FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Blagoje Bratić

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Blagoje Bratić » 02 jun 2011, 17:39

Jeste vidjeli kazni,znači Čelik nije kažnjen za upadanje njihovog igrača na stadion i udaranje nogom našeg igrača,a mi smo kažnjeni 8000 maraka zbog odgurivanja Slavijinog golmana od strane našeg navijača,dalje znači nama kazna ista kao i Borcu gdje njegovi navijači daju podršku fašizmu i ratnom zločincu (optuženom za ratni zločin),i to sve u isti koš,da nije smješno bilo bi žalosno :twisted:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 jun 2011, 17:45

Blagoje Bratić je napisao/la:Jeste vidjeli kazni,znači Čelik nije kažnjen za upadanje njihovog igrača na stadion i udaranje nogom našeg igrača,a mi smo kažnjeni 8000 maraka zbog odgurivanja Slavijinog golmana od strane našeg navijača,dalje znači nama kazna ista kao i Borcu gdje njegovi navijači daju podršku fašizmu i ratnom zločincu (optuženom za ratni zločin),i to sve u isti koš,da nije smješno bilo bi žalosno :twisted:
ma ovo nema nigdje ba...mater im **** treba se zaliti na ovu odluku, znaci nisu neke pare ali ne moze biti isto nema sansi...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 jun 2011, 17:45

Volimo tebe, volimo tebe, a njih ko j*be, a njih ko j*be 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 02 jun 2011, 18:25

Savez jos jednom pokazao da je sklon pritiscima i da se mora uvlačiti osobama iz RS, da ne bi bilo problema sa miletom od Laktaša. SMIJEŠNO!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 02 jun 2011, 18:39

Evo, upravo su odredili cijenu žrtava genocida... 8000 žrtava = 3500 KM ili 2000 KM u slučaju Slavije. STOKA!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 02 jun 2011, 19:19

Pa ima sada taj komitet za normalizaciju,oni upravljaju savezom;kao prvo iskljuciti dozivotno te clanove komisije koja je donijela kazne i zabraniti im rad u sportu.Kao drugo donijeti nove kazne u skladu sa pravilnikom,valjda postoji.Kao trece ako treba konsultovati se sa UEFA i sa te strane pojacati malo pritisak.Zakon je kazni po dzepu+ tekme bez publike,pa ce ko bubice biti.Ja ne bih na ovom stao,ako ovako ostane pishaj i komitet,najbolje da su nas ukinuli

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 02 jun 2011, 19:34

Jeste, Amar je i tito i mati i otac i bog i allah i sve i ako on kaže da će panj igrati u prvoj postavi, panj će igrati u prvoj postavi.[/quote]

Mislim da ti je pogresan stav, Amar jest vise od Tite u Zelji, ali daleko od toga da je bezgrijesan ili da nije sklon greskama.
Uostalom tvrdoglavo forsiranje Lazara prosle sezone sve govori, stagnirali su i Baljic i Nikolic i Bajro zbog kloca, zatim ne igranje Stancevskog kao najveceg pojacanja itd itd
Kada je dosao i preuzeo Zelju, javno je rekao da nema 4 igraca koji valjaju, nazalost otisli su i Bekric i Bucan i ostala su 2 da valjaju.
Osime Nyeme, sve sto je doveo prosle godine je bila fula (Colic, Vasilic, Stanceski, Nikolic ...)

On sklepa pitu od govana, ali ta **** iskljucivo sam bira i na tome mu svaka cast.

Pratim Zelju 20 godina, ali se ne sjecam 3 domaca poraza u jednoj polusezoni.Cak ni onda kada nam je Zmaj trpo 9 komada a Rudar iz Breze nas kanto ko budale.

