Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Fudo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Fudo » 04 jun 2011, 21:58

revoX. je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Prolazi strasan period, sad ima vise para da broji...Kakav to strasan period prolazi?
Klasicni bosanac pare samo u wugla.Sportista je a ne biznismen mislim da mu je glavni cilj rezultat sto bolji, para vec ima odavno ;)
Vidio sam juce sta mu je glavni cilj :).
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 04 jun 2011, 21:58

Denizmare je napisao/la:Od stare slave se prijatelju ne zivi. Dzeko je najvazniji i najbolji nas igrac i nema pravo igrati slabo jer je on nasa prednost. A cinjenica je da je igrao ispod kriterija,a i u Zenici nije bio bas specijalno dobar bar po meni. Nisam za pljuvanje po bilo kome,ali po meni i klupa je za igraca,to je uostalom vidio i u Man C,tako da je grehota drzati na klupi onakvog Zlatana...
Ako se od stare slave ne zivi, ne znam na osnovu cega nam vecina igraca uopce dobija poziv na reprezentativna okupljanja :?: Ko to od nasih reprezentativaca igra dobro u svom klubu i u reprezentaciji pa je dobio poziv na osnovu svoje trenutne forme :?:
Ovo da nema pravo igrati slabo, ne znam ko mu to pravo moze oduzeti :? , ne samo njemu nego bilo kojem igracu na svijetu :?: Pa ti sigurno hodas po vodi covjece :roll:

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 22:00

Fudo je napisao/la:
revoX. je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Prolazi strasan period, sad ima vise para da broji...Kakav to strasan period prolazi?
Klasicni bosanac pare samo u wugla.Sportista je a ne biznismen mislim da mu je glavni cilj rezultat sto bolji, para vec ima odavno ;)
Sta? fakat ne znam taj cilj reci mi pls.
HZ87

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 jun 2011, 22:01

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Virtu koga više voliš Eda ili Veda :mrgreen:
Ma to je nebitno, obojica su prošli isto sra.nje. Prije par mjeseci se pljuvalo po Vedadu, sad po Edinu, pa će opet po Vedadu i tako u krug. Kad jedan loše odigra, Curtman i ekipa će mu j.ebavati sve, itd... smiješni ljudi...
Da ja sam kritikovao vedada, jer po meni nije bas neki igrac, al sam uvjek govorio da je borac..A o Dzeksonu nikad nisam ni rijeci rekao dok nisam vidio koja je ono strvina!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 jun 2011, 22:03

Klasicni bosanac pare samo u wugla.Sportista je a ne biznismen mislim da mu je glavni cilj rezultat sto bolji, para vec ima odavno ;)[/quote]

Vidio sam juce sta mu je glavni cilj :).[/quote]

Sta? fakat ne znam taj cilj reci mi pls.[/quote]

Da bude pomocno smetalo :), Drvena marija..Gudalo :)
Uzivanje sa klapom, malo sponzoruse i grad!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 22:04

kimbo je napisao/la:Vedu su kritikovali da ne zna (sto je totalna glupost ) al eto , a ovoga TRUTA (jer sinoc je bio trut) se kritkuje zato ili sto nece ili sto namjerno potkopava Papeta, jednostavno boli ga neka stvar za BH repku !!!!!!!!
Nemojte pojednostavljivati to su dvije veoma razlicite stvari !!!!!!
Sve ste to zaključili na osnovu jedne utakmice. Svaka čast.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 22:06

Fudo je napisao/la:Klasicni bosanac pare samo u wugla.Sportista je a ne biznismen mislim da mu je glavni cilj rezultat sto bolji, para vec ima odavno ;)

Uzivanje sa klapom, malo sponzoruse i grad!
ja mislim daje juce bio u Rumuniji a ne na carsiji ili po Pub-u kao sto ima obicaj a to znamo vec od ranije x puta sam ga vidio i kako pije, ali nikad to nismo kritikovali sve do ove utakmice
HZ87

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 jun 2011, 22:07

revoX. je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Klasicni bosanac pare samo u wugla.Sportista je a ne biznismen mislim da mu je glavni cilj rezultat sto bolji, para vec ima odavno ;)
Uzivanje sa klapom, malo sponzoruse i grad![/quote]
[/quote]
ja mislim daje juce bio u Rumuniji a ne na carsiji ili po Pub-u kao sto ima obicaj a to znamo vec od ranije x puta sam ga vidio i kako pije, ali nikad to nismo kritikovali sve do ove utakmice[/quote]

A u Rumuniji nema carsija i Pub??

