Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

majestic24
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la majestic24 » 29 maj 2011, 08:13

Pa pomalo me stid što nam se smije jedan Robijaš. Ja kad vidim Robijaše naježim se. To su pravi indijanci, od njih stotinu, dvojica imaju sve zube. Kockaste glave, ružan glas, a navijačkoj kulturi i oblačenju da ne govorim. Sve sami klauni. Zato bolje care proradi na svom imageu, nego da ismijavaš jedan renomirani engleski tim iz najvećeg europskog grada.
ovo je spustanje robovima88 od forumasa kooji je napisao ovo
Kakva Barcelona, kakav United........To je smješno. Pa Chelsea i Real zajedno imaju 9 osvojenih Liga prvaka (Kupova prvaka), a Barcelona i United svega 6.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 maj 2011, 19:46

husein veličanstveni je napisao/la:
Denis Ispušlić je napisao/la:Zdravo drustvo,evo zavrsi se upravo i moj odmor u Banovicima,jesem li nedostajao forumu? :D
Koliko vidim,nista se nije promjenilo,Federalcima mozak potpuno ispran,ali ne trebate se ljutiti na njih,vec na njihove medije koji ih iz veceri u vece ubjedjuju da su oni jedine zrtve. Toliko o tome.

A ovo sto pisete da je Borac juce primio prvi put dva gola,uopste nije tacno. Nisam zbog gripe mogao otici juce na Gradski pa sam gledao utakmicu na tv,i isto to je govorio i komentator,kao i jos niz gluposti koje je izrekao da je do juce Borac ovog proljeca primio samo jedan gol na Gradskom itd....
Da,od Leotara smo takodje primili dva gola u zadnjem kolu jesenjeg dijela.

Pozdrav svima i nadam se da cemo se nastaviti lijepo druziti.

Kako ono kazu ovi iz Doline Cupova-"PREKUCALI SMO LIGU!!" :D :D :D
Bolje operi usta smrdljiva, hebem te u njih. Niko nama nije ispro mozak, majmune jedan. Niko iz Gradačca nije išao i napadao Banjaluku, niti ju je granatirao. Vi iz Banjaluke ste dolazili u Gradačac i sva krajina koja nema veze sa nama, da ga zauzmete pseto jedno, hebem te u usta smrdljiva,.Hebo te onaj ko te napravi i hebo te onaj zločinac. Vi ste dolazili da zauzmete moj grad a ne mi vaš. Hovno jedno pokvareno. Tebi i sličnim ti je ispran mozak, hebo te Mile.
:lol: :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 29 maj 2011, 19:52

Megamon je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:
Denis Ispušlić je napisao/la:Zdravo drustvo,evo zavrsi se upravo i moj odmor u Banovicima,jesem li nedostajao forumu? :D
Koliko vidim,nista se nije promjenilo,Federalcima mozak potpuno ispran,ali ne trebate se ljutiti na njih,vec na njihove medije koji ih iz veceri u vece ubjedjuju da su oni jedine zrtve. Toliko o tome.

A ovo sto pisete da je Borac juce primio prvi put dva gola,uopste nije tacno. Nisam zbog gripe mogao otici juce na Gradski pa sam gledao utakmicu na tv,i isto to je govorio i komentator,kao i jos niz gluposti koje je izrekao da je do juce Borac ovog proljeca primio samo jedan gol na Gradskom itd....
Da,od Leotara smo takodje primili dva gola u zadnjem kolu jesenjeg dijela.

Pozdrav svima i nadam se da cemo se nastaviti lijepo druziti.

Kako ono kazu ovi iz Doline Cupova-"PREKUCALI SMO LIGU!!" :D :D :D
Bolje operi usta smrdljiva, hebem te u njih. Niko nama nije ispro mozak, majmune jedan. Niko iz Gradačca nije išao i napadao Banjaluku, niti ju je granatirao. Vi iz Banjaluke ste dolazili u Gradačac i sva krajina koja nema veze sa nama, da ga zauzmete pseto jedno, hebem te u usta smrdljiva,.Hebo te onaj ko te napravi i hebo te onaj zločinac. Vi ste dolazili da zauzmete moj grad a ne mi vaš. Hovno jedno pokvareno. Tebi i sličnim ti je ispran mozak, hebo te Mile.
:lol: :lol: :lol:
hahahahhahahah :lol: :lol: pa ne zove se covjek bezveze husein :lol:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 29 maj 2011, 21:25

