RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

pepe_signori
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la pepe_signori » 03 jun 2011, 16:40

drH je napisao/la:
pepe_signori je napisao/la:Mislim da j enabolje temu Drakula i Vladavica zatvoriti, ne sekira me toliko ovo za Drakula na kraju krajeva on nije Velezovo dijete, al Vladavic kokuzaner i alkoholicar mrtvi kojeg je Velez stvorio da radi par hiljada maraka ne potpise za Velez nego za Olimpik to mi ne ide u glavu, al kad se malo promisli mozd aje i bolje zamislite drustvo alkoholicara : Vladavic, Jugo, Colic koji ce se vratiti po svemu sudeci u Velez, Kadric, Kajtaz....
Druga stvar da se malo osvrnem na ppricu oko Tanovica, nazalost ce biti izabran za direktora... Mislim da je SRETO u pravu sto se tice nekih stvari, pitajte Muju Kodru kada je slomio nogu i trazio obestecenje od Veleza koliko je momak potpisao da je uzeo para , a koliko je stvarno uzeo... To je ucinio na molbu Tanovica!!! Pitajte momka , provjerite slobodno... I jos nesto mnogi igraci Veleza su razocarani Tanovicem u to sam siguran pocevsi od starijih di najmladjih!
Pa gdje si bola SRETO nisam te prepoznao :lol: :lol:
Nije SRETO 100%! Zaj... si se! SRETO cesto kenja, al sto se Tane tice je u pravu! Sad da li mi imamo nekog boljeg od to je pitanje!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jun 2011, 17:00

Zaboravio sam reći novu informaciju, koliko je nova ne znam, čitam jutros u štampi intervju s okićem i on veli, ne vraćam se više u mostar, pripritet vani, a ako ne uspije, onda sarajevo ili čelik, e koliko je ovdje istine, vidjet ćemo, ne želim otvarati nove spekulacije, ovako sam pročitao...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 03 jun 2011, 17:00

I Tana kao i svi drugi imaju mane i imaju greske i to je logicno ali evo kad si vec spomenuo Muju Kodru,sta mislis,je li Tani to neko naredio da kaze i uradi Muji sto je rekao ili uradio?Nemoj mislit da nije bilo i onih koji su Tani naredjivali.
Misljenja sam kao i vecina,da je Tana najveci radnik i najbolji direktor od svim domacih sto su bili od Avde,Mute,Đonke,Seje Fitilja i drugih i nama treba takav covijek ali da glavnu rijec ima covijek od povjerenja i persona kakav je Niksic i moje je misljenje da bi Velez trebao biti puno stabilniji klub nego sto je bio od poslije rata pa na ovamo

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jun 2011, 17:08

Sada će malo zatišje, jer se spremaju godišnji odmori, pa ćemo vidjeti šta će biti...

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 03 jun 2011, 17:12

cunami je napisao/la:I Tana kao i svi drugi imaju mane i imaju greske i to je logicno ali evo kad si vec spomenuo Muju Kodru,sta mislis,je li Tani to neko naredio da kaze i uradi Muji sto je rekao ili uradio?Nemoj mislit da nije bilo i onih koji su Tani naredjivali.
Misljenja sam kao i vecina,da je Tana najveci radnik i najbolji direktor od svim domacih sto su bili od Avde,Mute,Đonke,Seje Fitilja i drugih i nama treba takav covijek ali da glavnu rijec ima covijek od povjerenja i persona kakav je Niksic i moje je misljenje da bi Velez trebao biti puno stabilniji klub nego sto je bio od poslije rata pa na ovamo
OK! Bolji je od svih navedenih! Al sam si reko treba nam covjek koji ima glavnu rijec i od povjerenja! E kako Tana ako je takav od povjerenja i neko ko ce lupit sakom od stol sebi dozvolio da kaze igracu potpisi molim te da se vise uzeo! Znaci ovo je istina, djeteta mi mog!
VEc sam rekao da je bolji od ovi sviju, al haj mi reci ko je od omladinaca potpisao ikad kad je Tana bio direktor? Tana dovodi igrace na pola godine, uzme pinku od njihovog ugovora... Sad pardon, ne znam uzima li pinku , al to se pretezno radi sa igracima koji su odvedeni tu na pola godine! Zato mislim da je Tana prevarant , al da za razliku od ovih gore nabrojanih ima mozga malo, te da pametno krade! al opet bilo kako bilo krade od naseg Veleza!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 03 jun 2011, 17:14

