Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Vedadovi avatari dominiraju!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- el-fighter
- Kontakt:
Vedo je ono sto nama treba protiv Albanije i ono sto nam je vjerovatno i falilo protiv Rumunije. Ta njegova rastrkanost, njegova zelja i htjenje su nam bili potrebni protiv Rumunije i vjerujem da ce Susic ga ubaciti od pocetka protiv Albanije. Da se mene pita ja bih Dzeko ostavio na klupi, a poceo bih sa Muslimovicem i Vedom od prve minute.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Vedo treba da igra od 1m..uostalom lik je jednu vec zapuco siptarima
nebi se ljutio da opet.

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Treba li kome Vedinih avatara? 

Meni brate, ako nije problem.Bilal je napisao/la:Treba li kome Vedinih avatara?

#BILDNOTWELCOME
Jednog metraPepe $ je napisao/la:Vedo treba da igra od 1m..uostalom lik je jednu vec zapuco siptarimanebi se ljutio da opet.

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Evo ti pa biraj.kiM. je napisao/la:Meni brate, ako nije problem.Bilal je napisao/la:Treba li kome Vedinih avatara?

Ovaj najjaci.

Vidim , mnogi se okrecu sada i uvidjaju neke stavri o Vedi. Zapamtite nije sramota ni promasiti nesto do cega se doslo 100% trkom od 45-50 metara uz guranje s protivnikom i radom u defanzivi cjelo vrijeme. Drhtavih noga nije sramota promasiti.Vrijeme centarfora gdje se ceka lopta u 16 metara samo i ne igra defanzivno je davno proslo.
Sramota je cekati i gledati kako ti se suigrac pati i ubija od rada a ti hladno cekas onu minutu kada ce lopta doci do tebe da zabijes go a to se protiv pravih ekipa desava mozda jednom u 5 utakmica.
I pamet u glavu kada se opet pojavi neka "tiha" radilica,skromni momak i timski igrac. Tek kad ih budemo imali 5,6 u prvoj postavi onda cemo mozda nesto i postici.
Sramota je cekati i gledati kako ti se suigrac pati i ubija od rada a ti hladno cekas onu minutu kada ce lopta doci do tebe da zabijes go a to se protiv pravih ekipa desava mozda jednom u 5 utakmica.
I pamet u glavu kada se opet pojavi neka "tiha" radilica,skromni momak i timski igrac. Tek kad ih budemo imali 5,6 u prvoj postavi onda cemo mozda nesto i postici.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kada su u pitanju ljudske kvalitete i karakter, Vedad je broj jedan u našoj reprezentaciji. Uvijek odmjeren, nasmijan, pozitivan, što je nevjerovatno za jednog fudbalera. Svi oni imaju uspone i padove, a o Vedinim je suvišno pričati. Zabiješ 18 golova u polusezoni i onda se u jednoj nebitnoj pripremnoj utakmici gadno povrijediš? Vratiš se, ne zabijaš redovno i nakon toga te svi seljakaju na klupu, u slabiji klub, a ti uvijek nasmijan, nikad ništa ružno na trenera, selektora, suigrača... naprotiv, kad ti se pruži šansa, trčiš kao navijen 90. minuta, špartaš sa jedne polovine na drugu, boriš se kao niko i svima je jasno koliko ti je stalo do pobjede i dobrog rezultata...
Selektor te stavi na krilo, stadion ti zviždi, a ti se opet bez imalo ironije zahvaljuješ toj istoj publici... e to je Vedad Ibišević, gromada od čovjeka. Ne mora nikad zabiti gol, nikad mu ne bih zamjerio, jer kad ga vidim da onako zaganja protivničku odbranu, da mu duša na usta izlazi, da stavlja glavu pod kopačku, da mu je toliko krivo kad promaši... ko mu može zamjeriti? Niko normalan.
Selektor te stavi na krilo, stadion ti zviždi, a ti se opet bez imalo ironije zahvaljuješ toj istoj publici... e to je Vedad Ibišević, gromada od čovjeka. Ne mora nikad zabiti gol, nikad mu ne bih zamjerio, jer kad ga vidim da onako zaganja protivničku odbranu, da mu duša na usta izlazi, da stavlja glavu pod kopačku, da mu je toliko krivo kad promaši... ko mu može zamjeriti? Niko normalan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U potpunosti se slažem sa prethodnim komentarom od korisnika Virtu4l u vezi Vede. Baš si izabrao lijepe riječi.
Vedo je odličan momak, nije ufuran kao neki i to krasi njegovu karijeru. Nadam se da će u nastavku karijere potpisati za neki veći tim i da će tako steči još veću slavu. Protiv Albanije ja mislim da će ga Safet staviti od prve minute, jer idemo na sve ili ništa. Samo pored njega bih volio vidjeti Muslimovića koji gine na terenu, a ne ufuranog Džeku.
Vedo je odličan momak, nije ufuran kao neki i to krasi njegovu karijeru. Nadam se da će u nastavku karijere potpisati za neki veći tim i da će tako steči još veću slavu. Protiv Albanije ja mislim da će ga Safet staviti od prve minute, jer idemo na sve ili ništa. Samo pored njega bih volio vidjeti Muslimovića koji gine na terenu, a ne ufuranog Džeku.
.Just play. Have fun. Enjoy the game^
BOSNA ♥
BOSNA ♥
^^Nadam se da ce ova dva momka zapoceti utakmicu protiv Albanije.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ja sam siguran da ce poceti tekmu !yup je napisao/la:^^Nadam se da ce ova dva momka zapoceti utakmicu protiv Albanije.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Vedadu nije upitno mjesto u prvih 11 protiv Albanaca.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
eeeeee druze svaka ti cast najezio sam se kad sam ovo procitaoVirtu4l je napisao/la:Kada su u pitanju ljudske kvalitete i karakter, Vedad je broj jedan u našoj reprezentaciji. Uvijek odmjeren, nasmijan, pozitivan, što je nevjerovatno za jednog fudbalera. Svi oni imaju uspone i padove, a o Vedinim je suvišno pričati. Zabiješ 18 golova u polusezoni i onda se u jednoj nebitnoj pripremnoj utakmici gadno povrijediš? Vratiš se, ne zabijaš redovno i nakon toga te svi seljakaju na klupu, u slabiji klub, a ti uvijek nasmijan, nikad ništa ružno na trenera, selektora, suigrača... naprotiv, kad ti se pruži šansa, trčiš kao navijen 90. minuta, špartaš sa jedne polovine na drugu, boriš se kao niko i svima je jasno koliko ti je stalo do pobjede i dobrog rezultata...

