RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 05 jun 2011, 18:13

AlemC85 je napisao/la:Ima li ikakvih informacija o daljnjoj izgradnji stadiona, čisto informativno pitam, toliko...
za sad nista, ako ista bude bit ce ovde http://www.fkvelez.ba/

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 06 jun 2011, 08:49

Bit ce ovdje? Daj molim te otvori oci ! Ovo je stranica klubske oligarhije koja prezentuje svoja razmisljanja a ne istinu. Bolje reci svoju predstavu za javnost ,jer ako bi iznijeli svoja razmisljanja pojedinci bi zavrsili u zatvoru. Kao sto je svojevremeno emisija " Rodjeni" prerasla u emisiju koja hvali Osmanagica i Ibrakovica , tako je i ova stranica postala sredstvo za obracun sa svima koji ne misle isto! Saopstenje o Vladavicu u Drakulu nema ni traga istini. Zasto se dovelo u situaciju da igraci cekaju 2 mjeseca na "milost" "mocnika" a svo vrijeme su bili tu,spremni za potpis predugovora?! Pa jedna banalnos, utakmica sa Sarajevom,crveni karton dobiva momak koji je usao,mislim br 18, a na nasoj sluzbenoj stranici pise" nakon sto je Durakovic dobio crveni karton i "ostavio" ekipu bla,bla,bla" Hej,SLUZBENA STRANICA!!! Znaci tendenciozno jer znamo da mali Djana smeta pojedincima u toj upravi! isto kao sto su pojedinci na ovome forumu zaduzeni za velicanje Tanovica iako ne daju apsolutno niti jedan odgovor na neka "skakljiva" pitanja! Tipa utakmica sa Zeljom,sada i ranije, odjednom ogromna ljubav sa upravom Zelje, a stvarno cu se u toku dana potruditi da informacije o Tanovicevom "friziranju" ugovora dodju do nekih ljudi koji se bave zastitom drzave. Pa vidjet cemo kako ce to zavrsiti!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 06 jun 2011, 10:44

SRETO,izgledas mi ko neko ko zeli da vodi klub i ako ovako imas razmisljanje budi sto dalje od kluba majke ti mile.Sve si ovo mogao reci na skupstini u decembru ali mi nije jasno zasto nisi i sad nesto pucas po ljudima?Kako ti znas da onaj demant nije tacan??Kako ti znas da u njemu nema ama bas nimalo istine?Evo ja cu ti reci samo da se Drakul hranio na racun Veleza i to provjereno znam.Je li ti dosta????
A sto se tice utakmice sa Zeljom i na " skakljiva " pitanja,Tana je koliko ja znam bio na emisiji nekoliko dana poslije utakmice sa Zeljom i rekao kako uprava nema ama bas nista sa tim,sa pomenutom prodajom i ja sam bio na toj utakmici i znam da je Velez imao gomilu sansi a Zeljo dao 2 gola i igrao na kontre citavu utakmicu.
A ti se pobrini da neko ko vodi drzavu,sazna nesto o Tani :D
Odavno nisam nesto smijesnije cuo a premijer Federacije,covijek koji sve konce vuce u Velezu zeli da Tana sa njim bude u upravi :lol:

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 06 jun 2011, 10:59

KO TEBE PITA ISTA??? KOME SE TI OBRACAS??? HOCES LI TI DA SE VIDIMO NAS DVOICA??? Ne mislim na premijera nego na organe drzavne bezbjednosti! Halo, majstore smiri loptu ili ako zelis reci mjesto i vrijeme! Ja sam za cas posla u Mostaru p..kice mala! Ti si od onih internet junaka pi.kice mala ! E sada cu ja tebe potraziti !
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 06 jun 2011, 11:03

