Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

harishp
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la harishp » 16 maj 2011, 20:54

marseille_unique je napisao/la:moze i dvaput nerijeseno da oni igraju
A bogami i Marseille.
Yebiga,puno je oscilacija bilo ovo prvenstvo,da bi se titula osvojila.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 17 maj 2011, 06:18

sad samo palceve stisnut pa sta bude, ha ja
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 17 maj 2011, 15:35

http://www.footballshirtculture.com/11/ ... e-kit.html

Lijepi dresovi za sljedecu sezonu...danas ako Lille odigra nerjeseno sa Sochauxom i sljedecu kiksa protiv PSG-a...vi cete bit u velikoj prilici da osvojite i ove sezone naslov prvaka......sretno vam bilo.... :D

WE ARE LEEDS!!!!!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 17 maj 2011, 23:18

marijo_leeds je napisao/la:http://www.footballshirtculture.com/11/ ... e-kit.html

Lijepi dresovi za sljedecu sezonu...danas ako Lille odigra nerjeseno sa Sochauxom i sljedecu kiksa protiv PSG-a...vi cete bit u velikoj prilici da osvojite i ove sezone naslov prvaka......sretno vam bilo.... :D

WE ARE LEEDS!!!!!
http://www.footballshirtculture.com/11/ ... y-kit.html

http://www.footballshirtculture.com/11/ ... e-kit.html

Dresovi su fkt prelijepi, pogotovo ovaj plavi ne mogu ga se nagledat. Koje remek djelo, najljepsi dres na svijetu. A ima jos nade za ligu ako Lille odigra nerijeseno sad :D Nikad se ne predat
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 21 maj 2011, 04:00

ljudi nema veze i ako izgbimo ligu sudije su nas ove sezone postenski j...., deshamp je bas to pticao u velikom intervju sad da je kkao deschampa zadrzati ali bit ce tesko, ali nije jos gotovo ni za titulu
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 21 maj 2011, 18:13

Nema veze ako ne osvojite prvenstvo ove sezone opet ste osvojili jedan pokal....Francuskog kupa i osigurali plasman za direktni ulazak u LP-u......ocete li ic na pobjedu danas sta kaze legendarni trener za danasnju utakmicu?? :D

WE ARE LEEDS!!!!!!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 22 maj 2011, 05:50

utakmica je zavrsena, a prvelike danas emocije na veledromu, prvo i najvazije zadnja utakmica je to bila na veledromu kakog mi poznajemo, u naredne tri godine on ce se dogradivati i bit ce sav pod radovima, marseille osigurao direktno lp, zatim taiwo se oprasta od marseille i ne zna se nadamo se zapravo da ce deschamp da ostane, velike emocije za dragi klub i nadamo se da ce prvo deschamp ostati a onda sa njim i lucho i zal za odlaskom taiwa

Meni je najvise zao sto ce veledrom da promjeni izgled jer bih vvolio da osane stadion koji je sada jer je to pravi opis radnickog i luckog grada marseillea, ne treba nam sjaj kao na ostalim stadionima,

marseille est unique
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 29 maj 2011, 20:41

Veceras zadnja utakmica, treba sezonu zavristi pobjedom. Heinze odlazi na kraju sezone uz obrazlozenje kako ovaj klub nema nikakvih ambicija. Nek se goni u 3 pm, nikad mi nije drag bio. Deschamp pregovara sa Gilardinom, odlican igrac ali ima boljih rjesenja. Volio bih da GIgnac ostane, povrede su ga zezale ove sezone ali to je zvijer igrac koji ce se samo razvijati. Deschamp izgleda ostaje, to je najbitnije, prica se da ce Lucho otici, nadam se da je to novinarska patka. Uz jedno pojacanje u sredini ili u napadu i 2 odbrambena igraca mozemo mnogo sljedece sezone. Sad je sve na predsjedniku. ALLEZ L'OM!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 03 jun 2011, 06:58

predsjednik je rekao da deschamo ostaje sto je najvaznije a lucho kaze da odlazi ali da ce ga samo pustiti ako neko ponudi 15 miliona eura za njega i reko mu je da sebi nade klub za mjesec dana ako ne nade da mu nema ici tako je reko predjesdnik,a trebo bi nam jedan takav igrac kao gilardino koji kupi otpatke mada ga ne volim ali vidjecemo
Tuzlanski_Malisa

