pa ti hoces rec da su oni imali losu repku tu ? Imali su jednog Sukera, Bobana, Prosineckog, Vlaovica, Asanovica itd... Ja nisam rekao da je to neuspjeh, ali da su npr ispali u cetvrtfinalu mislis da bi se to smatralo uspjehom ? Ne bi sigurno sa onakvom ekipom...Monolog je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:jer sa onakvom repkom biti treci, ajd dobro nije lose, ali sigurno sve ispod bi bilo razocarenje![]()
![]()
Argentina, Holandija, Njemačka, Italija, Španija pa i Rumunija (ne računam Brazil i Francusku koji su bili više plasirani na prvenstvu, dakle koji su završili na 2. odnosno 1. mjestu) su sigurno bili veći favoriti od Hrvatske na tom prvenstvu. A ti govoriš da bi bilo razočarenje da nisu bili 3.?! Ma daj, molim te reci mi da nisi bio ozbiljan.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
ser del barça es el millor que hi ha !
Jedan gol do takmicenja... A ovdje miljama daleko ( ili par cm u portugaluT-MAC je napisao/la:1.u vecini slucajeva je do sad tako bilo pa zato pitam...Scof1eld je napisao/la:
Nisam iz Sarajeva, iz Zenice sam, znaci ko god podrzava papeta onda je pitar, hordas ili sta vec ? Ciro nije napravio najveci rezultat ikad nego Baka gdje nam je jedan gol falio do velikog takmicenja... Znam o Ciri sigurno vise nego ti kojem je jedini uspjeh bio 1982god, jer sa onakvom repkom biti treci, ajd dobro nije lose, ali sigurno sve ispod bi bilo razocarenje... Ali opet malo za 30godisnju karijeru![]()
Ne kontriram citav forum, jednostavno mi se svidja nacin na koji nam repka igra, konacno nakon dugo vremena ( izuzev tekme sa Rumunijom)... Svidja mi se sto nam okupljanja vise ne lice na teferic, sto nema 2000 navijaca u hotelu sa igracima, svidja mi se sto prati reprezentativce u njihovim klubovima, sto dovodi mlade igrace, sto nedozvoljava da se neko poigrava sa repkom, sto je doveo u strucni stab "legende", sto ako nista ne yebe mater protivnicima na pressu.... hmmm dosta ?![]()
2.na kraju tih kvalifikacija smo zavrsili koji ???..prvi nismo,drugi nismo...
3.znaci 30-godisnju karijeru...znaci ima 10 puta vise iskustva nego pape..
4.kako igramo ??....neko je vec napisao gol razliku sada i gol razliku iz cirinog perioda..duplo manje golova smo dali ali a duplo vise primili..i nesto bas ne znam da igramo lijepo..jedina da je valjala je protiv rumuna u zenici...luxemburg ne racunam...oni su svakako rekreativci..
5.hmmmm...slike su unaprijed postavljene..kako dzeko i kompanija rostilja i uziva..
6.eto ciro je samo sjedio..i sve cetri u zrak...hahahahahahhahaha
7.poigrali su se rumuni...

Ne znam meni se svidja ta igra koju pokusava prenjeti na repku jer vidis po avataru za koga navijam.. U ovih par zadnjih susreta smo igrali i tako... To za gol razliku i sam znas kako su nam sad igraci u "odlicnoj formi"...
Znaci smijem se kladit da Ciro nije odgledao tekme od igraca.. Uzivo znam da nije sigurno... Vec sam rekao ne racunajuci rumuniju...
Samo da te pitam jesi li gledao dokumentarac "Ciro" i njegovo ponasanje dan prije i na dan tekme sa portugalom ? Znaci lik kafanise, sjedi s kim stigne... Najjaci dio kad objasnjava neku taktiku nekim anonimusima ( ja sam upratio jedino Topalbecirevica) kako bi on volio da igraju protiv portugala neku odbranu, kad kao lopta ode na stranu da oni njega usmjere u liniju pa da ne moze nazad, ni naprijed, da je nabije u aut... Znaci cirkus mrtvi.. Jos rece on to ne moze igrati jer nije vjezbao

