Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la soccerfan » 06 jun 2011, 01:12

|BOSANAC| je napisao/la:Nismo mi rekli ništa protiv Džekini pogodaka koji su nam mnogo značili, ali samo kažemo objektivno da se Džeko više ne trudi kao prije i više se bori u Cityu. Jedna utakmica OUT bi njega opametila i mislim da je sada prava prilika, sam znaš da je Vedu zeznula ona teška povrijeda koja ga je koštala titule najboljeg strijelca u Bundesligi, ali šta je tu je.

Ja uostalom priželjkujem napadački tandem Muslimović-Ibišević 8-)
Aha prizeljkuj ti samo pa kad nas ukopaju i jedan i drugi(a hoce 100%) i ne mrdnemo prema naprijed, onda ce biti kuku pomagaj gdje je Edin. Samo bezveze se glupiramo ovdje svi a svima nam je jasno da nas napad bez Dzeke izgleda smijesno da ne upotrabljavam druge rijeci. A ovo protiv Rumunije sto se desilo nije kriv Edin nego invalidi Senijad i Zvijezdan koji se sastavili s loptom nisu a da ne pricam o pasovima za Edina! Edin i Vedo naprijed i rahat 3 boda uzmemo. Bez frke. Ko se umori van, Musli ude. A i Muslimovic je borben tako da moze bez problema igrati i sa Vedom i Edom.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

haka
Kontakt:

Post Postao/la haka » 06 jun 2011, 01:46

soccerfan je napisao/la:
|BOSANAC| je napisao/la:Nismo mi rekli ništa protiv Džekini pogodaka koji su nam mnogo značili, ali samo kažemo objektivno da se Džeko više ne trudi kao prije i više se bori u Cityu. Jedna utakmica OUT bi njega opametila i mislim da je sada prava prilika, sam znaš da je Vedu zeznula ona teška povrijeda koja ga je koštala titule najboljeg strijelca u Bundesligi, ali šta je tu je.

Aha prizeljkuj ti samo pa kad nas ukopaju i jedan i drugi(a hoce 100%) i ne mrdnemo prema naprijed, onda ce biti kuku pomagaj gdje je Edin. Samo bezveze se glupiramo ovdje svi a svima nam je jasno da nas napad bez Dzeke izgleda smijesno da ne upotrabljavam druge rijeci. A ovo protiv Rumunije sto se desilo nije kriv Edin nego invalidi Senijad i Zvijezdan koji se sastavili s loptom nisu a da ne pricam o pasovima za Edina! Edin i Vedo naprijed i rahat 3 boda uzmemo. Bez frke. Ko se umori van, Musli ude. A i Muslimovic je borben tako da moze bez problema igrati i sa Vedom i Edom.
Bice Edo bolji ali kako je bolan Ibricic kriv a ne spominjes onu budalu Spahica koji ne razmislja svojom glavom ni sekunde.Jako sam razocaran njegovim ponasanjem i kao igraca i kao covjeka jer on ne izgleda dobro normalan kad je na terenu.Ito mi je neki kapiten.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 jun 2011, 03:00

soccerfan je napisao/la:

Eh nakon svih ovih postova de nam ti pojasni sta ce mo mi gluho i ne bilo bez klipace u ofsajdima od prve do posljednje minute. Nedaj Boze da neko od nas zeli neuspjeh i repke i Dzeke, ali ovo sto on radi vec duze vrijeme polako al sigurno prekipuje i najmirnijem navijacu. Kako vidim on samo sigurno guzove nabija a kako i nebi kad mu je odavno osnovni sport postao brzo hodanje a zabijanje golova skoro pa postalo nesto nepoznato. Nadam se da niko ama bas niko se ne raduje njegov neuspjehu, ali covjece ti ko da si prespavao svo ovo vrijeme jos od utakmice s Belgijom u Zenici. Sto on spava - to svi vidimo, al imas oci da vidis njegovo spavanje na terenu, a sto je jos gore betonirano spavanje u ofsajdima.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 06 jun 2011, 05:29

haka je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:

