FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
izgleda je pismo stiglo do uefe i da smo cak novcano kaznjeni nadam se da ste uspjeli u svojim zeljama hahaha
ne mogu da vjerujem.odrezali su nam kaznu 3500 km,za skandiranje Mladiću,a željezničar nije izasao na vrijeme u finalu kupa i dobio istu kaznu.zaista tužno i ružno.mešetarenja po savezu na štetu Borca se nastavlja,međutim kao i do sada iz svih tih nečasnih radnji na račun velikana izaći ćemo još jači.
BORAC ŠAMPION
BORAC ŠAMPION
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
-
- Kontakt:
ma ja se bojim samo sta ce biti kad dodje CD u UEFA i FIFAVAM je napisao/la:ne mogu da vjerujem.odrezali su nam kaznu 3500 km,za skandiranje Mladiću,a željezničar nije izasao na vrijeme u finalu kupa i dobio istu kaznu.zaista tužno i ružno.mešetarenja po savezu na štetu Borca se nastavlja,međutim kao i do sada iz svih tih nečasnih radnji na račun velikana izaći ćemo još jači.
BORAC ŠAMPION

"JOŠ OD 1926"
veteran 1987 je napisao/la:ma ja se bojim samo sta ce biti kad dodje CD u UEFA i FIFAVAM je napisao/la:ne mogu da vjerujem.odrezali su nam kaznu 3500 km,za skandiranje Mladiću,a željezničar nije izasao na vrijeme u finalu kupa i dobio istu kaznu.zaista tužno i ružno.mešetarenja po savezu na štetu Borca se nastavlja,međutim kao i do sada iz svih tih nečasnih radnji na račun velikana izaći ćemo još jači.
BORAC ŠAMPION
HAHAHHAHAHHA...Čuj na štetu Borca, sad ste još trebali bit nagrađeni za prozivanje i skandiranje ratnog zločinca, a Željo kaženjen jer je ispoštovao svoje navijače koji su došli u velikom broju!
BANJALUKO PROBUDI SE, AKO SEKUNDU OBRAZA IMAŠ!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
vrlo dobro znaš da administracija ,kao što je i normalno,ne toleriše rasprave ovakve vrste,tako da ne započinješ.nema potrebe da prozivaš Banjaluku,kad se fino vidi da se opet kuha iz sarajevske kuhinje.znas li ti zaista sta znaci ne izaći na vrijeme na teren u finalu kupa?kazniti na isti nacin Borac i željezničar je prije svega suludo.ali samo da se zna,NIŠTA NAS NIJE SLOMILO I NISTA NAS NEĆE SLOMITI.zamoljavam da se ne citira moj post,da se ne ide u širinu,te predlažem da nastavimo raspravu o Velikanu iz Platonove.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Necu citirat tvoj post, ali cu ti odgovorit ovako...Mislim da veličanje osobe koja je kriva za smrt hiljada NEVINIH ljudi je kazna koja se toleriše samo ovdje i samo radi vas se prave ustupci jer vas ima previše da bi se država mogla normalno vodit. Ova kazna je isključivo bila zbog Borca, a stavljeni su i drugi klubovi da se "gospoda iz Platonove" ne naljute. Isto tako mislim da kada dolazi preko 1500 gostujućih navijača, da je red sačekati njihov ulazak, a opet ih više od pola nije ušlo prije početka. Ono što je Amar imao petlje da uradi za svoje navijače, je nešto na čemu nam možete zavidit, jer je tako pokazao svako poštovanje prema navijačima. Da skratim priču i izvučem poentu, Borčevi navijači na teren unose ono što veze nema sa sportom, nacionalizam, fašizam...A uprava Željezničara na tribinama želi navijače zbog kojih se fudbal igra, i zbog toga mislim da je suludo porediti dvije kazne, a za ozbiljnu psihološku analizu je Borčevu kaznu staviti u rang rigoroznijih. Mislim da je dosta da se na račun Želje i kažnjavanjem Želje udovoljava "gospodi iz platonove".
P.S. Ko to vas i zbog čega želi srušiti, to je kao Borac neka veličina pa svi žele da mu stanu u kraj, VARAŠ se. Naš jedini pravi rival je Sarajevo i tako će uvjek biti, zbog činjenica iz prošlosti koje pokazuju da Borac sarajevskim velikanima nije realno ni do koljena!
