Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Pozdrav svima,
evo prvi post.Puno citam sta se pise,al ne pisem nikako.Ja sam za malo dolazio u sukob zbog Edina i njegovog pocetka u PL sa okolinom,medjutim ovo veceras,NE DOBRO.Ne samo on,nego svi.Mnogo nam nedostaje kad smo pobjednici,a ubijamo kad smo outsiders!Glave gore,eto sve je u egalu sa nulom u Minsku,ide Zenica,i to je sve sto nam treba da opet glave dignemo.
Eto,toliko sto se mog politickog govora tice!
Hajmo Bosno..............
evo prvi post.Puno citam sta se pise,al ne pisem nikako.Ja sam za malo dolazio u sukob zbog Edina i njegovog pocetka u PL sa okolinom,medjutim ovo veceras,NE DOBRO.Ne samo on,nego svi.Mnogo nam nedostaje kad smo pobjednici,a ubijamo kad smo outsiders!Glave gore,eto sve je u egalu sa nulom u Minsku,ide Zenica,i to je sve sto nam treba da opet glave dignemo.
Eto,toliko sto se mog politickog govora tice!
Hajmo Bosno..............
Za ove iznad sto ga brane .... Uopste ne dovodim u pitanje njegove kvalitete djeco nego ZELJU.
To mi najteze pada !!! Primismo 2 gola a Edin ceifa nije pobrkao .. koliko je pretrcao za 45 min prvog brat bratu max 2 km .... uz to mu je Pape ceif ispuni sve dernek pajdase stavio u prvih 11 .. ukljucujuci i Torcidasa Ibricica ...
Opet kazem OSIM umire tamo po stolicama UEFE i umiljava se Dodiku da bi ovom i ovakvom Edinu omogucio da se zajebava po terenu .. puuuuuuu .... puuuuuu ... kod mene je danas izgubio puno ... i svak normala tako razmislja ..
To mi najteze pada !!! Primismo 2 gola a Edin ceifa nije pobrkao .. koliko je pretrcao za 45 min prvog brat bratu max 2 km .... uz to mu je Pape ceif ispuni sve dernek pajdase stavio u prvih 11 .. ukljucujuci i Torcidasa Ibricica ...
Opet kazem OSIM umire tamo po stolicama UEFE i umiljava se Dodiku da bi ovom i ovakvom Edinu omogucio da se zajebava po terenu .. puuuuuuu .... puuuuuu ... kod mene je danas izgubio puno ... i svak normala tako razmislja ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- suicidesquad
- Kontakt:
Djekaaaa 

Ne pljujte po momku ,sam je igrao u napadu a nije dobio apsolutno nijedne kvalitetne lopte od indisponiranog misketa i Pjanica koji su odigrali vjerovatno najgore tekme u dresu repke . Ocekujem hattrick protiv Albanaca 

