K´o sto bi rekle komsije;geronimo je napisao/la:Hehe![]()
originalno, nema sta.
![]()
To za golmana nije cudo, sta ces jarane kad smo naucili imati gromadu od golmana nekih deceniju i po, usput je prvenstveno njegovim zaslugama sto-sta osvojeno. Ja se onog Aumanna slabo sjecam, prica mi ciko da je bio rupaa onaj prije njega ZM-Pfaff (e njega se sjecam
) je isto bio vrhunski torwat.
Za Diega zalim, zalicu jos vise kada vidim da ce se opet sve svoditi na Bilala, ostali ako budu u lanjskoj formi- pushiona.![]()
Ze-kreativac ode, hoce Altintopu da dodjele defanzivnu desnu stranu (sa svojom brzinom ne bas dobro rjesenje), da bi navikani Bastian drzao konce u ofanzivi po toj strani.
Najinteresantnija ce mi biti dodjela funkcija Tymi i Bommelu....kao sto se zna, Tymoschhuk nije bila zelja sadasnjeg trenera, ne znam da li je i Klinsijeva, prije ce biti UH...ovaj sunarodjak mu jos i kapiten, tesko da ce izgubiti mjesto u startnoj 11.
Hoce li biti u timu dupla sestica (dva destruktivca) ili ce poslati MvB vise naprijed gdje je svojevremeno igrao u PSV-u.
Pitanja nad pitanjima, da sam optimista...lagao bih. Ocekivao sam bolje igrace, ali sta je tu je, mora se priznati da je ekipa kol'ko-tol'ko jaca nego lani, a ostalo je na treneru i taktici i jos kojecemu....
Ja isto pozelim Ulija (mada mi je drag kada ga vidim u nekim emisijama kako ne da na Bayern i na sebe) da spucam odozgo jumrukom, kako je birvaktile radio Bud Spencer
Ti meni djenerale, ja tebi vojvodo

Nista, nek´ nazovu mene da im kazem da Hamitu 10-ku daju i no sikiriki

ps
legendarni Carlo alias Bud(do skora sam mislio da je Amer) protivnike umlacivao jumrucima