Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Virtu4l » 03 jun 2011, 22:18

Nije nam Džeko ništa kriv. Napadač ne može ništa bez upotrebljivih lopti. Vidjeli ste kako od Pjanića traži da mu gurne loptu u prazan prostor, ali Mire daje pas u aut... ne ide to tako.

Sušić igra sa pojačanim veznim redom, a vezni red se ne može sastaviti sa loptom, šta je tu Edinova krivica? Da se pored pet veznjaka vraća po loptu na svoju polovinu? Nemojte biti smiješni...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 jun 2011, 22:19

Muslimović mu je očitao lekciju iz borbenosti i zalaganja na terenu.
100% sportski i krajnje opušten potpis

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 jun 2011, 22:20

Dzeko nije imao kvalitetnih lopti,zato je bio nemocan! ponos BIH bio i ostao! niko mu ne smije reci ni A!..

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 03 jun 2011, 22:22

Samo serite.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 03 jun 2011, 22:24

De matereti sit sam ovih sto govore nema lopti , nema lopti, pa odkud Muslimmovicu "kvalitetne lopte"?... Pa dodje cojk po njih :!:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jun 2011, 22:24

RiNo je napisao/la:Muslimović mu je očitao lekciju iz borbenosti i zalaganja na terenu.
I on je promasio cisti zicer. I on je totalno van forme. Mi nemamo 11 igraca da valjaju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 03 jun 2011, 22:24

bosnas_ je napisao/la:Dzeko nije imao kvalitetnih lopti,zato je bio nemocan! ponos BIH bio i ostao! niko mu ne smije reci ni A!..
Uvek jedno te isto nije imao lopti. Pa kakve to veze ima, neka se bori neka trči, a ne ko +ebeni maneken da stoji. Pose.rem se više na Džeku, rinaka je obična!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 03 jun 2011, 22:25

Balkan...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 03 jun 2011, 22:30

Nula ,NULA OD MOMKA.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jun 2011, 22:55

jel on bio mahmuran veceras jbg ? tako mi je izgledao kad je izasao.

a cinjenica je da ne moze sam. Pjanic ,Misimovic i Ibricic kao da nisu ni igrali. Momak je i spustio par lopti do kojih ovi nisu dosli. Pored Hasagica , Dzeki i Medunjaninu najmanje zamjeram. Tu je jos i Muslimovic. Ostale ne bih ni da spominjem, jer ih ne mogu spomenut a da im ne spominjem clanove familije.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 03 jun 2011, 23:03

Djeka brate jesi sta ziozgu u rumuniji ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 jun 2011, 23:07

Moje Edine ako ovo slucajno citas .

Izaberi najvece ogledalo u blizini stani pred njega i dobro se i dugo pogledaj.

Covjek moze da ima los dan al da sa svakim djelom tjela pokaze da mu nije stalo da igra za svoju repku poslije svega sto je Osim (polumrtav covjek maltene) uradio ne mogu to da shvatim.Cjelo proljece pola Bosne te prati i navija i gleda kako svaki put kada dobijes sansu ostavljas pluca za Mancinia a ti ovako kao danas.
Uzmi snimak tekme i analiziraj ono dijete Pjanica kako se bori sa svoju zemlju. U svakoj normalnoj zemlju bi za danasnji ucinak bio zakovan za klupu u par narrenih tekmi sto se nadam da ce se desiti pa sve da se nikada ne plasiramo na neko prvenstvo. Nadam se da ce Pape imati snageii hrabrosti da to uradi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 jun 2011, 23:08

Ma ja, bitno je nek ti igras u City-iju i nek vozas porsche, a za dres manje-vise..nikad od tebe igraca za repku!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jun 2011, 23:13

a sta ste napali na Edina, do Edina 1001 veci krivac i preci krivac. Nego on nas je razmazio golovima pa kad ga nema jednu tekmu odmah ovako. Ne moze on bolan dat koliko ona konjina Mravac moze zaje.at .
Opet kazem niko ne bjezi od toga da je Edin bio los veceras, svi su bili losi pa i on s njima, ali da se po njemu osipa najveca paljba nije ok, do njega ima mnogo vise vecih krivaca, pa i taj Pjanic kojeg gore neko hvali. Ne mogu da vjerujem svojim ocima, al ne zapamti nick pa cu ovako pitat: drug jesil ti gledao ovu utakmicu sinoc pa da hvalis Pjanica? to mozda zbog onog jednog klizeceg i to je sve.

Hasagic, Muslimovic i Medunjanin.. tim redom , ostali svi ne zasluzuju ni da pricamo o njima.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 jun 2011, 23:14

kimbo je napisao/la:Moje Edine ako ovo slucajno citas .

Izaberi najvece ogledalo u blizini stani pred njega i dobro se i dugo pogledaj.

