FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

revoX.
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 20:47

Romariooo je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:ne mora ova vijest znaciti nista, ako dodje dobro dosao, al ne kontam sad sta je cilj jer tip nije klasicni spic, ako odu i jefren i bojan ostajemo sa viljom kao jedinim covjekom koji moze igrati klasicnog spica, i sa 4 krila ili ti poluspica (mesi, pedro, afelay sancho ako dodje)
A šta je sa Aguerom? Hoće li i on doći ili samo jedan od ove dvojice?
ma ko ce ga znati vise. koliko je ovih spekulacija ne bi me iznenadilo da se pise i kako ce rooney ili muslimovic doci

pep je valjda javno rekao da mu se aguero ne uklapa u konepciju, stoga to 99,99 posto znaci da nema teorije da taj dodje, po logici svi nas trebao je samo rossi doci, bojan otici i to je to sto se tice napada
1opcija City ali ako ode Tevez,2 Juventus 3 Atletico ostaje jer niko drugi nema novaca da ga kupi sumnjam da ce u Real ;)
HZ87

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 04 jun 2011, 20:54

Portillo je napisao/la:Eto, dovedoste igraca kojemu je idol bio Bam Bam Ivan (nadam se da znate ko je i sta je on). 8-)
znamo Portillo...Ako je istina da je Sanchez prešao u Barcu,ja se iskreno nadam inšallah da će momak frankovce bombardovati kao što je nas bombardovao njegov idol. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 20:58

Sajoni je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Eto, dovedoste igraca kojemu je idol bio Bam Bam Ivan (nadam se da znate ko je i sta je on). 8-)
znamo Portillo...Ako je istina da je Sanchez prešao u Barcu,ja se iskreno nadam inšallah da će momak frankovce bombardovati kao što je nas bombardovao njegov idol. ;)
Nema sta predobar igrac koji se pokazao u zadnje 2god. Mislim da je to mnogo bolja opcija nego Neymar i bolji je od njega za klasu. Sa ovim ste zavrsili ljetni transfer :lol: jedino ako prodate malog Bojana za neku siću i nesto jos mal dodate pa dovedete shtopera nekog to vam je sad najpotrebnije.
HZ87

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 jun 2011, 21:00

ja mislim da aguero moze jedino u celzi ili city, u real ne bi trebao i zbog rivalstva i zato sto im ne treba napadac, u barcu dakle nema sanse, juventus nit ima para niti igra bitna takmicenja, milan takodje nit ima parustine nit im treba, moguce mozda inter doduse i to je to

"Nema sta predobar igrac koji se pokazao u zadnje 2god. Mislim da je to mnogo bolja opcija nego Neymar i bolji je od njega za klasu. Ali sa ovim ste zavrsili ljetni transfer :lol: jedino ako prodate malog Bojana za neku siću i nesto jos mal dodate pa dovedete shtopera nekog to vam je sad najpotrebnije".

ako sancho i potpise transfer period ni izbliza nije zavrsen, dovest cemo sigurno najmanje tri igraca, od cega bi pored sancheza sigurno barem jos jedan trebao biti nesto skuplji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 21:03

Romariooo je napisao/la:ja mislim da aguero moze jedino u celzi ili city, u real ne bi trebao i zbog rivalstva i zato sto im ne treba napadac, u barcu dakle nema sanse, juventus nit ima para niti igra bitna takmicenja, milan takodje nit ima parustine nit im treba, moguce mozda inter doduse i to je to

"Nema sta predobar igrac koji se pokazao u zadnje 2god. Mislim da je to mnogo bolja opcija nego Neymar i bolji je od njega za klasu. Ali sa ovim ste zavrsili ljetni transfer :lol: jedino ako prodate malog Bojana za neku siću i nesto jos mal dodate pa dovedete shtopera nekog to vam je sad najpotrebnije".

ako sancho i potpise transfer period ni izbliza nije zavrsen, dovest cemo sigurno najmanje tri igraca, od cega bi pored sancheza sigurno barem jos jedan trebao biti nesto skuplji
Sanchez vrijedi 40m i vishe mozda jer su odbili ponudu Citya od 35m funti a ko bi to mogao biti skuplji da vama odgovara
HZ87

