Safet Sušić - Pape

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Monolog » 04 jun 2011, 01:01

Dirk je napisao/la:
Ovo nije tema o bahi i iskreno ne zanima me jesi li ti smanjio ton i slicno koga to jos zanima, to je licno tvoj problem ... :!:
Moja replika je bojkot pojedinih igraca a ne tvoj tv i ton na njemu ;)
Pa da ti čitaš između mojih redova, znao bi šta sam ovim postom rek'o. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 04 jun 2011, 01:02

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 01:04

Monolog je napisao/la:
Dirk je napisao/la: Ovo nije tema o bahi i iskreno ne zanima me jesi li ti smanjio ton i slicno koga to jos zanima, to je licno tvoj problem ... :!:
Moja replika je bojkot pojedinih igraca a ne tvoj tv i ton na njemu ;)
Pa da ti čitaš između mojih redova, znao bi šta sam ovim postom rek'o. ;)
Druže moj, taj ti ne zna čitati ni redove, a ti bi da čita između redova? Teška rabota za nekoga sa koeficijentom inteligencije kao u kokoške.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 04 jun 2011, 01:05

Pogriješio si sto nisi stavio Ibisevica i Dzeku izvadio odmah u drugom poluvremenu i ubacio Muslimovica zabili bi gol .

Mada ovo nije tvoja greska zbog svega ovog i nista do tebe nije za sve si upravu sto se ove tekem tice.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 jun 2011, 01:06

eko lave moj, susic radi za 75.000KM godisnje a vaha ne radi ispod milion eura ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 jun 2011, 01:11

Po meni, Pape je noćas ima dva dobra poteza. Prvi je vađenje Džeke iz igre, a drugi ovaj govor pred novinarima.

Kad sam vidjela da četvrti sudija drži tablu sa crvenim brojem 11, rekoh: Tako je majstore!
Jednostavno, na Džeku se gleda drugačije, i on toga treba biti svjestan, a noćas to nije pokazao. Opet se desio onaj njegov prepoznatljiv hod na centru i čekanje.
Normalno, nešto pretjerano dobro nije mogao ni uraditi, jer su mu lopte teško dolazile, to je sad već stvar postavke na terenu, taktike, ali opet....
Svakako, pogriješio je i on sa taktikom, ali opet, to ne opravdava igru igrača. Pa, neće ih on još učiti kako nabiti loptu, ili dodati pravilan pas? To se uči kad si pionir. :roll:

A, što se presice tiče: odlično! Zbog ovog sam uz Papeta maksimalno, pa šta god da bilo do kraja. Dao je do znanja svim igračima da njega ne zanimaju njihovi zvjezdani statusi, da treba puno griza za dostići dobru reputaciju.

Dobro reče, da mi od njih pravimo Ronaldinhe i Rivalde. Nažalost, čudan smo mi narod. Dok je naš, najbolji je, a opet nekad je i ona: dok je naš, najgori je.

U svakom slučaju, nadam se da će se smiriti strasti do Albanije, i da ćemo pobijediti.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 04 jun 2011, 01:13

Scof1eld je napisao/la:eko lave moj, susic radi za 75.000KM godisnje a vaha ne radi ispod milion eura ;)
Kako ti dođe do te računice, to ni ptice na granama ne znaju :lol:
I koliko god da dobije, svaku marku je preplaćen.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 04 jun 2011, 01:14

Svaka čast Pape ! Sinoć nije bilo do tebe, a pojedinim igračima se treba zahvaliti dok ostalim treba **** mater .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 04 jun 2011, 01:25

-

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 jun 2011, 01:30

ek0 je napisao/la:Koliko se sjecam Vaha je negdje izjavio da mu nije lova toliko bitna nego mu neke druge stvari (u trenutku davanja tog intervjua) nisu odgovarale. E sad, neke stvari su se u zadnje vrijeme promjenile pa bi mozda i pristao.

Jos nesto, volio bih da Susic pokaze da ima mu.da, i da krene protiv Albanije sa Muslimovicem i Ibijem u napadu. Dzeku na klupu, pa ako to prihvati bez pogovora onda se moze reci da se nije "digao" i dati mu priliku u nastavku, a ako se pobuni, vozdra kume.
Očito ne razumijete (obraćam se brojnim forumašima) da nije stvar dovesti Vahu, ovoga ili onoga za selektora. Reprezentativni klan, predvođen x igračem, postavlja selektore, otpušta ih... Nisu bili za Papeta, "rade" na njegovom nasljedniku.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 jun 2011, 01:36

MinistaR je napisao/la:
ek0 je napisao/la:Koliko se sjecam Vaha je negdje izjavio da mu nije lova toliko bitna nego mu neke druge stvari (u trenutku davanja tog intervjua) nisu odgovarale. E sad, neke stvari su se u zadnje vrijeme promjenile pa bi mozda i pristao.