cunami je napisao/la:SRETO,izgledas mi ko neko ko zeli da vodi klub i ako ovako imas razmisljanje budi sto dalje od kluba majke ti mile.Sve si ovo mogao reci na skupstini u decembru ali mi nije jasno zasto nisi i sad nesto pucas po ljudima?Kako ti znas da onaj demant nije tacan??Kako ti znas da u njemu nema ama bas nimalo istine?Evo ja cu ti reci samo da se Drakul hranio na racun Veleza i to provjereno znam.Je li ti dosta????
A sto se tice utakmice sa Zeljom i na " skakljiva " pitanja,Tana je koliko ja znam bio na emisiji nekoliko dana poslije utakmice sa Zeljom i rekao kako uprava nema ama bas nista sa tim,sa pomenutom prodajom i ja sam bio na toj utakmici i znam da je Velez imao gomilu sansi a Zeljo dao 2 gola i igrao na kontre citavu utakmicu.
A ti se pobrini da neko ko vodi drzavu,sazna nesto o Tani :D
Odavno nisam nesto smijesnije cuo a premijer Federacije,covijek koji sve konce vuce u Velezu zeli da Tana sa njim bude u upravi :lol:
KO CE RECI DA JE KURVINO KOPILE?! A PAMETNJAKOVICU??? DA ZALOSNA FACA IZADJE NA TV I PRIZNA DA JE STELIO! A STA JE RECENO CETVERICI IGRACA U SVLACIONICI NA POLUVREMENU??? PA STA AKO JE DRAKUL JEO NA RACUN VELEZA?? TOLIKO MU SE DUZNO IZ PRVOG UGOVORA DA MOZE JESTI 5 GODINA NA RACUN VELEZA! TI SI OVDJE SAMO DA STITIS OVOGA LOPOVCINU TANOVICA! A AKO SI MUDONJA OPET TI KAZEM RECI MJESTO I VRIJEME, SAMO KONTAJ DA MI TREBA OKO 2 SATA DO MOSTARA! AKO HOCES I DANAS!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 06 jun 2011, 11:10

Ja kad bi se nalazio sa nekim,propao bi u zemlju jer nisam dotakao dno jos uvijek a ko govori da ja stitim Tanovica???
Ja samo govorim da si imao priliku sve ovo reci na skupstini u decembru i nisi,sutio si i sad se javljas.Ja znam da vecina u gradu zeli biti dio Veleza ali pricat o nekim organima vlasti da ce istrazit nekog u klubu je za mene smijesno jer znas zasto??'Zato sto bi onda morala istrazit citavu ligu,sve klubove jer ima vecih riba od Tanovica i samo mi je to smijesno a da se nalazim sa nekim i sl.mi ne pada na pamet jer sam p.icka koja ne ide na utakmice i samo pise sa interneta a rekao si prije neki dan da raja iz Filma ne bi volili vidit Tanu u klubu a navijaci ga na skupstini stavili na listu kandidata i njega izabrali.
A sto se tice Drakula,momku zelim sve najbolje i mozda bi i ja da se bavim fudbalom uradio isto ko i on ali ja samo govorim i pitam kako ti znas da onaj demant nema istine u sebi???Eto bi te molio na odgovor jer izgleda mi da znas puno o tom Drakulu kao da si mu neki rod,menager ili sl.

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 06 jun 2011, 11:14

Nema problema curice, sve cu ja to tebi reci bar u jedno oko!Pticice mala slatka,polako,polako!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 06 jun 2011, 11:36

Šta je s Okićem?! Jel ostaje ili ide iz Veleža?
Čelik Zenica 1945

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 06 jun 2011, 12:20

Sreto, ne dipr majketi :twisted:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 06 jun 2011, 12:26

Nije mi jasno zasto nekome smeta necije misljenje u vezi necega??Ja kazem da se ne slazem sa pojedincima koji kazu nesto ali...imamo svi pravo na misljenje.
A SRETO,nemam namjeru da se nalazim sa bilo kim jer je ovo forum,demokratija i tako se i ponasam a da se nalazim sa nekim,ne pada mi na pamet jer zasto to da radim sebi??
Ovdje sam navijac i imam pravo isto ko i ti i meni je interes Velez u globalu a tebi izgleda nije ali to je tvoje misljenje i ja ga postujem i dajem odgovor na to a tebi se on svidjao ili ne,to je tvoj problem

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 jun 2011, 13:16

SRETO JE k.arina od navijaca ......
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 06 jun 2011, 13:19

SRETO manje loze vise vutre dobro je za zivce!!

