AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 05 jun 2011, 18:21

opet se spominje prelazak ibre u real, poznati su dobri odnosi njega i mourinja, a i zna se da je ibra plaćenik koji klubove mjenja ko čarape tako da me nebi čudilo, ali šteta bi bila da ga pustimo jer boljeg na tržištu nemožemo naći, tako da ako ode koga god da dovedemo(spominje se baloteli) bićemo slabiji u napadu nego ove sezone.
Što je najgore ovako će do kraja augusta svaki dan po nekoliko vijesti izlaziti a sve neke špekulacije
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 05 jun 2011, 18:25

Opa Witsel je jako blizu Milanu,super igrač aki moje lično mišljenje da na toj poziciji ste trebali dovesti Gansa ali hajde uncle Foster zna :)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 05 jun 2011, 21:58

tony-mortale je napisao/la:opet se spominje prelazak ibre u real, poznati su dobri odnosi njega i mourinja, a i zna se da je ibra plaćenik koji klubove mjenja ko čarape tako da me nebi čudilo, ali šteta bi bila da ga pustimo jer boljeg na tržištu nemožemo naći, tako da ako ode koga god da dovedemo(spominje se baloteli) bićemo slabiji u napadu nego ove sezone.
Što je najgore ovako će do kraja augusta svaki dan po nekoliko vijesti izlaziti a sve neke špekulacije
Ibrahimović: Nema istine u tome da idem u Real Madrid

Na vijest koja je pristigla iz španjolskih medija, i koju su preuzeli mnogi svjetski, Zlatan Ibrahimović samo se nasmijao. Autori iste počeli su ga seliti u madridski Real...

El Mundo Deportivo prvi je plasirao vijest prema kojoj je napadač Milana i švedske nogometne reprezentacije voljan ponovno udružiti snage s Joseom Mourinhom. Portugalski stručnjak na klupi "kraljevskog kluba" s Ibrahimović je zajedno radio u Interu, no, tvrdi Ibrahimović, do nove suradnje neće doći.

- To su neistine. Ostajem u Milanu još tri godine. Sretan sam ovdje - kazao je.

Inače, sličnu vijest nedavno je objavio i Corriere dello Sport.

- Postoji interes, ali Ibrahimović nema namjere ni želje za odlaskom - rekao je talijanskom dnevniku krajem svibnja Ibrahimovićeg agent Mino Raiola.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 jun 2011, 10:57

Novi opis za veznjaka nosi broj 42 i dvoličan je :D

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 06 jun 2011, 10:59

meskalin je napisao/la:Novi opis za veznjaka nosi broj 42 i dvoličan je :D
mislio je da koristio obje noge

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 jun 2011, 11:03

Da nije Yaya Toure? :lol: Iskren da budem, samo njega znam da nosi broj 42, no s obzirom da je godinu u City-ju i da ima basnoslovnu platu, nekako mi je teško povjerovati da će doći u Milan. Ne znam više nikog ko nosi ovaj broj. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 jun 2011, 11:04

Silvio B je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Novi opis za veznjaka nosi broj 42 i dvoličan je :D
mislio je da koristio obje noge

sorry my bad :) svejedno mislim da je boilj ovaj belgijanac od Lazzarija, te ako pored njega dovedu world class veznjaka da su napravili odlican posao..

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jun 2011, 11:56

Ibrahimović_God je napisao/la:ja mislim da ste se zahebali, da ste pogresno preveli , NE BROJ 42, nego broj veličine noge 42 ! :P Ja mislim da je to nsiam bas dobar sa Italijanskim ...
Allegri, indovina chi viene a centrocampo: "Ha il 42 di piede ed è ambidestro "
- ako neko zna nek prevede :mrgreen: google.translate drama :mrgreen:

Ma vjerovatno Hamšik ba ;) Ja sam siguran u njega ...
Milanov trener Massimiliano Allegri uvjerava navijače tog kluba kako Marek Hamšik neće biti jedno od najavljenih pojačanja u veznom redu.

Rossoneri, ovogodišnji prvaci Italije, već su doveli Taye Taiwa i Philippe Mexesa u odbrani. Na redu je jačanje veznog reda. Iako se dosta vremena s Milanom povezivao Marek Hamšik, slovački reprezentativac i član Napolija, tvrdi Allegri, nije na radaru kluba sa San Sira.

"Tragamo za vrhunskim igračima u veznom redu, naravno koji posjeduju određene karakteristike. Klub će potpisati nekoliko bitnih igrača. Hamšik? Nije u našim planovima, tako da je sve to novinarska priča", rekao je Allegri i dodao:

"Adriano Galliani je u pravu kada kaže da imamo vremena do 31. avgusta. Ne zaboravite da je prošle godine Zlatan Ibrahimović stigao 27. avgusta, potom i Kevin-Prince Boateng i Robinho".