SRETO je napisao/la:E NJE ISTINA DA NAVIJACI HOCE TANOVICA! OTIDJI U FILM PA MI RECI DA JE TAKO! To je vjestacka tvorevina po forumima da neko zeljno ocekuje njegov povratak! Zbog cega? Obrazovan? hahahahaha Dobar covjek?hahahahaha Igracka legenda? hahahahah Ili mozda sto skace sa cvijeta na cijet??? Fatima Leho !!! Da druze dragi,politika Fatkina! Zele ga navijaci?? Oni isti od prije par godina sto su mu isli kuci da ga "pozdrave"?? Dodje mi ovdje kao zadnja pi.da i gleda ko ce mu platiti cevape! Uvijek neko kukanje! Dobro kaze moj sef.."tuzna faca"! Sta je i koliko uradio za Velez! Otisao da potpise ugovore koje je neko vec zavrsio pa se on slikao i rekao evo ja sam to potpisao??? Svaki dan sam u kontaktu sa ljudima iz Sarajevoosiguranja,bilo poslom bilo na dorucku,puno stvari slucajno procuri pa tako i "ponuda" mi cemo njega u Velez a ti se osiguraj u Sarajevoosiguranju! Ma ne brini,mali ce igrati stoposto,ja i Tana ti to garantujemo!" Davno sam vam rekao,ovdje se zavrsavaju stvari oko Veleza a ne u Mostaru!
Sve mi je jasno.
Who dares, wins !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 03 jun 2011, 17:29

Niksic je ta osoba u klubu koja ce lupnut sakom od stol i reci sta treba da se kaze.Tana ima mane kao i svi drugi ali mi trenutno nemamo bolje osobe da vodi klub jer niko od starih igraca Veleza nece a na mijestu direktora po meni,treba da bude covijek koji je citav zivot u fudbalu.Mozda je Tana krao jer necu da kazem da jeste kad nemam dokaze i nisam vidio ali ako je Niksic tu,u klubu,covijek koji je premijer Federacije,onda mislim da je lopovluku dosao kraj u Velezu,bar dok je Niksic tu.
Ja se poznajem da vecinom igraca Veleza i nekad i upitam sta ima u klubu i vjerujte mi,malo ih zna sta se desava a vecina ih nema ugovore tako da je na upravi da sto prije rijesi igracki kadar ako misli biti medju 6-7 ekipa i aj sam vazda govorio,ne treba mi Evropa a ni titula ni nista jos uvijek ali mislim da je vrijeme da nakon tmurnog perioda kluba,Velez postane jak i stabilan klub

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 03 jun 2011, 17:31

cunami je napisao/la:Niksic je ta osoba u klubu koja ce lupnut sakom od stol i reci sta treba da se kaze.Tana ima mane kao i svi drugi ali mi trenutno nemamo bolje osobe da vodi klub jer niko od starih igraca Veleza nece a na mijestu direktora po meni,treba da bude covijek koji je citav zivot u fudbalu.Mozda je Tana krao jer necu da kazem da jeste kad nemam dokaze i nisam vidio ali ako je Niksic tu,u klubu,covijek koji je premijer Federacije,onda mislim da je lopovluku dosao kraj u Velezu,bar dok je Niksic tu.
Ja se poznajem da vecinom igraca Veleza i nekad i upitam sta ima u klubu i vjerujte mi,malo ih zna sta se desava a vecina ih nema ugovore tako da je na upravi da sto prije rijesi igracki kadar ako misli biti medju 6-7 ekipa i aj sam vazda govorio,ne treba mi Evropa a ni titula ni nista jos uvijek ali mislim da je vrijeme da nakon tmurnog perioda kluba,Velez postane jak i stabilan klub
Ma brate mi nismo taka sredina gdje ce se uloziti pare i da ne izadjemo u Evropu propali bi odma, mi moramo izaci u Evropu ako ce se uloziti pare, zaraditi pare i onda pametno dalje ulagati, a ne zaletiti se ko Brotnjo, Zepce i td itd

