Španjolski i europski prvak, Barcelona, uskoro bi trebala u svoje redove dovesti mladog i talentiranog vratara iz Argentine...
Argentinski mladi reprezentativac i vratar Lanusa, Esteban Andrada, uskoro bi trebao postati novi igrač Barcelone.
Naime, 20-godišnji čuvar mreže proglašen je jednim od najperspektivnijih mladih vratara u Argentini, a već duže vrijeme prate ga skauti Barcelone.
Da u svemu tome ima istine potvrdio je sam Esteban, a transfer bi se trebao realizirati uskoro. "Menadžer mi je rekao da je u kontaktu s Barcelonom i u roku tjedan dana trebao bih potpisati ugovor", otkrio je 20-godišnjak.
Ljudi iz Barcelone prate ga već tri mjeseca: "Nisam mogao ni zamisliti da će najbolji klub na svijetu pokazati interes za mene. Bio sam ponosan kad su mi rekli da me žele i da me prate, a to je bilo prije tri mjeseca. Tamo me čeka Victor Valdes, najbolji mentor".
Esteban Andrada do sada je branio za mladu momčad Lanusa gdje su ga i spazili čelnici Barcelone. Očekivalo se da će uskoro debitirati za prvu momčad, međutim, sada je puno izvjesnije da će talentirani vratar preseliti u Španjolsku.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu