FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Jedva cekam da se malo zahukta prelazni rok...
trenutno se pominje x nekih imena kao moguca pojacanja, a ako se i upola od toga ostvari bice extra! 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Devil je napisao/la:Napisem citav post o prethodnoj sezoni,o rezultatima,Robiju,igracima i pred kraj za zavrsnu rec mi zabaguje komp ne znam zbog cega i morao sam restartovati.![]()
![]()
Tako da stvarno nemam volje opet isto pisati sada.
I ja jedva cekammarconato je napisao/la:Jedva cekam da se malo zahukta prelazni rok...trenutno se pominje x nekih imena kao moguca pojacanja, a ako se i upola od toga ostvari bice extra!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Koki i zvanicno otisao u Samaru,vrednost transfera verovatno 300-ak hiljada.
Vinicius prva lasta.
Prihvacena ponuda za Ninkova od Bruggea ali se u igri ukljucio sada i Lille koji ga zeli.
Vinicius prva lasta.
Prihvacena ponuda za Ninkova od Bruggea ali se u igri ukljucio sada i Lille koji ga zeli.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dobro je brate,mora ekipa da se malo "REFRESH"Devil je napisao/la:Koki i zvanicno otisao u Samaru,vrednost transfera verovatno 300-ak hiljada.
Vinicius prva lasta.
[youtube][/youtube]
OVo tek sada vidim.
NEPROCENJIVO!!!!
OVo tek sada vidim.
NEPROCENJIVO!!!!
devile, razocar'o si me...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Perverzija.Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]
OVo tek sada vidim.![]()
![]()
NEPROCENJIVO!!!!
Who dares, wins !
Još jedan dokaz da su Delije najbolje na prostorima bivše Juge, ali i šire.Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]
OVo tek sada vidim.![]()
![]()
NEPROCENJIVO!!!!
Respect!
Manijak sam, ali svaka cast. Definitivno najbolji na balkanu.
[youtube][/youtube]
I ovo, 1:10 :O
Manijak sam, ali svaka cast. Definitivno najbolji na balkanu.
[youtube][/youtube]
I ovo, 1:10 :O
Koroman otisao u Rusiju, Krylya Sovetov je nova/stara destinacija!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Stara vest.Rooney88 je napisao/la:Koroman otisao u Rusiju, Krylya Sovetov je nova/stara destinacija!
[youtube][/youtube]
Inace Stamenkovic odbio Neftchi,a Ninkov prihvatio ponudu Anderlechta,sad samo ceka da Vassilevski ode u Wislu.
Ja sam cuo za Ninkova oko milion evra,samo se jos par ekipa ukljucilo u trku ,pa ce biti ono "ko da vise".volim_srpsku je napisao/la:? - $ $ % за "?
Те $ су ? оне " & $ " &?
Inace vec je pocelo narusavanje primirja sa svih strana videcemo sta ce biti.
nema potpisa
Nije to nikakav cirkus,u mnogim muzejima svetskih klubova su ceste pojave karata koje su koristili Putin,Obama,Clinton,Gadafi i ostala raja. 
Admire legendo nije on prviAdmir_Sa je napisao/la:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=516952
materemi ovi prave sve veci cirkus od kluba
Inace u vreme kada se nista ne desava u nasem klubu,igraci na odmoru,prelazni rok nije poceo na nasem forumu je organizovano kao neko glasanje za idealni tim od 1995-2011,pa bi mogli i ovde mi ko hoce i pre svega zna napisati nasu idealnu postavku u tome periodu.Samo bez retardiranih postavki sa Cleom,Stojkovicem i ostalim hibridima. 
Moja:
-----------Milojevic------------
--Basta---Vidic---Guaye--Djorovic---
-Jankovic----Castillo---Ognjenovic--
-----Drulic----Zigic----Pjanovic-----
Trener:Slavoljub Muslin,pomocnici Walter Zenga i Robert Prosinecki.
Morao sam ipak 4-3-3 jer nisam znao koga tu da izostavim,a svakako da je moglo biti jos igraca u ovoj postavi,tipa Lukovica,Bunjevcevica,Perovica,Stankovica,Markovica,Mladenovica,Pantelica,Disljenkovica,Ninkova,Bisevca,Kovacevica,Dudica....
Moja:
-----------Milojevic------------
--Basta---Vidic---Guaye--Djorovic---
-Jankovic----Castillo---Ognjenovic--
-----Drulic----Zigic----Pjanovic-----
Trener:Slavoljub Muslin,pomocnici Walter Zenga i Robert Prosinecki.
Morao sam ipak 4-3-3 jer nisam znao koga tu da izostavim,a svakako da je moglo biti jos igraca u ovoj postavi,tipa Lukovica,Bunjevcevica,Perovica,Stankovica,Markovica,Mladenovica,Pantelica,Disljenkovica,Ninkova,Bisevca,Kovacevica,Dudica....
Ево " $ ' 
--------------------*?*--------------------
*&*-------*$*-------*Гај*-------*?*
-------------------*"*-------------------
*"*--------------------------*"*
-----------------*"*-----------------
-------*"*---------------*"*-------
?: " ("*** $),",",",$,",?
Тренер: ? Зенга ": & "
--------------------*?*--------------------
*&*-------*$*-------*Гај*-------*?*
-------------------*"*-------------------
*"*--------------------------*"*
-----------------*"*-----------------
-------*"*---------------*"*-------
?: " ("*** $),",",",$,",?
Тренер: ? Зенга ": & "
Prema pisanju "Sportskog žurnala", Miloš Dimitrijević je odlučio da pojača Crvenu zvezdu, a za ozvaničenje transfera čeka se samo pristanak Rada.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Malom Chavi je ja mislim istekao ugovor tako da se nema sta Rad pitati,jedino se tu pita Stojic koji mu je menadzer,ali on kaze da je stvar skoro pa gotova.BIce to veliko pojacanje ako dodje.harry_90 je napisao/la:Prema pisanju "Sportskog žurnala", Miloš Dimitrijević je odlučio da pojača Crvenu zvezdu, a za ozvaničenje transfera čeka se samo pristanak Rada.
Koliko je zapravo ova generacija Zvezde slabija od one koju sam gledao prije par godina u kvalifikacijama za ulazak u L.Prvaka protiv Milana? Mislim da je cak mozda te godine Milan i osvojio
A Zvezda u prvoj utakmici igrala odlicno,kod rezultata 0:0 Zigic i neki Bugarin ili sta li je vec imali 100%tne sanse,Milan na kraju pobjedio 1:0,u revansu dobio 1:2,Inzaghi dao gol iz ofsajda 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.