FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Utakmica kupa protiv Neckarelz-a ce se igrati na Rhein-Neckar Areni u Sinsheimu,domu TSG Hoffenheima 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Prvo kolo nove sezone odmah idete u Hoffenheim.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
neka ide više i taj riberi vidjećemo što će se naigrat u
realu(opet neće ništa osvojiti),imaće drugi igrači više prostora
nabijem ga na .....
realu(opet neće ništa osvojiti),imaće drugi igrači više prostora
nabijem ga na .....
- bayern4ever
- Kontakt:
Ma neka idmo da ih malo poderemoamerosm je napisao/la:Postao/la amerosm dana 02 jul 2009, 11:25
Prvo kolo nove sezone odmah idete u Hoffenheim.

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- bistrikboy
- Kontakt:
1.kolo Hoffenheim(away)
2.kolo Bremen (home)
3,kolo Mainz(away)

2.kolo Bremen (home)

3,kolo Mainz(away)

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ja mislim da su oni ovaj put potpuno svjesni da nema smisla zadrzavati nezadovoljnog igraca koji jos ne zeli da produzi ugovor...za 20-tak dana ovo ce biti rjeseno,ako ne i prijeBrnJeeH je napisao/la:Ribery odbio 8 miliona koje mu je nudio Bayern
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 51845.aspx
Da li je to na pomolu novi transfer?

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Riberi je danas izjavio da definitivno napusta bayern i da prelazi u redove Reala. Sretno mu bilo. Snaci cemo se mi vec nekako. Jucer sam imao priliku gledati trening Bayerna, njemacka telvizija N24 je prenosila u direktnom prijenosu, zaista se moglo vidjeti nezainteresovanost Riberija, bas je i komentator govorio o tome.
Moze on pricati i izjavljivati sta hoce, ne odlucuje on. 

najgore sto se moze desiti jednome treneru je imati u momcadi jednoga nezadovoljnoga igraca, i jos pri tome ako je najbolji kuku lele. ako francuz ode bayern ce biti losiji nego prosle godine. kada im samo vidim pojacanja- gerlic, olic , covjek im uzeo pare.......
jbt te to ako ce te ga drzati kao roba zbog jeb.enog ugovora koji ima sa Bayernomribery je napisao/la:Moze on pricati i izjavljivati sta hoce, ne odlucuje on.

Svabe su takve, drzat ce ga protiv njegove volje i to ce im se obiti od glavu. Bice nezadovoljan i samim tim remetice atmosferu. Bolje im je da ga prodaju RealuJameS je napisao/la:jbt te to ako ce te ga drzati kao roba zbog jeb.enog ugovora koji ima sa Bayernomribery je napisao/la:Moze on pricati i izjavljivati sta hoce, ne odlucuje on.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
hahahah a mi cemo mu spremiti najbolji docek na Santiago BernabeuHarrison je napisao/la:Svabe su takve, drzat ce ga protiv njegove volje i to ce im se obiti od glavu. Bice nezadovoljan i samim tim remetice atmosferu. Bolje im je da ga prodaju RealuJameS je napisao/la:jbt te to ako ce te ga drzati kao roba zbog jeb.enog ugovora koji ima sa Bayernomribery je napisao/la:Moze on pricati i izjavljivati sta hoce, ne odlucuje on.

Mogu samo zamisliti kakav bi to docek bio, velicanstven... ali ipak mislim da ce ga Bayern prodati ako Real bude bas navalio svim silama da ga dovede. Bude li Ribery ostao u Bayernu propast ce kao igrac, izgubice volju za igrom, a samim tim nece ni napredovati jos vise... Zato mislim da je bolje i za fudbal da Ribery predje u Real MadridJameS je napisao/la:hahahah a mi cemo mu spremiti najbolji docek na Santiago Bernabeu

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
slazem seHarrison je napisao/la:Mogu samo zamisliti kakav bi to docek bio, velicanstven... ali ipak mislim da ce ga Bayern prodati ako Real bude bas navalio svim silama da ga dovede. Bude li Ribery ostao u Bayernu propast ce kao igrac, izgubice volju za igrom, a samim tim nece ni napredovati jos vise... Zato mislim da je bolje i za fudbal da Ribery predje u Real MadridJameS je napisao/la:hahahah a mi cemo mu spremiti najbolji docek na Santiago Bernabeu

Joj, jeste se raspucali na sve strane jadanovici jedni, gdje to bi ste proteklu sezonu, da se onako zajedno malo zayebajemo na racun madridjana.
Co'ek bio otvorio temu koja je sazivjela citavih mjesec dana sa rekordnih 16 postova
, od toga moja tri.
Sad nicete kao gljive poslje kise, samo da bi se brojalo...ja sam navijac najveceg, najboljeg, naj..rine kluba na svijetu.
Ohladite malo, k'o da ste uhvatili Boga za bradu.

Co'ek bio otvorio temu koja je sazivjela citavih mjesec dana sa rekordnih 16 postova

Sad nicete kao gljive poslje kise, samo da bi se brojalo...ja sam navijac najveceg, najboljeg, naj..rine kluba na svijetu.

Ohladite malo, k'o da ste uhvatili Boga za bradu.

Vom Jäger zum Gejagten
A u Realu mu je zagarantovan napredakHarrison je napisao/la:Mogu samo zamisliti kakav bi to docek bio, velicanstven... ali ipak mislim da ce ga Bayern prodati ako Real bude bas navalio svim silama da ga dovede. Bude li Ribery ostao u Bayernu propast ce kao igrac, izgubice volju za igrom, a samim tim nece ni napredovati jos vise... Zato mislim da je bolje i za fudbal da Ribery predje u Real MadridJameS je napisao/la:hahahah a mi cemo mu spremiti najbolji docek na Santiago Bernabeu

Nemojte da pocnemo nabrajati propale igrace

- Omerbavarac
- Kontakt:
Hehe, nece u Real pa makar sjedio na tribinama Allianza
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ej jel istina da je BAUMJOHAN otjeran sa prvog treninga i zasto???
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nemojte misliti da želim riberija u realu (meni je real i ovako dobar tim) ali možda vam bude zaprijetio ko gallas čelziju, kada je rekao ako me čelzi ne pusti da pređem u arsenal zabijaću autogolove
ja mislim da je tako bilo

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.