RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mirzza
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mirzza » 02 jun 2011, 08:47

oldbridge je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Ma nek ide i Vlada, on je svakako istrošen igrač, nije za veleža, jer veležu trebaju igrači sa elanom, i koji hoće dokazivanje, a on se već poodavno dokazao, dalje što se tiče ovog sponzorskog ugovora, samo mogu reći:

NERMIN NIKŠIĆ Konjičanin, je održao obećanje, sad je do uprave kluba, svaka čast premijeru.....
Ma ja , 'ta će nama Vlada..
Ja mislim da se Ivanoviću i sad manta od one tekme protiv Žiline u grupnoj fazi LP .
Ovo si itekako u pravu, Vlada kada je pravi, malo ko ga moze cuvati, a u ovoj fildzan ligi, moze igrati i sa 50% mogucnosti, bit ce najbolji. Uostalom vidjet cemo na jesen ko je Vlada.
Cuva Bog Zelju svog!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 jun 2011, 12:17

Volio bi kad bi temu oko Vlade i Drakula zavrsili jer od kukanja nema nista a oni su nasli druge klubove gdje ce im biti bolje i ja im od srca zelim svu srecu.Po informacijama na Velezovoj stranici,vidi se da se radi unutar uprave i svaki dan je sve blize trenutak kad ce se morat pocet razgovarat sa igracima a i sa potencijalnim pojacanjima i nista nam drugo ne preostaje nego se nadat boljem nego sto je bilo a ovi neki sto nisu zadovoljni upravom,navijaci Veleza su birali ovu upravu sa Niksicem i ne znam zasto se sad pojedini razocaravaju u ovu upravu?
Njihov prvi zadatak je bio opstanak i to su uradili zajedno sa igracima jer su igraci najzasluzniji a vidit cemo sta ce biti dalje jer su obecali jak i stabilan Velez

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 jun 2011, 13:00

Šta će žalost, nema za hljeba pa mora igrati za Olimpik ali eto nema veze, izdržao je Velež i bez mnogo većih i bitnijih pa će i bez njega. Nek mu je sretno uglavnom, samo zato jer ne mogu mu zaboraviti to što je dao za nas dok je igrao i onaj prvi meč na Grbavici sa Željom kad smo se vratili u PL !
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jun 2011, 13:49

Ma nek je potpisao za olimpic, želim mu puno sreće, to je njegova odluka, mada me gracić iznervirao nekim svojim nedavnim izjavam i napadima na komitet, a sad kad se sve završilo, ušutio se, naravno jer jer dobio svoj dio kolača...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 jun 2011, 14:03

Mislim da je vrijeme da se prestane pricat o tome kako su neki igraci nasli klub nego iskljucivo da se pise o Velezu i tome ko i kakve informacije ima sto se tice Veleza,sponzora,odlazaka i dolazaka igraca

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jun 2011, 14:04

cunami je napisao/la:Mislim da je vrijeme da se prestane pricat o tome kako su neki igraci nasli klub nego iskljucivo da se pise o Velezu i tome ko i kakve informacije ima sto se tice Veleza,sponzora,odlazaka i dolazaka igraca
Ode vam Okic probace negdje vani a kao rezerve opcije su mu sarajevo ili celik.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jun 2011, 14:14

Ja ipak vjerujem našoj oficijelnoj stranici, tako da ono rekla - kazala, možemo okačiti mačku pod rep, ovo su samo još spekulacije...

EDIT: I Jugo potpisao za Olimpik, ovo postaje sve interesantnije, kao da im je velež postao odskočna daska...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 jun 2011, 14:42

AlemC85 je napisao/la:Ja ipak vjerujem našoj oficijelnoj stranici, tako da ono rekla - kazala, možemo okačiti mačku pod rep, ovo su samo još spekulacije...