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 22:09

revoX. je napisao/la:ja mislim daje juce bio u Rumuniji a ne na carsiji ili po Pub-u kao sto ima obicaj a to znamo vec od ranije x puta sam ga vidio i kako pije, ali nikad to nismo kritikovali sve do ove utakmice
Kritikovali su ga prije utakmice sa Belgijom, pa su se nakon utakmice opet zavukli u rupe. Moraš ih svatiti, predugo su u rupama i onda dođe ovakva utakmica. Idealno za njih, zar ne? Jbg, ne odigra Edin često ovako lošu utakmicu u dresu reprezentacije, shvati ih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jun 2011, 22:10

Virtu4l je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Vedu su kritikovali da ne zna (sto je totalna glupost ) al eto , a ovoga TRUTA (jer sinoc je bio trut) se kritkuje zato ili sto nece ili sto namjerno potkopava Papeta, jednostavno boli ga neka stvar za BH repku !!!!!!!!
i jednog teksta u Danima... a kad svi pisu da vas reis vuce za nos i igra se boga to niko ne vjeruje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
You are someone else I am still right here

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 22:11

Virtu4l je napisao/la:
revoX. je napisao/la:ja mislim daje juce bio u Rumuniji a ne na carsiji ili po Pub-u kao sto ima obicaj a to znamo vec od ranije x puta sam ga vidio i kako pije, ali nikad to nismo kritikovali sve do ove utakmice
Kritikovali su ga prije utakmice sa Belgijom, pa su se nakon utakmice opet zavukli u rupe. Moraš ih svatiti, predugo su u rupama i onda dođe ovakva utakmica. Idealno za njih, zar ne? Jbg, ne odigra Edin često ovako lošu utakmicu u dresu reprezentacije, shvati ih.
i izmisli da je juce bio guz.io sponzoruse i bio po gradu itd.
HZ87

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 04 jun 2011, 22:14

Jbg, ne odigra Edin često ovako lošu utakmicu u dresu reprezentacije, shvati ih.[/quote]

Ali ja se bas i ne sjecam kad je to zadnju dobru utakmicu imao za Reprezentaciju. Tako da moras i ti njih shvatiti :D

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 04 jun 2011, 22:15

fera je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
i jednog teksta u Danima... a kad svi pisu da vas reis vuce za nos i igra se boga to niko ne vjeruje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kakav tekst u danima de mi nadji ionako neam sad sta radit :P

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 jun 2011, 22:15

Virtu4l je napisao/la:
Ništa čudno, "stručnjaci" su to...koliko im samo treba da zaborave šta nam je sve taj igrač donio...koliko sreće i razloga da se ponosimo što smo Bosanci i Hercegovci ... nevjerovatno...i sad to sve pada u vodu zbog jedne je8ene utakmice...žalosno...

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 22:16

sanji je napisao/la:Jbg, ne odigra Edin često ovako lošu utakmicu u dresu reprezentacije, shvati ih.

Ali ja se bas i ne sjecam kad je to zadnju dobru utakmicu imao za Reprezentaciju. Tako da moras i ti njih shvatiti :D[/quote]

A ti ocekujes Hatrick od njega i hoces da kazes da proslu u zenici nije dobro odigrao ili je mozda nisi gledao :lol:
HZ87

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 jun 2011, 22:21

revoX. je napisao/la:
sanji je napisao/la:Jbg, ne odigra Edin često ovako lošu utakmicu u dresu reprezentacije, shvati ih.

Ali ja se bas i ne sjecam kad je to zadnju dobru utakmicu imao za Reprezentaciju. Tako da moras i ti njih shvatiti :D
A ti ocekujes Hatrick od njega i hoces da kazes da proslu u zenici nije dobro odigrao ili je mozda nisi gledao :lol:[/quote]

Ocekujem da mu bude radius kretanja veci nego juce, i da malo potrci pokaze zube, a ne ko balerina..Ja sigurno netrazim hattrick, samo zalaganje i borbu! kako ga nije sramota nako se setkati a 1000 ljudi proslo tolki put da gledaju tekmu

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 jun 2011, 22:22

sanji je napisao/la: Ali ja se bas i ne sjecam kad je to zadnju dobru utakmicu imao za Reprezentaciju. Tako da moras i ti njih shvatiti :D
Prvo počni gledat utakmice repke pa onda komentariši ...

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 04 jun 2011, 22:22

Dijamantuuuuuu :lol: :lol:

Taki mlohava bolje receno idi ganjaj formu kod mancinija nemoj nama upropastavati ovo malo nade sto imamo da se kvalifikujemo , vuce se po terenu k'o da mu je prije tekme kakva crncuga analni otvor da ne kazem su.pak razvalila sa nekom salgijom od pola metra .

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 04 jun 2011, 22:24

revoX. je napisao/la:

A ti ocekujes Hatrick od njega i hoces da kazes da proslu u zenici nije dobro odigrao ili je mozda nisi gledao :lol:[/quote]
Ne ocekujem hattrick naravno, u zenici nije lose igrao ali nije ni dobro igrao koliko ti mislis,,neki prosjek. A po meni njegova posljednja dobra utakmica je bila upravo protiv Belgije,i koliko se ja sjecam ,tada nije uspio upisati hattrick.D

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 22:26

@sanji
to te pitam. Znamo svi dobro sta je sinoc bilo
HZ87

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.