Safet Sušić - Pape

zlaya_tm87
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la zlaya_tm87 » 03 jun 2011, 23:51

MinistaR je napisao/la:
drH je napisao/la:Svaka mu je bila na mjestu samo je jos trebao i javno imena reci iako pretpostavljam koji su to! A i novinari su krivi cak i sa ovog portala sto javno ne pisu o desavanjima u hotelima gdje boravi reprezentacija i njihovim sramnim pijankama uoci utakmica!
Ne poznaješ dobro situaciju, svaki ovdašnji novinar bi rado donio "ekskluzivu" svom mediju, a ta ista ekskluziva bi ga koštala... Ne bih o tome na temi o Papetu.
ima i PP :P
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 jun 2011, 23:51

Bečki Kongres je napisao/la:Pa bolan Safete ti si birao ove igrace,ti si vidio u njima kvalitetu,sto se sad zalis ?

Pojma ti nemas,moj Safete !

eto nek ti imas :roll:
15.10 - 15.06 ...

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 03 jun 2011, 23:52

Stvarno ne znam zasto jednoj od najvecih nogometnih legendi u BH nogometu ovo treba.I stvarno mu je najbolje da ode.Ne treba da kalja ime koje je godinama sticano na terenima sirom Evrope.I ne zaboravite da je ovaj PAPE bio bolji igrac za 3 klase od svih ovih MANEKENA koji danas igraju za reprezentaciju.Bar zbog toga vas molim da prestanete pljuvati po covjeku ,koji je kriv samo zato sto je prihvatio reprezentaciju kad nijedan od, ko bajagi nasih velikih trenera, nije htio.Kriv je zato sto je po prirodi miran i povucen,i nije nas tip koga mozemo svaki cas ogovarati.Sto se znanja tice ,ja ne znam koji je to ZNALAC koji moze voditi ove p.dere sto smo ih veceras gledali.Ma treba njh najuriti ,iz reprezentacije ,ako treba dovesti djecu iz nase lige da igraju,mlade momke zeljne dokazivanja,pa makar svaku gubili 5 razlike.Toliko smo realno trebali primiti i veceras sa ovim ZVJEZDAMA.I ajde da realno razmislimo koji je to trener koji moze doci na celo reprezentacije bolji od PAPETA ,a da to zeli.Nema ni jedan.Nego najbolje je nama da odmah obnovimo reprezentaciju dovedemo trenera koji ce raditi s mladim momcima iz pocetka i ne mjenjati ga.Trenera odavde koji poznaje djecu i koji ce imati punu podrsku Osima i ekipe ,i da se ne dozvoli uplitanje MENADJERA u izbor,sto je do sad bio slucaj,pa da nas sunce ogrije za par godina.Itako sa ovima koji sad igraju u tih par godina sigurno necemo nigdje ....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 jun 2011, 23:53

Bečki Kongres je napisao/la:Pa bolan Safete ti si birao ove igrace,ti si vidio u njima kvalitetu,sto se sad zalis ?

Pojma ti nemas,moj Safete !
To Monolog da ne znaju da si ti :) ili si nekome dao acc :lol: :lol: :lol:
nego on topic: pustiti ga do kraja kvalifikacija, jer realno nemamo sta ni izgubiti, nek covjek odradi svoje, postigne uspjeh postigne, ne postigne ima drugi neko, a sad u pola kvalifikacija ne vrijedi mijenjati, a vala nije ni on sam kriv sto su nasi umislili da su igracine, pa bolje pustiti mladu repku, zajedno sa par igraca ovih starijih sto su zasluzili..
Celik!3,2,2.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 jun 2011, 23:55

Safet Susic nije neki veliki trener - to stoji. Stvarno nije ... Ali reci da je on kriv za ovo vecaras - je nepravda.

Kriv je sto je izabrao igrace - ali koga drugog da izabere? Mozda se zeznuo sto nije doveo Sasu Papca. Golman je bio odlican - da je Begovic branio sigurno nebi bilo puno bolje. A svi ostali igraci - to bi svak odnas izabrao da igraju sigurno ... Mozda bi vise raje htjelo Ibisevica u napadu ali to je to.

Ovo je poraz igraca... Nisko zalaganje. To sve treba kaznit - nek se pokupi ekipa iz PL i nek igraju protiv Albanije. Bolje casno izgubit nego pustit "zvjezdama" da nas ponizavaju.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jun 2011, 23:55

@Bečki Kongres,

Promijeni avatar i potpis, pomisliće ljudi da je ovo moj dupli profil. :mrgreen:

Što se tiče Safeta, današnji ispit nije prošao. Pao je kao nikad. Recimo da je dobar potez bilo izvođenje Džeke i ova izjava da je pogriješio (odnosno "bio sam glup..."). Ostalo je sve katastrofalno.

