Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BluesForever
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la BluesForever » 03 jun 2011, 14:11

guber90 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Zna li neko ove desktop gadgets valjda se tako piše na win 7 mi se ne pojavljuje na desktopu :? U čemu bi mogao biti problem :?: :roll:
Desni klik na prazan prostor na Desktopu, klikni Gadgets i kada ti se otvori novi prozor, povuci sa njega na desktop sta zelis :D.

BluesForever je napisao/la:Znali neko gdje se mogu skinuti Medal of honor Allied assault i Medal of Honor Pacific...
MoH: Pacific Assault:

http://****/igplxY

MoH: Allied assault:

http://thepiratebay.org/torrent/3286131 ... k___serial

Ovo su ti torrenti :D, valjda znas sa njima, nije tesko :D.
Hvala ti za stranice sto si mi rekao,samo mozes li mi objasniti ili znali iko sada kada sam skinuo igricu ima mi CD1 i CD2 sada kada pokrenem CD1 izbacuje mi Neru za prženje CD-ova,kako trebam instalirati igricu znali iko i Hvala unaprijed. :mrgreen:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 03 jun 2011, 14:15

BluesForever je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Zna li neko ove desktop gadgets valjda se tako piše na win 7 mi se ne pojavljuje na desktopu :? U čemu bi mogao biti problem :?: :roll:
Desni klik na prazan prostor na Desktopu, klikni Gadgets i kada ti se otvori novi prozor, povuci sa njega na desktop sta zelis :D.

BluesForever je napisao/la:Znali neko gdje se mogu skinuti Medal of honor Allied assault i Medal of Honor Pacific...
MoH: Pacific Assault:

http://****/igplxY

MoH: Allied assault:

http://thepiratebay.org/torrent/3286131 ... k___serial

Ovo su ti torrenti :D, valjda znas sa njima, nije tesko :D.
Hvala ti za stranice sto si mi rekao,samo mozes li mi objasniti ili znali iko sada kada sam skinuo igricu ima mi CD1 i CD2 sada kada pokrenem CD1 izbacuje mi Neru za prženje CD-ova,kako trebam instalirati igricu znali iko i Hvala unaprijed. :mrgreen:
De baci sliku :D, vjerovatno su IMG fajlovi, ali ne mogu 100% biti siguran jbg :D. Ukoliko ne znas staviti sliku, da li je na CD1 samo 1 fajl i na CD 2 isto tako?
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 03 jun 2011, 15:04

Instalirao sam igru,morao sam kopirati oba CD1 i CD2 na prazne DVD i onda sam instalirao.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 03 jun 2011, 16:05

BluesForever je napisao/la:Instalirao sam igru,morao sam kopirati oba CD1 i CD2 na prazne DVD i onda sam instalirao.
Ojjj, djaba si zezno DVD-ove :D, ali za ubuduce uradi slijedece:

1. Skini Daemon tools, OVDJE. (imas desno zeleno download dugme :)).
2. Instaliraj program, te restartuj racunar (mislim da ovo moras uraditi :)).
3. Idi u System Try (To je dole kod sata :)), evo slika :D:
slika
4. Uradi desni klik na tu ikonicu sa gromom, zatim Virtual Devices, odaberi "Device 0", kao sto je prikazano na slici:

slika
5. Odaberi Mount image, te onda nadji taj file koji trebas snimiti na DVD, te ce se on ocitati kao da je snimljen na DVD i neces morati djaba unistiti DVD.

Valjda je jasno :D, ne znam koliko jednostavnije moze :D.

