Hahahaha. Koji lik.harishp je napisao/la:Ma to je ovaj @ cartman sve ubaksuzirao![]()
Koji te klinac tijerao da svakakve gluposti pises
Zlatan Bajramović
Re: Zlatan Bajramović
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
**** majku taj prst stvarno nek ga odreze i nek ga zaledi pa kad zavrsi karijeru nek ga zalijepi 

Ma kazu ljudi da ako odrezes nozni palac, da nema sanse da igras nogomet. Poremeti ti balans i osjecaj u nozi. Kazu da bi to bilo ko da neko igra rukomet bez palca na ruci.noah je napisao/la:**** majku taj prst stvarno nek ga odreze i nek ga zaledi pa kad zavrsi karijeru nek ga zalijepi
Dobro si rekao bas si LIKCINA.Sad ce ti Muratovic morat igrati jos 20 godina u repci da tebi popravi cejfCartman je napisao/la:Hahahaha. Koji lik.harishp je napisao/la:Ma to je ovaj @ cartman sve ubaksuzirao![]()
Koji te klinac tijerao da svakakve gluposti pises

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
shitCartman je napisao/la:Ma kazu ljudi da ako odrezes nozni palac, da nema sanse da igras nogomet. Poremeti ti balans i osjecaj u nozi. Kazu da bi to bilo ko da neko igra rukomet bez palca na ruci.noah je napisao/la:**** majku taj prst stvarno nek ga odreze i nek ga zaledi pa kad zavrsi karijeru nek ga zalijepi

Vjerovatno ne bi imao osjecaj za sut bez palca...Cartman je napisao/la:Ma kazu ljudi da ako odrezes nozni palac, da nema sanse da igras nogomet. Poremeti ti balans i osjecaj u nozi. Kazu da bi to bilo ko da neko igra rukomet bez palca na ruci.noah je napisao/la:**** majku taj prst stvarno nek ga odreze i nek ga zaledi pa kad zavrsi karijeru nek ga zalijepi
evo jednog rukometasa bez prsta na ruci, ali ne palca! i odlicno mu ide karijera...mada bez palca bi tesko drzao loptu, skoro pa nemoguce

100% sportski i krajnje opušten potpis
Ma ja, palac je najvazniji. Da je ijedan drugi prst u pitanju kod Zlatana mislim da ne bi bilo problema amputirat, a ovako...
Sto znaci Muratovic nema problema sa palcem.@Cartman uzivaj
P.S Beza zeze Bajra ce to opet akbgd da rijesi nekako.Zasluzio je a borac je to veliki.

