FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U prelaznom roku se uvijek trese gora i rodi se miš, a ja budala iz roka u rok očekujem nešto vele a ono ki*ta ispane. Ne mogu si pomoći 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ali nije jos ni pocelo,prelazni rok pocinje za 5 dana,i trajace...do pocetka priprema ima dvadesetak dana...polako,ima vremena,svi smo nestrpljivi,ali treba se nadati necemu boljem,ja se nadamHamo je napisao/la:U prelaznom roku se uvijek trese gora i rodi se miš, a ja budala iz roka u rok očekujem nešto vele a ono ki*ta ispane. Ne mogu si pomoći
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovaj video pokazuje koliko je naša liga jača od Srbijanske kad Popović sa ovakom lakoćom postiže golovebenya99 je napisao/la:Za one željne Lazinih golova...
za nepovjerovat' koliko ih se Lazo nekada nadavao...![]()
vrijedi pogledati...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovaj video pokazuje koliko je Lazar BIO dobar, i koliko je bio spremniji, mrsaviji, brzi, nego sto je sada za ovo vrijeme kod nas..Bianconeri1988 je napisao/la:Ovaj video pokazuje koliko je naša liga jača od Srbijanske kad Popović sa ovakom lakoćom postiže golovebenya99 je napisao/la:Za one željne Lazinih golova...
za nepovjerovat' koliko ih se Lazo nekada nadavao...![]()
vrijedi pogledati...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Na 2:01 ja mislim da bi u dresu Želje ovo fulio
Na 2:01 ja mislim da bi u dresu Želje ovo fulio

Ž '21!
Eto ko bi reko da je ovaj lik sa klipova, isti onaj koji fula nemoguce ...
Da je vama zadrzati Stanceskog,lako cete za ostalo...Nosilac igre.
Mirko se izgleda i zvanicno docepao Rusije.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Gdje sta bilo bi mi drago za njegaDevil je napisao/la:Mirko se izgleda i zvanicno docepao Rusije.![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Koliko mi minimalno možemo za Šehića ili Zebu izvući love,jer vjerovatno toliko ćemo i dobiti ako bude ponuda 

Odaskom Lazara mozda se poveca koeficijent za EL

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
„Stid me čovječe, kako da potpišem kada ne dajem golove“,
Evo sta je Lazo reko kad mu je Amar ponudio novi ugovor, prije mjesec dana.
@Devil
Ako se ovo ispostavi kao istina sta reci nego za mustuluk si ..
nego pile ko je onaj "ejff" (imal ga na forumu ovdje) ako ga se sjecas prije kad je bio na fkz.com komentari on je stalno donosio lijepe vijesti naravno uz tebe ..???

@Devil
nego pile ko je onaj "ejff" (imal ga na forumu ovdje) ako ga se sjecas prije kad je bio na fkz.com komentari on je stalno donosio lijepe vijesti naravno uz tebe ..???
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 02 jun 2011, 14:58, ukupno mijenjano 3 puta.
zasluzeno za juniore.Gdje je od onoga Nijaza Brkovica sin Faruk.On ne moze igrati za mahalu,nesto je isao na pripreme juniorske repke ali vidi se da nema kvaliteta djaba babo djaba sve kada neko nezna igrati
- pintol_TM87
- Kontakt:
taj je dobar naspram Zeljkovica kojem je isto stari nesto u zelji...taj unistava ove druge juniore svojim pristupom...vecaveca je napisao/la:zasluzeno za juniore.Gdje je od onoga Nijaza Brkovica sin Faruk.On ne moze igrati za mahalu,nesto je isao na pripreme juniorske repke ali vidi se da nema kvaliteta djaba babo djaba sve kada neko nezna igrati
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Brate istina je,rodjak mi je rekao,sedio sto pored njega u jednom kaficu(jer Mirko zivi u Lukavici),i kaze sutra idem za Cacak(to jeste veceras) kod rodbine i onda u Rusiju,ali ce da se vrati onda opet u Sarajevo na par dana jer izgleda da mora jos nesta da se dogovori sa Zeljom,valjda mu dodju neke pare jos.nime_tm87 je napisao/la:„Stid me čovječe, kako da potpišem kada ne dajem golove“,
@Devil
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Da hoce ,nadam se, a da i mi sta profitiramo ...Devil je napisao/la:Brate istina je,rodjak mi je rekao,sedio sto pored njega u jednom kaficu(jer Mirko zivi u Lukavici),i kaze sutra idem za Cacak(to jeste veceras) kod rodbine i onda u Rusiju,ali ce da se vrati onda opet u Sarajevo na par dana jer izgleda da mora jos nesta da se dogovori sa Zeljom,valjda mu dodju neke pare jos.nime_tm87 je napisao/la:„Stid me čovječe, kako da potpišem kada ne dajem golove“,
@Devil
-
- Kontakt:

...ODE LAZAR....
[youtube][/youtube]
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
uhvatio sam te u laži vidim citirao si ga, sumnjam da je on čovječe rekaonime_tm87 je napisao/la:„Stid me čovječe, kako da potpišem kada ne dajem golove“,
@Devil

Hamo je napisao/la:uhvatio sam te u laži vidim citirao si ga, sumnjam da je on čovječe rekaonime_tm87 je napisao/la:„Stid me čoveče, kako da potpišem kada ne dajem golove“,
@Devil

nemamo mi sta profitirat on ima slobodne papire, pare mu ne duguju nikakve jer je svima sve isplaceno.Ali bi mi bilo drago za momka da napravi nesto, fin je decko.A ko je momak koji je jos pisao na fkt ne znam fakat.Za Lazu jos nije definitvno da ce otici mada su sanse vece da se nece vracat a mozda i bolje postalo je patnja i njemu i nama koji gledamo, nek se zavale pare za nekon napadaca nemoze sve dzabalesku takvim igracima obicno nesto fali i onda se svi okome na njega.Pregovori sa igracima za koje su u klubu zainteresovani su u toku.nime_tm87 je napisao/la: Da hoce ,nadam se, a da i mi sta profitiramo ...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.