Jos nesto, volio bih da Susic pokaze da ima mu.da, i da krene protiv Albanije sa Muslimovicem i Ibijem u napadu. Dzeku na klupu, pa ako to prihvati bez pogovora onda se moze reci da se nije "digao" i dati mu priliku u nastavku, a ako se pobuni, vozdra kume.
Očito ne razumijete (obraćam se brojnim forumašima) da nije stvar dovesti Vahu, ovoga ili onoga za selektora. Reprezentativni klan, predvođen x igračem, postavlja selektore, otpušta ih... Nisu bili za Papeta, "rade" na njegovom nasljedniku.
A zna li se ko su ti igraci koji postavljaju/otpuštaju selektore :?: mogu li se znati imena i prezimena tih igraca :?:
Da ova naša razocarana javnost zna konacno o cemu je rijec??

A Pape je ljut ,uznemiren, prevaren, razocaran i izdan covjek...cak ne može garantovati pobjedu ni protiv Albanije ili Luxemburga cak...lupa šakama od stol :shock: to nikad nismo vidjeli od njega takvo ponašanje....igraci sa svojim sramotnim pristupom su ga totalno izbili iz cipela.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 jun 2011, 01:39

Klan sačinjavaju Spaha i Džeko, ostali su jaranski uz njih. U Slobodnoj Bosni i Danima se to godinama piše. Kroz redove, pomalo, ali dovoljno da razuman čovjek skonta.

Kod: Označi sve

I nije samo Spahić agitirao za Sergeja, već i Džeko, Ibričić, Hasagić i još nekolicina sadašnjih reprezentativaca. Ako objektivno sagledamo stvari, Sušić zapravo nije imao podršku igrača u periodu kada se birao Blaževićev nasljednik, izuzev kada je postalo jasno da će on (Safet) postati novi selektor. Onda su kao po nekoj komandi, isti oni igrači koji su hvalili Barbareza, preko noći počeli s dijeljenjem komplimenata na račun Sušića. 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 04 jun 2011, 01:40

99% da ovi nasi "kljucni" igraci rade na tome da Pape ode i da se za selektora postavi Barbarez a jesam li upravu vidjecemo poslije tekme u zenici sa albanijom i kakav ce im tad bit' pristup. Zivi bili pa vidjeli ljudi ;)

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 04 jun 2011, 01:45

-

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 04 jun 2011, 02:22

ma realno susic je tanak , iskreno nisam njegova pristalica a to je prije svega zbog njegovog trenerskog iskustva i uspjeha , jbga treba biti iskren i reci , mi se beze nafuramo u sekundi , protiv francuza nismo imali igru nikako a on tek je pravio promjene oko 75 minute kad smo gubili 02 , protiv albanije u gostima realno ako zelimo ici na euro njih treba uzeti , istina tu se i portugal okliznuo prosle god. tj. repka koja nas je hladno u barazu izbacila medjutim taj portugal se nekako progurao do baraza tada nisu igrali nikako , protiv rumunije kod kuce jesmo bili bolji al vise nas je sreca pomilovala itd. , a najvise sto sam zamjerio susicu jeste stavljanja ibricica odnosno njegovog pozivanja u prosloj jos tekmi a svi su upoznati sa tada situacijom , jbga ja da igram i da se tako nesto desi nebi mi bilo svejedno ... neznam ono danas je bilo uzas pa ja bi djeku vec u 30 izveo pa nek pravi frizuru na klupi , zeznuo je cist go za nas kad je uzeo loptu umjesto da pusti misimovica koji je moga stici ne nego on ide ...spahic neznam mislim da ima u galati i arsenalu zagarantovan ugovor na ne ograniceno ... realno susic je mora znati da spahic vec haman pola godine odigra jednu pa pauzira 5 u francuskoj ligi , djeko grije klupu i da je van forme al bas , itd. ovu rumuniju smo morali uzeti al eto valjda ce biti bolje ....

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 04 jun 2011, 02:35

JuveSissoko je napisao/la:
nostradamus je napisao/la:Pojedine igrače treba iglom bocnuti da se trznu. Pristup je bio nikakav, čim je počela utakmica znao sam da neće biti dobro. Niti jedan izuzev Hasagića nije opravdao povjerenje. Ostali se trebaju sramotiti nisu svjesni koliko ne znaju. Oni misle da su igrači, a nisu ni "i" od igrača. Najgore je to što misliš da si na dobrom putu i onda zbog njihovog ponašanja sve padne u vodu za 90 minuta. Možda sam pogriješio što sam bio pretjeran optimista", ističe Sušić.

