Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

STEVIE
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la STEVIE » 01 jun 2011, 13:07

RKO je napisao/la: Izjava od 23. maja
Krstanović je u siječnju proslavio 28. rođendan, ali još uvijek nije zaigrao ni za jednu od dvije reprezentacije za koje ima pravo. Čiji poziv očekujete, Bilićev ili Sušićev?

"Bilićev, naravno. Želim igrati za Hrvatsku, a koliko god naša reprezentacija u ovom trenutku imala pregršt sjajnih napadača, mislim da je možda moglo i za mene biti mjesta na popisu. Tim više što su pozvani neki igrači iz HNL-a koji, barem mi tako govore stručnjaci, nisu ništa bolji, a nemaju ni bolju statistiku od mene."
ovo zavrsava svu prici u vezi ovog seljaka koji bih rado igrao za BiH kad je uvidio da nece nikad zaigrati za svoje kockaste. inace neki veoma naivno razmisljaju ovdje po forumu, ko' fol kriv savez sto corluka, subotic i ekipa igraju za komsije umjesto BiH al' nije kriv savez kad su neki od ovih igraca(poput bunoze i slicni seljacica) rodjeni i odgojeni u krajevima gdje mrze BiH! takvi igraci nece nikada igrati s srcem i zato sto istinski to zele za nasu BiH.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 01 jun 2011, 13:43

Raspravljate o potpuno nebitnom liku. Da mu je do 23 g. , pa hajde.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 01 jun 2011, 15:56

[youtube][/youtube]

Nasljednik Rahimića za godinu-dvije. Recite ako imate nekog još dobrog na toj poziciji defanzivnog veznog pa da ih uporedimo ;)
Čelik Zenica 1945

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 01 jun 2011, 17:50

Nimla_RZ je napisao/la:[youtube][/youtube]

Nasljednik Rahimića za godinu-dvije. Recite ako imate nekog još dobrog na toj poziciji defanzivnog veznog pa da ih uporedimo ;)
Mozda ca ovo nekom zvucati pretjarano,ali ja smatram da je Zahirovic najveci talenat BH nogometa bez konkurencije,i da je vec sad vrijeme da se prekomanduje u A selekciju.Taj momak ce biti stub reprezentacije godinama.Jedan je od rjetkih koji ima fizicke predispozicije brzinu ,zelju za igrom i uz to je jedan od najinteligentnijih Bh igraca sa strasnim osjecajem za igru.Njegovo vrijeme tek dolazi....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 01 jun 2011, 19:03

Vec u augustu ga treba probat, valjda tada bude neka prijateljska.

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 01 jun 2011, 19:24

Papac je mali milion puta pokazao koliko mu je stalo do reprezentacije. Čekao je ove promjene i kada su se dogodile za njega nema mjesta. Ne ulazim u to zašto nije pozvan i ne želim komentarisati. Samo ću reći da su Papac i Spahić idealan tandem. Spaha je lider, ima eksplozivnost, brzinu, duel igru, a Papac je defanzivac koji zna da igra. U tandemu su najjači, a odbrana bi nam bila granitna“, izjavio je Sergej Barbarez amasador bh. fudbala za San komentarišuću činjenicu da Saše Papca nema u reprezentativnom kadru za utakmice koje naša selekcije ovih dana igra protigv Rumunije u okviru kvalifikacija za Euro 2012. OVO JE REKAO BARBAREZ!!
molim vas zbog svega ovoga da podrzite stranicu NA FB : HOĆEMO SAŠU PAPCA PONOVU U REPREZENTACIJI BIH, DA POKAZEMO DA NAS IMA KOJI ZELE NJEGOV POVRATAK jedinog koji je ostaO doslijedan svojih principa i na neki nacin GLAVNI POKRETAČ ISTJERIVANJA ONE GAMADI I LOPOVA IZ NASEG SAVEZA

EVO LINK PA LAJKUJTE :
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 jun 2011, 19:36

gospodin Seljakovic je napisao/la:ma znam ja to sve, Bartulovic je godinama odbijao BiH da bi sakupio 3 nastupa za Hrvatsku, al eto Papac, Hrgovic, Maletic, to su momci koji dokazuju da sva tri naroda zele igrat za BiH, a ne samo jedan, samo treba s njima popricat, a ne se prepucavat preko novina, od toga nema nista, to znamo svi .. al svatko ima svoj izbor, ja sam gore naveo kako bi postupio i kad bi igrao za klub u Srbiji i dobio drzavljanstvo prihvatio bi poziv za njihovu reprezentaciju, to jesu nacionalni interesi, al ne mozes ti iz razloga sto te netko zanemaruje zapostavit i svoj zivot i svoju karijeru, jer ta karijera je posao s kojim hranis svoju obitelj, a ne zivi se od domoljublja .. od svih igraca iz BiH koji igraju za Hrvatsku, Srbiju il mozda neku trecu zemlju ja sam uvjeren da bi njih 40-50% igralo za BiH da se s njima ozbiljno popricalo .. pa predsjednik Hrvatskog Nogometnog Saveza je iz Bugojna, Vlatko Markovic rodjeni Bosanac sjedi na celu HNS-a, a kod nas se svadjaju vamo, tjeraju savez u suspenziju, s tim gube sve .. da je savez i dalje pod suspenzijom bas mislite da nebi bilo jos odljeva mladih igraca za druge reprezentacije .. bas mislite da Eduardo da Silva vise voli Hrvatsku nego Brazil, covjek sigurno zna gdje je rodjen i tu mu je srce, al pogledajte ga, ponos je cijele Hrvatske .. kako mi u BiH nemamo nikog tko je nama pribjegao, imamo samo kamaru oninh koji su odbjegli, takva nam je i drzava, sami smo krivi sto biramo nesposobne ljude pa se poslije kajemo, al onda dodju izbori i opet izaberemo iste
Malo si u pravu, a malo vala i nisi.