Kada hoces da ne bude vise ucitana ta igra isti je postupak, samo sto u koraku 5. ides Unmount image.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 jun 2011, 16:35

Ma ništa od gadgetsa znam da se povuče i da ostane samo no u mene se ne vide kad ih povučem ne znam ni ja što :roll:
Kad ste već kod daemon toolsa može li se desit,ako njega stalno koristim da mi se izbriše pravi CD drive sada kad stavim cd,dvd ne može da ga učita hoću šta da spržim astroburn lite ne prepoznaje nijedan device,a u computer pored hard diskova i virtualnih nema mog cd drivea :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 jun 2011, 18:15

Nece da mi se na modemu upali ADSL lampica (pisem kod druga), do cega li je?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 03 jun 2011, 18:21

Portillo je napisao/la:Nece da mi se na modemu upali ADSL lampica (pisem kod druga), do cega li je?
otvori kutijicu (modem) i sve sto vidis zice, rascupaj ih, trebalo bi da proradi :)

s lijeve strane imas jednu rupicu, uzmi iglu i upali modem, bez obzzira sto ti se nece da upali lampica, i ubaci iglu u tu rupicu, i drzi neki 10 sec, mozda glupo od mene, al mozda se cudo desi i proradi, pokusaj, neces nista izgubiti s time, ako ne proradi javi telekomu da ti je modem u kvaru, mislim da bi trebalo brzo reagovati, jer kod frenda isto tako se desilo, i odma isti taj dan kad ih je nazvao dobijo je novi modem

pusa :mrgreen:

Harambaša
Kontakt:

Post Postao/la Harambaša » 03 jun 2011, 18:25

Mogu li ikako gledati TV 1 na netu.. barem ona free zona ili bilo šta... :D

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 03 jun 2011, 19:15

LBJ MVP je napisao/la:Ma ništa od gadgetsa znam da se povuče i da ostane samo no u mene se ne vide kad ih povučem ne znam ni ja što :roll:
Kad ste već kod daemon toolsa može li se desit,ako njega stalno koristim da mi se izbriše pravi CD drive sada kad stavim cd,dvd ne može da ga učita hoću šta da spržim astroburn lite ne prepoznaje nijedan device,a u computer pored hard diskova i virtualnih nema mog cd drivea :?
Probaj ovo :

http://www.howtogeek.com/howto/3255/dis ... windows-7/

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 03 jun 2011, 19:19

Portillo je napisao/la:Nece da mi se na modemu upali ADSL lampica (pisem kod druga), do cega li je?
Prvo provjeri da li ti je mrezno kablo prikljuceno u racunar i u ruter, trebalo bi ovako izgledati (otprilike):

slika

Zna se desiti nekada da se otpoji :).

Isto tako nazovi BHT mozda je nesto do njih :).

Mada problem je opsiran i sto ti vise podataka dadnes moguce je lakse doci do rijesenja, tako da ako jos sta znas reci :D.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jun 2011, 19:23

guber90 je napisao/la:
Prvo provjeri da li ti je mrezno kablo prikljuceno u racunar i u ruter, trebalo bi ovako izgledati (otprilike):

slika

Zna se desiti nekada da se otpoji :).

Isto tako nazovi BHT mozda je nesto do njih :).

Mada problem je opsiran i sto ti vise podataka dadnes moguce je lakse doci do rijesenja, tako da ako jos sta znas reci :D.
Kad ga prikljucis, ne zaboravi da ga konfigurises !

Ruter se mora konfiguristat !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 jun 2011, 19:29

Dajte ba, ba nije mi pet godina :D Sve je ukljuceno, iskljucivo sam i iskljucivao po deset puta, sva tri kabla. Znaci pola sata prije toga normalno sve radi, kasnije ga upalim - nece. Nista, nazvacu ja sutra ove iz poste (rade li subotom?) :D pa neka to rijese, bmk. Yebiga, tri mu je godine, mozda je se stvarno i pokvario.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 jun 2011, 19:33

Portillo je napisao/la:Dajte ba, ba nije mi pet godina :D Sve je ukljuceno, iskljucivo sam i iskljucivao po deset puta, sva tri kabla. Znaci pola sata prije toga normalno sve radi, kasnije ga upalim - nece. Nista, nazvacu ja sutra ove iz poste (rade li subotom?) :D pa neka to rijese, bmk. Yebiga, tri mu je godine, mozda je se stvarno i pokvario.
jel ti intergrisana mrezna karta ili je normalna??? mozda ti je crkla,npr kod mene se desilo jednom da je intergrisana i da se malo pomjerila i nije radilo samo od sebe zato sto je krho kod integrisanih,lahko se moze pookvariti....vidi da li ti blinka lampica kad ubacis kabal u mreznu ako blinka vjerovatno je ili do njih ili kod tebe se nesto poremetilo...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 03 jun 2011, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jun 2011, 19:34

