Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2011, 15:54

revoX. je napisao/la:slika

cigani mogli mu oko iskopati
Mislim da su mu svi navijaci BiH ovo sinoc zeljeli uradit. Mislim na udarac gdje najvise boli.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

|BH_Patriot|
Kontakt:

Post Postao/la |BH_Patriot| » 04 jun 2011, 15:56

Ne mogu nikako da shvatim pojedine forumaše koji pljuju po Edinu samo zbog toga što je odigrao par loših utakmica, kada je postizao pogotke u prošlogodišnjem ciklusu svi ste ga dizali u nebesa. Nemoj te tako molim vas !

Koliko voli Bosnu dokazao je mnogo puta, a evo i videa gdje se svi Bosanci osjećaju ponosnim !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Safet Sušić: “Oni misle da su igrači, a nisu ni "i" od igrača“.

Idol nacije # 10

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 15:58

Cartman je napisao/la:
revoX. je napisao/la:slika

cigani mogli mu oko iskopati
Mislim da su mu svi navijaci BiH ovo sinoc zeljeli uradit. Mislim na udarac gdje najvise boli.
Da tako je znamo svi kako nam je sinoc bilo, nisam spomenuo taj udarac u genitalije ,ali stvarno noga na glavi sreca pa ga je krampon pogodio u celo pa ga je raskrvario a mogao je i vrlo lahko u oko to ne bi stvarno zelio nijednom nasem momku. ;)
HZ87

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 15:58

Cartman je napisao/la:Dan nakon najvece sramote u istoriji ove reprezentacije, on se smije kao da je pobjedio. Mora da su mu arapi dali jos milion funti. FLOP
Ti stvarno nemaš nimalo srama... nevjerovatno je koliko uživaš u ovim situacijama i koliko si zlobna osoba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 04 jun 2011, 17:30

Dirk je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:jeste bosnje prave... :roll:
Prave Bosnje nema dalje, dokaz tome je da se vec pola godine trazi opravdanje za katastrofalne igre Dzeke u Tevezu, Silvi, Manchiniju i ostalim, a samo on nije kriv sto nece da se bori ... bosnje !
Brate, jedna utakmica losa u dresu reprezentacije i svi mu jebu majku odmah. Haj realno malo. Nema smisla.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 04 jun 2011, 17:31

Al ritam mu je stalno pad i to u repk i?Malo se treba zapitat šta ne štima,motivacija,ili nema tim i ekipu,ali loš je u prvom planu i sve je na njemu to je teško ,ali nešto mu ne ide kao vrhunskom npadaču velike razlike u tekmama što se ne bi smijelo događati .

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 jun 2011, 17:53

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Dan nakon najvece sramote u istoriji ove reprezentacije, on se smije kao da je pobjedio. Mora da su mu arapi dali jos milion funti. FLOP
Ti stvarno nemaš nimalo srama... nevjerovatno je koliko uživaš u ovim situacijama i koliko si zlobna osoba.
Eto ti si dobra osoba jer nas zelis ubjediti da je Edin igracina i to je tvoj najveci uspjeh u zivotu.Ja ni za koga necu reci da je dobar kada igra tako lose, a taj moral i dokazivanje da su svi krivi osim njega nije neka ljudska velicina !
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 04 jun 2011, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jun 2011, 17:54

Dirk je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Eto ti si dobra osoba jer nas zelis ubjediti da je Edin igracina i to je tvoj najveci uspjeh u zivotu.

Ti si teska "igracina"!
Chelsea F.C.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 jun 2011, 18:01

Susic je kriv sto ga sinoc nije stavio u igru :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2011, 18:40

Virtu4l je napisao/la:
Ma bas uzivam kad gledam kako sramote moju reprezentaciju i dizu mi tlak. Svi znamo tvoje provale, tako da ti je bolje da se vratis u svoju rupu.