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 06 jun 2011, 13:35

kimbo je napisao/la:SRETO JE k.arina od navijaca ......
A ti si capi od majmuna :lol:
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 06 jun 2011, 13:38

oldbridge je napisao/la:Sreto, ne dipr majketi :twisted:
A ti posipu,majke ti! :lol: da ti nisi onaj slagirani coto,a brale?
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 06 jun 2011, 13:52

Nego,zna li iko ima li kakvih informacija iz kluba???Zna li iko ista sta se prica a da je ta osoba pouzdana

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 06 jun 2011, 14:00

Haj se sada nadjite ali nam javite gdje i kada ba da navijamo! Svakako se nema sta raditi! :mrgreen:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 jun 2011, 14:05

Dajte,bola koji vam je racku,spustite loptu malo.Sreto bola ohani malo,nije ti covjek nista reko a ti ga izazivas kod OK Korala :D .Spusti care malo loptu.
Necu da ulazim u te tvoje price,vjerovatno neke stvari znas,a neke pretpostavljas.Ne treba Tanu ni napadati a ni braniti.Po meni Tana ima i dobrih i losih strana ali je recimo puno bolji od ljudi koji su prije prolazili kroz upravu.Niko nije u ovakvoj drzavi perfektan.Ali mislim da i ovi koji imaju zamjerki na neke ljude (koji su trenutno)u upravi ili na neki rad uprave da malo primiree i da im damo sansu.Nisu ljudi ni poceli raditi a mi ih olajavamo(ne kazem da nema nekih losih poteza).Dajmo im jos barem pola godine pa ce mo viditi i onda mozemo davati komentare.Ovako se unosi samo nervoza u klub i rad uprave.Po meni imamo najbolje ljude u upravi od rata pa naovamo i mislim da im trebamo vjerovati i dati podrsku(nemamo drugog izbora).I zato i ako ima nesto o cemu bi se moglo pricati(niko nije perfektan)nemojmo iznositi ovako javno jer se stvara losa klima oko kluba.I ja bi volio da su potpisali za nas VLADA i Drakul,ali eto nisu(bog zna iz kojih razloga) i mi moramo ici dalje.Ko kaze da ova uprava nece napraviti mozda bolji tim nego da imamo i ovu dvojicu.Zato moramo svi puhati u ista jedra,pomoci upravi ako mozemo,i jedino tako mozemo nesto napraviti.Ohanite malo
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 jun 2011, 14:06

Vruća ova rasprava maloprije, ali i to je vid demokratije, ma boli me briga ko je god u klubu, samo da konačno izađemo na zelenu granu, to je bitno...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 06 jun 2011, 14:16

Niko ovdje nije napadao ni Drakula ni Vladu i svi su im pozelili srecu a to sto su oni otisli u druge klubove,to je njihova stvar jer su im ti klubovi ponudili sigurno vise nego sto Velez moze.
Niko nije perfektan i svi i u ovoj upravi imaju mana i gresaka jer su nekad radili u Velezu i jedini novajlija je Niksic kojin se ukljucio u rad kluba maksimalno.Svi imaju mane ali ima po meni i dobrih stvari.Mislim da je ova uprava na celu sa Niksicem koji vuce sve konce,najozbiljnija od svih do sad sto su bile.Ja samo govorim kako jeste i mozda nekad branim ovu upravu jer je dala za cilj da se ostane u ligi i taj cilj su ostvarili a drugi cilj im je stabilan i jak Velez i ako toga ne bude,bit cu prvi koji ce napast upravu jer sam ja i prije napadao upravu kad se nije radilo kako treba.Mozda se i sad nece radit kako treba ali je ova uprava ozbiljna i nadamo se svi zajedno da ce biti sve OK.Mozda neko zna vise od mene i ima ih takvi sigurno ali ja sam govorim ono sto znam,govorim po rezultatima i obecanjima.Sjetite se kad je Ibrakovic obecao pohod na Evropu pa smo 8 na tabeli zavrsili a raja se napalila i primila a takva je euforija bila da je to nevidjeno bilo i na kraju dozivismo krah.Pustimo upravu neka radi i tek mozemo neke ocijene davat na polusezoni nadolazece sezone a ako bude kako ne treba,prvi cu se javit i kritikovat rad uprave.
A evo cu pitat SRETU samo,koga bi on volio vidit u upravi Veleza osim ovih ljudi jer ja mislim da ovi ljudi zajedno sa Niksicem mogu naci sponzore,pare i mogu napravit finu ekipu e sad...hoce li ili nece,to niko ne zna pa ni oni u upravi

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 06 jun 2011, 15:09

SRETO je napisao/la:
oldbridge je napisao/la:Sreto, ne dipr majketi :twisted:
A ti posipu,majke ti! :lol: da ti nisi onaj slagirani coto,a brale?
Ne daj boze.

P.s. : Cuvaj se ti svog Sehera. ;)
Samo odatle i mozes s.rati po Tani.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.