RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

cunami
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la cunami » 03 jun 2011, 11:26

Ja nikog ne simpatisem u klubu nego samo Niksica jer mislim da je covijek realan a sto SRETO govori kako sam ja neki Tanin igrac,ja ga prvi ne gotivim ali ga gotive navijaci i to nije tanja i to je jasno jer su navijaci htijeli da se Tana vrati u klub.
A za Drakula,je li logicno da mu Velez placa hranu ili pansion a nema ugovor???To nigdje nije logicno a Velez je koliko sam skontao iz onog obavijestenja od kluba,njemu placao hranu a on sam sebi spavanje.Ja se bola licno znam sa Drakulom i prvi sam reko da mu zelim srecu i da je on a i Vlada otisao jer su nasli klub koji im vise para daje i skoro svi bi tako uradili i ja nista lose nisam rekao na Drakula ni na ostale.Momci nisu imali ugovor i otisli gdje ce vise zaradit i za mene je to logicno ali sam rekao da Velez nece stat i ugasit se bez njih jer je Velez ostao i bez vecih igraca pa postoji i dan danas.
A SRETO,ako nije problem,mozes li nam molim te reci,sta to spremaju Tana i Cevra pa ako je lose da se i njima stane u kraj jer ko god radi u drugu korist a ne u korist kluba treba jer meni je vise glupo i nelogicno da neko radi u licnu korist a furamo neku Evropu i slicno

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 jun 2011, 11:54

cunami je napisao/la:Ja nikog ne simpatisem u klubu nego samo Niksica jer mislim da je covijek realan a sto SRETO govori kako sam ja neki Tanin igrac,ja ga prvi ne gotivim ali ga gotive navijaci i to nije tanja i to je jasno jer su navijaci htijeli da se Tana vrati u klub.
A za Drakula,je li logicno da mu Velez placa hranu ili pansion a nema ugovor???To nigdje nije logicno a Velez je koliko sam skontao iz onog obavijestenja od kluba,njemu placao hranu a on sam sebi spavanje.Ja se bola licno znam sa Drakulom i prvi sam reko da mu zelim srecu i da je on a i Vlada otisao jer su nasli klub koji im vise para daje i skoro svi bi tako uradili i ja nista lose nisam rekao na Drakula ni na ostale.Momci nisu imali ugovor i otisli gdje ce vise zaradit i za mene je to logicno ali sam rekao da Velez nece stat i ugasit se bez njih jer je Velez ostao i bez vecih igraca pa postoji i dan danas.
A SRETO,ako nije problem,mozes li nam molim te reci,sta to spremaju Tana i Cevra pa ako je lose da se i njima stane u kraj jer ko god radi u drugu korist a ne u korist kluba treba jer meni je vise glupo i nelogicno da neko radi u licnu korist a furamo neku Evropu i slicno
ama ljudi dosta vise rasprave oko **** drakula i vladavica !!! otisli su za parama i gotovo !! sta je tu je , a i koji ce nam qrac igramo bez njih vec duze vrijeme !!

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 03 jun 2011, 12:27

E NJE ISTINA DA NAVIJACI HOCE TANOVICA! OTIDJI U FILM PA MI RECI DA JE TAKO! To je vjestacka tvorevina po forumima da neko zeljno ocekuje njegov povratak! Zbog cega? Obrazovan? hahahahaha Dobar covjek?hahahahaha Igracka legenda? hahahahah Ili mozda sto skace sa cvijeta na cijet??? Fatima Leho !!! Da druze dragi,politika Fatkina! Zele ga navijaci?? Oni isti od prije par godina sto su mu isli kuci da ga "pozdrave"?? Dodje mi ovdje kao zadnja pi.da i gleda ko ce mu platiti cevape! Uvijek neko kukanje! Dobro kaze moj sef.."tuzna faca"! Sta je i koliko uradio za Velez! Otisao da potpise ugovore koje je neko vec zavrsio pa se on slikao i rekao evo ja sam to potpisao??? Svaki dan sam u kontaktu sa ljudima iz Sarajevoosiguranja,bilo poslom bilo na dorucku,puno stvari slucajno procuri pa tako i "ponuda" mi cemo njega u Velez a ti se osiguraj u Sarajevoosiguranju! Ma ne brini,mali ce igrati stoposto,ja i Tana ti to garantujemo!" Davno sam vam rekao,ovdje se zavrsavaju stvari oko Veleza a ne u Mostaru!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 jun 2011, 13:12