Znaci Amar na stranu ima milion dobrih osobina i pozitivnih i da se pitam dao bih mu dozivtno da vodi Zelju, ali da je bezgresan nije i to treba priznati. Da je tvrdoglav isto tako tvrdoglav je.[/quote]

Kako onda ne skontas da je morao Smorac da bude sampion , pa jeste li pratili sta se sve desavalo ove sezone ? Sve protivnike osim Uskog hladno dobijes u kupu a u prvenstvu nemozemo meda , jeli to realno ? Zar nije bolje igrati El pa uzeti bar nesto para , imamo trofej iz kupa , a ovako bez statuta jos bi i propale sve vec ulozene pare ! Ne osporavajte ljudi ni na trenutak to sto Osim cini za nas jedini klub , naravno da grijesi svako ponekad , ljudski je ,ali mislim da sa njim imamo toliko pozitivnog da su suvisni pokusaji velikih fudbalskih forum strucnjaka( vjerujem da vecina takvih psuje sa tribina na domacim tekmama ) da pronađu dlaku u jajetu ! 8-)
Željezničar za život cijeli !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 jun 2011, 19:37

jos nema na glavnoj stranici te fine vijesti ili su te fine vijesti bile potpisivanjem sa juniorima ?
NO PYRO NO PARTY

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 02 jun 2011, 19:47

rusina_jr je napisao/la:
Kako onda ne skontas da je morao Smorac da bude sampion , pa jeste li pratili sta se sve desavalo ove sezone ? Sve protivnike osim Uskog hladno dobijes u kupu a u prvenstvu nemozemo meda , jeli to realno ? Zar nije bolje igrati El pa uzeti bar nesto para , imamo trofej iz kupa , a ovako bez statuta jos bi i propale sve vec ulozene pare ! Ne osporavajte ljudi ni na trenutak to sto Osim cini za nas jedini klub , naravno da grijesi svako ponekad , ljudski je ,ali mislim da sa njim imamo toliko pozitivnog da su suvisni pokusaji velikih fudbalskih forum strucnjaka( vjerujem da vecina takvih psuje sa tribina na domacim tekmama ) da pronađu dlaku u jajetu ! 8-)
Slazem se s tobom upotpunosti,klasicni primjer je kantanje Borca na Grbavici 3:0 sa istom ekipom.
svoj ti pos'o !

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 02 jun 2011, 19:53

I ja sam pomisljao na nasu nemoc,medjutim..kad sam cuo izjavu I.Osima nakon sto je izglasan statut..pametnom dosta.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 02 jun 2011, 19:57

haris10 je napisao/la:Možel link da čujem skandiranje Lazaru Popoviću,nesšto ide hajde lazare ;)
Imaš ovdje od 0:44:35

[youtube][/youtube]

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 02 jun 2011, 20:01

Grbavica moj zivot je napisao/la:
rusina_jr je napisao/la:
Slazem se s tobom upotpunosti,klasicni primjer je kantanje Borca na Grbavici 3:0 sa istom ekipom.
Ma naravno iako ce se sad bar njih pet javiti da ovo ismijavaju ! Jednostavno vise nije moglo , ne zbog nas nego zbog lonca u koji smo ubaceni sa suspenzijom , a bio si nemocan !
Zaboravih jednu stvar koja je po meni takodje bila vrlo bitan faktor ove sezone a to su NAVIJACI !Svi smo se dohvatili teme ko dolazi ko odlazi , a tu ne mozemo uraditi ama bas nista dok ovde mozemo i sto je najljepse pomoci cemo direktno svom klubu ! Znam da bi svi mi voljeli da smo stalno prvi i da meljemo ali to je jednostavno nemoguce ! Nekada jednostavno nemas svoj dan ili te handri sudija , ali brate red je da se mi navijaci bar izdignemo ( za veliku vecinu smo sila naravno ) iz sivila koje nas okruzuje ! Zasto dolaziti na utakmice ako moram slusati pacenike kako vrijedjaju , psuju , galame , ponasaju se necivilizovano i odvratno ! Vjerujete da je ovo ponasanje otjeralo vise ljudi sa stadiona nego neke nase malo slabije partije ! Kada vec mozemo aplauzom ispratiti simpatizere Smorca , dvije godine zaredom , zasto izmedju sebe da se svadjamo ! Podrska i samo podrska , bez obzira sta se desava na terenu ! Hvala na razumijevanju ! 8-)
Željezničar za život cijeli !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 02 jun 2011, 20:12