EDIT: I Jugo potpisao za Olimpik, ovo postaje sve interesantnije, kao da im je velež postao odskočna daska...
Ta ce kada su antitalenti :lol: :lol: Ima ih milion gore a dolaze kod nas po igrace :lol: ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jun 2011, 14:55

hA, ha, antitalenti je preblaga riječ...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jun 2011, 16:14

mostarski je napisao/la:Niti je Velež gigant, niti je preko noci postao gigant ali eno i onaj ugovor sa bankom pa očito je da ide prema gore. i biće toga jos, nego vazda u nas neke zlosutne dojave. Prije nekoliko dana jedan pisao "meni se čini da ode Niksic", pa par dana kasnije ovaj ugovor. Pa dajte pustite ljude da rade.
Nego da rascistimo jednom sa tzv. Veležovcima:
- "Došao sam u Olimpic, u ekipu koja ima zavidan kvalitet. Tu su igrači koje izezutno cijenim, poput Škaljića, Raščića, Suljevića, koji su iskusniji, ali tu su i mlađi igrači koji su pokazali da imau kvalitet. Siguran sam da je najmanje što možemo uraditi u narednoj sezoni, plasman u Evropu. Sretan sam da ću ponovo igrati u BiH i da ću karijeru nastaviti na Otoci" - rekao je Vladavić odmah nakon potpisivanja ugovora.
Evo i dokaz da ne izvrćem : http://www.****/cms/index.php?vla ... -na-ugovor
Ili na **** : Igrao sam prije odlaska u inostranstvo za Velež i Željezničar, i ni sa jednim klubom nisam uspio osvojiti neki trofej i izaći na evropsku scenu. Nadam se da je vrijeme da to napravim s Olimpicom“, kazao je Vladavić.
http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=20283
I dosta više sa njima i o njima i o Drakulima, Jugama i Vladavićima i o Goranu Gakoviću i sličnima.
Jedan klub jedan grad - Velež Mostar. Živjeli smo i bez njih, a sto ne bi dalje nastavili, posebno sa ovakvim pojačanjima u Upravi. Jesu li ljudi rekli cilj - ostati u ligi. I izborismo opstanak nakon 7 kola. Pa sta sada ??? Ako su oni rekli, posebno gosp. Niksic da će napraviti stabilan klub, sta mi imamo pričati o tome.
A sto se mene tiče, oni su mi sad konkurenti mog kluba i ko im je.. mater. Eto mu nek igra na punoj Otoci za Evropu. Kako ga ono nije sramota izjaviti. Samo je Velež i Željo klub uz čiji se pehar slavi danima (ovo govorim jer je naveo da je bio njihov član), a sa Olimpicom, samo najbliza familija članova uprave.
Sve ti je na mjestu, samo da završimo sa vladavićem, nažalost je ovo sve istina što je izjavio, iznenadio me s ovom izjavom, ali eto, nema veze, idemo dalje, kako si naveo. Jedan klub jedan grad - Velež Mostar...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 jun 2011, 17:14

AlemC85 je napisao/la:Ja ipak vjerujem našoj oficijelnoj stranici, tako da ono rekla - kazala, možemo okačiti mačku pod rep, ovo su samo još spekulacije...

zar i ti sine jugo ?? :lol:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 jun 2011, 17:18

Drakul , Vladavic , Jugo --- NIJE VRIJEDNO PRICATI VISE O NJIMA ! IZDRZALI SMO BEZ NJIH I PRIJE - MOZEMO I SADA !!
oni su picke !
Zadnja izmjena: vm22, dana/u 02 jun 2011, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 jun 2011, 17:24

Nema potrebe o njima pricat vise ali samo me strah da ne bude kasno sa drugim igracima jer mislim da je vrijeme da se pocnu spominjat neki igraci jer svi koji nesto vrijede vec traze klubove i nece niko cekat Veleza a za obecanje koje je Niksic dao navijacima Veleza,bit ce potrebna pojacanja ali u pravom smislu te rijeci.
Vidi se da se radi nesto,evo pao je i prvi sponzor ali mislim da bi sve ovo trebalo biti mnogo,mnogo brze

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 jun 2011, 17:31

cunami je napisao/la:Nema potrebe o njima pricat vise ali samo me strah da ne bude kasno sa drugim igracima jer mislim da je vrijeme da se pocnu spominjat neki igraci jer svi koji nesto vrijede vec traze klubove i nece niko cekat Veleza a za obecanje koje je Niksic dao navijacima Veleza,bit ce potrebna pojacanja ali u pravom smislu te rijeci.
Vidi se da se radi nesto,evo pao je i prvi sponzor ali mislim da bi sve ovo trebalo biti mnogo,mnogo brze
tacno, sad su svi igraci poceli traziti klubove, a veleza niko nece cekati jbg ....

