Joj kad cujem Marijana.
Taj covjek ti moze srcani napad izazvati komentarisuci sinhronizovano plivanje.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja bih vise volio da igraju mozgom, ko sto i igraju otkako je dosao Pape. Sa srcem nismo do sad nista uradili.Goalgetter je napisao/la:Sve što želim od ove reprezentacije je da odigra srcem za Bosnu i Hercegovinu!
Nekako ne vjerujem u stele veceras. Ne mogu vala gore od onih meksikanaca sudit, a i tako bi zmajevi izvukli rezultat. Sudija je inace Jonas Eriksson iz Svedske, sudio je rumunima vec jednom, nama mislim da nije.twingi je napisao/la:Ovo dizanje kvota mi smrdi na sudijsku nepravdu... Moglo bi biti kradje!
Stadionu RapidaBudi sam na ulici je napisao/la:Na kojem stadionu igramo u Bukurestu,Steaua,Rapid,Dinamo...?
Taj klub i taj dio grada Bukuresta je poznat sto ga uglavnom podrzavaju i naseljavaju rumunski RomiBegAx je napisao/la:Stadionu RapidaBudi sam na ulici je napisao/la:Na kojem stadionu igramo u Bukurestu,Steaua,Rapid,Dinamo...?
Ma svi su oni romi .dBudi sam na ulici je napisao/la:Taj klub i taj dio grada Bukuresta je poznat sto ga uglavnom podrzavaju i naseljavaju rumunski RomiBegAx je napisao/la:Stadionu RapidaBudi sam na ulici je napisao/la:Na kojem stadionu igramo u Bukurestu,Steaua,Rapid,Dinamo...?
Cuj rumunski romi. Ko da kazes sudanski crnci.Budi sam na ulici je napisao/la:Taj klub i taj dio grada Bukuresta je poznat sto ga uglavnom podrzavaju i naseljavaju rumunski RomiBegAx je napisao/la:Stadionu RapidaBudi sam na ulici je napisao/la:Na kojem stadionu igramo u Bukurestu,Steaua,Rapid,Dinamo...?
Ma nisu,Dinamo je policijski klub bio a Steaua vojni,pa su ih uglavnom podrzavale elite iz tih struktura i njihovo okruzenje. Sada su privatizovani ali ostalo je to navijacko naslijedje. A Rapid i taj dio grada su poznati po RomimaMa svi su oni romi .d
znaci Rumunija je drzava 2 narodaBudi sam na ulici je napisao/la:Ma nisu,Dinamo je policijski klub bio a Steaua vojni,pa su ih uglavnom podrzavale elite iz tih struktura i njihovo okruzenje. Sada su privatizovani ali ostalo je to navijacko naslijedje. A Rapid i taj dio grada su poznati po RomimaMa svi su oni romi .d
Ovi Steauovci i Dinamovci ih smatraju za nizu rasu
Bice vrelo veceras,volio bih da se igra na novom Steauinom stadionu koji je uglavnom poluprazan!
na TV1 ?Adin_BiH je napisao/la:Za one koji ne znaju , u 18:50 ima specijalna emisija o nasoj reprezentaciji , trajat ce do dnevnika , tj. do 19:30.
Da.Han!$;Lfc je napisao/la:na TV1 ?Adin_BiH je napisao/la:Za one koji ne znaju , u 18:50 ima specijalna emisija o nasoj reprezentaciji , trajat ce do dnevnika , tj. do 19:30.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.