Bice Edo bolji ali kako je bolan Ibricic kriv a ne spominjes onu budalu Spahica koji ne razmislja svojom glavom ni sekunde.Jako sam razocaran njegovim ponasanjem i kao igraca i kao covjeka jer on ne izgleda dobro normalan kad je na terenu.Ito mi je neki kapiten.
Jarane spomenuo sam Ibricica zato sto je igrao veznog i on i Miske su bili zaduzeni malte ne da Dzeku napitaju loptama kako bi on postigao gol, ili da ga oni sami postignu. A po meni najveci krivci su losa taktika( uvijek trebamo igrati sa 2 spica pa sta nam Bog da), Spahic i Mravac. :shock:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 06 jun 2011, 05:32

U islamu to nije dozvoljeno nezz je li to htio reći ili nešto drugo ali to nije tema.....

Nezz šta ste se uhvatili Džeke posebno, bio je kao i svi u petak mislim ne možemo mi od njega non stop očekivati da zabija jer ne igra ni on sam jbg.....[/quote]

Al možemo i moramo očekivati da se trudi, jer igra za nacionalni grb, i valjda je ovaj napaćeni narod toliko zaslužio DA SE BORE I IZGARAJU SVI, PA I "zvijezda" DŽEKO!!![/quote]
Jes vala napaceni narod koji Boga moli da Dzeko gresku napravi da bi oni imali mjesec dana materijala za pricu! Svi oni igraju za napaceni narod, ne samo Dzeko! 8-)

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 06 jun 2011, 09:56

Ja svaki put kad igra city pripremim se kao da repka igra meni drago zbog dzeke ... AL koju kur.. mi to treba kad on nece u repci da bude ono sto jest , to nam je dokazao protiv rumunije vise nema te zainteresovanosti kao dok je igrao u Wolfsburgu!! Covjek uzeo pare i gotvo , sto je napredovo napredovo je vise sigurno nece jer njega samo pare zanimaju!!

hebo city , hebo dzeku , hebo repku ... kad crna gora ide a mi nikad necemo jer smo KARINE!!!! NAJVECE

MRSS DZEKO!!!
>>No body likes us but we dont care<<

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 06 jun 2011, 10:12

Mislim komentari kod pojedinaca su ODVRATNI!

Je li stvarno bilo ko od igraca zasluzio ovakve komentare? Desavaju se lose utakmice, na kraju krajeva covjek nije u formi vec nekoliko mjesece, gubi se u City-ju, pa je i logicno da nece biti dobar ni u reprezentaciji.

Ja da sam Dzeko i da citam ove gnusne povracotine, ne bih vise nikada zaigrao za reprezentaciju jer koji klinac to njemu treba, da dodje ovdje pa da ga pljuju. Bolje da onda ni ne dolazi, kolicina lucenja pljuvacke kod vecine se nece bitno povecati, ali barem to nece morati gledati svojim ocima.

Na kraju krajeva primili smo 3 gola, zasto recimo nije ostalo 0-0?
Je li dzeko za to kriv?

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 06 jun 2011, 10:18

Čuj količina lučenja pljuvačke. :lol:
Čelik Zenica 1945

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 06 jun 2011, 10:23

biskitt je napisao/la:Mislim komentari kod pojedinaca su ODVRATNI!

Je li stvarno bilo ko od igraca zasluzio ovakve komentare? Desavaju se lose utakmice, na kraju krajeva covjek nije u formi vec nekoliko mjesece, gubi se u City-ju, pa je i logicno da nece biti dobar ni u reprezentaciji.

Ja da sam Dzeko i da citam ove gnusne povracotine, ne bih vise nikada zaigrao za reprezentaciju jer koji klinac to njemu treba, da dodje ovdje pa da ga pljuju. Bolje da onda ni ne dolazi, kolicina lucenja pljuvacke kod vecine se nece bitno povecati, ali barem to nece morati gledati svojim ocima.

