Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bparena
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bparena » 04 jun 2011, 21:17

Nimla_RZ je napisao/la:Čovjek jednu loše odigra i odma ga napadaju. Smiješno!
Covjeku niko zlo ne misli al vala ovo cekanje da proradi ubi nas do bola. Covjeku kako vidim samo guzovi rastu, a time se smanjuje i ono malo okretnosti sto je imao prije. Postaje do bola trom i dezorjentiran u ofsajdima od prve do devedesete minute. Inace ko sumnja u moju podrsku njemu nek vidi moj potpis, ali brate curi vrijeme nepovratno a on nikako da se uklopi. :?

Ovo mu nije prva losa tekma. I u tekmi u Zenici je isti bio. :shock: Inace bi se do neba radovo kao sto kazes ali od Belgije njega vise nema :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 jun 2011, 21:22

@revoX.
treba da shvatis da mi nemamo nista protiv naseg Dzeke ali IMAMO SVI protiv onog kurc.nja i nekorektnog smijeha na aerodromu. Mi se vamo sikiramo hocel ONI otic na prvenstvo a oni se kesere ko da su iz nekog kina s komedije vratili a ne izgubili sramotno u Rumuniji. Nekad su se igraci stidjeli vratiti nakon ovakve blamaze. Treba ih neko dobro "iskritikovat" za ono sto su nam servirali a za to svi imamo apsolutno pravo. Treba da ih izruzimo ko babo djete. Nije repka samo njihova - ona je sviju nas i ako smo svi tuzni - i oni moraju biti. Valjda bi trebali.....

iskreno ne trebaju nam ambasadori jer ih imamo pun kur.c - trebaju nam strelci....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 21:25

bparena je napisao/la:@revoX.
treba da shvatis da mi nemamo nista protiv naseg Dzeke ali IMAMO SVI protiv onog kurc.nja i nekorektnog smijeha na aerodromu. Mi se vamo sikiramo hocel ONI otic na prvenstvo a oni se kesere ko da su iz nekog kina s komedije vratili a ne izgubili sramotno u Rumuniji. Nekad su se igraci stidjeli vratiti nakon ovakve blamaze. Treba ih neko dobro "iskritikovat" za ono sto su nam servirali a za to svi imamo apsolutno pravo. Ba da ih izruzimo ko babo djete. Nije repka samo njihova - ona je sviju nas i ako smo svi tuzni - i oni moraju biti. Valjda bi trebali.....

iskreno ne trebaju nam ambasadoru jer ih imamo pun kur.c - trebaju nam strelci....
Tako je slazem se u potpunosti al ne treba ni svu krivicu svaliti na njega mislim da nije on najvise kriv al et nemozes ti dokazati mamlazima.Sve stoji jeste se prokurcio i to ne malo al jbg, i jos 1 kazem nadam se da ce se sve ovo drastično promijeniti na utakmici sa Albanijom.
HZ87

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 jun 2011, 21:27

Nijedan od tih dijamanata,kurcanata bisera nije izasao i stao uz Susica na Press konf ili negdje drugo pred kameru i rekao par rijeci,upustio izvinjenje navijacima,dao obecanje da ce igrati bolje,da se ovo vise nece ponoviti,nego su svi pobjegli u svoje sobe ili gdje vec....Jedino sto je Ibisevic rekao koju i to je to.....

Tolike zvijezde a nijedan posle sramote nesmije pred kameru to govorim koliko im je stalo,koliko znaju i kakvi su ljudi,kakve sportiste i koliko postuju narod za koji i igraju na kraju krajeva!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 04 jun 2011, 21:27

Od stare slave se prijatelju ne zivi. Dzeko je najvazniji i najbolji nas igrac i nema pravo igrati slabo jer je on nasa prednost. A cinjenica je da je igrao ispod kriterija,a i u Zenici nije bio bas specijalno dobar bar po meni. Nisam za pljuvanje po bilo kome,ali po meni i klupa je za igraca,to je uostalom vidio i u Man C,tako da je grehota drzati na klupi onakvog Zlatana...

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 04 jun 2011, 21:28

Ponos Torina je napisao/la:Nijedan od tih dijamanata,kurcanata bisera nije izasao i stao uz Susica na Press konf ili negdje drugo pred kameru i rekao par rijeci,upustio izvinjenje navijacima,dao obecanje da ce igrati bolje,da se ovo vise nece ponoviti,nego su svi pobjegli u svoje sobe ili gdje vec....Jedino sto je Ibisevic rekao koju i to je to.....

Tolike zvijezde a nijedan posle sramote nesmije pred kameru to govorim koliko im je stalo,koliko znaju i kakvi su ljudi,kakve sportiste i koliko postuju narod za koji i igraju na kraju krajeva!
Ma šta bolan ima veze, važno je da on nosa zastavu po Engleskoj :lol:
YNWA!