SRETO je napisao/la:E NJE ISTINA DA NAVIJACI HOCE TANOVICA! OTIDJI U FILM PA MI RECI DA JE TAKO! To je vjestacka tvorevina po forumima da neko zeljno ocekuje njegov povratak! Zbog cega? Obrazovan? hahahahaha Dobar covjek?hahahahaha Igracka legenda? hahahahah Ili mozda sto skace sa cvijeta na cijet??? Fatima Leho !!! Da druze dragi,politika Fatkina! Zele ga navijaci?? Oni isti od prije par godina sto su mu isli kuci da ga "pozdrave"?? Dodje mi ovdje kao zadnja pi.da i gleda ko ce mu platiti cevape! Uvijek neko kukanje! Dobro kaze moj sef.."tuzna faca"! Sta je i koliko uradio za Velez! Otisao da potpise ugovore koje je neko vec zavrsio pa se on slikao i rekao evo ja sam to potpisao??? Svaki dan sam u kontaktu sa ljudima iz Sarajevoosiguranja,bilo poslom bilo na dorucku,puno stvari slucajno procuri pa tako i "ponuda" mi cemo njega u Velez a ti se osiguraj u Sarajevoosiguranju! Ma ne brini,mali ce igrati stoposto,ja i Tana ti to garantujemo!" Davno sam vam rekao,ovdje se zavrsavaju stvari oko Veleza a ne u Mostaru!

Kenj.as puno i zugas na "svoj" klub. Nije tebi Velez na prvom mjestu kao vecini raje ovdje nego neka tvoja cudna sujeta i agenda. Ja na znam zbog cega dolazis na ovu temu . Javljas se na nekim bombasticnim postovima i sa lazim i poluistinama. Samo me zanima ko je ta perfektna osoba sto bi rijesila nase probleme.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 03 jun 2011, 14:28

kimbo je napisao/la:
SRETO je napisao/la:E NJE ISTINA DA NAVIJACI HOCE TANOVICA! OTIDJI U FILM PA MI RECI DA JE TAKO! To je vjestacka tvorevina po forumima da neko zeljno ocekuje njegov povratak! Zbog cega? Obrazovan? hahahahaha Dobar covjek?hahahahaha Igracka legenda? hahahahah Ili mozda sto skace sa cvijeta na cijet??? Fatima Leho !!! Da druze dragi,politika Fatkina! Zele ga navijaci?? Oni isti od prije par godina sto su mu isli kuci da ga "pozdrave"?? Dodje mi ovdje kao zadnja pi.da i gleda ko ce mu platiti cevape! Uvijek neko kukanje! Dobro kaze moj sef.."tuzna faca"! Sta je i koliko uradio za Velez! Otisao da potpise ugovore koje je neko vec zavrsio pa se on slikao i rekao evo ja sam to potpisao??? Svaki dan sam u kontaktu sa ljudima iz Sarajevoosiguranja,bilo poslom bilo na dorucku,puno stvari slucajno procuri pa tako i "ponuda" mi cemo njega u Velez a ti se osiguraj u Sarajevoosiguranju! Ma ne brini,mali ce igrati stoposto,ja i Tana ti to garantujemo!" Davno sam vam rekao,ovdje se zavrsavaju stvari oko Veleza a ne u Mostaru!

Kenj.as puno i zugas na "svoj" klub. Nije tebi Velez na prvom mjestu kao vecini raje ovdje nego neka tvoja cudna sujeta i agenda. Ja na znam zbog cega dolazis na ovu temu . Javljas se na nekim bombasticnim postovima i sa lazim i poluistinama. Samo me zanima ko je ta perfektna osoba sto bi rijesila nase probleme.
SRETO se javi samo kad treba popljuvat Tanu i još neke članove uprave.Ok,ima čovjek pravo reći ko i šta mu smeta u klubu,ali kada se čitaju njegovi postovi jasno se može vidjeti da on to ne govori da bi u Veležu bilo bolje, nego zbog nekih ličnih interesa i nekih (ko zna kakvih) struja.Daleko od toga da je Tana savršen i da nije imao svojih grešaka,ali hajde SRETO koga bi ti stavio na njegovu poziciju!?Možda Đonku,Mutu Škoru ili Salema Bubala.Ta raja iz Filma je na skupštini mogla reći(bio je otvoren mikrofon):"nećemo Tanu zbog toga i toga","nećemo Čevru zbog toga i toga"...zašto nisu!?Neki zaboravljaju da je klub bio pred gašenjem,da smo bili jedini klub na svijetu koji nije imao nikoga da potpiše papire(jedan čovjek je sjedio u upravi),da su oružar Haso i sekretarica morali voditi klub,da igrači nisu imali plata o nekim detaljima kao što je službena internet stranica da i ne govorim.Nas je Ibraković također unazadio,odlično je manipulisao masom dok je iznutra bilo trulo.Zar nam to treba!?Tada su svi bili zadovoljni i pričali o "velikom Veležu" sa Džafićem,Osmanagićem,a kada se počela rušiti kula od karata i kada smo vidili da nas prave levatima onda je bilo "aj kuku nama".E pa meni to ne treba u životu,da gledam "veležovu djecu" kako zatvaraju kafane i tuže Velež po sudovima jer im je Velež obećao i kule i gradove samo da potpišu.Ova uprava će se prostrijeti koliko može, to se već vidi,rade tiho(što su čak i najavili) i uvjeren sam da ćemo polako ali sigurno postati stabilniji klub.Neki opet zaboravljaju da smo svi tražili samo stabilniji klub, neki bi odma htjeli šampiona,osvajača kupa.Nećemo to!!!Nećemo instant šampiona (Brotnjo,Modiča,Leotar) nego hoćemo da budemo klub koji će biti dugo u vrhu BiH fudbala,kao što smo bili u bivšoj ligi.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 03 jun 2011, 14:41