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 03 jun 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- zlaya_tm87
- Kontakt:
a jbg, tu si upravu s te strane, takva je bila cijela ekipa veceras. zato je Pape trebao da bude pored out linije i da **** majke cijelu utakmicu umjesto da sjedi i prati sve kako ljudi vole reci telecim pogledom...kimbo je napisao/la:Za ove iznad sto ga brane .... Uopste ne dovodim u pitanje njegove kvalitete djeco nego ZELJU.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Jel ikad ovakav bio kod Cire? Nije. Znaci trener ne zna motivisati igraca i to je ogroman problem.
Kud ces bolju motivaciju od 1000 ljudi koji te bodre srcem, u srcu Ciganlije, a ti ko unproforac mirno posmatras!!A_d_0 je napisao/la:Jel ikad ovakav bio kod Cire? Nije. Znaci trener ne zna motivisati igraca i to je ogroman problem.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ljudi ne mozemo sada toliko Edina ponizavati, ipak nogometna reprezentacija je ogromno napredovala njogovim ucinkom,, ali se Edin ne moze vise porediti kao nekada. Nedostaje mi onaj Dzeko kao protiv Belgije,,da gine za golom,za Bosnu,ovaj veceras sekunde se nije nasikirao, nesto se promjenilo sa njim,ali eto na kraju krajeva ne smijemo mu zaboraviti sta je sve uradio za bosnu, nadam se da se ovakva utakmica vise nece ponoviti. Ali realno mi se nikada ne moze kvalifikovati za veliko takmicenje, kad najvise treba,kad se cjela Bosna digne na noge, mi izgubimo uvjek. Sta ce sada biti dobit cemo Albaniju, odmah ce svi mi smo najbolji,mi ovo , mi ono,, a poderat ce nas bjelorusija 98%,, sila Francuska je samo uzela 1 bod od bjelorusije u 2 utakmice,,,pa sta cemo mi,nas francuzi zgaze glat 2:0. Sve nam to govori da smo smjesna repka,znaju nekad odigrat na visokom nivou ali za veliko takmicenje nukaaaaaaaa nikad.
Kod CIre je izgradjivao karijeru druze.A_d_0 je napisao/la:Jel ikad ovakav bio kod Cire? Nije. Znaci trener ne zna motivisati igraca i to je ogroman problem.
Boli njega neka stvar za repkom i za nama sto gubimo zivce od tekme do tekme, zajednom sa pajdasem Emirom.
Kod svakog covjek kome je BIH pri srcu je veceras izgubio mnogo, ne on nego svim ostali osim Zlatana.
Zao mi samo one raje sto je otisla da gleda ove lijenomude. FUJ!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma da se moja raja iz kafane pokupila i otisla tamo u Rumuniju vise bi prilika napravili .
U zivotu svom nisam gledao ekipu sa smijesnijom taktikom , mislim ako se ono moze nazvati taktikom,
Od prve minute znaci 5 igraca u vezi Edin sam u napadu i salju se lopte preko citavog terena na napadaca kao da je finale Evropskog i 90-ta minuta znaci nisam mogao da vjerujem . Par momaka se jedino trudilo kao sto su Pjanke , Keno i za mene kralj koji treba da igra svaku od prve ispred one lopate Ibisevica momak koji se bori do zadnje sekunde Muslimovic . Nisam nikada vidio do sada da momak odustane ni u jednom duelu ni u jednoj utakmici ali eto manekeni igraju , a on grije klupu . Kratko jasno Susicu odj. ebi idi vodi Ozren za bolje i nije , sramota
Vise nijednu tekmu necu gledati dok je kloc na klupi , nije vrijedno mojih zivaca
U zivotu svom nisam gledao ekipu sa smijesnijom taktikom , mislim ako se ono moze nazvati taktikom,
Od prve minute znaci 5 igraca u vezi Edin sam u napadu i salju se lopte preko citavog terena na napadaca kao da je finale Evropskog i 90-ta minuta znaci nisam mogao da vjerujem . Par momaka se jedino trudilo kao sto su Pjanke , Keno i za mene kralj koji treba da igra svaku od prve ispred one lopate Ibisevica momak koji se bori do zadnje sekunde Muslimovic . Nisam nikada vidio do sada da momak odustane ni u jednom duelu ni u jednoj utakmici ali eto manekeni igraju , a on grije klupu . Kratko jasno Susicu odj. ebi idi vodi Ozren za bolje i nije , sramota

Vise nijednu tekmu necu gledati dok je kloc na klupi , nije vrijedno mojih zivaca

-
- Kontakt:
Od Edina se vise ocekivalo. Puno vise.
Podbacio je u Citiju i nije opravdao onolike pare od Engleza.
Podbacio je i u repki. Moze pricat ko sta hoce - ali ako mu je ovo nivo truda - nek se udalji od repke i pusti nekoga ko zeli da gine za BiH dres da igra lopte.
Podbacio je u Citiju i nije opravdao onolike pare od Engleza.
Podbacio je i u repki. Moze pricat ko sta hoce - ali ako mu je ovo nivo truda - nek se udalji od repke i pusti nekoga ko zeli da gine za BiH dres da igra lopte.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Nevjerovatno je koliko ste smiješni i licemjerni.
Ako Edin postigne gol protiv Albanije, svi ćete promijeniti priču za 180°
Zašto ne ostavite momka na miru. On je ponos ove nacije. Svaki put kada vam padne na um da pljujete po ovom momku, prije nego što bilo šta pomislite, pogledajte ove slike!

Ko ste vi da sudite o njegovom patriotizmu, o njegovoj ljubavi prema ovoj domovini? Zavucite se u rupe iz kojih ste izašli, a prave (možda i jedine) vrijednosti ostavite na miru.
Zašto ne ostavite momka na miru. On je ponos ove nacije. Svaki put kada vam padne na um da pljujete po ovom momku, prije nego što bilo šta pomislite, pogledajte ove slike!

