Nisam navijac Arsenala.baresi#6 je napisao/la:pa normalno da ima svako pravo na svoje mišljenje tu se slažem i to ti niko neće oduzeti niti to može. ali ne možeš doći na temu milana i reći da je berkamp bolji od legende milana seedorfa koji je 4 puta dizao pehar CL sa 3 različita kluba, nijedan drugi igrač to nije uspio. igrao u ajaxu, realu, interu, milanu, holandiji... da ne govorim da je najkompletniji vezista zadnjih bar deceniju. moraš imati neko pokriće, neke dokaze statistiku šta već. isto bi bilo sad ja dođem na temu arsenala i kažem sheva bolji od henrya i normalno da ćete me napasti iste sekunde
i fkt nauči se quotat nepregledno je ovako čitati tvoje postove.
Ali pazi, i Seedorf i Berkamp su bili vrhunski igraci, svaki sa odredjenim prednostima u odnosu na ovog drugog, pa i nije sve tako crno-bijelo kako pokusavas predstaviti. I po meni je Seedorf imao uspjesniju karijeru, samim time i veci igrac, al' znas i sam da nema smisla ubjedjivati navijaca Arsenala da je Seedorf bolji nego Berkamp, koji je njihova svetinja. Bolje presutit i prec' preko toga nego upropastavat temu besmislicama.