Nego su fakat Misimovic, Pjanic, Ibricic i svi ostali sebicni. Nasto ne vole naseg dragog Edina, pa zato nije dao gol. Mora da ga im je onaj zlocesti Tevez javio da rade kao on.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 19:01

Cartman je napisao/la:Ma bas uzivam kad gledam kako sramote moju reprezentaciju i dizu mi tlak. Svi znamo tvoje provale, tako da ti je bolje da se vratis u svoju rupu.
Ti i takvi izronite samo nakon poraza, to vam je glavna kvalifikacija.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2011, 19:23

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma bas uzivam kad gledam kako sramote moju reprezentaciju i dizu mi tlak. Svi znamo tvoje provale, tako da ti je bolje da se vratis u svoju rupu.
Ti i takvi izronite samo nakon poraza, to vam je glavna kvalifikacija.
Daj suti svega ti, znamo da je tebi 10 godina i da ti je Dzeko idol. Meni je samo obicni preplaceni igrac koji ne respektuje reprezentaciju ni 5 %. Pa poceo si navijat za City umjesto Chelsea radi njega. Hajde fino otidji do hotela, mozda ti potpise majicu prije izlaska veceras. Ali pozuri, on i Spaha rano pocinju.

A sad te stavljam na ignore, ne znam sto sam cekao dosad.

BHsupporter
Kontakt:

Post Postao/la BHsupporter » 04 jun 2011, 19:34

dzeko se dosta promijenio od kako je u cityu, covjece spusti se na zemlju!! :shock: sramota za nasu repku da nam se igraci onako odnose prema drzavnom dresu i ovom narodu koji ih gleda kao bogove!! :oops:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 jun 2011, 21:01

Čovjek jednu loše odigra i odma ga napadaju. Smiješno!
Čelik Zenica 1945

beckham

Post Postao/la beckham » 04 jun 2011, 21:03

Nimla_RZ je napisao/la:Čovjek jednu loše odigra i odma ga napadaju. Smiješno!
sta jednu lose odigra,frajer se digo nezna gdje goni od kako je otisao u city.
one only david beckham

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 21:06

Cartman je napisao/la:Daj suti svega ti, znamo da je tebi 10 godina i da ti je Dzeko idol. Meni je samo obicni preplaceni igrac koji ne respektuje reprezentaciju ni 5 %. Pa poceo si navijat za City umjesto Chelsea radi njega.
Nit' mi je deset godina, niti mi je Džeko idol, niti navijam za City. Samo poštujem sve ono što je Edin uradio.
Voli te tvoje Sarajevo.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 jun 2011, 21:09

beckham je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Čovjek jednu loše odigra i odma ga napadaju. Smiješno!
sta jednu lose odigra,frajer se digo nezna gdje goni od kako je otisao u city.
Nabroj mi sve utakmice koje je Džeko odigrao loše u repki! I juče je formacija u prvom dijelu bila 4-5-1 tako da je smiješno da Džeko sam nešto uradi, koliko je lopti majstorski primio i dodao veznom redu to ne gledaš?! U City-u je bio kad je igrao i protiv Rumunije u Zenici, tad je valjao?!
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 04 jun 2011, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 jun 2011, 21:11

@Cartman, otiđi na sedamdesete stranice one teme BiH - Rumunija i pogledaj malo svoje postove kad gubimo... Uvijek si takav slika
Čelik Zenica 1945

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 jun 2011, 21:13

Dok je Dzekson davao golove onda je bio tito ,papa ,efendija,dijamant ,dragulj sa drugog svijeta,jedna losa tekma i odma osuli po covjeku kao da je ratni zlocinac .Ohanite ,ohladite loma .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 21:16

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Daj suti svega ti, znamo da je tebi 10 godina i da ti je Dzeko idol. Meni je samo obicni preplaceni igrac koji ne respektuje reprezentaciju ni 5 %. Pa poceo si navijat za City umjesto Chelsea radi njega.
Nit' mi je deset godina, niti mi je Džeko idol, niti navijam za City. Samo poštujem sve ono što je Edin uradio.
Daj Ba sta je tebi ti nesto i svi ostali pljujete po Edinu a sta je samo taj momak sve uradio ne samo za repku nego opcenito za cijelu Drzavu nema te sta pricati momak prolazi tezak period trenutno nadam se da ce to puno bolje biti da nam se vrati nas stari Dzeko. Pa nije on Messi dribler da prodje 2-3 prgava igraca koji ga konstatno cuvaju i lupaju.
slika

slika
slika
HZ87

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, denza, Direktorcic, IQ200, jasmin10, kakarut, MElloo, nerkolfc, Skojevska, Zglavkar i 53 gosta.