P.S. Ko to vas i zbog čega želi srušiti, to je kao Borac neka veličina pa svi žele da mu stanu u kraj, VARAŠ se. Naš jedini pravi rival je Sarajevo i tako će uvjek biti, zbog činjenica iz prošlosti koje pokazuju da Borac sarajevskim velikanima nije realno ni do koljena!
lakse malo trećeplasirani sto si zapjenio?o kaznama ne zelim vise da se raspravljam rekao sam sta sam imao.a vidim i sarajevo vam je konkurent(doduse vi njih treba da ganjate a ne oni vas,ipak su oni vicesampioni).cekaj sad si me zbunio zar vam nije široki glavni konkurent?
VAM je napisao/la:lakse malo trećeplasirani sto si zapjenio?o kaznama ne zelim vise da se raspravljam rekao sam sta sam imao.a vidim i sarajevo vam je konkurent(doduse vi njih treba da ganjate a ne oni vas,ipak su oni vicesampioni).cekaj sad si me zbunio zar vam nije široki glavni konkurent?
Al ste najjači kad počnete provaljivat.
- ofirno si skrenuo s teme jer i sam znaš da je ovo presmješno sa kaznama!
- Prošle godine liga, ove godine Kup, jel tu ima nešto zbog čega bi mogao biti ljubomoran na Borac?
- Borac je klub o kojem se počelo pričat prošle sezone, jer fakat poredit uspjehe sarajevskih klubova u Evropi i u domaćem prvenstvu i Borca je presmiješno.
- Široki je ove godine imao dobre šanse u borbi za titulu, pa je doživio sudbinu koja bi vrlo lahko mogla zadesiti i Borac jer dovođenje igrača na pola godine je pokazatelj koliko se radi o ozbiljnom klubu.
Savez treba da se srami sto vam nije dao vecu novcanu kaznu i 5 domacih utakmica pred praznim tribinama...Ko o cemu Lesinar o sramu.VAM je napisao/la:o kaznam se nema sta pričati,vec sam rekao,savez treba da se srami,sto je kaznio Borac.jos na to sve poistovjete Borčevu "kaznu" s onakvim ponasanjem osima juniora u finalu kupa.a vidi se koliko vas boli k.aranje na sred one vase gubavice, prvo u finalu kupa,pa zatim neki dan,šampanjac,ovo-ono...trećeplasirani,tišu...
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
ah keno,aman zaman...
VAM je napisao/la:o kaznam se nema sta pričati,vec sam rekao,savez treba da se srami,sto je kaznio Borac.jos na to sve poistovjete Borčevu "kaznu" s onakvim ponasanjem osima juniora u finalu kupa.a vidi se koliko vas boli k.aranje na sred one vase gubavice, prvo u finalu kupa,pa zatim neki dan,šampanjac,ovo-ono...trećeplasirani,tišu...
Koliko nas boli, pokazali smo aplauzom i u finalu Kupa i u Ligi, jer niste bitni. Klub koje je aktuelan zadnje 2 godine, jer je Dodik počeo da gura malo više para nikad neće biti adekvatan konkurent!
Trećeplasirani, pa šta? Niko se oko toga nije osvrnuo jer je utakmicu igralo 6-7 igrača koji nikad ne ulaze u igru.
A ovo za kazne je SMIJEŠNO!!! Zamisli da navijači Bajerna veličaju Hitlera, garantujem ti da ne bi to završilo bez suspenzije kluba, milionske novčane kazne...A ovdje je situacija JOŠ GORA jer se zločinac veliča u zemlji po kojoj je ubijao nevine!!!
krenuo si i o Dodiku,hitleru,izigravati sudiju...a lijepo sam te zamolio da ne ides dalje,ali ne ide...ima li iko na ovoj temi s kim se može normalno diskutovati npr.,kako smo uzeli drugo i trećeplasiranom 12 bodova bez primljenog gola ili kako je bilo spricati sampanjcem ili kako je Borac nas najbolji klub,ko bi možda trebao doći za trenera ...takvih demagoga je ovde zaista mnogo,tako da ako ima neko raspolozen da se prebaci koja normalna uvijek je dobrodosao...
VAM je napisao/la:krenuo si i o Dodiku,hitleru,izigravati sudiju...a lijepo sam te zamolio da ne ides dalje,ali ne ide...ima li iko na ovoj temi s kim se može normalno diskutovati npr.,kako smo uzeli drugo i trećeplasiranom 12 bodova bez primljenog gola ili kako je bilo spricati sampanjcem ili kako je Borac nas najbolji klub,ko bi možda trebao doći za trenera ...takvih demagoga je ovde zaista mnogo,tako da ako ima neko raspolozen da se prebaci koja normalna uvijek je dobrodosao...
Mora se slikovito i sa činjenicama da bi se neke stvari objasnile.Samo ti traži istomišljenike, jer kad vas je više kontaš da si u pravu, ali nisi!
zavrsio s izlaganjem?
VAM je napisao/la:zavrsio s izlaganjem?