P.S Beza zeze Bajra ce to opet akbgd da rijesi nekako.Zasluzio je a borac je to veliki.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
ma hebem ti taj vise palac....upropastiti ce mu karijeru.......de zlatane molim te ako ce te jos zezat osijeci ga care....
zelim da te vidim protiv turske u prvoj postavi.
zelim da te vidim protiv turske u prvoj postavi.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ma Muratovic nije za prve postave, to vam ozbiljno govorim. Ne smeta mi covjek, ali brate ima tu boljih. Stila, Pjana, Zlatan. Moze Muratovic sa malo gorim repkama, ali protiv Turske i Spanije je bio katastrofa. Isto tako i u gostima protiv Belgije.harishp je napisao/la:Sto znaci Muratovic nema problema sa palcem.@Cartman uzivaj![]()
Moze Muratovic sa malo gorim repkama, ali protiv Turske i Spanije je bio katastrofa. Isto tako i u gostima protiv Belgije.[/quote]
Daj molim te .jesi li gledao tekme u Zenici u Genku,tebi je to malo gore...Covjek je bio fenomenalan..........
Daj molim te .jesi li gledao tekme u Zenici u Genku,tebi je to malo gore...Covjek je bio fenomenalan..........
Cartman je napisao/la: Ma Muratovic nije za prve postave, to vam ozbiljno govorim. Ne smeta mi covjek, ali brate ima tu boljih. Stila, Pjana, Zlatan. Moze Muratovic sa malo gorim repkama, ali protiv Turske i Spanije je bio katastrofa. Isto tako i u gostima protiv Belgije.
Ma da,igracemo sa 4 ofanzivna vezna i 3 napadaca...svi u napad...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Abd Zlatan ce se vratiti, nadam se da ce s tim prstom sve biti u redu, ali brate dragi i taj prst neda mu mira.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Znas ti da Muratovic u svom klubu igra ofanzivnog veznog? Znaci Misketovu poziciju. A ko je napravio penal u Spaniji? Muratovic. Kome ste svi ovdje psovali majku poslje Turske? Muratovicu. U Belgiji mozda nas najgori igrac. Ako ne vjerujete slobodno ponovo pogledajte tekmu. U Zenici je solidno odigro protiv Belgije i to je njegov maksimum. On moze sa Estonijom i armenijom jer ide sporije i ima vise vremena, ali za Tursku treba igrat po meni Ibricic. Ili Salihovic na Muratovicecu poziciju i Jahic na beku/krilu.adnan24 je napisao/la:Cartman je napisao/la: Ma Muratovic nije za prve postave, to vam ozbiljno govorim. Ne smeta mi covjek, ali brate ima tu boljih. Stila, Pjana, Zlatan. Moze Muratovic sa malo gorim repkama, ali protiv Turske i Spanije je bio katastrofa. Isto tako i u gostima protiv Belgije.
Ma da,igracemo sa 4 ofanzivna vezna i 3 napadaca...svi u napad...
dobro ferguson.....ti koda igras soccer pa samo da je brz.....treba nam iskustvo,mirnoca.....i odjednom on njagori igrac.....i trpas nekakve igrace bez trunke iskustva u vatru a neshvatas psihicko stanje igraca od 20 godina kada ga udari pritisak navijaca.....dovodi se u pitanje karijera....primjer kluba koji pravi ekipu ne forsirajuci mlade igrace, a sticu iskustvo vremenom je Lion,evo prodali su sve bolje igrace ali ce im saada noioci igre biti mladi igraci od prosle sezone koji su ulazili sa klupe ili igrali kup utakmice....e isto tako muratovic je za mene u prvih 11 da bi ostali nesto naucili od njega,a imaju sta i nauciti,pogotovo o tome kako se volis sveti dres reprezentacije...za mene je on jedan od najzasluznijih za ove rezultate repke
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
@Cartman ti navede Stilica i Pjanica u kontekstu Muratovica
Pa se postavlja pitanje pratis li ti repku i ove igrace u zadnjih par godina.
Muratovic u defanzivi uradi posla kao pola cijele odbrane a cesto se nadze i u ofanzivnom redu.
Od ove trojice jedan jeste kvaliteniji Zlaja ali ga muce povrede a ovu dvojicu u defanzivi mozes zaboraviti.
Pogotovo ionako imamo slabu odbranu pa i Armenija bi nam zabila dva tri gola.

Pa se postavlja pitanje pratis li ti repku i ove igrace u zadnjih par godina.
Muratovic u defanzivi uradi posla kao pola cijele odbrane a cesto se nadze i u ofanzivnom redu.
Od ove trojice jedan jeste kvaliteniji Zlaja ali ga muce povrede a ovu dvojicu u defanzivi mozes zaboraviti.
Pogotovo ionako imamo slabu odbranu pa i Armenija bi nam zabila dva tri gola.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:Abd Zlatan ce se vratiti, nadam se da ce s tim prstom sve biti u redu, ali brate dragi i taj prst neda mu mira.
vratiće se aBd aBd
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
imam ista pitanja kao i dvojica iznad mene
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Ma primijetim, nema frke, samo polako. Bitno da smo svi informisani o našim draguljimaanlayan je napisao/la:
hh jbg amateri smo ..

Jeli ovo Zlatanov Frankfurt danas igrao ili...?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.