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 05 jun 2011, 12:38

izgleda da ce nam doci Drenthe za 13 mil. dobar je covjek igracina, extra bi mu bilo u Marseju :D
MARSEILLE EN FORCE !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jun 2011, 12:40

Marseille_CU84 je napisao/la:izgleda da ce nam doci Drenthe za 13 mil.
Da možda nije 1.3 miliona? :lol: Ukoliko ovoliko novca izdvojite za jednog od najvećih flopova Reala, onda stvarno ne'am riječi. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 05 jun 2011, 13:34

Monolog je napisao/la:
Marseille_CU84 je napisao/la:izgleda da ce nam doci Drenthe za 13 mil.
Da možda nije 1.3 miliona? :lol: Ukoliko ovoliko novca izdvojite za jednog od najvećih flopova Reala, onda stvarno ne'am riječi. :(
Istina je da je 13 miliona puno medjutim znamo svi zbog cega je Drenthe postao flop u Realu tako da mislim da bi on itekako bio koristan Marseilleu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 10 jun 2011, 06:54

otpustise predjesnika ovo je bomba vijest nisam se ovom nado ni u snu cojk je legenda skace na utakmica raduje se kao navijac pravi donjeo je nam titulu ne znam sta se desi da otpuste dassiera haman samo zato sto je marseille drugi ove sezone
Tuzlanski_Malisa

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 10 jun 2011, 11:31

bas iznenadjujuca vijest naslijedit ce ga Vincent Labrune koji je do sada bio predsjednik nadzornog odbora u Marseju mada nisam siguran da je razlog otpustanja Dassiera samo drugo mjesto u ligi ima tu nesto vise garant
MARSEILLE EN FORCE !

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 10 jun 2011, 12:25

marseille_unique je napisao/la:otpustise predjesnika ovo je bomba vijest nisam se ovom nado ni u snu cojk je legenda skace na utakmica raduje se kao navijac pravi donjeo je nam titulu ne znam sta se desi da otpuste dassiera haman samo zato sto je marseille drugi ove sezone
Iskreno drago mi je sto su ga otpustili. Jeste da smo osvojili titula za njegovo vrijeme medjutim ne svidja mi se politika njegova, prodaja svih boljih igraca. Znam da porezi igraju veliku ulogu u svemu tome medjutim mislim da je vrijeme za promjenu. Vidjecemo kakva ce biti politika ovog predsjednika. Nadam se da ce se dovesti sada jedno jako pojacanje svjetske klase

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 jun 2011, 07:54

ima nesto ja mislim i drugo unutar neih odnosa izmedu njega i rukovodecih ljudi ali bas sam trazio kolko sam mogo i nisam mogo naci o cemu se radi a interesuje me veoma
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 jun 2011, 06:44

marseille_unique je napisao/la:ima nesto ja mislim i drugo unutar neih odnosa izmedu njega i rukovodecih ljudi ali bas sam trazio kolko sam mogo i nisam mogo naci o cemu se radi a interesuje me veoma
Ma vjerovatno da ima, izgleda da su samo cekali razlog da ga otpuste i eto ispostavilo se da je taj razlog 2. mjesto u ligi. Vidjecemo kako ce se snaci novi predsjednik, volio bih kada bi doveli neko veliko pojacanje jer Amfilitano iskreno nije neka klasa, nadam se da je on samo zamjena Luchu i da ce Lucho ostati na Velodromeu i ovu sezonu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 17 jun 2011, 06:58

evo izaso clanak na stranici marseillea o alenu skori u mom najdrazu dresu marseillea, steta sto je bio tomislav ivic tada trener koji je vjerovatno imao neke razloge zbog kojih mu nije davao sansu , koje ne znamo stvarno, ali mozemo mozda pretpostavljati

evo link za objavljenu pricu o skori na om.net
http://www.om.net/en/Season/101002/Actu ... _you_Skoro

a evo i slike

slika
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 17 jun 2011, 07:04

vec je pocelo rusenje, kakva zalost u pm

slika

slika

slika
Tuzlanski_Malisa

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 19 jun 2011, 13:18

marseille_unique je napisao/la:vec je pocelo rusenje, kakva zalost u pm

nikad vise nece biti ona stara atmosfera..
MARSEILLE EN FORCE !

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.