ser del barça es el millor que hi ha !
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ćiro kafaniše i sjedi s kim stigne, čak uspije snimiti i par reklama, ode do Dodika da mu udijeli dres, odradi 50-ak gostovanja u emisijama, namakne sponzore, i opet uz sve to, napravi najveći uspjeh reprezentacije od njenog postojanja.
Ovaj niti kafaniše, niti snima reklame, niti dovodi sponzore, a Boga mi, niti pravi rezultate. Jedino što pravi šprdnju od sebe sa kojekakvim nebuloznim izjavama, i to mu dobro ide.
Ovaj niti kafaniše, niti snima reklame, niti dovodi sponzore, a Boga mi, niti pravi rezultate. Jedino što pravi šprdnju od sebe sa kojekakvim nebuloznim izjavama, i to mu dobro ide.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
-
- Kontakt:
To je ta,BRAVO !neko_iz_mase je napisao/la:Ćiro kafaniše i sjedi s kim stigne, čak uspije snimiti i par reklama, ode do Dodika da mu udijeli dres, odradi 50-ak gostovanja u emisijama, namakne sponzore, i opet uz sve to, napravi najveći uspjeh reprezentacije od njenog postojanja.
Safete odlazi !
Stvarno za Razmisliti???? sad ce biti komentar na ovo tvoje---- IMO je Ciriguz igrace u top formi itd itd.neko_iz_mase je napisao/la:Ćiro kafaniše i sjedi s kim stigne, čak uspije snimiti i par reklama, ode do Dodika da mu udijeli dres, odradi 50-ak gostovanja u emisijama, namakne sponzore, i opet uz sve to, napravi najveći uspjeh reprezentacije od njenog postojanja.
Odmah za Zagreb,jeftinija ti je karta.Jer ako ga budes ganjao po Kini nayeb'o si.neko_iz_mase je napisao/la:Ćiro kafaniše i sjedi s kim stigne, čak uspije snimiti i par reklama, ode do Dodika da mu udijeli dres, odradi 50-ak gostovanja u emisijama, namakne sponzore, i opet uz sve to, napravi najveći uspjeh reprezentacije od njenog postojanja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Potpis. Bravo!neko_iz_mase je napisao/la:Ćiro kafaniše i sjedi s kim stigne, čak uspije snimiti i par reklama, ode do Dodika da mu udijeli dres, odradi 50-ak gostovanja u emisijama, namakne sponzore, i opet uz sve to, napravi najveći uspjeh reprezentacije od njenog postojanja.
Safete, idi Bog te pomog'o...
Treba naglasiti da je Belgija u to vrijeme bila puno jaca od ove sadasnje rumunije i da smo bili ispred jedne turske a sada iza jedne albanije, Ne treba puno pricati o igri dvomeca sa Belgijom,licili smo na nesto,sada nazalost ne licimo ni nasta,zbog koga igraca ili papeta ne znam al znam da smo u qrcu 

...nisu mogli da te ugase!!!
Ona Belgija bila jaca od ove Rumunije???chichak je napisao/la:Treba naglasiti da je Belgija u to vrijeme bila puno jaca od ove sadasnje rumunije i da smo bili ispred jedne turske a sada iza jedne albanije, Ne treba puno pricati o igri dvomeca sa Belgijom,licili smo na nesto,sada nazalost ne licimo ni nasta,zbog koga igraca ili papeta ne znam al znam da smo u qrcu

Idi gledaj bocanje.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ova Bosna je slabija od one, pa ti se stoga čini da je ova Rumunija jača od one Belgije. Jednostavno.Bilal je napisao/la:Ona Belgija bila jaca od ove Rumunije???
Idi gledaj bocanje

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hoces da kazes da je ova Ruminija jaka..Bilal je napisao/la:Ona Belgija bila jaca od ove Rumunije???chichak je napisao/la:Treba naglasiti da je Belgija u to vrijeme bila puno jaca od ove sadasnje rumunije i da smo bili ispred jedne turske a sada iza jedne albanije, Ne treba puno pricati o igri dvomeca sa Belgijom,licili smo na nesto,sada nazalost ne licimo ni nasta,zbog koga igraca ili papeta ne znam al znam da smo u qrcu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idi gledaj bocanje.
Pa jaci su Farski otoci od njih a za nas da ne lafim...
chichak je napisao/la:Treba naglasiti da je Belgija u to vrijeme bila puno jaca od ove sadasnje rumunije i da smo bili ispred jedne turske a sada iza jedne albanije, Ne treba puno pricati o igri dvomeca sa Belgijom,licili smo na nesto,sada nazalost ne licimo ni nasta,zbog koga igraca ili papeta ne znam al znam da smo u qrcu
E moj cicak, ti ono nazivas igrom

Ljudi su nas bili stisli u Zenici na kraju, nismo mogli prnut kako treba, i to jos s igracem manje.
Cuj, Belgija bila puno jaca od ove Rumunije, ja ne znam sta pojedini umisljaju, da je ova Rumunija maciji kasalj. Njihova igra nama nikad i nikako ne lezi, pa eto i ovaka "slaba" kakva je danas.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Na kraju jedan bizaran detalj koji je igračima prije utakmice podigao pritisak. Neko iz delegacije je bio pri apetitetu, pa je «slučajno zalutao» u salu gdje ručaju reprezentativci, te pojeo sve kolače sa stola. Sve se mijenja osim manira pojedinaca koji ne propuštaju niti jedno putovanje sa reprezentacijom.
Eto zašto su slabo igrali,sad znamo razlog,svi po tepsiju kolaca i pravac kamp repke
,a šta mislitr ko je pojeo kolace

