8-3Nimla_RZ je napisao/la:Nisam gled'o drugo poluvrijeme, koliko je završilo?!

Evo svi golovi sa utakmice.

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
8-3Nimla_RZ je napisao/la:Nisam gled'o drugo poluvrijeme, koliko je završilo?!
Ma i ja sam donedavno sumnjao, ali sada bgm ovo pravo postalo ozbiljno. A i previse se ba pise o ovome da bi bila laz, do kraja tjedna ga ocekujem u Madridu. Da dodam da Mirror prenosi da je Realova nova meta Nani. Znaci jos njega dovedemo i sve sto valja u Portugalu je nase, ukljucujuci i treneraMadridism je napisao/la:Sto nisu dali izbijača Albiola?
Koja transfer politika.
I jos sam uvijek uvjeren da je ovo laz, bas zato jer je upleten veliki Ezequiel Garay
Jes, jes, daju nam 25 milja.Madridism je napisao/la:Cekaj, nisam dobro shvatio. Jel to oni nama daju 25 miliona i Coentraa za Garaya, sto je sasvim normalno i ocekivano, ili nekim slucajem mi njima dajemo novac i velikog Garaya za tog nekog Coentraa kojeg ja ni ne poznajem?
Našu igru niko ne može unaprijedit,ali eto opet se bespotrebni igrači dovode nadam se da će ostat samo na glasinamaMonolog je napisao/la:Da se radi o nekom drugom klubu, rekao bih da je glupost dati veliku svotu novca za igrača koji nije prijeko potreban. Bolje da su se ti novci uložili u dovođenje nekog prvoklasnog stopera, negoli lijevog beka i(li) krilo (plus, dali ste stopera). Nani vam uopće nije potreban i stvarno ne znam zbog čega biste njega doveli kada je jasno da on ne može unaprijediti vašu igru.
Real je to moj Monoloze. Djaba sto nije potreban, lakse nam je ovako oslabit druge klubove i pokupovat im kljucne igrace nego sebe izravno pojacavatMonolog je napisao/la:Da se radi o nekom drugom klubu, rekao bih da je glupost dati veliku svotu novca za igrača koji nije prijeko potreban. Bolje da su se ti novci uložili u dovođenje nekog prvoklasnog stopera, negoli lijevog beka i(li) krilo (plus, dali ste stopera). Nani vam uopće nije potreban i stvarno ne znam zbog čega biste njega doveli kada je jasno da on ne može unaprijediti vašu igru.
I AdebanoyaMadridism je napisao/la:Sta velite da otvorimo kakvu anketicu na ovoj temi, pa da vidimo sta ljudi misle ko je najbolji igrac Real Madrida u prosloj sezoni?
Ne moramo staviti sve igrace, dodamo samo Carvalha, Arbelou, Alonsa i O.Ozila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.