FIVB World League

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FIVB World League

Post Postao/la Devil » 23 jul 2010, 10:34

Brazil pobedio sa 3:2,iako smo prikazali fenomenalnu igru,vodili 2:1 u setovima ali na kraju u 5.izgubili 16-14. :cry:
Tako Brazil ide u polufinale zajedno sa Rusijom,a mi cemo morati pobediti Argentinu u poslednjem mecu ove grupe.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jul 2010, 01:13

Kuba rasula Azure 3:0,te prosla u polufinale iako sam tamo ocekivao upravo Italijane i Ruse iz ove grupe.
Veceras se trazi drugi polufinalista iz druge grupe,idemo na noge domacinu Argentini koja je prijatno iznenadila protiv Brazila ali mislim da to dobijamo i prolazimo u polufinale.Tekma je u 02:00.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jul 2010, 01:19

Rusi nas ocekivano rasuli sa 3:0 u polufinalu Svetske lige,jednostavno nismo imali sanse.
Veceras Brazil-Kuba za finale od 02:00.
Voleo bih Brazil pa da gledamo fenomenalno finale trenutno dve najjace repke na svetu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2010, 01:00

Trece mesto uzeto,u super zanimljivom mecu u 5 setova,pobedili smo Kubu 3:2.Poredak bas kako sam i ocekivao prva dva mesta Rusija i Brazil i onda borba izmedju ostalih repki(osim Argentine)za trece mesto.
Iako smo veoma mlada ekipa,pokazali su momci da su pravi naslednici brace Grbic,Gerica,Mijica i ostalih.
Veceras veliko finale i borba za milion dolara izmedju Brazila i Rusije.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2010, 13:00

Brazilci ocekivano uzeli zlato,lakse nego sto sam ocekivao,ocekivao sam od Rusa bolji otpor u finalu.3:1 u finalu za milion dolara.
Konacan poredak.

1.Brazil
2.Rusija
3.Srbija
4.Kuba
5.Italija
6.Argentina

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 jul 2010, 08:54

Djula Mester najjaci dizac Srbije meni.. 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 jan 2011, 18:18

Baja_Zvjerka je napisao/la:Djula Mester najjaci dizac Srbije meni.. 8-)
On je bio ja mislim srednji bloker :roll:
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 jan 2011, 22:18

Admir_Sa je napisao/la: On je bio ja mislim srednji bloker :roll:
Tacno tako. SB.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 jan 2011, 22:53

MaGiCa je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la: On je bio ja mislim srednji bloker :roll:
Tacno tako. SB.
Sjecam se ja malo te ekipe, mislim krajem devedesetih da su igrali, mozda ih se sjecam sa olimpijade u Sidneju :roll:

Braca Grbic, onda korektor Batez, Meshter bloker, bio mensecini Miljkovic, al nisam siguran :roll: Tamo kod talijana igrali onaj Giani, pa Sartoreti, kakav je taj servis imao :roll:
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 jan 2011, 00:33

Admir_Sa je napisao/la: Sjecam se ja malo te ekipe, mislim krajem devedesetih da su igrali, mozda ih se sjecam sa olimpijade u Sidneju :roll:

Braca Grbic, onda korektor Batez, Meshter bloker, bio mensecini Miljkovic, al nisam siguran :roll: Tamo kod talijana igrali onaj Giani, pa Sartoreti, kakav je taj servis imao :roll:
Nikola Grbic je bio 1. dizac, a Petkovic stariji i Rajko Jokanovic su se menjali na drugom.
Miljkovica je selektor Gajic gurnuo na korekciju pre Bateza za Sidnej, pa se ovaj naljutio.
Primaci su bili Vanja Grbic i Kvisko Vujevic (zamene su bili Boskan i Kovac).
Libero je bio Vasa Mijic, a blokeri - Geric, Vusurovic, Mester (Tanaskovic se povukao pre toga).

Sa druge strane cudesni Italijani: Zorzi, Bracci, Cantagalli, Bernardi, Giani, Bovolenta, Vermiglio, Sartoretti levak korektor, Mirko Corsano, Rosalba dopingovani i dr. i mi ih mlatnemo u polufinalu OI. :D

I onda sa Rusijom u finalu, najpotez ikada u odbojci:

[youtube][/youtube]

Eye of the Tiger, man. Eye of the Tiger.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 jan 2011, 00:43

E bravo, svaka cast. Sad si me bash posjetio na te dane, nikad se ja sam ne bi sjetio ti igraca. Andrija Geric, da da, Vujevic, Kovac

A trener Gajic uvijek bradu nosio, bash bio zastitni znak te ekipe

sta je sad sa njim?
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 jan 2011, 01:24

