KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Gdje je kakav PR kluba da se javi da nas malo informise sta se desava u klubu.Koliko igraca je u opticaju za pregovore na ovoj poziciji sto govore da ce dovesti i kada bi trebalo to da se raealizuje,Nista se na prica sve stalo...
ti meni uvijek čitaš misli...ili šta...pitao sam samo gdje si procitao..neno#4 je napisao/la:znam ja kevine da to tebi smeta,ali sta ces,bilo je vrijeme da se to uradi....e sada od pocetka svi moraju sklopiti ekipe,a ne kao do sada,jedino su donekle to bosna i sloboda radile,a siroki igokea borac zrinjski i ostali se uvijek pojacavali i dovodili pred zavrsnicu....sad cemo da vidimo prave ekipe od pocetka,kada se igraci budu morali placati citavu godinu.....Kevin je napisao/la:o čemu ovo? mislis za ligu 6/8 se mogu samo dva igrača dovest sljedece sezone? odakle ti to..neno#4 je napisao/la:nazalost vise nema mijenjanja pola ekipe za play off....sada se mogu dovesti samo dva pojacanja za play off....bilo je i vrijeme da se ovo uradi,a ne da se dovodi petorka pred pocetak lige za prvaka.....
a sto se toga tice meni ne smeta niti malo...bas me briga..ne plaćam ja nikog...a vidiš..moraš skuzit da je vama uvijek lakše, iamte veći budžet imate jače firme iza sebe i imate grad iza sebe..koliko god..Široki nema..ali eto opet uspijemo da budemo najtrofejniji..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ako je PR kluba još uvijek Danko, ne očekuj baš puno informacija na webu, prije ćeš većinu stvari saznati na ovom ili recomo, avazovom portalu.
ti meni uvijek čitaš misli...ili šta...pitao sam samo gdje si procitao..
a sto se toga tice meni ne smeta niti malo...bas me briga..ne plaćam ja nikog...a vidiš..moraš skuzit da je vama uvijek lakše, iamte veći budžet imate jače firme iza sebe i imate grad iza sebe..koliko god..Široki nema..ali eto opet uspijemo da budemo najtrofejniji..[/quote]
da samo malo bolje situaciju znas znao bi da sarajevo ne pomaze bosni nimalo...pomaze bosni u toj mjeri da im da godisnje neku sitnu svotu novca.....a i za firme,vi iz sirokog mislite da bosna ima budzet od 5 miliona maraka,a vi od 500.000,sto apsloutno nije tacno......
a sto se toga tice meni ne smeta niti malo...bas me briga..ne plaćam ja nikog...a vidiš..moraš skuzit da je vama uvijek lakše, iamte veći budžet imate jače firme iza sebe i imate grad iza sebe..koliko god..Široki nema..ali eto opet uspijemo da budemo najtrofejniji..[/quote]
da samo malo bolje situaciju znas znao bi da sarajevo ne pomaze bosni nimalo...pomaze bosni u toj mjeri da im da godisnje neku sitnu svotu novca.....a i za firme,vi iz sirokog mislite da bosna ima budzet od 5 miliona maraka,a vi od 500.000,sto apsloutno nije tacno......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
eto ako ti kazes da je u nas veci..onda je tako..neno#4 je napisao/la:ti meni uvijek čitaš misli...ili šta...pitao sam samo gdje si procitao..
a sto se toga tice meni ne smeta niti malo...bas me briga..ne plaćam ja nikog...a vidiš..moraš skuzit da je vama uvijek lakše, iamte veći budžet imate jače firme iza sebe i imate grad iza sebe..koliko god..Široki nema..ali eto opet uspijemo da budemo najtrofejniji..

@kevin,
vec sam jednom pisao o tome koliko grad pomaze kk bosna...do ove godine nije dobijeno nista iz budgeta grada a ove godine koliko se sjecam oko 500.000 km i to ne samo za kk bosnu..nego i za rk bosnu, zelju i sarajevo....sto je bosna iskoristila da palti dio dugovanja za dvoranu u kojoj igra...znaci nema bosna grad iza sebe kao sto ti kazes..nadati se da ce u skorije vrijeme i to da se promjeni zahvaljujuci legendi BH kosarke koji obavlja jednu od bitnih funkcija u gradskim strukturama
...a sto se tice glavnih sponzora kk bosna ove godine je imala prepolovljen budget tako da i tu situacija nije tako bajna koliko ti mislis....
vec sam jednom pisao o tome koliko grad pomaze kk bosna...do ove godine nije dobijeno nista iz budgeta grada a ove godine koliko se sjecam oko 500.000 km i to ne samo za kk bosnu..nego i za rk bosnu, zelju i sarajevo....sto je bosna iskoristila da palti dio dugovanja za dvoranu u kojoj igra...znaci nema bosna grad iza sebe kao sto ti kazes..nadati se da ce u skorije vrijeme i to da se promjeni zahvaljujuci legendi BH kosarke koji obavlja jednu od bitnih funkcija u gradskim strukturama