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 21:29

Cartman"]Daj suti svega ti, znamo da je tebi 10 godina i da ti je Dzeko idol. Meni je samo obicni preplaceni igrac koji ne respektuje reprezentaciju ni 5 %. Pa poceo si navijat za City umjesto Chelsea radi njega.
@Portillo
zbog ovog posta sam postavio ove slike odnosno zbog ove recenice.

post pre jak!
Koliko ti cartman imas god???
HZ87

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 jun 2011, 21:34

I ja se isto nadam da ce sve biti bolje u utorak, cak sta vise mislim da i ne treba da sad dizemo neku veliku buku. Sve sto bar ja trazim je da se uozbilje yebo ga smijeh u blesavom trenutku. Daj uozbiljite se i zavrsite poso s Albanijom i Bjelorusijom a onda neka idu i nek se kesare do sabaha boli me briga gdje. A od Edina ocekujem da se prestane vuc po ofsajdima sto mu najvise zamjerim jer je covjek konstanto 5 metara u ofsajdu a ne pola ili metar. Mislim bezze mu sve ako je iskljucen do te mjere da ne vidi kretanje odbrambenih igraca. Da nije bezveze luto kod onog "naseg gola" i nepotrebno osto u ofsajdu Miske bi opet bio prvi na lopti. Al haj eto desi se - ali nisu se vratili s komedije. Ljudi cekaju nas Albanci za koji dan a cime se mi mozemo nadat. Da Allah sacuva kako los pristup kvalifikacijama... :(

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 21:39

Fuj sta ces takav je nas narod. Stvarno treba da bude kraj sa ovim jadnim kritikama.

P.S.: stavljam ovu cartmanovu recenicu u signature do daljnjeg.
HZ87

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 jun 2011, 21:40

I sve je ovo ovako naizgled revoltirano a u stvari razlog je samo jedan. Zivimo za nasu reprezentaciju, drzavu i fudbal. Zar je to grijeh sto nas sve boli kad nam ide naopako. Moraju da zale i cvile i placu zajedno s nama ... boli me briga gdje je i ko je gdje... sebi je - a u dresu zmajeva samo je dio kotaca nase domovine. ZAJEDNO S NAMA.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 21:46

Jest sve to losha reakcije od utakmice koju bi trebali svi zaboraviti sto prije, ako pobjedimo albance ako ne sta onda? I ja sam kritikovao igrace ima na ranijim postovima, ali nisam kritikovao nase Zmajeve kao sto to drugi cine, i ne bi stvarno sad da Quote te silne postove.
Zadnja izmjena: revoX., dana/u 04 jun 2011, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
HZ87

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 21:47

revoX. je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Daj suti svega ti, znamo da je tebi 10 godina i da ti je Dzeko idol. Meni je samo obicni preplaceni igrac koji ne respektuje reprezentaciju ni 5 %. Pa poceo si navijat za City umjesto Chelsea radi njega.
Nit' mi je deset godina, niti mi je Džeko idol, niti navijam za City. Samo poštujem sve ono što je Edin uradio.
Daj Ba sta je tebi ti nesto i svi ostali pljujete po Edinu a sta je samo taj momak sve uradio ne samo za repku nego opcenito za cijelu Drzavu nema te sta pricati momak prolazi tezak period trenutno nadam se da ce to puno bolje biti da nam se vrati nas stari Dzeko. Pa nije on Messi dribler da prodje 2-3 prgava igraca koji ga konstatno cuvaju i lupaju.
Zašto mene citiraš?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 21:49

@virtual
slucajno brzinski kume ;)

PS:na tvjoj sam strani zar nisi to skontao heh
HZ87

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 jun 2011, 21:50

Prolazi strasan period, sad ima vise para da broji...Kakav to strasan period prolazi?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 21:51

revoX. je napisao/la:@virtual

Ja se odmah trzam, hehe. Nema ovdje strana, u ovakvim trenucima vidiš ko su gmizavci...
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 jun 2011, 21:52

Virtu koga više voliš Eda ili Veda :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 21:55

legenda reala je napisao/la:Virtu koga više voliš Eda ili Veda :mrgreen:
Ma to je nebitno, obojica su prošli isto sra.nje. Prije par mjeseci se pljuvalo po Vedadu, sad po Edinu, pa će opet po Vedadu i tako u krug. Kad jedan loše odigra, Curtman i ekipa će mu j.ebavati sve, itd... smiješni ljudi...
Voli te tvoje Sarajevo.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 21:55

Fudo je napisao/la:Prolazi strasan period, sad ima vise para da broji...Kakav to strasan period prolazi?
Klasicni bosanac pare samo u wugla.Sportista je a ne biznismen mislim da mu je glavni cilj rezultat sto bolji, para vec ima odavno ;)
HZ87

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 21:57

Virtu4l je napisao/la:
revoX. je napisao/la:@virtual

Ja se odmah trzam, hehe. Nema ovdje strana, u ovakvim trenucima vidiš ko su gmizavci...
ma ima ih dosta jbg zalosno :evil:
HZ87

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 jun 2011, 21:57

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Virtu koga više voliš Eda ili Veda :mrgreen:
Ma to je nebitno, obojica su prošli isto sra.nje. Prije par mjeseci se pljuvalo po Vedadu, sad po Edinu, pa će opet po Vedadu i tako u krug. Kad jedan loše odigra, Curtman i ekipa će mu j.ebavati sve, itd... smiješni ljudi...

Veoma velika je razlika tu nemoj to dvoje usporedjivati !!!!!!!!!!!!

Vedu su kritikovali da ne zna (sto je totalna glupost ) al eto , a ovoga TRUTA (jer sinoc je bio trut) se kritkuje zato ili sto nece ili sto namjerno potkopava Papeta, jednostavno boli ga neka stvar za BH repku !!!!!!!!
Nemojte pojednostavljivati to su dvije veoma razlicite stvari !!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 11 gostiju.