Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
BTW : Jel istina to za Voronina da 99% napusta LFC , ja bi volio da ostane nije on tako los 

- the scouser
- Kontakt:
Koji ce nam,lik ima 30 godinaOTNYS_YNWA je napisao/la:BTW : Jel istina to za Voronina da 99% napusta LFC , ja bi volio da ostane nije on tako los
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
a N'Gog je u rangu sa njim vec tako da ja bi mu se zahvalio i nek ide igrati u njemackuthe scouser je napisao/la:Koji ce nam,lik ima 30 godinaOTNYS_YNWA je napisao/la:BTW : Jel istina to za Voronina da 99% napusta LFC , ja bi volio da ostane nije on tako los
You are someone else I am still right here
- reds_forever
- Kontakt:
Mislim da je hertha odustala od njega....fera je napisao/la: a N'Gog je u rangu sa njim vec tako da ja bi mu se zahvalio i nek ide igrati u njemacku

Rafa Benitez held transfer talks with Barcelona officials yesterday to discuss Javier Mascherano's future.
Sporting Director Txiki Begiristain held a conference call with the Liverpool boss and formally registered Barcelona's interest in the midfielder despite being told that the player is unavailable. An official bid will now follow.
Koji mu je djavo sad

Real Madrid are expected to table an official transfer bid for Xabi Alonso this week after agreeing not to make a formal offer until after July 1st to help Liverpool boss Rafa Benitez.
When Alonso was signed in 2004 from Real Sociedad there was a clause inserted into the deal that said we must pay 20 per cent of any future transfer fee received for him should we sell him on. That clause expires at midnight this evening and if Alonso does leave this summer, Liverpool would now save millions.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
ima tu defanzivaca puno!!razbijaca poput mascha!
cana
yaya toure
patrik viera
marek hamsik mozda i najbolji ali et!!!!!!
cana
yaya toure
patrik viera
marek hamsik mozda i najbolji ali et!!!!!!
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
ako nedovedemo nekog napadaca bolje da imamo voronina jer je pokazo da prosle sezone moze igrati kvalitetne utakmice i volio bi da ostane
- the scouser
- Kontakt:
Moze igrati kvalitetne utakmice ali u Bundeslgi...torke_9 je napisao/la:ako nedovedemo nekog napadaca bolje da imamo voronina jer je pokazo da prosle sezone moze igrati kvalitetne utakmice i volio bi da ostane
pa da ali bolje ista nego nista
i ja smatram da je benitez od igraca koje je prodao najvise kiksao kod prodaje robbia i pennanta
i ja smatram da je benitez od igraca koje je prodao najvise kiksao kod prodaje robbia i pennanta
Evo ovo upravo procitah :
Liverpool have reportedly tabled an offer to sign River Plate striker Radamel Falcao.
Falcao appeared set to sign for Benfica after River Plate paid off the €400,000 debt they had to the the Colombian forward.
However, according to news daily A Bola, Liverpool have lodged a late €3.5 million offer to beat Benfica to the signing of the player.
Although Liverpool's bid is slightly inferior to the one made by Benfica, the prospect of playing in the Premier League may prompt Falcao to choose Anfield as his final destination.
Benfica and River Plate are thought to have agreed a €4 million deal for 80 per cent of Falcao's playing rights, but the final decision now rests on the striker's shoulders.
Zna li iko ista o ovom liku???
Liverpool have reportedly tabled an offer to sign River Plate striker Radamel Falcao.
Falcao appeared set to sign for Benfica after River Plate paid off the €400,000 debt they had to the the Colombian forward.
However, according to news daily A Bola, Liverpool have lodged a late €3.5 million offer to beat Benfica to the signing of the player.
Although Liverpool's bid is slightly inferior to the one made by Benfica, the prospect of playing in the Premier League may prompt Falcao to choose Anfield as his final destination.
Benfica and River Plate are thought to have agreed a €4 million deal for 80 per cent of Falcao's playing rights, but the final decision now rests on the striker's shoulders.
Zna li iko ista o ovom liku???
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
nisam mnogo razumio sta pise al znam da nisam cuo za ovog igraca
Ma evo ja sam sad gledao na you tube neke njegove golove, jbg, ispade lik strasno dobar i strasno mlad...
A po ovom napisu je odluka na njemu, iako je LFC ponudio samo 3,5 mil, a benfica 4 miliona.
Ipak, prema ovom pisanju, on bi ipak mogao odluciti da predje u LFC zbog prednosti igranja u EPL...
Pa mozda on zaista ne bi bio losa opcija, ovo sto sam vidio mi se prilicno svidjelo, postize golove iz svih pozicija, lijevom i desnom nogom, glavom...
Mozda je on to sto nam treba

