Mislim da su mu svi navijaci BiH ovo sinoc zeljeli uradit. Mislim na udarac gdje najvise boli.revoX. je napisao/la:
cigani mogli mu oko iskopati
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- |BH_Patriot|
- Kontakt:
Ne mogu nikako da shvatim pojedine forumaše koji pljuju po Edinu samo zbog toga što je odigrao par loših utakmica, kada je postizao pogotke u prošlogodišnjem ciklusu svi ste ga dizali u nebesa. Nemoj te tako molim vas !
Koliko voli Bosnu dokazao je mnogo puta, a evo i videa gdje se svi Bosanci osjećaju ponosnim !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Koliko voli Bosnu dokazao je mnogo puta, a evo i videa gdje se svi Bosanci osjećaju ponosnim !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Safet Sušić: “Oni misle da su igrači, a nisu ni "i" od igrača“.
Idol nacije # 10
Idol nacije # 10
Da tako je znamo svi kako nam je sinoc bilo, nisam spomenuo taj udarac u genitalije ,ali stvarno noga na glavi sreca pa ga je krampon pogodio u celo pa ga je raskrvario a mogao je i vrlo lahko u oko to ne bi stvarno zelio nijednom nasem momku.Cartman je napisao/la:Mislim da su mu svi navijaci BiH ovo sinoc zeljeli uradit. Mislim na udarac gdje najvise boli.revoX. je napisao/la:
cigani mogli mu oko iskopati

HZ87
Ti stvarno nemaš nimalo srama... nevjerovatno je koliko uživaš u ovim situacijama i koliko si zlobna osoba.Cartman je napisao/la:Dan nakon najvece sramote u istoriji ove reprezentacije, on se smije kao da je pobjedio. Mora da su mu arapi dali jos milion funti. FLOP
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Brate, jedna utakmica losa u dresu reprezentacije i svi mu jebu majku odmah. Haj realno malo. Nema smisla.Dirk je napisao/la:Prave Bosnje nema dalje, dokaz tome je da se vec pola godine trazi opravdanje za katastrofalne igre Dzeke u Tevezu, Silvi, Manchiniju i ostalim, a samo on nije kriv sto nece da se bori ... bosnje !zlaya_tm87 je napisao/la:jeste bosnje prave...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Al ritam mu je stalno pad i to u repk i?Malo se treba zapitat šta ne štima,motivacija,ili nema tim i ekipu,ali loš je u prvom planu i sve je na njemu to je teško ,ali nešto mu ne ide kao vrhunskom npadaču velike razlike u tekmama što se ne bi smijelo događati .
Eto ti si dobra osoba jer nas zelis ubjediti da je Edin igracina i to je tvoj najveci uspjeh u zivotu.Ja ni za koga necu reci da je dobar kada igra tako lose, a taj moral i dokazivanje da su svi krivi osim njega nije neka ljudska velicina !Virtu4l je napisao/la:Ti stvarno nemaš nimalo srama... nevjerovatno je koliko uživaš u ovim situacijama i koliko si zlobna osoba.Cartman je napisao/la:Dan nakon najvece sramote u istoriji ove reprezentacije, on se smije kao da je pobjedio. Mora da su mu arapi dali jos milion funti. FLOP
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 04 jun 2011, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Dirk je napisao/la:Eto ti si dobra osoba jer nas zelis ubjediti da je Edin igracina i to je tvoj najveci uspjeh u zivotu.Virtu4l je napisao/la:Ti stvarno nemaš nimalo srama... nevjerovatno je koliko uživaš u ovim situacijama i koliko si zlobna osoba.Cartman je napisao/la:Dan nakon najvece sramote u istoriji ove reprezentacije, on se smije kao da je pobjedio. Mora da su mu arapi dali jos milion funti. FLOP
Ti si teska "igracina"!
Chelsea F.C.
Susic je kriv sto ga sinoc nije stavio u igru 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ma bas uzivam kad gledam kako sramote moju reprezentaciju i dizu mi tlak. Svi znamo tvoje provale, tako da ti je bolje da se vratis u svoju rupu.Virtu4l je napisao/la:Ti stvarno nemaš nimalo srama... nevjerovatno je koliko uživaš u ovim situacijama i koliko si zlobna osoba.Cartman je napisao/la:Dan nakon najvece sramote u istoriji ove reprezentacije, on se smije kao da je pobjedio. Mora da su mu arapi dali jos milion funti. FLOP
Nego su fakat Misimovic, Pjanic, Ibricic i svi ostali sebicni. Nasto ne vole naseg dragog Edina, pa zato nije dao gol. Mora da ga im je onaj zlocesti Tevez javio da rade kao on.
Ti i takvi izronite samo nakon poraza, to vam je glavna kvalifikacija.Cartman je napisao/la:Ma bas uzivam kad gledam kako sramote moju reprezentaciju i dizu mi tlak. Svi znamo tvoje provale, tako da ti je bolje da se vratis u svoju rupu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Daj suti svega ti, znamo da je tebi 10 godina i da ti je Dzeko idol. Meni je samo obicni preplaceni igrac koji ne respektuje reprezentaciju ni 5 %. Pa poceo si navijat za City umjesto Chelsea radi njega. Hajde fino otidji do hotela, mozda ti potpise majicu prije izlaska veceras. Ali pozuri, on i Spaha rano pocinju.Virtu4l je napisao/la:Ti i takvi izronite samo nakon poraza, to vam je glavna kvalifikacija.Cartman je napisao/la:Ma bas uzivam kad gledam kako sramote moju reprezentaciju i dizu mi tlak. Svi znamo tvoje provale, tako da ti je bolje da se vratis u svoju rupu.
A sad te stavljam na ignore, ne znam sto sam cekao dosad.
-
- Kontakt:
dzeko se dosta promijenio od kako je u cityu, covjece spusti se na zemlju!!
sramota za nasu repku da nam se igraci onako odnose prema drzavnom dresu i ovom narodu koji ih gleda kao bogove!! 

