FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 03 jun 2011, 01:27

ovaj kerla ako dodje to je onda pun pogodak, momak je odlican, brz, dobro se gradi, skace, zabija glavom...extra....torlak-kerla-dupovac zadnja linija ko Arsenal :D :D :D

Colorado

Post Postao/la Colorado » 03 jun 2011, 08:14

Kerla je dobar momak 8-) i sto se tice igre i odnosa , dok ovog joguncica ne mogu smisliti .. nebi volio da izbaci nasu djecu iz prvog tima jer ti momci igraju srcem ovaj bi sigurno igrao samo za pare .. al i to je pitanje koliko bi mogao da igra jer je star i dolazi u SARAJEVO samo da se promovise . Mislim da nam igraci poput Joguncica nisu potrebni.

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 03 jun 2011, 09:25

Izvinite,ali odakle vam izvor da Kerla dolazi :? :? :?
---Skinhedi oko mene skankuju...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 jun 2011, 09:31

Jes Lede voli nas klub,pa tako sa istim potpisuje ugovore na dva tri mjeseca,i svaku polusezonu i kraj iste doceka kao slobodan igrac.toliko nas voli da nas poziva poslije tekmi da se bijemo.Torlak voli klub,ostali su Pelak.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 03 jun 2011, 09:32

tarpi do bagro 2 je napisao/la:Izvinite,ali odakle vam izvor da Kerla dolazi :? :? :?
Ako se bude vraćao u BiH, doći će kod vas, jer je nas dvaput pošteno zajebao i ostavio nas na cjedilu - kada smo se borili za duplu krunu prvi put prošle sezone i na polusezoni ove sezone što je trenutno završila. Odličan je štoper, ali nema u glavi :roll: . Ako vam dođe, biće super pojačanje, mada iskreno ne bi volio...

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 03 jun 2011, 09:38

Omar500 je napisao/la:
tarpi do bagro 2 je napisao/la:Izvinite,ali odakle vam izvor da Kerla dolazi :? :? :?
Ako se bude vraćao u BiH, doći će kod vas, jer je nas dvaput pošteno zajebao i ostavio nas na cjedilu - kada smo se borili za duplu krunu prvi put prošle sezone i na polusezoni ove sezone što je trenutno završila. Odličan je štoper, ali nema u glavi :roll: . Ako vam dođe, biće super pojačanje, mada iskreno ne bi volio...
Ako on dodje to ce biti Bedem ored golom,on i Torlak pfffffff ;)

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 03 jun 2011, 09:45

tarpi do bagro 2 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Ako on dodje to ce biti Bedem ored golom,on i Torlak pfffffff ;)
Bolji bedem bi bio Kerla-Gerhardt :D
Al nemamo mi sreće sa stoperima, otišao Cocalić, Kerla, Bogičević se gadno povrijedio, Mešić ne igra na onoj razini kao prošle sezone, Gerhardt možda ode... A sve su ovo sjajni/bili sjajni štoperi i to u ove 2 godine se izmijenjali.

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 03 jun 2011, 09:50

Fakat ste peh sto se tice toga,a ni mi nismo bolji nista sa napadacima,odkada je Skoro otisao,nismo imali postenog napadaca

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 03 jun 2011, 09:55

tarpi do bagro 2 je napisao/la:Fakat ste peh sto se tice toga,a ni mi nismo bolji nista sa napadacima,odkada je Skoro otisao,nismo imali postenog napadaca
Eto mi smo dobri s napadačima :lol:
Ma mi nismo imali čitavu sezonu lijevog beka, igrao nam tu Stanić koji je dosta ofanzivan, a Radovanović svako malo povrijeđen. Stvarno nam je ekipa što se nekih pozicija tiče nula. Lazaru ne mogu ništa zamjeriti, gine na terenu, to ja cijenim 8-)

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 03 jun 2011, 10:17

Aktivniji ja terminu od LAzara :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 jun 2011, 16:35