A po ovom napisu je odluka na njemu, iako je LFC ponudio samo 3,5 mil, a benfica 4 miliona.
Ipak, prema ovom pisanju, on bi ipak mogao odluciti da predje u LFC zbog prednosti igranja u EPL...
Pa mozda on zaista ne bi bio losa opcija, ovo sto sam vidio mi se prilicno svidjelo, postize golove iz svih pozicija, lijevom i desnom nogom, glavom...
Mozda je on to sto nam treba

- reds_forever
- Kontakt:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Silma_liverpool
- Kontakt:
Iskreno nisam nikada cula zanjega,ali po ovim snimcima i nije los 
u nekim situacijama extra se snalazi,i mislim da liverpool nebi pogrijesio da dovede njega...E sad je na igracu je da se odluci gdje ce ili l'pool ili benfica

u nekim situacijama extra se snalazi,i mislim da liverpool nebi pogrijesio da dovede njega...E sad je na igracu je da se odluci gdje ce ili l'pool ili benfica

- TheScouser
- Kontakt:
Ma decko je nesto poput Inzaghija u Italiji, uvijek je na pravom mjestu, zabija i desnom i lijevom, a jos bolje glavom iako je visok (samo) 177 cm i dobro je tehnicki potkovan. Ta 3 miliona nisu neke pare za kojim bismo jako zalili na kraju, njemu je samo 23 godine i ne vjerujem da ce biti losa akvizicija, tako mlad moze samo napredovati!Silma_liverpool je napisao/la:Iskreno nisam nikada cula zanjega,ali po ovim snimcima i nije los
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- the scouser
- Kontakt:
Ja bih sto se napdaca tice,najvise volio vidjet' Lisandra Lopeza kod nas.Prejak lik.
- majestic24
- Kontakt:
on ce u lyonthe scouser je napisao/la:Ja bih sto se napdaca tice,najvise volio vidjet' Lisandra Lopeza kod nas.Prejak lik.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- the scouser
- Kontakt:
Evo ode Benzema najverovatnije u Real,sad nam je dobra prilika da Huntelaara uzmemo.
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 01 jul 2009, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Lisandro Lopez je jedan od igraca "stare vrste", a s druge strane opet strasno moderan...
Mislim da on jednostavno nije Rafin tip igraca... A za Huntelara sam ubijedjen da bi se sjano upario s Nandom i da bi on bio TO NESTO sto nam treba da konacno osvojimo EPL.
Mislim da on jednostavno nije Rafin tip igraca... A za Huntelara sam ubijedjen da bi se sjano upario s Nandom i da bi on bio TO NESTO sto nam treba da konacno osvojimo EPL.

falcao je strasan igrac samo ne znam kako bi se kod nas snasao. ja bi volio da dođe kod nas iz jednog zanimljivog razloga jer imam prijatelja iz kolumbije koji obozava falcaoa river i chelsea i bas bi imao materijala da ga provociram kad bi falcao dosao kod nas 

You are someone else I am still right here
- reds_forever
- Kontakt:
Za Huntelaara se vec jednom spominjalo da bi mogao u liverpool,ali je otisao u real,ne znam koliko je sada rafa zainteresovan za njega jer u realu nije pokazao nista posebno,iako mozda za to i nije imao puno sanse,Boga pitam jel rafa uopste zainteresovan da kupi ijednog napadaca,mozda racuna na voronina i el zahra i aBd na Nemetha,sve su opcije moguce,nase zelje su jedno ali zelje i razmisljanje beniteza - drugo...the scouser je napisao/la:Evo ode Benzema najverovatnije u Man Utd,sad nam je dobra prilika da Huntelaara uzmemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.