Je li dzeko za to kriv?
a kad bi bilo 0-0 zar ne bi Dzeko bio kriv sto nije 0-1 ??? gluposti pricas..3-0 je bilo zato sto je citava ekipa ispadala ko kakvi pioniri..nikakvog pomijeranja u igri,nikakvog pokrivanja ledja jedan drugom,nista..a kad je Dzeko odigrao neku dobru utakmicu za reprezentaciju..ja se ne sjecam Dzekine dobre igre od mozda Belgije,iako je tu dobar gol dao,al et...a??????zar nije previse odigrati lose utakmice protiv Francuske,Rumunije 2x,Lux,Albanije??????hajd jedna,dvije..al ja nabroja 5 u kojima je bio los do bola..ne mozes vrijedit 30 m OJRA i doci za reprezentaciju igrat i qrcit se..to ne ide..svaka ti cast,uspio si u zivotu sto se tice novca i egzistencije al ako ces brate Edine igrat za BOSNU kako treba IGRAJ, ako ti je ovo neka vrsta zebancije,nemoj ni dolazit, majke ti..ne trebas nam takav..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 06 jun 2011, 10:24

Je li dzeko za to kriv?

PA Nemora , nije ni salihamidzic vise htio pa sta nam fali , nek i on ide za njim u 100 pm!! ha ja ;) ima napadaca dovoljno , kojima gurnes loptu a on dadne gol , kad je on nesto sam uradio??
>>No body likes us but we dont care<<

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 jun 2011, 10:26

Je li dzeko za to kriv?
Da Bogda da cita - nek procita - ako je takav - NEMORA NIKAD VISE NI ZAIGRAT - I SVE SU OVO MANEKENI ZASLUZILI - NEK IGRA ZA UNICEF I ENGLEZE I PARE - AKO MU MI VISE NISTA NE ZNACIMO NE ZNACI NI ON NAMA. SUSIC JE 1000% U PRVU JER I ONO MALO NAPADA DZEKO JE 70% UNISTIO SPAVANJEM I AROGANTNIM SMIJEHOM U OFSAJDIMA. UOSTALOM I MISKE JE NAPRAVIO HILU PREMA REPKI I NAMA NAVIJACIMA KADA NIJE HTJEO ZBOG CIRE DA IGRA U ZENICI PROTIV PORTUGALA PA MU SAD NISTA OD NOGE NE IDE. ETO TAKO SU JADNI OVI MANEKENI ZA KOJE MI DISEMO, VOLIMO IH, STREPIMO. TO IM JE HVALA I TI JOS KO NESTO NAS KRITIKUJES. CUJ OD SAD SAMO ME NACIONALNA REPKA INTERESUJE. ZABOLI ME KITA HOCEL ON VISE IGRAT I NJEMU SLICNI I STA ON MISLI O NAMA. A STA TEK MISLE ONI STO SU PO 2000 KM VOZILI AUTIMA DA VIDE ONU SRAMOTU. NIJE PROBLEM IZGUBITI I TAKO VISOKO ALI TAKO NEZAINTERESOVANO I NEODGVORNO PRICI KVALIFIKACIJAMA E TO NAMA NIJE JASNO. NIJE IM OVO PRVI PUT NE ZAVARAVAJ SE....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 jun 2011, 10:37

D€LUX je napisao/la:

Je li dzeko za to kriv?