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 jun 2011, 21:10

ne treba nama niko bogzna toliko, jedini igrac koji bi vjerovatno unaprijedio nas napad je runi, sve ostalo vise manje, i ovaj sad napadac sto se kupuje, kupuje se da bude vise zamjena nego sto treba nesto bitno popraviti, pedro vilja i messi funkcionisu sjajno, na klupi je i sjajni afelay, bojan i jefren najvjerovatnije odlaze, dakle treba nam solidan napadac za rotacije, nista specijalno

od ostalih pozicija jedino lijevi bek takodje bi mogao unaprijediti nasu igru jer ce abidal vjerovatno na stopera, sve ostalo su samo pojacanja koja bi dosla da se malo prosiri roster
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 21:21

Romariooo je napisao/la:ne treba nama niko bogzna toliko, jedini igrac koji bi vjerovatno unaprijedio nas napad je runi, sve ostalo vise manje, i ovaj sad napadac sto se kupuje, kupuje se da bude vise zamjena nego sto treba nesto bitno popraviti, pedro vilja i messi funkcionisu sjajno, na klupi je i sjajni afelay, bojan i jefren najvjerovatnije odlaze, dakle treba nam solidan napadac za rotacije, nista specijalno

od ostalih pozicija jedino lijevi bek takodje bi mogao unaprijediti nasu igru jer ce abidal vjerovatno na stopera, sve ostalo su samo pojacanja koja bi dosla da se malo prosiri roster
Rooney :lol: al et haj

Sumnjam da ce biti on zamjena jer ima Affelay cim njega kupuju sigurno ide jedan standardni iz napada pa procijeni ko bi mogao to biti a isto on moze da igra dobro veznog igraca,a moguce da neko iz veznog ide. Ostaje nam da iscekujemo te ljetne transfere koji ce biti jako jako zanimljivi za sve klubove
HZ87

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 04 jun 2011, 21:30

Sad ga gledam.Ovaj Neymar bi nam dosao ko samar budali. :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 jun 2011, 21:37

losmi je napisao/la:Sad ga gledam.Ovaj Neymar bi nam dosao ko samar budali. :)
jest vala, lijepa utakmica brazil holandija, affelay promasi zicer, ko voli nek izvoli

http://soccerjumbo-kart.****/20 ... nel-1.html
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 04 jun 2011, 21:52

Romariooo je napisao/la:ne treba nama niko bogzna toliko, jedini igrac koji bi vjerovatno unaprijedio nas napad je runi, sve ostalo vise manje, i ovaj sad napadac sto se kupuje, kupuje se da bude vise zamjena nego sto treba nesto bitno popraviti, pedro vilja i messi funkcionisu sjajno, na klupi je i sjajni afelay, bojan i jefren najvjerovatnije odlaze, dakle treba nam solidan napadac za rotacije, nista specijalno

A sto ti vazda selis bojana.
Bojan ne ide nigdje, sto je i sam Pep rekao!
msm lik je najveci talenat i dalje je veci talenat od "tvog" neymara nije on kriv sto nema mjesta pored messia samu mu treba tekmi ja ga niposto nebih dao na prodaju max posudba na 6 mjeseci do godinu. Treba mu prilike nemoze on za 20 min u 2 tekme pokazat klasu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 05 jun 2011, 00:28

Španjolski i europski prvak, Barcelona, uskoro bi trebala u svoje redove dovesti mladog i talentiranog vratara iz Argentine...

Argentinski mladi reprezentativac i vratar Lanusa, Esteban Andrada, uskoro bi trebao postati novi igrač Barcelone.

Naime, 20-godišnji čuvar mreže proglašen je jednim od najperspektivnijih mladih vratara u Argentini, a već duže vrijeme prate ga skauti Barcelone.

Da u svemu tome ima istine potvrdio je sam Esteban, a transfer bi se trebao realizirati uskoro. "Menadžer mi je rekao da je u kontaktu s Barcelonom i u roku tjedan dana trebao bih potpisati ugovor", otkrio je 20-godišnjak.

Ljudi iz Barcelone prate ga već tri mjeseca: "Nisam mogao ni zamisliti da će najbolji klub na svijetu pokazati interes za mene. Bio sam ponosan kad su mi rekli da me žele i da me prate, a to je bilo prije tri mjeseca. Tamo me čeka Victor Valdes, najbolji mentor".