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 03 jun 2011, 17:35

Da bi otisao u Evropu,trebaju nam pojacanja ali pojacanja u pravom smislu te rijeci a ne polovnjaci.Evo samo jedan primjer:Ove godine smo dobili Kazazica,stopera koji je medju 5 u ligi,mlad a nase dijete a sjetite se da je njegovo mijesto igrao Kadic a Kazazic je tad igrao beka.Kadic je po meni polovnjak,i ako zelimo nesto vise,nama trebaju pojacanja ali u pravom smislu te rijeci.
Nama prije svega treba stabilizovat upravu,sve probleme unutar kluba pa tek onda pricat o pojacanjima.
Ja bi licno zadovoljan bio iduce sezone da budemo medju 6-7 ekipa

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 03 jun 2011, 17:47

To i ja govorim majstore, ne trbea se sad zaletiti i uloziti, ja mislim da postepeno trebamo ulagati... sad ici medju prvih 8 da budemo, da gledamo kroz to da guramo nekog mladjeg npr Durakovica malog, jer jedini od ovih moze igrati za mladu reprezentaciju. Da mu se da kapitenska kao Handzicu, Sehicu, Husejinovicu, Anicicu... A s druge strane momak je fighter pravi i ima srce tako da po meni bi se trebala njemu dati. Onda ga prodati uzeti pinku i onda na Evropu!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 03 jun 2011, 18:07

Jedno pitanje dali su Demiću i Zolju istekli ugovori sa Veležom ?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 jun 2011, 18:15

babilonTM je napisao/la:Jedno pitanje dali su Demiću i Zolju istekli ugovori sa Veležom ?
nisu

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 03 jun 2011, 18:17

babilonTM je napisao/la:Jedno pitanje dali su Demiću i Zolju istekli ugovori sa Veležom ?
Nisu! Sad su ti od Velezovih igraca slobodni:
Hadzidjulbic, Stokic, Gancev, Ivetic, Rovcanin, Kazazic, Kadric, Zaimovic, Skaljic, GAdzo, Kodro...
Ja bi vam KAdrica preporucio da uzmete!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 jun 2011, 18:17

AlemC85 je napisao/la:Sada će malo zatišje, jer se spremaju godišnji odmori, pa ćemo vidjeti šta će biti...
zatisje pred buru ;)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 03 jun 2011, 18:19

pepe_signori je napisao/la:
Hadzidjulbic, Stokic, Gancev, Ivetic, Rovcanin, Kazazic, Kadric, Zaimovic, Skaljic, GAdzo, Kodro...
:lol: :lol: To obavezno

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 03 jun 2011, 18:20

drH je napisao/la:
Posto su nam oni prijatelji - FK Zeljo pa da im toplo preporucim ovog igraca!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 03 jun 2011, 18:21

Jarane samo su ova dvojica zanimljivi.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 jun 2011, 18:22

drH je napisao/la:
kadrica ako trebadne lemat nekoga :D :lol:

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 03 jun 2011, 18:23

babilonTM je napisao/la:
Ako ti je Zolj zanimljiv onda nosi ga, samo sto ne umre na terenu...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 03 jun 2011, 18:26

babilonTM je napisao/la:
Trebali bi i mi vama nesto uzeti. Koliko vam kosta ona lokomotiva na istocnoj tribini, fino bi nam figurisala u Vrapcicima!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.