A ti imaš nešto konkretno reći il' samo pokušavaš biti smiješan?
rekao sam u postu iznad,ako ima neko raspolozen za fudbalsku raspravu,a ti na žalost nisi,(ali zato ima za sta jesi)i tim svojim postovima opstruišeš i one koji bi htjeli nesto normalno napisati na temi velikana...
G.CURGUZ ZORAN sjutra na razgovoru a primice ga jedan odlican bankar i dobar covjek koji ce pregovarat u ime Borca,,,,,,VAM je napisao/la:rekao sam u postu iznad,ako ima neko raspolozen za fudbalsku raspravu,a ti na žalost nisi,(ali zato ima za sta jesi)i tim svojim postovima opstruišeš i one koji bi htjeli nesto normalno napisati na temi velikana...
VAM je napisao/la:o kaznam se nema sta pričati,vec sam rekao,savez treba da se srami,sto je kaznio Borac.jos na to sve poistovjete Borčevu "kaznu" s onakvim ponasanjem osima juniora u finalu kupa.a vidi se koliko vas boli k.aranje na sred one vase gubavice, prvo u finalu kupa,pa zatim neki dan,šampanjac,ovo-ono...trećeplasirani,tišu...
Hahaha, kako si ti veoma neinteligentna osoba, haha, savez treba da se srami, ali zato sto vas nije kaznio sa 10 000 km, vi ste bili prvaci, jer se ide po nacionalnom kljucu, sto ste bili u vrhu bili ste, dobro proslavite, jer necete vise nikad. I jos nesto, cuj "velikan iz platonove" hahahaha, pa kakvi ste vi velikani, zbog dva trofeja u 2 godine, smijesno, ili racunate 1. ligu rs-a, posto ste tamo redovno igrali. U sljedece 2 sezone ispadate iz lige
hahaha sad se jeli ide po nacionalnom ključu titule a kad je Željezničar prošle godine osvojio bilo je plavo proljeće.
Najčistija titula ikada u ligi je ova Borčeva, rekordi to dokazuju!
Da, jašta smo nego Velikan, dodji kod nas na gradski u Trofejnu salu malo da te provedemo da vidiš titule i pehare, Osvajač kupa SFRJ, Osvajač Srednjoevropskog kupa, Osvajač kupa BiH, Šampion BiH, I SVE IH UEFA PRIZNAJE TITULE, pored toga trostruki prvak Republike Srpske, Četverostruki osvajač kupa RS, više puta osvojen kup Grada Banjaluka...
Razumjem da boli što je Velikan iz Platinove prošetao se ligom ove sezone, uz brojne rekorde, pa Sarajevo i Željezničar zajedno od mogućih 12 bodova u prvenstvu u duelima sa Borcem nisu ni jednog boda osvojili

Da, jašta smo nego Velikan, dodji kod nas na gradski u Trofejnu salu malo da te provedemo da vidiš titule i pehare, Osvajač kupa SFRJ, Osvajač Srednjoevropskog kupa, Osvajač kupa BiH, Šampion BiH, I SVE IH UEFA PRIZNAJE TITULE, pored toga trostruki prvak Republike Srpske, Četverostruki osvajač kupa RS, više puta osvojen kup Grada Banjaluka...
Razumjem da boli što je Velikan iz Platinove prošetao se ligom ove sezone, uz brojne rekorde, pa Sarajevo i Željezničar zajedno od mogućih 12 bodova u prvenstvu u duelima sa Borcem nisu ni jednog boda osvojili

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Sta ces mi ti pricati o trofejima, moj vam daidza donio mozda i najveci protiv zvezde (samo da kazem da je MUSLIMAN a vi podrzavajte ........., pa imate i Avdukica, sta mislis kako je njemu bilo) pa ti skontaj ko je, a vjeruj mi da znam da je i zeljo namjestoa bruku utakmica prosle i ove sezone, usput receno, ja nisam manijak (boze sacuvaj). Pogledaj zadnjih par godina koji su timovi bili osvajaci, pa skontaj jeli po nac kljucu ili nije. Nijednom zaredom nije ligu osvojio, lupam bosnjacki klub, nego hrvatski, bosnjacki, pa srpski. Kup grada Banja Luka, jel to vi sami sa sobom igratenasborik je napisao/la:hahaha sad se jeli ide po nacionalnom ključu titule a kad je Željezničar prošle godine osvojio bilo je plavo proljeće.
Razumjem da boli što je Velikan iz Platinove prošetao se ligom ove sezone, uz brojne rekorde, pa Sarajevo i Željezničar zajedno od mogućih 12 bodova u prvenstvu u duelima sa Borcem nisu ni jednog boda osvojili![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.