Koji su to navijaci u Filmu???Hoces da ti ja te ljude koji su inace moji prijatelji nabrojim a ima ih 10-ak???
Na skupstini odrzanoj u decembru prosle godine,navijaci Veleza poznati po svom imenu RED ARMY su izabrali ovu upravu medju kojoj je i Sedin Tanovic.Podjeljenje su letke na delegatima skupstine da zaokruze kandidate za Upravni Odbor i izabrana je uprava medju kojoj je i Tanovic.Sad neka mi neko kaze,zasto se ti navijaci nisu javili i rekli da su protiv Tane,da je taj covijek zlo kluba i objasni zasto sve to govori pa mozda Tana i ne bi bio u upravi?
U nas se svi javi kad se nesto sprema haj reci dobro,kad se potpisu ugovori a sto se tice ugovora,ko je god sredio ugovor,direktor kluba ga mora potpisat i jasta ce se nego hvalit.Imao si SRETO skupstinu u decembru i mogao si reci zasto ne zelis Tanu u klubu i sve bi bilo jasno a ne da nakon pola godine pricas neke gluposti kako neki ljudi koji su u upravi rade glupo i kako kradu.Ja sam za to da kradu ali prvo neka se namire igraci,znaci da im sve bude redovno,da se odradi stadion,da se klub stabilizuje pa sto ostane neka pokradu a ne da sve pokradu a igracima i klubu u cjelini nista ne ostane.
Ova Uprava je na skupstini rekla da je prvobitni cilj opstanak u ligi i to su odradili u uspijeli u svom prvom zadatku a drugi cilj je stabilizovat Velez i ucinit ga jakim i pokusat uradit do sad najvise jer se slavi 90.godina Veleza.
Neke ocijene cemo moci davat tek na polusezoni naredne sezone ili na kraju sezone koja dolazi i zamolio bi SRETU da on napise,koji su to ljudi koje bi on volio vidit u klubu i koji su to spasioci kluba??
Zar ima neki covijek koji je jaci od Niksica da klub izvadi iz krize???

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 03 jun 2011, 14:42

Kakav bola film :lol: :lol: Erva protiv Tane hahaha dobar dobar vic :mrgreen: :mrgreen:

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 03 jun 2011, 14:45

Ja poznajem sve momke u Filmu i oni su ludi fanatici i zele samo jak i stabilan Velez a ne zanima ih ko je u upravi i nikog ne bi trebalo zanimat dok se radi normalno a ova uprava je do sad radila normala i zele da poboljsaju neke stvari i rade u tisini a to se vidi kad je potpisan ugovor sa onom razvojnom bankom,niko nije znao za to i ljudi sutili i kad su zavrsili posao,objavili na Velezovoj stranici i to je to i tako treba da se radi i kako sam procitao,bit ce jos sponzora,neki su pri kraju dogovori a neki su u fazi pregovaranja

mostarski
Kontakt:

Post Postao/la mostarski » 03 jun 2011, 14:50

Auuuuu Sreto kako si polupao lončiće, auuuuuuuuu i spomenuo pogresan lokal, auu. Ipak si ti decko forumas, anonimni i isfrustrirani, jer samo 1 čovjek koji dolazi u Film tako "laje", a mogao bi biti ti, samo nemoj se kriti iz osiguranja, reci da si pumpar....i uostalom lako ce ti provaliti identitet, jer pročitali su ti ovo u Filmu i sad te čekaju i traze da se otkrijes, jer ljudi su poludili sta im podmećeš, a opšte nije tako. Majko moja koja si ti budala....