SVAKA TEBI CAST LEGENDO....OVIM JE SVE RECENO...
svaka mu cast, nek je reko ovo , oprosticu mu sve zajebe u taktici, samo nek je ovo reko, ovako treba prema nasim zvijezdicama, a to je, jos veca zvijezda, koja ce ih spustit, porastao mi je u ocima kao trener ovom izjavom
slazem se
Osim - drugo ime za Želju !

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 jun 2011, 02:38

Rekao sam vec da je kriminalno da odigra sa Ibricicem i tu je stvarno pogrijesio,ali brate mili svarno je sramotno da onako svi igraci odigraju.Ne moze Ibricic biti kriv za probijanje sa svih strana...

Brate Susicu toliko si me dirnuo sa ovom presicom i svojom iskrenoscu da bi i ledja svoja za tebe postavio.Pa covjek samo sto nije zaplakao..

Mislim da ovdje vise nije ni pitanje sposobnosti Safeta kao takticara.Jedini problem koji ja vidim kod njega je sto je prenaivan.Uletio je u copor vukova i da nije svjestan kakav..

Nadam se da ce istrajati u ovome i uraditi ono sto mu srce kaze.Izmjeni ako treba pola ekipe i dostojanstveno pobijedi ili prihvati poraz..

Ne vjerujem cak ni da bi ovdje Ivica Osim pomogao.I on bi na kraju potjerao pola reprezentativaca tako da bi morao zvati neke neadkvatne zamjene tako da bi se to sve istrosilo..

Kako se rijesimo saveza izgleda mi kao da smo otvorili Pandorinu kutiju

P.S. i da ga izdaju protiv Albanije napravit cu dres sa njegovim imenom.Pored Barbareza ce imati jedini cast da bude u mom ormaru ;)
Zadnja izmjena: delija, dana/u 04 jun 2011, 02:43, ukupno mijenjano 2 puta.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 jun 2011, 02:42

sto se tice susica i njegovi motivacijskih NEsposobnosti imam reci ovo....nije bas lahko tj prakticno je nemoguce motivisati nekoga ko dodze na okupljanje samo sa ciljem da sa drustvom izadze na sto visae pijanki i povali sto god je moguce vise sponzorusa da od sebe da maksimum pogotovo sad kad je sezona davno zavrsena i kaD je mozak vec na odmoru i plazi...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 jun 2011, 03:00

delija je napisao/la:Rekao sam vec da je kriminalno da odigra sa Ibricicem i tu je stvarno pogrijesio,ali brate mili svarno je sramotno da onako svi igraci odigraju.Ne moze Ibricic biti kriv za probijanje sa svih strana...

Brate Susicu toliko si me dirnuo sa ovom presicom i svojom iskrenoscu da bi i ledja svoja za tebe postavio.Pa covjek samo sto nije zaplakao..

Mislim da ovdje vise nije ni pitanje sposobnosti Safeta kao takticara.Jedini problem koji ja vidim kod njega je sto je prenaivan.Uletio je u copor vukova i da nije svjestan kakav..

Nadam se da ce istrajati u ovome i uraditi ono sto mu srce kaze.Izmjeni ako treba pola ekipe i dostojanstveno pobijedi ili prihvati poraz..

Ne vjerujem cak ni da bi ovdje Ivica Osim pomogao.I on bi na kraju potjerao pola reprezentativaca tako da bi morao zvati neke neadkvatne zamjene tako da bi se to sve istrosilo..

Kako se rijesimo saveza izgleda mi kao da smo otvorili Pandorinu kutiju

P.S. i da ga izdaju protiv Albanije napravit cu dres sa njegovim imenom.Pored Barbareza ce imati jedini cast da bude u mom ormaru ;)
nema neadekvatne zamjene imas igrace koji hoce i koji nece, albanija i bjelorusija su najbolji primjer iz nase grupe, ljudi ne znaju ali trce ulijecu, bore se i eto recepz samo trud i trka uletit ce nesto.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 jun 2011, 03:06

nick je napisao/la:
nema neadekvatne zamjene imas igrace koji hoce i koji nece, albanija i bjelorusija su najbolji primjer iz nase grupe, ljudi ne znaju ali trce ulijecu, bore se i eto recepz samo trud i trka uletit ce nesto.
Kad bolje sokntam imas ga i ti pravo ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.