Ma spoelstra je debil sto ga drzi u igri i sto je on starter lik nikad u karijeri nije losije sutao i on ga ostavlja tu d promasuje 4 otvorene trice uđe mario i pogodi 6 vezanih poena.LBJ MVP je napisao/la:Očekivano,a šta drugo kada imap Wadea i Brona u ekipi još da Bosh skonta da njega ne mrzi niko iz ekipe pa da počne malo dodavat,ali doće i to![]()
Koji je onaj Bibby debil šta on radi u prvoj uopšte Chalmers uđe i objasni mu neke stvari
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- bear grylls
- Kontakt:
Re: Miami Heat
ma u svakom smislu je Chalmers bolji igrac od Bibbya i definitivno lik koji moze jos da napreduje i da bude vazna karika u sljedecim sezonama.Jos jednog dobrog centra trebamo dovesti tj. nekog ko moze dobro da skace i mi smo na konjubear grylls je napisao/la:Ma spoelstra je debil sto ga drzi u igri i sto je on starter lik nikad u karijeri nije losije sutao i on ga ostavlja tu d promasuje 4 otvorene trice uđe mario i pogodi 6 vezanih poena.LBJ MVP je napisao/la:Očekivano,a šta drugo kada imap Wadea i Brona u ekipi još da Bosh skonta da njega ne mrzi niko iz ekipe pa da počne malo dodavat,ali doće i to![]()
Koji je onaj Bibby debil šta on radi u prvoj uopšte Chalmers uđe i objasni mu neke stvari

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ako veceras dobije Miami , onda je to 99% gotova stvar 

i ja zaista tako mislim i vjerujem da Heat moze do druge pobjede
gdje mi je Bear

gdje mi je Bear

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- bear grylls
- Kontakt:
Brate nisam mogao da idrzim nisam oka sklopio od serije sa bostonom al drago mi jer bi se nervirao bezveze vidim kakvu smo glopost napravili. 15 razlike pa to je na nivou neiskustva oklahome ma kakvi jos gore neznam kako nam se to moglo desiti al se sigurno nece ponoviti al barem je wade u formi to je sigurno.L-Train je napisao/la:i ja zaista tako mislim i vjerujem da Heat moze do druge pobjede![]()
gdje mi je Bear![]()
Šteta zbog propuštenog vodstva, nadam se da će nakon ovoga biti još jači i pobijediti već u nedjelju
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- bear grylls
- Kontakt:
Ma hoće sigurno ovo je i donekle dobro kao buđenje izgleda su wade i james pomislili da je ovo gotovo e pa sad ce malo da se uozbilje.Ted Mosby je napisao/la:Šteta zbog propuštenog vodstva, nadam se da će nakon ovoga biti još jači i pobijediti već u nedjelju
41min su odigrali savršeno i onda u zadnjih 7min veliki pad. Treba samo igrati svoju igru, čvrstu obranu i mislim da ćemo već u trećoj utakmici pobijediti
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Čeka se normalno sreća večeras malo ranije tekma 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ajde, mada moram ranit u devet cekamo tekmu zajedno 

Hajde i ja moram u devet,ali ovo je finaleL_blancos je napisao/la:Ajde, mada moram ranit u devet cekamo tekmu zajedno

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hebat cu ih ako djabe ostajem budanLBJ MVP je napisao/la:Hajde i ja moram u devet,ali ovo je finaleL_blancos je napisao/la:Ajde, mada moram ranit u devet cekamo tekmu zajedno

- bear grylls
- Kontakt:
Mozel kakav fin stream
Tetkica se ozlijedila.
Pa ja nigdje kontakta nisam vidio.

Pa ja nigdje kontakta nisam vidio.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
Hvala evo i ja jedan fin nasaogonjaBe je napisao/la:Jako finbear grylls je napisao/la:Mozel kakav fin stream
http://www.firstrowsports.eu/watch/6773 ... -heat.html
http://2011nbaconf-finals.****/ ... eam-4.html
P.S. Wade dominira
Sto mi se sviđaju ove bijele trake i accessories bas sminka izgleda
- bear grylls
- Kontakt:
Ljudi sta je ovo ubise nas pod kosem a nista nam ne sviraju.Marioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Iskreno imate jako puno dobrih Hollywoodskih zvijezda u ekipi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
A sto Dirkules lijepi curice.
Onaj Barea je katastrofa nek ne ulazi vise muka mi ga gledat.

Onaj Barea je katastrofa nek ne ulazi vise muka mi ga gledat.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ovog Bosha treba dobro ispucat 

- bear grylls
- Kontakt:
Fura se na wadea i lebrona a zna da nemoze.Wade izgleda kao onaj stari ako on bude ovako igro do kraja MVP.L_blancos je napisao/la:Ovog Bosha treba dobro ispucat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.