koji ce ti qrac zolj ! udje u 80 minuti i do kraja crkne jedva hodadrH je napisao/la:pepe_signori je napisao/la:Nisu! Sad su ti od Velezovih igraca slobodni:babilonTM je napisao/la:Jedno pitanje dali su Demiću i Zolju istekli ugovori sa Veležom ?
Hadzidjulbic, Stokic, Gancev, Ivetic, Rovcanin, Kazazic, Kadric, Zaimovic, Skaljic, GAdzo, Kodro...
Ja bi vam KAdrica preporucio da uzmete!![]()
To obavezno
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Dobili ste Gančeva i Rovčanina.Jarane ovaj Zolj bio je najbolji sada na Grbavici,frajer igra bez imalo panike,otvara se stalno traži loptu kako je par puta proigrao nametnu se kao vaš glavni igrač.Bar sam ja tako vidio,a kondicija je najmanji problem.Nisam ni znao ko je nego od jarana na poluvremenu saznao,a on je vaš.
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 03 jun 2011, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
Nismo mi dobili, dobili ste vi Ganceva i Rovcanina s vise utakmica! Nemoj to tako da gledas, kao vi nama uslugu ucinili!babilonTM je napisao/la:Dobili ste Gančeva i Rovčanina
Na njih dvojicu se ne racuna vise u Zelji...pepe_signori je napisao/la:Nismo mi dobili, dobili ste vi Ganceva i Rovcanina s vise utakmica! Nemoj to tako da gledas, kao vi nama uslugu ucinili!babilonTM je napisao/la:Dobili ste Gančeva i Rovčanina
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Treba Dadu Matijevića dovesti na mjesto direktora...
-
- Kontakt:
A stvarno, sta je sa Dadom ? Ja od rata nista o njemu nisam cuo.AlemC85 je napisao/la:Treba Dadu Matijevića dovesti na mjesto direktora...
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Pa da mu u zrak dignu onaj kafic kod gradjevinskeAlemC85 je napisao/la:Treba Dadu Matijevića dovesti na mjesto direktora...

Ja sam pouzdano čuo od navijača veleža iz mostara, da je Dada Matijević i dan danas veležovac, i znam da ima kafić u zapadnom mostaru kod građevinske, koju je moj stari završio davne 1978. i družeći se sa tozom hadžiabdićem...ispred igrališta te iste škole, kada su igrali zajedno lopte, tada je toza bio na početku karijere..
ne vjerujem, ako bi mu ponudili da preuzme neku funkciju u klubu, da bi odmah došlo do velikih nereda, ipak je on sportista...inače ja ga gotivim i kao nekadašnjeg igrača i kao čovjeka, naprijed dada...
ne vjerujem, ako bi mu ponudili da preuzme neku funkciju u klubu, da bi odmah došlo do velikih nereda, ipak je on sportista...inače ja ga gotivim i kao nekadašnjeg igrača i kao čovjeka, naprijed dada...
Ma tesko je ocekivat da Dada Matijevic dodje u Velez jer ne zeli covijek da ima problema sa hajvanima a i kad bi dosao,bio bi veliko pojacanje unutar kluba
jbm ti ja ovu državu, kada naš bivši igrač Dada Matijević, ne smije od balavaca da dođe u velež, nigdje veze, a čovjek, siguran sam žudi da ponovo bude dio kluba, hajvani jedni...valjda se druži i dalje sa nekadašnjim saigračima..
nevaljajte gluposti nebi mu niko nista,isto kosto Djurasovicu nije niko nista srao a zivi na bijelom brijegu...cunami je napisao/la:Ma tesko je ocekivat da Dada Matijevic dodje u Velez jer ne zeli covijek da ima problema sa hajvanima a i kad bi dosao,bio bi veliko pojacanje unutar kluba
Stvarno ne znam razlog nedolaska Matijevica u Velez ali...bit ce kako ce biti.
Treba vidit da se klub sto bolje organizuje,da se slozi ekipica neka fina i da vidimo koliko stvarno mozemo
Treba vidit da se klub sto bolje organizuje,da se slozi ekipica neka fina i da vidimo koliko stvarno mozemo
Ja nikad nisam bio u njegovom kaficu ali ako je tako onda je bolje sto nisam.Nisam odgojen da mrzim i ne zelim to ali dugogodisnji kapiten Veleza,legenda Veleza da,mozemo slobodno reci,zaboravi svoj klub je meni van svake pameti kakva god bila politika u gradu Mostaru i to govori sve o tim ljudima ali u Velez nikog ne treba tjerat,nikoga ne treba molit a ko zeli da pomogne Velezu na bilo koji nacin,mislim da su mu vrata kluba otvorena...
Nadam se kako ce uprava jos brze pocet radit posao a najvise me zanima u vezi igraca
Nadam se kako ce uprava jos brze pocet radit posao a najvise me zanima u vezi igraca
ja sam tako čuo od jednog veležovca, da i dan danas navija za velež, e sad što dolazi na utakmice zrinjskog po meni ne znači da mrzi rođene, ne znam ali, ako je i on nogirao velež, tuga, brate, meni je on uvijek bio nekako drag, ali nije onako kako se meni čini...
Niko njega ne mrzi ali ako je istina da je nogirao Velez onda daleko mu kuca od Veleza bila...
VELEŽ MOSTAR, sve drugo je nebitno
Edit: ja sam rođeni pitar, ali velež se jednom rađa, džaba, volim veleža više od sebe...
Edit: ja sam rođeni pitar, ali velež se jednom rađa, džaba, volim veleža više od sebe...
-
- Kontakt:
Ej raja nacuo sam nesto u gradu o ovim transferima pa moze li mi iko ista reci od ovog detaljnije:
Ivetic pred odlaskom u Borac, Kazazic u Zeljeznicar, a Okic i Durakovic u Sarajevo!!!
Ivetic pred odlaskom u Borac, Kazazic u Zeljeznicar, a Okic i Durakovic u Sarajevo!!!
Ja sam govorio prije par dana kako mi je rodjak javio iz Sarajeva da se prica kako je Zeljo zainteresovan za Kazazica a isto tako sam cuo da je vecina igraca pred odlaskom ali u koji klub tacno ne znam.Iz uprave Veleza su izasli sa jednim demantom samo do sada a to je bilo u vezi Drakula i Vladavica a sto se tice ostalih stvari u Velezu,niko nista ne zna ali se nadat da ce se saznat vrlo brzo
Realno, ja ništa ne vjerujem, dok ne vidim na zvaničnoj stranici kluba, ko odlazi a ko dolazi, to su još spekulacije, jer prelazni rok počinje tek 6. juna 2011. tj. za dva dana, i siguran sam da i odović i uprava bolje od nas znaju stanje u ekipi, tako se malo strpite, jer rekla - kazala, nije uvijek istina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.