Stisli jesu ali ga zabili nisu,a mi njima 6 u dva meca,pored toga rastimali ih u Belgiji a i njima je bilo biti ili ne biti. Danasnja rumunija je osrednja repka koja vise nema ni glave ni repa i ciji je fudbal u krizi,htjeli mi to priznati ili ne,njih nema vec duze u vrhu evropskog fudbala kako su znali prije biti. To sto mi nemamo igru i sto smo izgledali jadno je drugi par opanaka ali jednostavno treba priznati da je Rumunija srednja reprezentacija koju samo mi dizemo jer trazimo utjehu kao pa jbg Rumunija nije losa ne leze nam,po toj filozofiji lezi ne lezi najbolje da izaberemo Luxemburg,Estoniju oni nam leze.Adinjo je napisao/la:chichak je napisao/la:Treba naglasiti da je Belgija u to vrijeme bila puno jaca od ove sadasnje rumunije i da smo bili ispred jedne turske a sada iza jedne albanije, Ne treba puno pricati o igri dvomeca sa Belgijom,licili smo na nesto,sada nazalost ne licimo ni nasta,zbog koga igraca ili papeta ne znam al znam da smo u qrcu
E moj cicak, ti ono nazivas igrom![]()
Ljudi su nas bili stisli u Zenici na kraju, nismo mogli prnut kako treba, i to jos s igracem manje.
Cuj, Belgija bila puno jaca od ove Rumunije, ja ne znam sta pojedini umisljaju, da je ova Rumunija maciji kasalj. Njihova igra nama nikad i nikako ne lezi, pa eto i ovaka "slaba" kakva je danas.
...nisu mogli da te ugase!!!
Vjerovatno ce i Osim kao i Pape iskreno se nadam nakon Albanije oba uhvatiti noge.kimbo je napisao/la:Ova prica Susica je danas samo u korist repke nece da uzburkava al covjek siguran sam u to odma poslije tekme podnosi ostavku. Naravno ako ga protiv toga ne nagovori Osim. A KLAN ekipa koja sigurno postoji prihvatit ce novog trenera ma ko da bio i sta mislite ko ce opet morati biti pozivan u repku? I njega ce podrzavati sve dok im ne zabrani festanje na okupljanjima.
I onda neka im ovi ostali iz komiteta i ''ambasadori''pregovaraju sa Platinijem ili Blaterom i yebu konju mater.Isto tako dolaskom novog selektora igraci ce isti moment biti sve i jedan biti standardan u ekipi.A ne zuljati guzove na klupi.Svi ce preci u najjace klubove Evrope a luzerski mentalitet zamijeniti pobjednickim.i nastaviti derati kako male repke tako i velike.Jednostavno nastaviti kontinuitet odlaska na velika prvenstva.A ne da se ovako blamiramo.@ZOI84 Baha ili Prolic-trece nema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma bravo, ti sve znaš, ti si sve vidio, Džeko i Spahić piju, ubijaju se...kimbo je napisao/la:A KLAN ekipa koja sigurno postoji prihvatit ce novog trenera ma ko da bio i sta mislite ko ce opet morati biti pozivan u repku? I njega ce podrzavati sve dok im ne zabrani festanje na okupljanjima.
Bravo, nema šta...
Čelik Zenica 1945
Izvinite, a kako to dodje da je ova Rumunija slaba?Ahmed.S je napisao/la:Hoces da kazes da je ova Ruminija jaka..Bilal je napisao/la:Ona Belgija bila jaca od ove Rumunije???chichak je napisao/la:Treba naglasiti da je Belgija u to vrijeme bila puno jaca od ove sadasnje rumunije i da smo bili ispred jedne turske a sada iza jedne albanije, Ne treba puno pricati o igri dvomeca sa Belgijom,licili smo na nesto,sada nazalost ne licimo ni nasta,zbog koga igraca ili papeta ne znam al znam da smo u qrcu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idi gledaj bocanje.
Pa jaci su Farski otoci od njih a za nas da ne lafim...

Ova Rumunija ima Maricu, tog iz Porta (sjetit ću se već

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Alen Škoro
- Kontakt:
Poslije tekme sa Rumunima u Zenici i emocija,vecina ste bili podrska Papetu,izgubi se poslije toga,odmah se okrecu ledja? Balkanita mentalita.Medjutim ne bih ja ovo nazvao "Balkanita",vec "Bošnjita" mentalita.
Realno gledajuci..
Nemamo repku koja moze svakoga pobijediti,mi smo obicna prosjecna reprezentacija koja se previse digla.Za vrijeme mikado cokolade su i igraci bili bolji,ako nista standardniji u svojim klubovima.Pa tad su vukovi osvojili BuLi.
Stoga, budite podrska ovim momcima i selektoru do kraja.. A po "zavrsetku" kval. bilo to sutra ili u oktobru-novembru kritikujte i tjerajte..
Realno gledajuci..
Nemamo repku koja moze svakoga pobijediti,mi smo obicna prosjecna reprezentacija koja se previse digla.Za vrijeme mikado cokolade su i igraci bili bolji,ako nista standardniji u svojim klubovima.Pa tad su vukovi osvojili BuLi.
Stoga, budite podrska ovim momcima i selektoru do kraja.. A po "zavrsetku" kval. bilo to sutra ili u oktobru-novembru kritikujte i tjerajte..

NON MOLLARE MAI
Ma Belgija vjerovatno nikad nije imala gore kvalifikacije od onih. Kod njih je bio totalni raspad. Cuj puno bolji od Rumunije, ma nema dalje. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.