Ama ja neznam da se negdje osim na forumu spomene Olimpic da nemam ovog interneta ja vjerovatno nebih ni znao da se nesto desava i da ima jos neki klub u gradu da se nesto vrti tu,ja onako medju rajom kad pricam,raja o Olimpicu ovdje prica onako prolazno ustvari vrlo rijetko ko spomene bar ovo sto ja znam,sad doso igrac novi ono prica, jesi vidio dosao Vladavic e ono extra kesiro mu Nijaz dobru lovu,ha hu,za 5 minuta ko da nista nije ni bilo,da je Vladavic dosao u jedan od druga dva kluba nebi mogao mjesec dana novu temu naci,fazon je u tome sto je ovdje medju rajom Olimpic na nivou Napredka,Vrbanjuse i sl,ono meni svejedno prico mi to o Olimpicu ili o Vrbanjusi na meni to nikakvu razliku nece naci
A ovo sve ima isto znacenje jel je projekat Olimipca nije dugotrajan,i to moze puci danas,moze puci za godinu,moze puci za 10-15 godina,ali nece sigurno trajati 20-30 godina (ovo je previse al et) i to je cinjenica,kad covjeku prekipi da ce sve zivo raspustiti,kljuc u bravu staviti,i sutra niko nece ni znati da je taj klub postojao
Zato malo ko ovdje u Sarajevo uzima zdravo za gotovo,ono lijepo jeste sto sad imas covjeka sa lovom,koji provlaci tolike igrace kroz klub,i sve je to nekad i zanimljivo propratiti,ali to nikome ne uzima previse paznje nesto specijalno,to dodje i prodje...zato mi je smjesno kad neko kaze(sa strane) kao da nekome smeta Olimpic i da kao treba da se bude ljubomoran na to,meni je kazem simpaticno sve to,mladja raja ce vjerovatno i poceti i gledati Olimpic i navijati i neka ce i treba,ali kazem sve je to kratkog daha ,i kad ti citav projekat zavisi samo od jednog covjeka znas da tebe moze grijati sunce i da je lijepo kad se jedan covjek pita za sve,al kad skontas da taj covjek iza sebe nece ostaviti nikoga,i da njegovim odlaskom odlazi sve,shvatis da je sve pokusaj insant uspjeha,i ubiranja love preko noci,i inacenja i nama i Zelji i svasta nesto...tako da ovo je sve neka opustena situacija,na koju ovdje malo ko obraca paznju,vise se pjeni ova neka raja sa strane jel imaju neku drugu viziju toga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".