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 jun 2011, 17:37

Samo polako i strpljenje, najvaznija karika u svemu ovome je Odovic !!!! Samo zato sto su dva kluba prije vremena pocela hajku na igrace ne znaci da treba da se panici. Pioniri, omladinci,stadion, sponzori, clanstvo/donatorstvo to su nasi prioriteti kao navijaca. A ne plakati i paniciti ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jun 2011, 17:39

kimbo je napisao/la:Samo polako i strpljenje, najvaznija karika u svemu ovome je Odovic !!!! Samo zato sto su dva kluba prije vremena pocela hajku na igrace ne znaci da treba da se panici. Pioniri, omladinci,stadion, sponzori, clanstvo/donatorstvo to su nasi prioriteti kao navijaca. A ne plakati i paniciti ....

TACNO!

I nije istina da uprava nista ne radi.

I nije istina da se Drakulu nije ponudilo nista. Radi se - i rezultati ce se vidjeti.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jun 2011, 17:42

vm22 je napisao/la:
cunami je napisao/la:Nema potrebe o njima pricat vise ali samo me strah da ne bude kasno sa drugim igracima jer mislim da je vrijeme da se pocnu spominjat neki igraci jer svi koji nesto vrijede vec traze klubove i nece niko cekat Veleza a za obecanje koje je Niksic dao navijacima Veleza,bit ce potrebna pojacanja ali u pravom smislu te rijeci.
tacno, sad su svi igraci poceli traziti klubove, a veleza niko nece cekati jbg ....

Ti momcino izgleda uopste nisi svjestan da je Velez bio pred gasenjem i da u Velezu nije postojala osnovna organizacija i osnovne stvari koje moraju postojati u svakom iole polu-profesionalnom klubu!

Velez ima vecih problema da rjesava od Vladavica, Drakula, Juge i svih njih ostalih.

Kad se rijese ti problemi - doci ce vrijeme na manje probleme kao sto su igraci. Ako ne svatas ovu poruku - onda sigurno neznas gdje je Velez bio i gdje je sada i gdje se trudi da bude. Nemogu da svatim da se bunite radi toga sto igraci potpisuju negdje drugo. Vi ljudi uopste niste svjesni situacije.

Ali na srecu, situacija ide na bolje. Puno bolje. Mada jos nismo spremni da trazimo igrace - ali doci ce i to uskoro.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 jun 2011, 17:49

MostaracVelezovac je napisao/la:
vm22 je napisao/la:

Ti momcino izgleda uopste nisi svjestan da je Velez bio pred gasenjem i da u Velezu nije postojala osnovna organizacija i osnovne stvari koje moraju postojati u svakom iole polu-profesionalnom klubu!

Velez ima vecih problema da rjesava od Vladavica, Drakula, Juge i svih njih ostalih.

Kad se rijese ti problemi - doci ce vrijeme na manje probleme kao sto su igraci. Ako ne svatas ovu poruku - onda sigurno neznas gdje je Velez bio i gdje je sada i gdje se trudi da bude. Nemogu da svatim da se bunite radi toga sto igraci potpisuju negdje drugo. Vi ljudi uopste niste svjesni situacije.

Ali na srecu, situacija ide na bolje. Puno bolje. Mada jos nismo spremni da trazimo igrace - ali doci ce i to uskoro.
mene boli neka stvar za drakula vladavica i jugu..... imamo vaznijih problema trenutno, a ni jedan od njih nije messi pa da je bitna tolika rasprava oko njih !!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 jun 2011, 17:59

E to se traži raja, samo strpljivo i bit će to ok. Ha ja.

A igrača neće faliti, uvijek neko traži klub, neko raskida, potpisuje... znači no sikiriki.

Okić je otišao u Pulu, valjda do svojih, malo odmor ovo,ono.
Who dares, wins !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 jun 2011, 18:11

ma ja, okic je otisao kuci , jer je valjda tamo rodjen sta ti ga ja znam :D , a i ne vjerujem da ce okic ostati u velezu....

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.