Srbi izbacuju H Huso nas ubacuje :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 maj 2011, 23:38

don_burza je napisao/la:
Bane Madridista je napisao/la:Čini mi se da Mourinho želi da napravi istorijski podvig ovim transferima :? Moguće je da hoće da"Portugalizuje"Real Madrid,da bi kasnije preuzeo Portugal,čiju bi okosnicu činili igrači Reala i osvojio Svjetsko Prvenstvo 2014 :!: :?:
ja mou je i ubio bin ladnena , digo cijenu nafte i lize kraljici elizabeti p...u :D
:lol: :mrgreen: Koji kralj
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 29 maj 2011, 23:58

don_burza je napisao/la:
Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:
_BooS_ je napisao/la:Šta je ovdje zanimljivo ili smiješno. Ovo može svako uraditi, aplikacija :D
Kralj, ako tebi nije zanimljivo meni jest, a pošto je i meni pretpostavio sam da će još nekom bit znaimljivo pa sam postavio.
Evo ti onda i ovo rodjak. Smijesno je
slika
slika
slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 maj 2011, 00:19

Ibisevic82 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Opet prica o Jamesu, jbt. covjek postade centar price o NBA, James=NBA :lol: . Kad god pomislim procitat cu nesto zanimljivo ili novo, ja vidim tema je James :lol: .
Na zalost tako je kad modeatori ne obavljaju svoj posao.Ovdje mozes pisati i o Edinu Dzeki a da te niko ne opomene.

e da ne bude da moderatori ne obavljaju posao - smatraj se opomenutim
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 30 maj 2011, 23:54

mandraX je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Paja svako malo i dobije ban ;) od "pravedne" administracije. Ali nebitno.
Prvo reci skoči, pa hop. :twisted: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 maj 2011, 23:56

:mrgreen: - zna neko za šta služi ovaj smiley? De nek' pojasni ;) Zahvaljujem

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 30 maj 2011, 23:59

mandraX je napisao/la::mrgreen: - zna neko za šta služi ovaj smiley? De nek' pojasni ;) Zahvaljujem
mos se ti sad vadit,al niko ti ba ne vjeruje :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 maj 2011, 00:03

Faraon iz Visokog je napisao/la:
mandraX je napisao/la::mrgreen: - zna neko za šta služi ovaj smiley? De nek' pojasni ;) Zahvaljujem
mos se ti sad vadit,al niko ti ba ne vjeruje :mrgreen:
...'šo je najgore... :lol: :D

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 31 maj 2011, 15:38

harishp je napisao/la:E yebiga gdje nece kad im drzava toliko velika da snjura od tv kamera prelazi granice na drugu drzavu. :mrgreen:

Na temi San Marino vs BiH (U21), rasparava o prenosu :D

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 02 jun 2011, 08:28

oldbridge je napisao/la:
Dabar je napisao/la:Svaka čast na transferu,ako se ne varam je li ovo trenutno jedini igrač u BiH ligi koji je igrao grupnu fazu lige prvaka??? :roll:
Slabo ti to pratiš nekako . Šta je sa Pjanićem (Lyon) , Džekom , Misimovićem (Wolfsburg ) ?
Tema FK Olimpic, govori se o transferu Vladavića
Čelik Zenica 1945

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 jun 2011, 10:30

nezz sta je tu smijesno? momak ocigledno nije shvatio /procitao/ najbolje sta ovaj pita...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 02 jun 2011, 14:10

mandraX je napisao/la:nezz sta je tu smijesno? momak ocigledno nije shvatio /procitao/ najbolje sta ovaj pita...
Očigledno? :?
Čelik Zenica 1945

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 jun 2011, 22:11

Nimla_RZ je napisao/la:
mandraX je napisao/la:nezz sta je tu smijesno? momak ocigledno nije shvatio /procitao/ najbolje sta ovaj pita...
Očigledno? :?
Nešto nejasno? :roll:

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 03 jun 2011, 18:44

Koji se k.urac ovdje raspravljate,udjem da se nasmijem malo na ovu temu a debili se svadjaju :roll: ispusite dzoint ohladite malo!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jun 2011, 19:00

Virtu4l je napisao/la:
jedan_je_nole je napisao/la:Majstore pošto sam tek stigao i upalio na meč,samo da ti poželim svu sreću.
Evo sad je na pauzi kod *5-6 na mobitelu vidio tvoju poruku.
:lol: Koja je legenda ovaj @Virtu4l.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jun 2011, 22:55

plavac u srcu je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:slika
Trofeo Naranja
12.08.2010:Valencia CF : AS Roma
Kolko je završila ta tekma pošto je prošle godine odigrana :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

Znaci lik danas stavio post i najavljuje utakmicu...hajd sve ok ocito niko nije ni skonto za godinu(ja prvi danas citam post i sve ok nisam ni skontao) :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 jun 2011, 11:49

Monolog je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
jedan_je_nole je napisao/la:Majstore pošto sam tek stigao i upalio na meč,samo da ti poželim svu sreću.
Evo sad je na pauzi kod *5-6 na mobitelu vidio tvoju poruku.
:lol: Koja je legenda ovaj @Virtu4l.
Pratim ga i ja na "tenisu", zna lik provalit' da se upišaš od smijeha :lol: iako me nekad razljuti sa svojom arogancijom (kad se radi o nogometu, ebo ga CSKA) :twisted: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.