Ko ste vi da sudite o njegovom patriotizmu, o njegovoj ljubavi prema ovoj domovini? Zavucite se u rupe iz kojih ste izašli, a prave (možda i jedine) vrijednosti ostavite na miru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Drag mi je Dzeko, ali stvarno moram priznati da je ovo veceras lose da ne moze losije biti..jasno mi je sto je na klupi i sto je fasovo hemoroide.
Jos jedna ovakva "sezona" u Cityu i onda welcome to Bolton,Blackburn itd...

Pjano!!!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Stvarno ne mogu da vjerujem da neko moze imat obraza da pljuje po Dzeki.Sta je vama ljudi?Saberite se.Jedna losija partija u kojoj nije sam sudionik nego cijeli tim je potrebna da ga svrstamo gdje ne treba.Takav je balkanski mentalitet,ne postoji to dzaba.
Chelsea F.C.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa @Virtual i Papac nosi zastavu BiH, a gde je on? De šuti molim te! Džeko je rinaka velika i to govorim već godinu ipo. Lik se ufurao, konta zvezda, umislio se lik. Hajde što ne trči u Mancityu, što ne zabija, to me boli briga. Ali koji klinac onda prihvataš poziv repke ako nećeš 60 minuta potrčati? Koji ćeš nam klinac, ima likova koji bi ginuli za repku. A on nafuran, stoji, muto mutavi. Nema pojma o životu.
-
- Kontakt:
HAHAHAHAHA. Ne mogu da vjerujem. Koliko vam je Edin osmijeha na lice nabacio? Recite realno! Kako smo mi fuj narod, FUJ, FUJ! Nije Edin Cristiano ili Messi da idem sam protiv svih. Šta je vama? Komplet ekipa je bila grozna! Koliko je upotrebljivih lopti imao? 0 (nula). Kad sam već spomenuo Messija, u repci igra 15 puta slabije nego u Barci, ali mu niko ne zamjera. Ma šta ima neko vama papcima, seljacima i ostalim ljudima koji ste se u minulom ratu, odnosno poslije njega "dočepali" grada, objašnjavati. MA*Š NA SELO i gore prosipajte to, nezahvalni ljudi. FUJ FUJ FUJ! Edin Džeko - jedan od najplaćenijih igrača svijeta doživi da mu neko kaže da treba svoje mjesto u reprezentaciji prepustiti nekome drugom
A on je, za vašu informaciju, najveći patriota u reprezentaciji, koja nam je igrački bijedna. Ali ne samo igrački, nego na svim drugim poljima. Čast izuzecima. Ali to je moj narod, bijedni narod. Zbog takvih k'o vi se stidim što sam Bosanac, vjerujte mi. Ja nemam ništa protiv da se fino raspravi, ukaže na greške, ali ovi komentari? Bijedno. Razumijem da ste iznervirani, i ja sam, ali polako, samo polako. On je najmanji krivac. Desni i lijevi naš bek - šta je ono? Prolaze kako hoće. Kad god su stvorili 2 na 1 prošli su (ako znate šta je to). Niko da pomogne, niko ništa. Veliko C-C-C

U mom svijetu važe moja pravila
- Goalgetter
- Kontakt:
Kritike je zasluzio, definitivno. Ali da sada postane meta ovih pljuvatora, to nemogu da razumijem. Ako vec pocnete pljuvati, onda citavu ekipu, ne samo Edina. Po meni danas nije mogao nista uraditi, igra nam se sastojala od toga da Pjanic ili Miske nabiju loptu naprijed, ako dodje do Dzeke, on nju fino spusti na zemlju, i uleti Sapunaru ili Tamas i uzmu mu loptu, jer Ibricic i ostali stoje 30 metara odaljeni od njega.
Virtu4l je napisao/la:Nevjerovatno je koliko ste smiješni i licemjerni.
Mah, da postigne svaku tekmu hattrick, ja pricu necu promjeniti.
Sta sad sto je on ogrnuo zastavu, on sad nesto veci patriota od mene, od tebe od petog-devetog.
Daj ba, pa kad je vec ogrne oko sebe, cemu onda ono vucaranje po terenu, nece qrcem da mrdne.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.