PA Nemora , nije ni salihamidzic vise htio pa sta nam fali , nek i on ide za njim u 100 pm!! ha ja ;) ima napadaca dovoljno , kojima gurnes loptu a on dadne gol , kad je on nesto sam uradio??
Ne povodi se za najpriznatijem igracem nase drzave od kad postoji. Covjek igrao u samo tri kluba i sva tri bivsi evropski prvaci. HSV-Bajern-Juventus. To ovaj kloc kome se velika sansa ukazala vjerovatno nikad nece ostvariti. Volio bih da sam samo rijeci hvale pisao o njemu nakon vec datih 20 golova u engleskoj. Bar jednog gola u Rumuniji. Onu stativu/precku iz portugala nek kuci nosi, ono bi prosjecan napadac zavalio. Mislim meni je bas bezze sto sam zaista mislio da on puno vise vrijedi a i zbog odlaska u MC. Prevario sam se a vjerovatno i oni u MC. Sta se desilo u Edinovoj glavi - neznam, ali to sigurno nije vise onaj strelac iz Wolsburga. :oops:

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 06 jun 2011, 10:43

Edin je odigrao lose radi taktike, nije covjek imao nijedne kvalitetne lopte, i eto vas odmah, edin nevalja/nece/ uzeo pare itd.

sram vas bilo, dok je Edin zabijao u proslim kvalifikacijama, niko od vas se nije javljao..
BLUE NATION.

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 06 jun 2011, 11:03

Dzeko ce uvijek biti gledan kao milioner i zato ce uvijek biti meta zlobe i ostalih ljudskih slabosti, mislim da je sam svjestan toga i da takve stvari ne shvata vise licno. Tako da ne treba brinuti da ce on jedva cekati priliku da se ispali iz reprezentacije kao sto je Hasan nazalost uradio (ne krivim covjeka). Edin je strpljiv i dok god bude dobijao poziv, odazivat ce se.

Ivica Osim rece da smo izgubili utakmicu na sredini terena, ali zato raja najvise pljuje Dzeku i Spahica :lol: , ali sta Osim zna i on je milioner :lol: ... Don't hate me, hate the money I see, clothes that I buy, Ice that I wear, clothes that I try, close your eyes, Picture me rollin, sixes, money foldin... You wanna hate me then hate me, what can I do, but keep gettin money, funny I was just like you, I had to hustle hard never give up, until I made it... 8-)
Zadnja izmjena: Zeljovac, dana/u 06 jun 2011, 13:21, ukupno mijenjano 2 puta.

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 06 jun 2011, 11:09

samo treba da se trudi, to je sve sto trazimo. ako nece i nema vise volje neka nas ne zavarava i neka i ne igra. samo neka se uznoji i ganja loptu.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 06 jun 2011, 11:12

Uredu ih je kritikovati,al novinari pretjeruju,pa nije Džeko jedini krivac nego svi zajedno. Ne znam šta stalno potenciraju njegov novac,pa imao je on milione i prije Citya pa je mnogo dao za rep.i cinjenice govore da je on naš najbolji igrac od osamostaljenja. Novinari mogu reci da je spor,možda se malo opustio na pripremama,ali clanci tipa da mu nije stalo,da je u nekom klanu sa Spahićem,malte ne da namjerno gube da bi došao Barbarez su van svake pameti i naravno da će biti ljut zbog takvih natpisa,on je prvo covijek,pa onda sve drugo. Zbog takvih nazovi novinara nekad se naruši atmosfera. Mnogi vrhunski igraci su sjajni u svojim klubovima,a za rep.ništa Modrić, Vidić, pa kad bi gledali kako Mesi igra za Argentinu,a da ne znamo Mesija iz Barce ne bismo ga ni primjetili, Ronaldo također, a ne zaborvimo da je naš Džeko 19 golova dao,a tek su mu 25

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 jun 2011, 11:17

Jaydoo82 je napisao/la:Edin je odigrao lose radi taktike, nije covjek imao nijedne kvalitetne lopte, i eto vas odmah, edin nevalja/nece/ uzeo pare itd.

sram vas bilo, dok je Edin zabijao u proslim kvalifikacijama, niko od vas se nije javljao..
Ti kao navijac Zelje jasno mi je sto cementirano zatvaras oci pred nekim stvarima i mislis da mi covjeka ne volimo i nismo volili. Ovdje je u pitanju odnos prema nama i reprezentaciji. Ne interesuje nas njegov emotivni stav i slicno. Hocemo da je masina s bezosjecajnim izrazom lica ali kad radi ono sto najbolje zna. Zabijaj te golove vise ili te nema nigdje.

p.s. smijesno poredzenje ali takav ti je zivot - Ja i ostali odemo, jedemo i hvalimo cevape samo onda kad su dobri i to je sasvim normalno. Normalno da ih ne jedem i kazem da su losi onda kad su losi. Nemoze ih moj stomak prevariti ako su pokvareni a bili prosle godine dobri. Tako ti je u sveemu..

