Iskreno ne mislim da je to bas neko sretno resenje,ali jbg treba sacekati i videti sta ce on uspeti da uradi.
Moderator/ica: vlakanje
Zove se Zvezdan Cvetković i brat je Bore Cvetkovića. Ovaj zvezdan je igrao u zvezdi i Dinamu, što se tiče prve savezne lige, imam kasetu finala kupa maršala tita iz 1986. kada je on igrao za dinamo protiv veleža i kada je nokautirao našeg igrača ismeta šišića i dobio od dušana čolića crveni karton. Inače je dosta temperamentna osoba, brzo eksplodira...puno sreće s njim...Devil je napisao/la:Pored toliko drugih resenja oni izabrase Zorana Cvetkovica.![]()
![]()
Iskreno ne mislim da je to bas neko sretno resenje,ali jbg treba sacekati i videti sta ce on uspeti da uradi.
Ovo sa Z.Cvetkovićem me baš iznenadilo, definitivno!VAM je napisao/la:ma samo nek nije onaj pabizov ćurguz...
I.Tomić: "...i opet varka Mlinarića Marka , lopta do asa s Vrbasa (Abida Kovačevića)....režija, sad mogu reklame dok je lopta u njegovom posjedu..."Amadeus je napisao/la:A ja citavo vrijeme mislio"majstorija Asa sa Vrbasa"Abid))))
Da, bio tamo...a izvor nije to što navodiš, ali, hajde da 'izvor' koji i dalje tvrdi to - nije u pravu, da bude kako ti kažeš...Budi sam na ulici je napisao/la:Po prvi put me i Trig razocarao.Dosad sam bio uvjeren da ima mnogo jaci izvor informacija nego sto je wickipedia.
Cuj Zvjezdan trenirao FK Sopot?!
Kako je brzo stigao u Borac jos brze ce i otici-------zivi bili pa videliVAM je napisao/la:ma samo nek nije onaj pabizov ćurguz...
pabizo je napisao/la:Kako je brzo stigao u Borac jos brze ce i otici-------zivi bili pa videliVAM je napisao/la:ma samo nek nije onaj pabizov ćurguz...
Kako je brzo stigao u Borac jos brze ce i otici-------zivi bili pa videli[/quote]pabizo je napisao/la:
I za mene je ovaj izbor iznenađenje,jer je Curguz bio jako ozbiljan kandidat i sada sam se uvjerio da celni ljudi su tražili coveka kome se mogu mjesati u strukuBudi sam na ulici je napisao/la:Pabizo potpuno izgubio vjerdostojnost.
Curguz ostaje u Slogi da radi ono sto je zapoceo, a to je Sloga u PL, fokus ce biti na domace igrace koji ce biti oslonac kluba. Dosta ce se raditi sa kadetima i juniorima. Vec sledece sezone ce se krenuti na PL, a i prica se o izgradnji stadiona na novoj lokacija koji bi trebao biti kapaciteta 8 000. Sve su ovo vijesti koje dolaze iz kluba i oko njega, pa cemo da vidimo vec na jesen koliko ima istine u ovome... U svakom slucaju Curguz je dobar strucnjak i trener koji ima viziju i nadam se da ce provesti u dijelo!pabizo je napisao/la:I za mene je ovaj izbor iznenađenje,jer je Curguz bio jako ozbiljan kandidat i sada sam se uvjerio da celni ljudi su tražili coveka kome se mogu mjesati u strukuBudi sam na ulici je napisao/la:Pabizo potpuno izgubio vjerdostojnost.
puno uspjeha u FK SLOGI DOBOJ i pozdrav CURGUZUpo'marke je napisao/la:Curguz ostaje u Slogi da radi ono sto je zapoceo, a to je Sloga u PL, fokus ce biti na domace igrace koji ce biti oslonac kluba. Dosta ce se raditi sa kadetima i juniorima. Vec sledece sezone ce se krenuti na PL, a i prica se o izgradnji stadiona na novoj lokacija koji bi trebao biti kapaciteta 8 000. Sve su ovo vijesti koje dolaze iz kluba i oko njega, pa cemo da vidimo vec na jesen koliko ima istine u ovome... U svakom slucaju Curguz je dobar strucnjak i trener koji ima viziju i nadam se da ce provesti u dijelo!pabizo je napisao/la:I za mene je ovaj izbor iznenađenje,jer je Curguz bio jako ozbiljan kandidat i sada sam se uvjerio da celni ljudi su tražili coveka kome se mogu mjesati u strukuBudi sam na ulici je napisao/la:Pabizo potpuno izgubio vjerdostojnost.
ps. Malo sam spomovao temu, izvinjavam se!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.