rusina_jr je napisao/la: Slazem se s tobom upotpunosti,klasicni primjer je kantanje Borca na Grbavici 3:0 sa istom ekipom.
Ma naravno iako ce se sad bar njih pet javiti da ovo ismijavaju ! Jednostavno vise nije moglo , ne zbog nas nego zbog lonca u koji smo ubaceni sa suspenzijom , a bio si nemocan !
Zaboravih jednu stvar koja je po meni takodje bila vrlo bitan faktor ove sezone a to su NAVIJACI !Svi smo se dohvatili teme ko dolazi ko odlazi , a tu ne mozemo uraditi ama bas nista dok ovde mozemo i sto je najljepse pomoci cemo direktno svom klubu ! Znam da bi svi mi voljeli da smo stalno prvi i da meljemo ali to je jednostavno nemoguce ! Nekada jednostavno nemas svoj dan ili te handri sudija , ali brate red je da se mi navijaci bar izdignemo ( za veliku vecinu smo sila naravno ) iz sivila koje nas okruzuje ! Zasto dolaziti na utakmice ako moram slusati pacenike kako vrijedjaju , psuju , galame , ponasaju se necivilizovano i odvratno ! Vjerujete da je ovo ponasanje otjeralo vise ljudi sa stadiona nego neke nase malo slabije partije ! Kada vec mozemo aplauzom ispratiti simpatizere Smorca , dvije godine zaredom , zasto izmedju sebe da se svadjamo ! Podrska i samo podrska , bez obzira sta se desava na terenu ! Hvala na razumijevanju ! 8-)[/quote]
E vidis tu postoji jedan drugi problem,barem u ovom dijelu gdje se navija.A znam i da je na Sjeveru i ostalim djelovim stadiona puno papaka koji psuju sve redom i nasim igracima,a i gostujucim.Na tribini uglavnom dosta raje ovdje zna situaciju,doslo je par likova koji su sebi umislili mnogo toga i poceli se blago receno bahato ponasat prema ostaloj raji.Sto je najgore,to nisu djeca grada niti djeca koja su odrasli uz Zelju vec negi doseljenici.A zar im nije tesko vidjet jedan Jug pun dijece od 13-14 godina :( i da sam ode od tog svega,al jbg ljakse je ljakse on izvlaci pare iz jedne ne profitne navijacke organizacije.Al bi se to trebalo rijesiti pocetkom naredne sezone i kako s klubom(koji je vec na odlicnom nivou,igre nisu nesto al su rezultati tu,pa kad smo igrali najbolje bili smo 9) tako da se digne nasa navijacka skupina i tribina.
svoj ti pos'o !

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 02 jun 2011, 20:44

slika

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 02 jun 2011, 20:53

krkacina je napisao/la:Zar vi ocekujete da vam Djelo Muharemovic skonta nekog jakog igraca ?? Nema sanse...Jedino sto u ovoj upravi valja je Amar..Ostalo je sve talasika...Za Djelu je Gracic Tito !!! Djelo i Buki nisu za ovaj klub i njegove ambicije !!!
znaš koliko se buki i đželo pitaju oko dovođenja pojačanja isto kao ja i ti,sve je do amara,mene samo strah da ne iskopa novog lazara

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 jun 2011, 20:57

Lazar je jedan, dabogda otiso u neki ruski klub i zaradjivo milione. Zasluzio je
NO PYRO NO PARTY

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 02 jun 2011, 21:04

Buu je napisao/la:Lazar je jedan, dabogda otiso u neki ruski klub i zaradjivo milione. Zasluzio je
slažem se,ne dati gol za polusezonu a da ga raja toliko voli može samo lazo

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 jun 2011, 21:48

Čujem da je jučer bio neki sastanak ovih naših navijačkih podgrupa i izgleda da se stvari vraćaju u normalu polako tj. teži se ka pomirenju.

Vjerujem da neko zna više od mene o tome, ako može da mi odgovori bilo ovdje ili pošalje poruku. Hvala!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 02 jun 2011, 21:51

Bianconeri1988 je napisao/la:Čujem da je jučer bio neki sastanak ovih naših navijačkih podgrupa i izgleda da se stvari vraćaju u normalu polako tj. teži se ka pomirenju.

Vjerujem da neko zna više od mene o tome, ako može da mi odgovori bilo ovdje ili pošalje poruku. Hvala!
Ne bitno šta je bilo, drug ako si nešto čuo nemoj molim te po forumu, jer nije to za foruma ;) ;)
Uglavnom znaće se sve ubrzo :D
Zadnja izmjena: Baby, dana/u 02 jun 2011, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
G R B A V I C A 2

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, strucnjak9 i 51 gost.