Esteban Andrada do sada je branio za mladu momčad Lanusa gdje su ga i spazili čelnici Barcelone. Očekivalo se da će uskoro debitirati za prvu momčad, međutim, sada je puno izvjesnije da će talentirani vratar preseliti u Španjolsku.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 05 jun 2011, 09:26

revoX. je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:ja mislim da aguero moze jedino u celzi ili city, u real ne bi trebao i zbog rivalstva i zato sto im ne treba napadac, u barcu dakle nema sanse, juventus nit ima para niti igra bitna takmicenja, milan takodje nit ima parustine nit im treba, moguce mozda inter doduse i to je to

Sanchez vrijedi 40m i vishe mozda jer su odbili ponudu Citya od 35m funti a ko bi to mogao biti skuplji da vama odgovara
Pa nije on odbio ponudu City-a 35 miliona funti zato sto vredi vise,nego zato sto verovatno ne ide za novcem nego zeli u bolji klub gde ce napredovati.Vidis li ti situaciju u City,koliko su dobrih napadaca doveli,a koliko njih se proslavilo osim Teveza.Kod njih je veoma tesko opstati,ako se ne pokaze u kratkom vremenskom roku,odma ga zamene i tako u krug.
Zadnja izmjena: losmi, dana/u 05 jun 2011, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
MVP - Messi-Villa-Pedro

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 jun 2011, 09:53

Romariooo je napisao/la:
losmi je napisao/la:Sad ga gledam.Ovaj Neymar bi nam dosao ko samar budali. :)
jest vala, lijepa utakmica brazil holandija, affelay promasi zicer, ko voli nek izvoli

http://soccerjumbo-kart.****/20 ... nel-1.html

Jest se Romario navalio na Alfelaja :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 jun 2011, 13:04

Evo da postavim neka odlicna videa da i ostali imaju nezaboravne trenutke nase Barcelone. Snimci su odlicne kvalitete i vrijedi ih imati u arhivi. Uzivajte ...

BARCELONA : ARSENAL 3:1

slika

DOWNLOAD SVIH GOLOVA:

http://www.fileserve.com/file/XsaxmRE 15mb
http://www.fileserve.com/file/xKGK3Nh 10mb
http://www.fileserve.com/file/hEMpEku 12mb
http://www.fileserve.com/file/QGNv4nx 18mb
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 jun 2011, 14:27

Prema navodima "El Munda Deportiva", Alexis Sánchez vrlo je blizu potpisivanja ugovora sa Barcelonom. Predviđanja su da će pregovori oko dolaska Sancheza ići mnogo brže nego kod dovođenja Fabregasa ili Rossija.

Ove sedmice u Barceloni će biti održan sastanak između čelnika Barcelone Gina Pozzoa, sina predsjednika Udinesea. U Barceloni se nalati Pozzova obitelj. Iako su na adresu Udinesea stigle brojne ponude nekih velikih evropskih timova, čini se kako bi oni najviše voljeli da Sanchez ode u Barcelonu.

Agent ovog igrača, Fernando Felicevich, također planira putovati u Barcelonu na nekoliko dana. Prije dvije sjednice, Fernando se sastao sa čelnicima Barcelone ali nije postignut nikakav konkretniji dogovor.

Sanchez se trenutno prirema sa reprezentacijom Čilea za predstojeću Copa Americu, koja će se održati od 1 do 24 jula.
U jednom intervju je izjavio da je Barcelona prekrasan klub, te je još jednom izrazio želju za prelaskom u Barcelonu.
Don't hate what you don't understand.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jun 2011, 14:44

Dok ovi Engleski mediji pisu skroz nesto drugo al dobro,ja sam prije za Rossija nego za Sancheza...a za obojicu nema potrebe,a ni mjesta :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 jun 2011, 14:53

Za Rossija ima mjesta, itekako ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jun 2011, 14:55

xaviesta je napisao/la:Za Rossija ima mjesta, itekako ;)
Pa kazem,za jednog ima,sad koji to da bude nebitno( i ja sam prije za Italijana) al kazem oba da se dovode,tu bas nevidim smisao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 jun 2011, 14:59

miky_hz je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Za Rossija ima mjesta, itekako ;)
Pa kazem,za jednog ima,sad koji to da bude nebitno( i ja sam prije za Italijana) al kazem oba da se dovode,tu bas nevidim smisao
Do mene je, nisam fino procitao sta si napisao :D Naravno, za obojcu nema mjesta,potrebe i sto je najvaznije novca :)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 jun 2011, 15:04

dovest obojicu a bojan i affelay out ;) hvala affelayu za asistenciju za real, ali nije to to... a ne vjerujem da ce ikad biti... bojan nikad nece dobiti pravu priliku a samim tim nece nikad ni proraditi.. dok on proradi doci ce neko novo cudo iz la masie ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.