Portillo je napisao/la:Dajte ba, ba nije mi pet godina :D Sve je ukljuceno, iskljucivo sam i iskljucivao po deset puta, sva tri kabla. Znaci pola sata prije toga normalno sve radi, kasnije ga upalim - nece. Nista, nazvacu ja sutra ove iz poste (rade li subotom?) :D pa neka to rijese, bmk. Yebiga, tri mu je godine, mozda je se stvarno i pokvario.
Jel ti konifigurisan ruter ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 03 jun 2011, 19:35

Ma care da ti znas radi kakvih sam ja stvari isao popravljati racunar, ne bi se ti cudio sto te ovo pitam :mrgreen: .
Uglavnom zovi njih na 1422, mozes ih odma zvati :), rade 24 h dnevno, ali budi uporan, nece se tako brzo javiti, ja sam i po 20 minuta znao zvati da dodjem na red (ako ne i vise :D)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 03 jun 2011, 19:37

Elegant je napisao/la:
Jel ti konifigurisan ruter ?
Pa jbg ukoliko je rekao momak da je radio pola sata prije, pretpostavljam da jeste, nije ga valjda uspio sjebati, a da je zaboravio :P.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 jun 2011, 19:43

slika
Takav mi je modem, upali se samo ova prva, druge malo u pocetku blicaju, pa onda nakon minutu, dvije prestanu... nista ja to vise necu cackat, da ne bi sta poyebo :D sutra cu zvrknit ove iz poste pa neka oni to sredjuju.

Harambaša
Kontakt:

Post Postao/la Harambaša » 05 jun 2011, 01:23

Možda sam već postao dosadan sa pitanjima, ali ko pita ne skita. :D

Da li je neko od vas uspio zaraditi novac na internetu, na bilo koji način.. Znači treba mi neki sajt gdje sa kojeg se može prebaciti na paypal account novac, pa da sa njega kupujem nešto.. valjda ste razumjeli šta govorim i nadam se da će neko pomoči...

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 05 jun 2011, 01:28

guber90 je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:Instalirao sam igru,morao sam kopirati oba CD1 i CD2 na prazne DVD i onda sam instalirao.
Ojjj, djaba si zezno DVD-ove :D, ali za ubuduce uradi slijedece:

1. Skini Daemon tools, OVDJE. (imas desno zeleno download dugme :)).
2. Instaliraj program, te restartuj racunar (mislim da ovo moras uraditi :)).
3. Idi u System Try (To je dole kod sata :)), evo slika :D:
slika
4. Uradi desni klik na tu ikonicu sa gromom, zatim Virtual Devices, odaberi "Device 0", kao sto je prikazano na slici:

slika
5. Odaberi Mount image, te onda nadji taj file koji trebas snimiti na DVD, te ce se on ocitati kao da je snimljen na DVD i neces morati djaba unistiti DVD.

Valjda je jasno :D, ne znam koliko jednostavnije moze :D.

Kada hoces da ne bude vise ucitana ta igra isti je postupak, samo sto u koraku 5. ides Unmount image.
HVALA ZA OBJAŠNJENJE KAKO U BUDUCE DA URADIM.... :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2011, 01:29

Harambaša je napisao/la:Da li je neko od vas uspio zaraditi novac na internetu, na bilo koji način.. Znači treba mi neki sajt gdje sa kojeg se može prebaciti na paypal account novac, pa da sa njega kupujem nešto.. valjda ste razumjeli šta govorim i nadam se da će neko pomoči...
Ma ima tih zezancija koliko hoćeš, znam da su prije bile one gluposti sa nekim softverom koji ti stalno prikazuje reklame, u koje moraš gledati i onda dobijaš nešto malo $$. Ma sve je to prdimahovina. Da ti odmah razbijem sva nadanja :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.