A bogami i Marseille.marseille_unique je napisao/la:moze i dvaput nerijeseno da oni igraju
Yebiga,puno je oscilacija bilo ovo prvenstvo,da bi se titula osvojila.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
A bogami i Marseille.marseille_unique je napisao/la:moze i dvaput nerijeseno da oni igraju
http://www.footballshirtculture.com/11/ ... y-kit.htmlmarijo_leeds je napisao/la:http://www.footballshirtculture.com/11/ ... e-kit.html
Lijepi dresovi za sljedecu sezonu...danas ako Lille odigra nerjeseno sa Sochauxom i sljedecu kiksa protiv PSG-a...vi cete bit u velikoj prilici da osvojite i ove sezone naslov prvaka......sretno vam bilo....![]()
WE ARE LEEDS!!!!!
Da možda nije 1.3 miliona?Marseille_CU84 je napisao/la:izgleda da ce nam doci Drenthe za 13 mil.
Istina je da je 13 miliona puno medjutim znamo svi zbog cega je Drenthe postao flop u Realu tako da mislim da bi on itekako bio koristan MarseilleuMonolog je napisao/la:Da možda nije 1.3 miliona?Marseille_CU84 je napisao/la:izgleda da ce nam doci Drenthe za 13 mil.Ukoliko ovoliko novca izdvojite za jednog od najvećih flopova Reala, onda stvarno ne'am riječi.
Iskreno drago mi je sto su ga otpustili. Jeste da smo osvojili titula za njegovo vrijeme medjutim ne svidja mi se politika njegova, prodaja svih boljih igraca. Znam da porezi igraju veliku ulogu u svemu tome medjutim mislim da je vrijeme za promjenu. Vidjecemo kakva ce biti politika ovog predsjednika. Nadam se da ce se dovesti sada jedno jako pojacanje svjetske klasemarseille_unique je napisao/la:otpustise predjesnika ovo je bomba vijest nisam se ovom nado ni u snu cojk je legenda skace na utakmica raduje se kao navijac pravi donjeo je nam titulu ne znam sta se desi da otpuste dassiera haman samo zato sto je marseille drugi ove sezone
Ma vjerovatno da ima, izgleda da su samo cekali razlog da ga otpuste i eto ispostavilo se da je taj razlog 2. mjesto u ligi. Vidjecemo kako ce se snaci novi predsjednik, volio bih kada bi doveli neko veliko pojacanje jer Amfilitano iskreno nije neka klasa, nadam se da je on samo zamjena Luchu i da ce Lucho ostati na Velodromeu i ovu sezonumarseille_unique je napisao/la:ima nesto ja mislim i drugo unutar neih odnosa izmedu njega i rukovodecih ljudi ali bas sam trazio kolko sam mogo i nisam mogo naci o cemu se radi a interesuje me veoma
marseille_unique je napisao/la:vec je pocelo rusenje, kakva zalost u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.