I feel devotion!!
nije bajna..ali je veci od naseg..imate skuplje igrace..ipsa je napisao/la:@kevin,
vec sam jednom pisao o tome koliko grad pomaze kk bosna...do ove godine nije dobijeno nista iz budgeta grada a ove godine koliko se sjecam oko 500.000 km i to ne samo za kk bosnu..nego i za rk bosnu, zelju i sarajevo....sto je bosna iskoristila da palti dio dugovanja za dvoranu u kojoj igra...znaci nema bosna grad iza sebe kao sto ti kazes..nadati se da ce u skorije vrijeme i to da se promjeni zahvaljujuci legendi BH kosarke koji obavlja jednu od bitnih funkcija u gradskim strukturama...a sto se tice glavnih sponzora kk bosna ove godine je imala prepolovljen budget tako da i tu situacija nije tako bajna koliko ti mislis....
naravno moja malenkost.....ipsa je napisao/la:@kevin,
vec sam jednom pisao o tome koliko grad pomaze kk bosna...do ove godine nije dobijeno nista iz budgeta grada a ove godine koliko se sjecam oko 500.000 km i to ne samo za kk bosnu..nego i za rk bosnu, zelju i sarajevo....sto je bosna iskoristila da palti dio dugovanja za dvoranu u kojoj igra...znaci nema bosna grad iza sebe kao sto ti kazes..nadati se da ce u skorije vrijeme i to da se promjeni zahvaljujuci legendi BH kosarke koji obavlja jednu od bitnih funkcija u gradskim strukturama...a sto se tice glavnih sponzora kk bosna ove godine je imala prepolovljen budget tako da i tu situacija nije tako bajna koliko ti mislis....

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
vjerovatno da, al ne znam u kojoj mjeri jer ne znam koliko budget ima siroki....Kevin je napisao/la:nije bajna..ali je veci od naseg..imate skuplje igrace..ipsa je napisao/la:@kevin,
@neno,
hehe

I feel devotion!!
- el-fighter
- Kontakt:
Bosna ima sponzore koji mogu pokriti sve troškove koje klub ima. Grad pomaže Bosnu ali sa malom količinom novca jer znamo kakav je interes vlasti za razvoj sporta u BiH.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Ikonić pred potpisom za BC Donetsk iz Ukrajine. Transfer vrijedan 140000 eura po sezoni plus bonusi.......ostaju još liječnički pregledi.....
o cemu ja pricam cijelo vrijeme...mi nismo mogli zadrzati gorana jednostavno...previse je skup bio...malitraktor je napisao/la:Ikonić pred potpisom za BC Donetsk iz Ukrajine. Transfer vrijedan 140000 eura po sezoni plus bonusi.......ostaju još liječnički pregledi.....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nek mu je vala sa srecom.
Za tu lovu ma i upola manju ihhhhhh.
....Valjda ce se nama Ars01 vratiti to bi po meni bilo najbolje "pojacanje"
Za tu lovu ma i upola manju ihhhhhh.
....Valjda ce se nama Ars01 vratiti to bi po meni bilo najbolje "pojacanje"

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
ikona je zasluzio da potpise jedan ovakav ugovor i time skoro i rijesi egzistenciju. pruzio je bosni puno a i ona njemu i hvala mu na tome. sretno
You are someone else I am still right here
Apsolutno! Ikonic je preskup igrac,za pare koje je dobio u Bosni,prosle sezone nije pokazao bas nista!Razumijem ga,covjek zeli rijesiti egzistenciju,i ide tamo gdje vise ponude! Bosna za te pare moze naci mnogo boljeg i mladjeg igraca! Ikona treba da zna jedno,nigdje ga nece trpjeti nakon 4-5 losih utakmica kao u Bosni,pogotovo ne Ukrajinci gdje se klubovi gase svako drugi dan!neno#4 je napisao/la:o cemu ja pricam cijelo vrijeme...mi nismo mogli zadrzati gorana jednostavno...previse je skup bio...malitraktor je napisao/la:Ikonić pred potpisom za BC Donetsk iz Ukrajine. Transfer vrijedan 140000 eura po sezoni plus bonusi.......ostaju još liječnički pregledi.....
-Kad ce vise to pojacanje,namjerno se nejavljam nekih 15 dana,ali evo jos uvijek nista! Draft je prosao...
Nadam se da ce igrac koji dodje biti kvaliteta Bejlija!
Budi Bosna!
super stvar za nihada...jos kada bi ovaj kapiten manrese otisao,postao bi nihad bitan igrac..meni se cini da ova manresa nije toliko losa ekipa,mislim da su negdje u sredini zavrsili prosle godine..bilo bi ovo odlicno za nihada...i korak naprijed sigurno..20 - 25 minuta relativno velika sloboda u igri....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- el-fighter
- Kontakt:
Bolje mu je u slabijem klubu igrati više, nego u Barceloni rijetko dobivati šansu. Zanima me samo, za koliko je Bosna prodala Đedovića Barceloni.neno#4 je napisao/la:super stvar za nihada...jos kada bi ovaj kapiten manrese otisao,postao bi nihad bitan igrac..meni se cini da ova manresa nije toliko losa ekipa,mislim da su negdje u sredini zavrsili prosle godine..bilo bi ovo odlicno za nihada...i korak naprijed sigurno..20 - 25 minuta relativno velika sloboda u igri....
Velež do groba života mi moga
hocemo li dopiti poziv u kvalifikacije za eurocup
hocemo 2018....muamer_15 je napisao/la:hocemo li dopiti poziv u kvalifikacije za eurocup
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.