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Nadam se i ja.Ibizevic je napisao/la:Vedadu nije upitno mjesto u prvih 11 protiv Albanaca.

Lijepo napisano, sve tačno od riječi do riječi.Virtu4l je napisao/la:Kada su u pitanju ljudske kvalitete i karakter, Vedad je broj jedan u našoj reprezentaciji. Uvijek odmjeren, nasmijan, pozitivan, što je nevjerovatno za jednog fudbalera. Svi oni imaju uspone i padove, a o Vedinim je suvišno pričati. Zabiješ 18 golova u polusezoni i onda se u jednoj nebitnoj pripremnoj utakmici gadno povrijediš? Vratiš se, ne zabijaš redovno i nakon toga te svi seljakaju na klupu, u slabiji klub, a ti uvijek nasmijan, nikad ništa ružno na trenera, selektora, suigrača... naprotiv, kad ti se pruži šansa, trčiš kao navijen 90. minuta, špartaš sa jedne polovine na drugu, boriš se kao niko i svima je jasno koliko ti je stalo do pobjede i dobrog rezultata...
Who dares, wins !
U pravu si,sad neke stvari dolaze na vidjelo...profesionalizam,zalaganje.pozrtvanost,sve se to u ovom momku moze naci...kimbo je napisao/la:Vidim , mnogi se okrecu sada i uvidjaju neke stavri o Vedi. Zapamtite nije sramota ni promasiti nesto do cega se doslo 100% trkom od 45-50 metara uz guranje s protivnikom i radom u defanzivi cjelo vrijeme. Drhtavih noga nije sramota promasiti.Vrijeme centarfora gdje se ceka lopta u 16 metara samo i ne igra defanzivno je davno proslo.
Ja priznajem da sam ga nekad kritikovao,ne da ga omalozavam isl.da ga ismijavam itd..
Nego onako fudbalski,najvise mi je smetalo to sto mu se cesto desavalo,na mnogim utakmicama,narocito kad igra za repku da mu se lopta odbija od noge ko teniska loptica od reket,mislim na primanje lopte itd..
I to sto je cesto bivao u ofsajdu je jedna od mana...
Sve ostalo je ko beton,kapa dole!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Kolega Virtual je jako lijep post napisao.
Svaka mu (Vedadu) cast jer se uspio vratiti nakon one povrede i sto je, hvala Bogu, vec dvije sezone zdrav. Doci ce i golovi s vremenom. U zadnje 3 utakmice za repku 2 puta je pogodio, pogodit ce aBd i protiv Albanije sad, insAllah ce sad preci i u neki kvalitetniji klub gdje ce postici mnogo pogodaka i ostvariti puno vise uspjeha nego sa Hoffenheimom.
Ali stvarno, divim mu se i zato mi je najdrazi igrac jer uvijek je pozitivan! Uvijek se smijesi, kritiku spremno prihvati.. Stvarno je primjer kako treba jedan profesionalac da se ponasa.
Vedade, sretno!
Svaka mu (Vedadu) cast jer se uspio vratiti nakon one povrede i sto je, hvala Bogu, vec dvije sezone zdrav. Doci ce i golovi s vremenom. U zadnje 3 utakmice za repku 2 puta je pogodio, pogodit ce aBd i protiv Albanije sad, insAllah ce sad preci i u neki kvalitetniji klub gdje ce postici mnogo pogodaka i ostvariti puno vise uspjeha nego sa Hoffenheimom.
Ali stvarno, divim mu se i zato mi je najdrazi igrac jer uvijek je pozitivan! Uvijek se smijesi, kritiku spremno prihvati.. Stvarno je primjer kako treba jedan profesionalac da se ponasa.
Vedade, sretno!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.