1. Igrače je nedovoljno motivisao (iako je glupost o ovome pričati/pisati/, to je tako. Svi bismo mi ginuli za dres reprezentacije, te nam nije potrebna neka upečatljiva rečenica ili neki dobro spremljen tekst, no igrači bukvalno žive od tih riječi. On im očigledno iste ne zna dobro prenijeti (ili ga ne slušaju). U svakom slučaju, do njega je).

2. Neuigrana odbrana - Pod moranjem je sinhronizovati Spahu i Mravca (kad su oni već njegov izbor na stoperskim mjestima). Naša odbrana nikad nije izgledala jadnije (pa čak ni onda kada su nas Grčka i Mađarska uništile). Ovo je katastrofa.

3. Pojačan vezni red ubacivanjem Senijada na krilo. Eh, ovdje bismo mogli podvući svaku riječ u rečenici i pošteno se nasmijati. Senijad i pojačati ne može ići u istu rečenicu. O njegovim igrama na krilu bi se mogli napraviti mnogi demotivacioni posteri, a njegovo zalaganje je ravno nuli. I dalje ne znam zašto on uopće dobija poziv za repku. Neka njega na splitsko-češkim utakmicama i to je to. Dalje od repke.

4. Izbacivanje Ibiševića iz prve postave (usko povezano sa stavkom 3). Vedo je čovjek zadatka. Pa on bi maksimum pružio i na poziciji beka, jer je takav. U ovoj reprezentaciji on MORA imati svoje mjesto u timu. Rasteretio bi Džeku u ofanzivi, u defanzivi bi vršio presing na zadnju liniju Rumunije i to je to. Al' haj', izgleda da se moralo malo "eksperimentisati" u ovako važnoj utakmici.

5. Kasno izvršena izmjena Senijad - bilo ko. Taman da je ubacio Pandžu, ne bi pogriješio. Ulaskom Vedada, Senijad je još gore poton'o na terenu, jer je otiš'o na Medunjaninovu poziciju.

U svakom slučaju, ovo je bila amaterski vođena utakmica i to ko ne vidi, onda ne znam šta je gled'o. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 03 jun 2011, 23:57

VEČERAŠNJA UTAKMICA NAM JE POKAZALA DA NAM JE PAPAC ZAISTA POTREBAN VIDJELI STE STA RADI NASA ODBRANA MRAVAC POGOTOVO.. DAJTE DA POKAZEMO SVIMA PA I SAMOM SAŠI DA GA ŽELIMO NAZAD... IGRAJ BOSNO NE DAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBEE ALEE ALE ALEEEE!!
MOLIM VAS DA LAJKATE NA FB OVU STRANICU : HOĆEMO SAŠU PAPCA PONOVO U REPREZENTACIJI BIH
LINK: http://www.facebook.com/pages/HO%C4%86E ... 05?sk=wall
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 03 jun 2011, 23:58

stoji to da je safet skroz fulio taktiku i odabir igraca - prije svega ibricic in/ibisevic out u prvi 11. al' i igraci na terenu su ostavili njega kao trenera na cijedilu, to je vise nego ocigledno. safetov govor na pressici nakon meca govori sve o neozbiljnosti i zalaganju pojedini igraca(a svi mozemo vec predpostaviti o kojima se radi)! ti pojedinci su veceras pokazali za sva vremena koliko im je(nije) stalo do repke, sram ih bilo. u nas vlada i uvijek ce vladati pogani balkanski mentalitet - zato navjerovatnije nikada nasa BiH nece zaigrati na EP/SP u nogometu :oops:
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 04 jun 2011, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 03 jun 2011, 23:59

MinistaR je napisao/la:
drH je napisao/la:Svaka mu je bila na mjestu samo je jos trebao i javno imena reci iako pretpostavljam koji su to! A i novinari su krivi cak i sa ovog portala sto javno ne pisu o desavanjima u hotelima gdje boravi reprezentacija i njihovim sramnim pijankama uoci utakmica!
Ne poznaješ dobro situaciju, svaki ovdašnji novinar bi rado donio "ekskluzivu" svom mediju, a ta ista ekskluziva bi ga koštala... Ne bih o tome na temi o Papetu.
Pa sto je onda novinar, ako nemoze obavljati posao kako treba nek odmah odustane od toga! Yebo ti takvu demokratiju gdje nesmijes pisati o onom sto se desava ispred tebe!

