na scenu,a ako se Ronaldo povrijedi da odsustvuje duže sa terena morali bi se prilagodit gdje bi čak i Ozil mogao ići na krilo,a opet govorim ti ne zaboravi i Hamita on će igrati više engo što ti misliš.
3.-
4.-
5.Protiv cigana ćemo puno dobit sa Nurijem u sredini Pepe-Nuri-Xabi mogu odlično odgovorit Xaviju i Biskvitu,a i što bi za njih spremali specijalnu taktiku ja vjerujem da na njih može i ići standardnih 11
6.Praviće im društvo na terenu jer može igrati na više pozicija zapravo on može da bude upravo taj 11 umjesto Di Marie da igra tog polubeka naravno,ako budemo igrali isto kao ove sezone protiv cigana
Aj dobro... eto ispade tromi desni bek Arbeloa koji valja samo u obrani bolji na lijevom beku od Coentraa :cry: Dalje, vidim spominjes Sarabiju koji je ove seozne dobio ravno 20 minuta za igru, i ove ce sezone biti tako, nije to tesko zakljuciti obzirom da u timu imas 28 igraca.
I cekaj, kakve sad veze ima Sahin sa Coentraom? Nikakve razlike, znaci ispada samo Lass/Khedira sve ostalo ostaje isto.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 07 jun 2011, 16:56

Evo šta mi nije jasno. Da se razumijemo nisam za dovođenje beka/krila od 30 milijuna eura ali toliko hvalite odjednom sad Marcela a do nedavno je bio predmet ismijavanja većine forumaša, tek je ove godine možemo reći ličio na nešto iako vazda ima svojih izleta.. Sad govorit da je Bog na lijevom beku e to mi ne ide u glavu. Očito samo mi možemo tako precijeniti naše igrače.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jun 2011, 17:00

Da u timu 28 igrača i Coentrao 29 :roll:
Toxicity je napisao/la:Evo šta mi nije jasno. Da se razumijemo nisam za dovođenje beka/krila od 30 milijuna eura ali toliko hvalite odjednom sad Marcela a do nedavno je bio predmet ismijavanja većine forumaša, tek je ove godine možemo reći ličio na nešto iako vazda ima svojih izleta.. Sad govorit da je Bog na lijevom beku e to mi ne ide u glavu. Očito samo mi možemo tako precijeniti naše igrače.
Kakvi god da su naši su meni je i Gago igračina sve dok igra za nas
A i šta te to čudi navijačima Barce je Dani Alves koji od 10 centaršuteva 1 dobar najbolji desni bek na svijetu,navijačima Chelsea Lampard najbolji veznjak na svijetu......Dobro ne valja mi ovaj primjer rekao si zadnju sezonu Bale je navijačima Tottenhama najbolje krilo trenutno iako iza sebe nema ni cijelu sezonu kvalitetnu,Chicharito novi RVN tako ti to ide sa navijačima/simpatizerima
Svako ko kaže da je objektivan laže :mrgreen:

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 07 jun 2011, 18:37

Da u timu 28 igrača i Coentrao 29
5,6 out - do 7m.. :)
Pravda za Pepea

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 07 jun 2011, 19:29

Imamo sjajno popunjenu odbranu i vezni red. Univerzalac Arbeloa je sposoban igrati sve na vrhunskom nivou. Ramos je sjajan na poziciji stopera, sjajan vezni red imamo, igraca pregrst, samo je znaci problem ovaj napad.

S obzirom da ce crno smece napustiti Real, ostaje nam veliki Higuain koji ne moze igrati cijelu sezonu na visokom nivou kao niko drugi, pa nam treba zamjena, a to ne moze biti Bezvezema jer ce on napustiti Real Madrid s obzirom da je los igrac.

Uvjeren sam da necemo dovoditi nove propalitete, tipa Aguero i sl., i da ce uprava nakon Santiago Bernabeu kupa dobro razmisliti i sebi reci, to je to, zelimo Huntelaara!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 jun 2011, 19:45

Njemačka vodi 2:0 protiv Azerbejdžana Oezil ima postignut gol i upisanu asistenciju :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 07 jun 2011, 19:52

*p!p!t@* je napisao/la:Njemačka vodi 2:0 protiv Azerbejdžana Oezil ima postignut gol i upisanu asistenciju :D
Nije dzaba igrac Real Madrida :)
Pravda za Pepea

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 07 jun 2011, 19:54

Sad evo gledam sto ovi iz Barce nazivaju Puyola igracem iz svoje skole, igrao u njihovom omladinskom pogonu, stigao sa 17 godina, mislim kao i Pedro i Busquets

Pa i Real je doveo Higuaina koji je igrao malo u Castilli i ne nazivamo ga svojim igracem.

Kako debilno

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 07 jun 2011, 20:16

Madridism je napisao/la:
Pepe $ je napisao/la:
Jesu kombinirali po lijevoj strani van terena.
Izvini druže,nisam ulazio na forum do sada,ali hajde molim te objasni mi kako van terena :!: :?: Možda je Heinze bio startniji od Marcela tada,ali Marcelo je u sezoni 2007/2008 sakupio 24 nastupa za Real Madrid u Primeri :) Za Robinha da ne govorim,jer je on odigrao 32 utakmice,ali uzimam samo Primeru za obojicu+koliko su odigrali tekmi u LŠ i kupu.Ne znam za tebe,ali ja sam ih gledao da igraju zajedno.Marcelo je nekada igrao i u veznom redu,a Robinho u napadu kada je RvN bio povrijeđen-ali ne dugo ;)
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.