Ova Rumunija na papiru je ispodprosjecna reprezentacija,pa jedino sto zaista nesto vrijedi u njihovome timu su bekovi,i Rat i Sapunaru su igracine,a ostalo-Mutu,koji nije ni sjena onog Mutua u najbolje doba,Marica koji ni u prosjecnome ligasu Stuttgartu ne moze da se izbori da bude standardan u 11,te Torje koji vazi za velikoga talenta..Adinjo je napisao/la:chichak je napisao/la:Treba naglasiti da je Belgija u to vrijeme bila puno jaca od ove sadasnje rumunije i da smo bili ispred jedne turske a sada iza jedne albanije, Ne treba puno pricati o igri dvomeca sa Belgijom,licili smo na nesto,sada nazalost ne licimo ni nasta,zbog koga igraca ili papeta ne znam al znam da smo u qrcu
E moj cicak, ti ono nazivas igrom![]()
Ljudi su nas bili stisli u Zenici na kraju, nismo mogli prnut kako treba, i to jos s igracem manje.
Cuj, Belgija bila puno jaca od ove Rumunije, ja ne znam sta pojedini umisljaju, da je ova Rumunija maciji kasalj. Njihova igra nama nikad i nikako ne lezi, pa eto i ovaka "slaba" kakva je danas.
Pa Dzeko sam vrijedi ko cijeli vezni red i napad Rumunije zajedno..
A Belgija je protiv nas igrala sa igracima poput Vermaelana,Kompanya,,Fellainia,Witsela,Defoura,Hazarda,Dembela..
Sve odreda odlicni igraci,takvih je u timu Rumunije puno manje.