Bio je selektor Rusije i kasnije trenirao ruske timove. Dobio otkaz pre neki dan. Nadji na b92.net, ako te to zanima.
Inace, razlog za njegovu smenu je tad bio sukob sa V.Grbicem. Boricic i Laslo Lukac su odlucili da ga puste niz vodu, a ovog neznalicu Terzica drze ko malo vode na dlanu - a on nam upropasti zensku repku. :(

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 jan 2011, 11:06

Kad smo vec kod tih vremena Holandjani su imali beton ekipu, a sad ih na mapi nema.Ono bash nevjerovatno da jedna tako stabilna drzava dozvoli sebi da padnu nize nakon super dobre ekipe
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 jan 2011, 12:35

Admir_Sa je napisao/la:Kad smo vec kod tih vremena Holandjani su imali beton ekipu, a sad ih na mapi nema.Ono bash nevjerovatno da jedna tako stabilna drzava dozvoli sebi da padnu nize nakon super dobre ekipe
Jbga, oni su imali samo tu 1 generaciju: Van de Muelen, Van der Goor 1. i 2., Blange, Nummerdor, Zwerver, Schuil, Latuhihin, Goertzen...
A pre i posle toga nista. I uvek su gubili od Italijana, ali su ih roknuli onda kad je najvise trebalo - na OI u Atlanti.
Zabari nisu nikada uzeli zlato na OI. Samo im to fali. ;)
A nas su u finalu dobili u Eindhovenu zadnji put kad je nesto znacilo, uz pomoc sudija. Do tad nas rastavljali, a od tog meca smo samo nabijali set razliku i izivljavali se na njima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2011, 00:39

Krenulo je i novo izdanje svetske lige,koje ce biti itekako zanimljivo i ove godine.
Uspeo sam pogledati malopre Argentina-Srbija,nista novo po tome pitanju,Srbija rutinski sa 3:0 dobila ne ostavivsi ni promil sanse Gaucosima da dodju do pobede ovde.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 maj 2011, 00:57

Ja ne kontam uopste ovo takmicenje, sta im ovo znaci. Imas sp, ep, euro kupove i sad ovo. Kad ovi odbojkasi odmaraju :roll: Ko ovde ima pravo nastupa, vidim na kladari ima svjetska, a ima i evropska liga :roll:

ev maloprije zijanishte od argentine

pisi malo o zenskoj ekipi, ev igraju evropsku ligu, izdominirale su grcku u dva meca

Sanja dominira!
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 maj 2011, 14:32

Admir_Sa je napisao/la:Ja ne kontam uopste ovo takmicenje, sta im ovo znaci. Imas sp, ep, euro kupove i sad ovo. Kad ovi odbojkasi odmaraju :roll: Ko ovde ima pravo nastupa, vidim na kladari ima svjetska, a ima i evropska liga :roll:

ev maloprije zijanishte od argentine

pisi malo o zenskoj ekipi, ev igraju evropsku ligu, izdominirale su grcku u dva meca

Sanja dominira!
Kako ne kontas ovo takmicenje :?:

Postoje OI i SP koja se igraju na 4 godine, te EP koje se igra svake druge godine. To su takmicenja koja se igraju za slavu.

Svetska liga je takmicenje koje se igra za pare i zato se igra svake godine i zato je nagradni fond preko 20 miliona $. Tu isto igraju najbolji igraci. I tako vec 20 godina. ;)

Kod zena je pandan tome FIVB Grand Prix.

Evropske lige su klasicno smece od turnira. Sluze uigravanju i nicemu vise. Bush league.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 jun 2011, 23:35

Pa moj devile da mi je neko rekao da Srbija moze zijanit od Finske u odbojci rekao bi mu da je lud. Ne mogu da vjerujem sta me povali na kladionici :roll:

Ja strasno volim fince, al veze nisam imao da su tako dobri u odbojci, ili je ovo bilo cudo neko :roll: :roll:
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 jun 2011, 00:15

Admir_Sa je napisao/la:Pa moj devile da mi je neko rekao da Srbija moze zijanit od Finske u odbojci rekao bi mu da je lud. Ne mogu da vjerujem sta me povali na kladionici :roll:

Ja strasno volim fince, al veze nisam imao da su tako dobri u odbojci, ili je ovo bilo cudo neko :roll: :roll:
Jel ti znaci nesto, ako ti kazem da smo ih bili u mecu za bronzu na EP pre 4 godine :?:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 jun 2011, 00:22

MaGiCa je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Pa moj devile da mi je neko rekao da Srbija moze zijanit od Finske u odbojci rekao bi mu da je lud. Ne mogu da vjerujem sta me povali na kladionici :roll:

Jel ti znaci nesto, ako ti kazem da smo ih bili u mecu za bronzu na EP pre 4 godine :?:
a svashta majke mi, kako vrijeme brzo leti i stvari se brzo desavaju. Pa vidjeces kad za 5 godina finska bude u kosarci neka sila :roll:
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.