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jun 2011, 00:00

Jednostavno niko nije zasluzio "p" od pohvale.Svako je bio katastrofalan.Ni jedan igrac pa cak ni nas kapiten nije se isticao.Kapiten koji nije pogrijesio ne pamtim koliko utakmica,danas napravi nekolicinu gresaka.O Mravcu da ne pricam :roll: .Kao da smo igrali sa igracem manje.Međutim,ne treba sada pljuvati po igracima kada gube.Vec protiv Albanije mogla bi dođi pozitivna atmosfera.Ne sikirajte se. :)
Chelsea F.C.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jun 2011, 00:00

MostaracVelezovac je napisao/la:Safet Susic nije neki veliki trener - to stoji. Stvarno nije ... Ali reci da je on kriv za ovo vecaras - je nepravda.

Kriv je sto je izabrao igrace - ali koga drugog da izabere? Mozda se zeznuo sto nije doveo Sasu Papca. Golman je bio odlican - da je Begovic branio sigurno nebi bilo puno bolje. A svi ostali igraci - to bi svak odnas izabrao da igraju sigurno ... Mozda bi vise raje htjelo Ibisevica u napadu ali to je to.

Ovo je poraz igraca... Nisko zalaganje. To sve treba kaznit - nek se pokupi ekipa iz PL i nek igraju protiv Albanije. Bolje casno izgubit nego pustit "zvjezdama" da nas ponizavaju.
papca je zvao, ali papac se nesto kofrci pa nije dosao!
NO PYRO NO PARTY

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 04 jun 2011, 00:00

BiH će kralju moj zaigrati na velikom takmičenj a kada to je nešto drugo. Zaigrati će jer će postojati zauvjek. VOLIM TE BOSNO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jun 2011, 00:01

drH je napisao/la:a sto je onda novinar, ako nemoze obavljati posao kako treba nek odmah odustane od toga! Yebo ti takvu demokratiju gdje nesmijes pisati o onom sto se desava ispred tebe!
Pa i kad novinar napiše kako jeste, dobije od javnosti šamar tipa: "Šta ti znaš, Emir je ponos naše zemlje i naša srca kucaju za njega."
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 jun 2011, 00:01

Samo mogu reci i to po prvi put"Safete Svaka ti Čast"

prvi put da je trener repke pokaze igracima gdje im je mjesto!

pa gledam onaj mali Besic da je igrao u odbrani,momak bi pogino samo nebi odpustio da neko da gol,takav sam osjecaj imao kada sam gledao onu bruku odbrane 90 minuta :cry: :cry: :cry: :(
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 04 jun 2011, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

dinoooo
Kontakt:

Post Postao/la dinoooo » 04 jun 2011, 00:01

Blue_He4rt je napisao/la:Jednostavno niko nije zasluzio "p" od pohvale.Svako je bio katastrofalan.Ni jedan igrac pa cak ni nas kapiten nije se isticao.Kapiten koji nije pogrijesio ne pamtim koliko utakmica,danas napravi nekolicinu gresaka.O Mravcu da ne pricam :roll: .Kao da smo igrali sa igracem manje.Međutim,ne treba sada pljuvati po igracima kada gube.Vec protiv Albanije mogla bi dođi pozitivna atmosfera.Ne sikirajte se. :)

slazem se :D
zato glavu gore, u Zenici cemo nadoknaditi ovo veceras :D

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jun 2011, 00:02

ne podrzavam Safeta kao selektora, ali ovim pressom me kupio

svaka ti cast !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 jun 2011, 00:02

Monolog je napisao/la:
drH je napisao/la:a sto je onda novinar, ako nemoze obavljati posao kako treba nek odmah odustane od toga! Yebo ti takvu demokratiju gdje nesmijes pisati o onom sto se desava ispred tebe!
Pa i kad novinar napiše kako jeste, dobije od javnosti šamar tipa: "Šta ti znaš, Emir je ponos naše zemlje i naša srca kucaju za njega."
A znam, eto im sad Emir nek im i dalje kucaju srca za njega dok se on zayebaje sa nasim srcima!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jun 2011, 00:18

Auu, lekcije...
Samo se bojim da je sam sebi presudio, ne bi me čudilo da naše uvrijeđene mlade u utorak namjerno sabotiraju tekmu. Baka je platio istu cjenu, još im je slično u lice rekao, a ne ih izofirao na press-u.
Kakogod, hrabar potez ipak. Ove stvari su se morale reći po bilo koju cjenu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 jun 2011, 00:20

Jel Dzeko igro :? :? :?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 jun 2011, 00:21

VanBasten je napisao/la:Auu, lekcije...
Samo se bojim da je sam sebi presudio, ne bi me čudilo da naše uvrijeđene mlade u utorak namjerno sabotiraju tekmu. Baka je platio istu cjenu, još im je slično u lice rekao, a ne ih izofirao na press-u.
Kakogod, hrabar potez ipak. Ove stvari su se morale reći po bilo koju cjenu.

upravo sam ovo pomislio, covjek je upravu 100% maloprije rekoh ako izgubi od albanije da treba trazit bolje rjesenje i et promjenih misljenje... :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.