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 06 jun 2011, 11:31

Je li dzeko za to kriv?

Sreća pa ti nisi Džeko :) jer takvi koji ne podnose kritiku ne trebaju ni da se bave tim poslom. Za koga on igra u reprezentaciji???? Ne igra za pare, može igrati za to da se proda ašto je gnjusno ili za svoju domovinu i narod koji u njoj živi. Ako mu se može rep do neba dizati kada odigra dobro i praviti ga većim maradonom nego što je to i sam on bio, onda neka prima i kritike pa i ove odvratne!!! Kad možeš ti lupati poslije neke dobre tekme da je Džeko najbolji igrač na svijetu što je smiješno btw, može onda i neko drugi poslije ovakve izvedbe reći da je najveći kloc na svijetu i da ne zaslužuje dres svetinje.
Problem je što dok se ne prodaju svi ginu za repku, a jel se malo situiraju igraju po sistemu toplo-hladno.

Ne samo Džeko, nego sve i jedan igrač su zaslužili da ih popljujemo nakon utakmice u Rumuniji!!!

Isto tako, pisat ćemo hvalospjeve kad pobijede nekoga ali ako ovako nastave, Boga mi teško.... :(

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 06 jun 2011, 11:33

Jaydoo82 je napisao/la:Edin je odigrao lose radi taktike, nije covjek imao nijedne kvalitetne lopte, i eto vas odmah, edin nevalja/nece/ uzeo pare itd.

ne vide to ovi strucnjaci kakav crni Dzeko potrosio se za poluvrijeme boreci se sa trojicom i onda ocekivat nesto od njega taktika je bila nula ko munara :roll:

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 06 jun 2011, 11:34

bparena je napisao/la:

Je li dzeko za to kriv?
Da Bogda da cita - nek procita - ako je takav - NEMORA NIKAD VISE NI ZAIGRAT - I SVE SU OVO MANEKENI ZASLUZILI - NEK IGRA ZA UNICEF I ENGLEZE I PARE - AKO MU MI VISE NISTA NE ZNACIMO NE ZNACI NI ON NAMA. SUSIC JE 1000% U PRVU JER I ONO MALO NAPADA DZEKO JE 70% UNISTIO SPAVANJEM I AROGANTNIM SMIJEHOM U OFSAJDIMA. UOSTALOM I MISKE JE NAPRAVIO HILU PREMA REPKI I NAMA NAVIJACIMA KADA NIJE HTJEO ZBOG CIRE DA IGRA U ZENICI PROTIV PORTUGALA PA MU SAD NISTA OD NOGE NE IDE. ETO TAKO SU JADNI OVI MANEKENI ZA KOJE MI DISEMO, VOLIMO IH, STREPIMO. TO IM JE HVALA I TI JOS KO NESTO NAS KRITIKUJES. CUJ OD SAD SAMO ME NACIONALNA REPKA INTERESUJE. ZABOLI ME KITA HOCEL ON VISE IGRAT I NJEMU SLICNI I STA ON MISLI O NAMA. A STA TEK MISLE ONI STO SU PO 2000 KM VOZILI AUTIMA DA VIDE ONU SRAMOTU. NIJE PROBLEM IZGUBITI I TAKO VISOKO ALI TAKO NEZAINTERESOVANO I NEODGVORNO PRICI KVALIFIKACIJAMA E TO NAMA NIJE JASNO. NIJE IM OVO PRVI PUT NE ZAVARAVAJ SE....
100% si u pravu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.