sta jednu lose odigra,frajer se digo nezna gdje goni od kako je otisao u city.Nimla_RZ je napisao/la:Čovjek jednu loše odigra i odma ga napadaju. Smiješno!
one only david beckham
Nit' mi je deset godina, niti mi je Džeko idol, niti navijam za City. Samo poštujem sve ono što je Edin uradio.Cartman je napisao/la:Daj suti svega ti, znamo da je tebi 10 godina i da ti je Dzeko idol. Meni je samo obicni preplaceni igrac koji ne respektuje reprezentaciju ni 5 %. Pa poceo si navijat za City umjesto Chelsea radi njega.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nabroj mi sve utakmice koje je Džeko odigrao loše u repki! I juče je formacija u prvom dijelu bila 4-5-1 tako da je smiješno da Džeko sam nešto uradi, koliko je lopti majstorski primio i dodao veznom redu to ne gledaš?! U City-u je bio kad je igrao i protiv Rumunije u Zenici, tad je valjao?!beckham je napisao/la:sta jednu lose odigra,frajer se digo nezna gdje goni od kako je otisao u city.Nimla_RZ je napisao/la:Čovjek jednu loše odigra i odma ga napadaju. Smiješno!
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 04 jun 2011, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945
@Cartman, otiđi na sedamdesete stranice one teme BiH - Rumunija i pogledaj malo svoje postove kad gubimo... Uvijek si takav 

Čelik Zenica 1945
Dok je Dzekson davao golove onda je bio tito ,papa ,efendija,dijamant ,dragulj sa drugog svijeta,jedna losa tekma i odma osuli po covjeku kao da je ratni zlocinac .Ohanite ,ohladite loma .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Daj Ba sta je tebi ti nesto i svi ostali pljujete po Edinu a sta je samo taj momak sve uradio ne samo za repku nego opcenito za cijelu Drzavu nema te sta pricati momak prolazi tezak period trenutno nadam se da ce to puno bolje biti da nam se vrati nas stari Dzeko. Pa nije on Messi dribler da prodje 2-3 prgava igraca koji ga konstatno cuvaju i lupaju.Virtu4l je napisao/la:Nit' mi je deset godina, niti mi je Džeko idol, niti navijam za City. Samo poštujem sve ono što je Edin uradio.Cartman je napisao/la:Daj suti svega ti, znamo da je tebi 10 godina i da ti je Dzeko idol. Meni je samo obicni preplaceni igrac koji ne respektuje reprezentaciju ni 5 %. Pa poceo si navijat za City umjesto Chelsea radi njega.

HZ87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.