Kerla je strašan stoper ,bez imalo respekta prema bilo kome (ali tu mislim na sve kako igrače ,preko navijača do trenera) uglavnom od njega ne očekujte neku poslusnost ,ako vam dođe, brže bolje ce se isparit za parama u neki drugoligaski klub i tako ponovo u Bosnu. Ali sto se tice njegovih igrackih sposbnosti ,strasan je, da je bio pametan i ostao u ŽELJi bar jos jednu sezonu ,sad bi ga gledali u dresu repke i u nekom klubu iz Bundeslige 100% ...sa Torlakom ,protivnicki napadaci nebi mogli primirisat golu, a sta bi tek bilo u ŽELJI Nijema-kerla uuu :twisted: I da zaboravih reci da je ona PIZDA (osobina karakterna) ,i vjerovatno nebi izgubili KUP prosle godine, jer je morao BAjić igrat umjesto njega, a bajic stalno igrao Beka desnog ...eto sa Kerlom i Mesicem nebi izgubili ,pojeli bi i Stevanovica i Kajkuta i Bilbiju, ali eto sta bi bilo kad bi bilo bilo-proslo ...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 jun 2011, 17:52

Kerla nije pitar(ko sto ovaj gore kaze), njemu se jeb.e za bilo koji klub. Pare ga samo interesuju, a u kakvoj ste vi trenutno situaciji sumnjam da ce doci i ako se nekim cudom njegov dolazak desi zajebat ce vas ko sto je i nas.
NO PYRO NO PARTY

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 03 jun 2011, 22:06

Buu je napisao/la:Kerla nije pitar(ko sto ovaj gore kaze), njemu se jeb.e za bilo koji klub. Pare ga samo interesuju, a u kakvoj ste vi trenutno situaciji sumnjam da ce doci i ako se nekim cudom njegov dolazak desi zajebat ce vas ko sto je i nas.
Kako će nas zajebat, on radi šta mu menadžer kaže, a Irfan je u našoj upravi ;)

P.S. Torlak je Ferdinand , Vidić, Terry i Pique u jednom za ovog Mrava :evil:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 03 jun 2011, 22:44

e to sto rece za torlaka je cista istina brate bez imalo pretjerivanja
26.05.2010-TITULA

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 jun 2011, 00:51

sandokan_TM87 je napisao/la:e to sto rece za torlaka je cista istina brate bez imalo pretjerivanja
Niste boljeg stopera imali do Nyeme u zadnjih par godina i cim treba kod nas ne valja ... lik je kvalitetan a to sto se vama ispalio nista novo na nasim terenima !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 04 jun 2011, 01:31

....srce će moje kao i tvoje, vječno da kuca za bordo boje....

04.10.2009 - 04.05.2011. R.I.P. VEDRAN PULJIĆ !

Zaboraviti ne možemo, oprostiti nećemo !
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

MNMS
Kontakt:

Post Postao/la MNMS » 04 jun 2011, 09:22

ne vejrujem ja u to da ce Kerla u sarajevo dobrar igrac nema sta ali.. evo naletih na novi video od njega dobar nema sta

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 04 jun 2011, 13:07

Dirk je napisao/la:
sandokan_TM87 je napisao/la:e to sto rece za torlaka je cista istina brate bez imalo pretjerivanja
Niste boljeg stopera imali do Nyeme u zadnjih par godina i cim treba kod nas ne valja ... lik je kvalitetan a to sto se vama ispalio nista novo na nasim terenima !
Imali smo boljeg stopera od Nyeme, Edin Cocalić, dok je Kerla sličnih kvaliteta kao Kerla.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jun 2011, 13:15

Omar500 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
dok je Kerla sličnih kvaliteta kao Kerla.
Tu su negdje :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 jun 2011, 13:41

Buu je napisao/la:Kerla nije pitar(ko sto ovaj gore kaze), njemu se jeb.e za bilo koji klub. Pare ga samo interesuju, a u kakvoj ste vi trenutno situaciji sumnjam da ce doci i ako se nekim cudom njegov dolazak desi zajebat ce vas ko sto je i nas.
Das nam dokaz da Kerla nije pitar..moze a ??
Na vise mjeste i vise puta, sam je govorio u prisustvu svjedoka da mu je bordo klub u srcu...pa i Tm-jevci svi znaju za ovo sto govorim. To u kakvoj smo situaciji ..ne treba da te brine..a nista nam losija nije nego u vas. Da ste toliko dobri i beton ne bi bilo toliko vec najavljenih odlazaka iz vaseg kluba. A vidjecemo ko ce vam otici a ko ostati !!??

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, goGlobal, PapakIzSa, Pitar6785, SHZ82, Tarapi, Varijantas8 i 64 gosta.