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 03 jun 2011, 15:15

Ja znam skoro sve momke u Filmu koji su navijaci Veleza i njih ne zanima ko je u upravi kluba jer sam kroz pricu sa njima to zakljucio nego njih zanima samo da je dobro u velezu a to nas sve zanima i ova uprava je dala ciljeve i jedan je ispunila a to je opstanak a za drugi cemo vidit a svima nam je cilj,bar sto se tice navijaca,jak i stabilan Velez ali ima i onih kojima ova uprava ne odgovara jer bi ti drugi mogli puno bolje.Nema ko nije bio u upravi Veleza od poslije rata i vidili smo kako je bilo i sad je red da pustimo Niksica i njegovu ekipu ma kakva god bila da vidimo mogu li napravit ono sto su obecali

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 03 jun 2011, 15:23

"Premijer Federacije Bosne i Hercegovine, gospodin Nermin Nikšić, večeras će iz svečane lože Valentin Stănescu stadiona bodriti našu fudbalsku reprezentaciju.

Podsjetimo se, prije odlaska u Rumuniju, Nikšić je posjetio naše reprezentativce u Hotelu Hercegovina gdje je na insistiranje selektora Sušića ručao sa našim fudbalerima.

Tom prilikom, premijer je selektoru Safetu Sušiću i Elvedinu Begiću iz Komiteta za normalizaciju obećao u budućnosti pomoć Vlade Federacije BiH našoj fudbalskoj reprezentaciji, koja je uistinu neophodna."

Svaka cast ljudino !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 03 jun 2011, 15:47

U nedelju sa Sarajevom

U nedelju će se odigrati utakmice ¼ finala prvenstva Federacije BiH za pionire.
Voljom ždrijeba u četvrfinalu se sastaju :

Bugojno: Iskra – Tomislavgrad

Mostar: Velež – Sarajevo

Zenica: Čelik – FK Klub 7 (Tuzla)

Sanski Most: Podrgmeč – Široki Brijeg

Sve utakmice će početi uz 17.30, a revanš utakmice se igraju u srijedu.
Glavni sudija u meču Velež – Sarajevo biće Emir Spahalić (Mostar),
dok su pomoćnici Samir Spahalić (Mostar) i Stojan Krešić (Čapljina).
Delegat utakmice je Zoran Biletić (Stolac).
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jun 2011, 15:53

Ovaj SRETO pravo uzbrkao javnost komentarom, nema šta...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 jun 2011, 15:56

SRETO je napisao/la:
cunami je napisao/la:Evo su nam lijepo objasnili iz kluba sta je i kako je bilo i skidam im kapu jer su po meni,ispali gospoda i pustili ih da treniraju a kako sam shvatio,Drakul se hranio na racun Veleza a otisao je u Zelju.Sretno im bilo svima ali je po meni ovo dokaz kako se pocelo normalno radit pa bar koliko-toliko
Sta su bola objasnili????!!!! Tana izdao saopstenje zasto je to tako bilo!!! A nije rekao da je Drakul svaki dan placao 10KM u onome pansionu na luckom mostu! Kada su se javili Zeljo i Olimpik onda on kao htio razgovarati! Ma zasto nisi rjesio prije 2 mjeseca??? STVARNO NEKI ,ODNOSNO ZNAM DA SU TO TANOVICEVI LJUDI, PRESERAVAJU NA OVOME FORUM!!! Sta vise prdi nekakvim obecanjima??? On je dao pare Rovcaninu, jer je u talu sa njim,sandzacka veza i nekakva tjestenina, a nije "imao" za Vladavica! Prvo,pare nisu njegove nego Velezove, drugo Rovcanin nije nigdje pojacanje! A sada sta spremaju on i Cevra...ma to je za anale Velezove crne istorije.... ma treba mu opet zapaliti auto kao i prije 5 godina! Fuj Tanovicu prevarantu!
Sreto, a placa li TEBI Velez hranu i spavanje?
A zasto ne placa, pa ni ti ne igras za Velez ko ni Drakul? Jao ovog Veleza majku li im, sve lopovi po Taninoj liniji - nece da placa hranu i spavanje ljudima koji nisu igraci Veleza ... Bas sramota. Jah... :mrgreen:

Evo 3 Juni - mora se platit kirija - trebo bi zovnut Tanovica da mi posalje lovu za kiriju. :lol: :lol:

Ali nazalost, tu tvoja nelogicnost ne prestaje, nego nastavlja dalje...