Covjek moze da ima los dan al da sa svakim djelom tjela pokaze da mu nije stalo da igra za svoju repku poslije svega sto je Osim (polumrtav covjek maltene) uradio ne mogu to da shvatim.Cjelo proljece pola Bosne te prati i navija i gleda kako svaki put kada dobijes sansu ostavljas pluca za Mancinia a ti ovako kao danas.
Uzmi snimak tekme i analiziraj ono dijete Pjanica kako se bori sa svoju zemlju. U svakoj normalnoj zemlju bi za danasnji ucinak bio zakovan za klupu u par narrenih tekmi sto se nadam da ce se desiti pa sve da se nikada ne plasiramo na neko prvenstvo. Nadam se da ce Pape imati snageii hrabrosti da to uradi.
Imao je muda izvaditi iz igre najskupljeg igrača na terenu, valjda će i to, bar da ga malo ohladi.
„Pojedinci su umislili da su igrači, ali nisu ni „i“ od igrača... Vjerovatno nisu svjesni koliko ne znaju. Ovo govorim jer me nije strah hoću li sutra biti selektor ili ne. Mjesecima smo ovo gradili, a sve se raspalo u 90 minuta. Sramota i katastrofa“, završio je Sušić.
Sudeći prema izmjenama mislio je na Džeku, Ibričić i još neke.
100% sportski i krajnje opušten potpis

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 jun 2011, 23:14

malo mu 9 miliona godisnje izgleda,hajd bice bolje :? :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 03 jun 2011, 23:17

eee jbg sad cuj NULA ccc nije zasluzio da ga ovako ponizavate kaddd zabije Dzeko je Bog a sad je nula ccc kakav smo mi narod :oops: samo treba malo da se pokrene da potrci mozda kad bi bio jednu dvije utakmice na klupi mozda bi to i uradio al sad je sebi umislio da ga Pape nesmije stavit na klupu
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 03 jun 2011, 23:19

Mi svi smo Dzeku previse dizali u nebesa,, medju top 5 napadaca evrope itd. Smjesan je bio veceras, iskreno borbenost nula, kretanje nula, ovo mu je bila najgora partija za BiH 100%. Hasagic meni ne bih branio, iako je veceras imao dobru partiju,ipak bi Begovic trbao da brani,, spahic , veceras najgora karika, za sva tri gola je kriv,,ona treci gol nemam komentar,,kad njega jedan marica otrese onako, jedan marica koji ne moze u Bundesligi da se sastavi sa loptom, Mravac los, Mujdza los, iako vidim veliki potencijal u Mujdzi,,Lulic se trudio, pokusavao je nesto, ibricic, taj momak za Bosnu nikada nije dobro igrao,ja ne pamtim, Rahimic star, Medunjanin los,, Pjanic sam sebe dribla ili ide u trojcu protivnuka,mozda misli da moze kroz njih proci,, Misimovic gigant gubimo 2:0 on fol neke pete pokusava, sine Misimovicu,niste mogli u 90 min. da se sastaite sa loptom,a ti fol neke pete hoces. Ibisevic los,fulio zicer,, Muslimovic je bio borben ako nista,jeste promasio je zicer,ali i on ulazi u godine i van je forme skroz,, ali koliko se Muslimovic trudio a koliko Dzeko????? Dzeko je mene veceras razocarao,a dokaz je bio kada je bio zamjenjen. Ne moze kod nas vise da igra kako ce igrati u Man. City u prem. ligi hahahahahah. Ja volim Bosnu i repku i ove sve kritike se odnose samo na veceras na vecerasnju utakmicu, ima i dosta bijesa ali koji Bosnjak to veceras nije ljut? Svaka cast susicu kao igraca,ali kao trener cirkus. Na kraju momak je jedan u postu rekao i slazems e 100% sa njim, boli njih racku veceras trebe alkohol dernek 100%. Jer to samo rade kad su u Bih a to je provejreno 100%.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 03 jun 2011, 23:21

MinistaR je napisao/la:Balkan...
bas...

Ja ne znam sta je vama, Dzeko uvijek onako igra, hoda po terenu i ceka priliku. Veceras je bio ispod prosjeka, imao je nekoliko ofsajda iz kojih je morao izaci al' je imao i solidnih spustanja lopti i proigravanja. NIJE bilo kvalitetnih lopti prema njemu zbog ocajnog veznog reda. Kad napravi majstoriju i zabije neki gol onda niko ne gleda trcil' :roll: Nije on tip igraca koji ujeda kao Muslimovic, to je tako... Zato Muslimovic fuli zicer za koji dajem ruku da bi Dzeko pogodio...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jun 2011, 23:23

RiNo je napisao/la:
„Pojedinci su umislili da su igrači, ali nisu ni „i“ od igrača... Vjerovatno nisu svjesni koliko ne znaju. Ovo govorim jer me nije strah hoću li sutra biti selektor ili ne. Mjesecima smo ovo gradili, a sve se raspalo u 90 minuta. Sramota i katastrofa“, završio je Sušić.
Sudeći prema izmjenama mislio je na Džeku, Ibričić i još neke.

Zali boze sto ce ovo sve proci i sto se sve ostati na ovome,i sto neces znati na koga se mislilo,vjerovatno jeste na Dzeku 100% al ima ta ekipa oko njega ,zna se ko derneci i ko predvodi pijanke i kod koga na more idu i tamo lumpuju

Samo sto je sad u sred kvalifikacija pa ocito ce te probleme gurnuti pod tepih sto se kaze...a vala neznam do kad cemo provlaciti vise sve,svi znamo da su pojedini igraci i iznad strucnog staba,i iznad ljudi u savezu i to je cinjenica i vedre i oblace svim i svacim,al sve se to steka i cuva,samo neznam za koga i do kad misle sve to kriti,kad to jednom mora izaci na vidjelo
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 jun 2011, 23:26, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.