Inače, nije tajna da je Milan blizu potpisivanja Alexa Witsela iz belgijskog Standarda.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jun 2011, 12:09

Ibrahimović_God je napisao/la:
Ibrahimović_God je napisao/la:ja mislim da ste se zahebali, da ste pogresno preveli , NE BROJ 42, nego broj veličine noge 42 ! :P Ja mislim da je to nsiam bas dobar sa Italijanskim ...
Allegri, indovina chi viene a centrocampo: "Ha il 42 di piede ed è ambidestro "
- ako neko zna nek prevede :mrgreen: google.translate drama :mrgreen:

Ma vjerovatno Hamšik ba ;) Ja sam siguran u njega ...
Jeste, evo sad sam našo
Gdje si naso daj link..
“The identikit of the midfielder? The number of shoes: is 42 “, said Massimiliano Allegri to the microphones of TMW, ” I can also say that it he is ambidextrous. “
Meho, ma pusti tu priču ;)
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 jun 2011, 13:46

pa i mislio sam na velicinu noge... :)

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 06 jun 2011, 13:57

ove LP hocemo 8 TITULU
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 06 jun 2011, 13:59

Sljedeća sezona, uostalom kao i nekoliko prethodnih, u Realu će nositi naziv "lov na Barcelonu". Prošle sezone su doveli Cristiana Ronalda i Josea Mourinha, ali ni to nije pomoglo Madriđanima da skinu s trona najvećeg rivala.

Mourinho će ove sezone dodatno pojačati superskupi tim, ali za to se mora nekoga i riješiti. Kaka će biti prvi na udaru. Povrede mu nisu dale da se istakne u Realu, a nije ni on igrač po Joseovom ukusu. Prema pisanju španske Marce, za njega će Real tražiti čak 40 miliona eura.

Osim nekad odličnog Brazilca, Real u "operaciji 90 miliona eura" želi prodati još četvoricu igrača. Drugi najskuplji artikl u Realovoj proavnici je Lass Diarra, za kojeg se traži 20 miliona eura. Gago košta 12, Leon deset, a Garay osam miliona, prenosi Gol.hr.

Cijene su objavljene, a na Evropi je da krene u kupovinu. Koliko će na kraju Real zaraditi, tek ćemo vidjeti, ali poruka igračima je jasna: Jose vas nije volio.

sta vi mislite imali sanse da se kaka vrati
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 jun 2011, 14:07

nedžad je napisao/la:Sljedeća sezona, uostalom kao i nekoliko prethodnih, u Realu će nositi naziv "lov na Barcelonu". Prošle sezone su doveli Cristiana Ronalda i Josea Mourinha, ali ni to nije pomoglo Madriđanima da skinu s trona najvećeg rivala.

Mourinho će ove sezone dodatno pojačati superskupi tim, ali za to se mora nekoga i riješiti. Kaka će biti prvi na udaru. Povrede mu nisu dale da se istakne u Realu, a nije ni on igrač po Joseovom ukusu. Prema pisanju španske Marce, za njega će Real tražiti čak 40 miliona eura.

Osim nekad odličnog Brazilca, Real u "operaciji 90 miliona eura" želi prodati još četvoricu igrača. Drugi najskuplji artikl u Realovoj proavnici je Lass Diarra, za kojeg se traži 20 miliona eura. Gago košta 12, Leon deset, a Garay osam miliona, prenosi Gol.hr.

Cijene su objavljene, a na Evropi je da krene u kupovinu. Koliko će na kraju Real zaraditi, tek ćemo vidjeti, ali poruka igračima je jasna: Jose vas nije volio.

sta vi mislite imali sanse da se kaka vrati

ja bi prije Leona, on je bio povezivan sa Milanom prosle sezone al ode u Real.
Zadnja izmjena: ahmad_tz, dana/u 06 jun 2011, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 jun 2011, 21:48

Izbrisano :!:

I to sam se namucio da izbrisem sve ove postove, drugi put ce bit i sankcija...prvenstveno @madrdism(Brnjo) zbog ovakvog trolovanja

Hvala tonyu koji je prijavio post, tako se to radi, a ne ulaskom u neke rasprave, gdje sami sebi trolujete temu...Opcija "Prijavi" zato postoji...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 07 jun 2011, 01:42

Citam Standard odbio ponudu za Vitsela :cry:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 07 jun 2011, 11:35

evo Taiwo u timu ovog internacionalnog kola po goal.com . Svaka cast Gallianiu na pojacanju

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 07 jun 2011, 16:14

DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 jun 2011, 16:16

sta je ovo, de nam prevedi :roll:
nema potpisa

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 07 jun 2011, 16:19

Admir_Sa je napisao/la:sta je ovo, de nam prevedi :roll:
Catenaccio II
:roll:
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 jun 2011, 16:33

D1n0 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:sta je ovo, de nam prevedi :roll:
Catenaccio II
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.