Tanovica ja gotivim jer je najveci radnik sto je uprava Veleza vidjela od poslije rata. Covjek je i direktor i sekretarica i ekonomista i menadzer i cistac - sve zivo u onom klubu je Tanovic bio i radio - i zato ga cijenim i ja i mnogi drugi. I takvi nam ljudi trebaju u Velezu.

Dalje, eto koliko ne znas o desavanjima u Velezu da nisi ni svjestan da prije 2 mjeseca im Velez nije imao odakle ponuditi NISTA. Nikome! Da je Tevez dosao i da pita 10 hiljada km, Velez mu nebi mogao platiti - jer nije bilo odakle. Ali sta ti znas - ti neznas desavanja i ne interesuju te - bitan ti je Drakul koji je imao priliku da igra za Velez profesionalno (nakon sto mu je klub izasao u susret i pustio ga da trenira sa citavim timom i ako nije bio dio kluba) i onda je odbio tu ponudu i otisao gdje mu je ljepse. Posteno. Nista lose u tome.

Ali daleko daleko od toga da se Velez ima bilo cega stiditi tu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jun 2011, 16:08

Ma stvarno mi se ovo sve popelo na neku stvar, pa najbolje je da navijači upravljaju klubovima, čim kod veleža nešto krene naprijed, nađe se neko da to kritikuje, bilo ko, pa to su one naše TEORIJE ZAVJERE, samo smo mi pametni, a drugi nemaju pojma, pa taj stav nas je i doveo do samog dna, nažalost..

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 03 jun 2011, 16:11

brigu na veselje bola.;)

imamo care malu raju da nas makar malkice razvesele!

nikad mahala klubom nije, niti treba, niti če upravljati klubom. :arrow:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jun 2011, 16:17

Nama da dođe ferguson, ne valja brate, kako radiš, ma čudan je balkan, svakom nađemo manu..

naravno da na mladima svijet ostaje, tu se slažem...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 03 jun 2011, 16:23

Mene su jucerasnjim saopstenjem umirili i sad sam siguran da ce nesto biti od ovog novog Veleza. Yebo i Vladavica i Drakula ko ih yebe, prodane duse!

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 03 jun 2011, 16:37

Mislim da j enabolje temu Drakula i Vladavica zatvoriti, ne sekira me toliko ovo za Drakula na kraju krajeva on nije Velezovo dijete, al Vladavic kokuzaner i alkoholicar mrtvi kojeg je Velez stvorio da radi par hiljada maraka ne potpise za Velez nego za Olimpik to mi ne ide u glavu, al kad se malo promisli mozd aje i bolje zamislite drustvo alkoholicara : Vladavic, Jugo, Colic koji ce se vratiti po svemu sudeci u Velez, Kadric, Kajtaz....
Druga stvar da se malo osvrnem na ppricu oko Tanovica, nazalost ce biti izabran za direktora... Mislim da je SRETO u pravu sto se tice nekih stvari, pitajte Muju Kodru kada je slomio nogu i trazio obestecenje od Veleza koliko je momak potpisao da je uzeo para , a koliko je stvarno uzeo... To je ucinio na molbu Tanovica!!! Pitajte momka , provjerite slobodno... I jos nesto mnogi igraci Veleza su razocarani Tanovicem u to sam siguran pocevsi od starijih di najmladjih!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 03 jun 2011, 16:38

pepe_signori je napisao/la:Mislim da j enabolje temu Drakula i Vladavica zatvoriti, ne sekira me toliko ovo za Drakula na kraju krajeva on nije Velezovo dijete, al Vladavic kokuzaner i alkoholicar mrtvi kojeg je Velez stvorio da radi par hiljada maraka ne potpise za Velez nego za Olimpik to mi ne ide u glavu, al kad se malo promisli mozd aje i bolje zamislite drustvo alkoholicara : Vladavic, Jugo, Colic koji ce se vratiti po svemu sudeci u Velez, Kadric, Kajtaz....
Druga stvar da se malo osvrnem na ppricu oko Tanovica, nazalost ce biti izabran za direktora... Mislim da je SRETO u pravu sto se tice nekih stvari, pitajte Muju Kodru kada je slomio nogu i trazio obestecenje od Veleza koliko je momak potpisao da je uzeo para , a koliko je stvarno uzeo... To je ucinio na molbu Tanovica!!! Pitajte momka , provjerite slobodno... I jos nesto mnogi igraci Veleza su razocarani Tanovicem u to sam siguran pocevsi od starijih di najmladjih!
Pa gdje si bola SRETO nisam te prepoznao :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.