Poredjenje s Eduardom ti je nepotrebno, on nikada ne bi zaigrao za Brazil, jer je u tom trenutku bilo takvih Brazilaca na stotine. S druge strane, Hrvatska je redovan ucesnik EP i SP i oni mu itekako djeluju veoma zanimljivo.

HRvati imaju reputaciju i logicno je da su svima interesantniji. Pored toga, vecina BH Hrvata tezi ka igranju u Hrvatskoj repci. Taj osjecaj povezanosti preko narodne pripadnosti je dodatno pojacan reputacijom Hrvatske i s druge strane nasim rasulom. Onog trenutka kada mi doista postanemo konkurentan protivnik Hrvatske i respektabilna reprezentacija u svijetu, svi ti BH Hrvati i Srbi ce se naci na slatkim mukama, a savezi na gorkim. Posto su vecinom svi kvalitetni igraci isli do sada njima, mi u toj situaciji samo mozemo dobiti. A sto se tice igraca, oni ce poceti onda polako ali sigurno da ucjenjuju saveze, trazeci neke statuse u repkama itd., a sve to upravo iz razloga sto ce im se nuditi 2-3 opcije sa podjednako jakim repkama. Kazem, kada mi budemo jaci i postovaniji, onda ce i kvalitetni BH igraci hrvatskog i srpskog porijekla vise koketirati s nama. Nije to samo stvar nerada i traljavosti naseg saveza, nego jednostavno nase finansijske nemoci, i sirotog ugleda.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 jun 2011, 19:50

Kad se sjetim kolika se prasina dizala oko Vladavica zasto ga Pape ne zove itd. , a ovaj zavrsi u Olimpicu al Sarajevskom. :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 01 jun 2011, 20:53

[youtube][/youtube]

Evo nasljednika Rahimica! :o

Mali igra za 10-ku,a 18 godina :D
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 03 jun 2011, 11:34

Ma nisam ja protiv pozivanja Krstanovica.
Zasto ne bismo imali jos jednog back up napadaca?
Zamislite, ne dao dragi Bog, da nam se Edin povrijedi?
Istina, imamo Muslimovica (koji je sklon povredema) i Ibisevica (koji definitivno nije u formi)...
Vjerovatno ce se mnogi sada obrusiti na mene, ali ovako mislim zbog dobrobiti repke.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 03 jun 2011, 14:52

Evo čitam sad na **** da će Salihović preć u Wolfsburg :?
Čelik Zenica 1945

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 03 jun 2011, 14:55

Nimla_RZ je napisao/la:Evo čitam sad na **** da će Salihović preć u Wolfsburg :?
:lol: ja to procitao prije 3 sata na sportsport.ba hahahahahHAHA :lol:
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/sal ... urgu/58186
HZ87

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 03 jun 2011, 14:57

revoX. je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Evo čitam sad na **** da će Salihović preć u Wolfsburg :?
:lol: ja to procitao prije 3 sata na sportsport.ba hahahahahHAHA :lol:
Baš si šašav.
Čelik Zenica 1945

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jun 2011, 22:43

Bosanski mentalite ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 jun 2011, 23:13

Moze li ikako ova tema da se preimenuje u nesto drugo :?

Cuj reprezentativci :lol: :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 03 jun 2011, 23:36

Adinjo je napisao/la:Moze li ikako ova tema da se preimenuje u nesto drugo :?

Cuj reprezentativci :lol: :lol:
Karinasi (fudbal) :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 03 jun 2011, 23:46

Sramotna predstava.Svaki igrac je zakazao i nista nije pokazao veceras.SRAMOTA!Mislim da je za ovakav poraz najvise zasluzno neigranje glavnih igraca standardno u svojim klubovima.
Chelsea F.C.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 jun 2011, 01:13

Jedan stari članak, dovoljno govori o svemu.

http://www.bhdani.ba/novost/13960/Igrac ... zentacije-
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 04 jun 2011, 02:30

ma ovo danas je uzas bio al bas ... nek se svi stide .. oni sto govore kako odmah svi napadaju kad izgubimo nek neseru , nije repka klub gdje covjek moze halaliti neki poraz tipa jbga nije bio dan , ili nisu se borili al ce nam to vratiti u sljedecoj utakmci , reprezentacija igra 5 utakmica godisnje ovo sam lupnuo al tu negdje i ljudi trebaju stalno ocekivati da se bore jer igraju za drzavu , danasnji pristup je sto je najgore vec ispricana prica tj. vec vidjene i nek se nevade na **** mentalitet jer nisu u pravu ...

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 04 jun 2011, 03:15

Nije bitni ni VI, ni savez, ni Susic.
Ako se ne mozete potruditi da ovom napacenom narodu pruzite 90 min. radosti onda nam i NE TREBATE takvi kakvi ste! SRAM VAS BILO ZA IGRU I PRISTUP VECERAS PROTIV RUMUNIJE, REZULTAT JE MANJE VAZAN.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kakarut, Micron, Quartararo, UtdBiH21 i 33 gosta.