Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2011, 10:36

Pasodzigera je napisao/la:pa Spanija je tek sad uspjela da dodje na level na kojem je Francuska vec odavno,prvak svijeta i dvostruki prvak Evrope.
:lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 02 jun 2011, 10:38

Pasodzigera je napisao/la:
NoName je napisao/la: Pretpostavljam da ti je utakmica protiv Rumunije bila prva koju si gledao, u suprotnom ne bi izjavljivao ovakve gluposti. Pa mi smo protiv Turske i Španije u Zenici imali inicijativu, a da ne spominjem da smo ove reprezentacije koje su lošije jeli za doručak. Pape vizionar :lol: :lol: :lol:
Vjerovatno je i tvoja bila prva protiv Rumuna,dok nisi primjetio,da se igra prestala preskakati,da se igra od noge do noge,kao sto je Susic igrao u svoje dane,a to trenutno i namece ekipi. Ako nije vizionar,de molim te objasni,kako je u kratkom roku,mogao da od Lulica napravi "zivotinju",da od Medunjanina napravi odlicnog defanzivnog veznjaka,kod predhodnika grijo klupu do daske,da Pjanketa i Misketa ukomponuje(sto je kod pojedinaca bilo nezamisljivo).Vidim gore pominjes Spaniju kao velesilu za Francusku,e tugo moja,pa otkad ti pratis fudbal,pa Spanija je tek sad uspjela da dodje na level na kojem je Francuska vec odavno,prvak svijeta i dvostruki prvak Evrope. Turska reprezentacija je pocela da igra fudbal tek nekih poslijednjih 10-15 godina,jer je prije nije bilo ni na mapi,dok je Rumunija uvijek bila za raspekta od strane svih reprezentacija svijeta.Al ocito da pisem nekom ko prati fudbal 5-6 godina,pa nije ni cudo.

Mislim da ti je Pasodzigera odlicno odgovorio.
Mislim momak da nema potrebe za uvredama i prepirkama. Ipak je on Pape a ti si samo NoName! To ipak odosta govori.
Ako je tebi ona dzilkos Ciro napravio ekipu onda se objesi. Ciri je Kodro napravio i ukomponovao igrace. Obrati paznju koje je igrace Kodro pozvao a koji se prije njega nisu pozivali.
Ciro je dzilkos koji ima vise srece nego pameti. Sa onom Hrvatskom bi svaki ozbiljniji trener bio prvak Svijeta.
Isto tako sa ovom Bosnom nas je osramotio protiv Turske i Portugala. Protiv Spanije se malo opustio jer utakmica nije bila bitna, inace bi igrao bunker i preskakao igru kao i uvijek.

Jos jednom bravo Pape majstore! :mrgreen:

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 02 jun 2011, 10:47

Virtu4l je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:pa Spanija je tek sad uspjela da dodje na level na kojem je Francuska vec odavno,prvak svijeta i dvostruki prvak Evrope.
:lol: :lol:
Nesto ti nije jasno? Ubjedi me da nije tako,il stvarno pojma nemas da je Francuska prvak svijeta i dvostruki prvak Evrope?
Ne znam sta je tu smjesno :? Ili se ti onako po prirodi volis puno da smijese,evo dacu ti podrsku :mrgreen:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2011, 10:53

Ma dobro ljudi, ne pretjerujte.
Nije niko nikom napravio reprezentaciju. Svaki selektor je pozvao neke ranije pozivane igrače, i neke nove.
Pa sve i da je jedan, ili drugi, kopirao spisak prethodnika to opet ne znači ništa. Jer naša postavka i stil su se mjenjali, niti je Ćiro igrao isto kao i Kodro ili nešto prij enjeg aMuzur, niti sad pod Sušićem igramo na isti način kao za vrijeme Ćire. Odnosno svaki selektor je dao igri svoj potpis. Stoga, malo su deplasirane takve izjave s bilo čije strane, i o bilo kojem selektoru.

Mislim, da ne bi smjeli nipodištavati Ćirin rad. Istina je da se mnogi od nas dobro sjećaju ssredine devedesetih i njegovih tadašnjih ispada, i da mu to nećemo zaboraviti. Da ej i u toku ciklusa pravio razne ispade koji su nas možda koštali, a možda i nisu, plasmana na SP. Ali je također istina da je čovjek došao kad smo bili na dnu, kad su najveći optimisti - uključujući tu i mene - halali još jedne kvalifikacije i doveo nas do baraža. Da smo u tom ciklusu skrenuli pažnju svjetske fudbalske javnosti kao nikad dosad. Taj prošli ciklus, je itekako zaslužan za zrelost koju ekipa nesumnjivo danas posjeduje.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 jun 2011, 11:05

NoName je napisao/la: Pretpostavljam da ti je utakmica protiv Rumunije bila prva koju si gledao, u suprotnom ne bi izjavljivao ovakve gluposti. Pa mi smo protiv Turske i Španije u Zenici imali inicijativu, a da ne spominjem da smo ove reprezentacije koje su lošije jeli za doručak. Pape vizionar :lol: :lol: :lol:
Vjerovatno je i tvoja bila prva protiv Rumuna,dok nisi primjetio,da se igra prestala preskakati,da se igra od noge do noge,kao sto je Susic igrao u svoje dane,a to trenutno i namece ekipi. Ako nije vizionar,de molim te objasni,kako je u kratkom roku,mogao da od Lulica napravi "zivotinju",da od Medunjanina napravi odlicnog defanzivnog veznjaka,kod predhodnika grijo klupu do daske,da Pjanketa i Misketa ukomponuje(sto je kod pojedinaca bilo nezamisljivo).Vidim gore pominjes Spaniju kao velesilu za Francusku,e tugo moja,pa otkad ti pratis fudbal,pa Spanija je tek sad uspjela da dodje na level na kojem je Francuska vec odavno,prvak svijeta i dvostruki prvak Evrope. Turska reprezentacija je pocela da igra fudbal tek nekih poslijednjih 10-15 godina,jer je prije nije bilo ni na mapi,dok je Rumunija uvijek bila za raspekta od strane svih reprezentacija svijeta.Al ocito da pisem nekom ko prati fudbal 5-6 godina,pa nije ni cudo.
Budi malo realan, navodis vodu samo na svoj mlin!
Kazes , napravio susic lulica,..onda za ciru vrijedi da je napravio dzeku!
Vidio sam kako smo igrali od noge do noge protiv francuza. Medunjanin nije grijao klupu kod cire, dosao je u zadnje dvije utakmice, i dobio je priliku od pocetka u zenici. Ciri je uspjelo da ga dovede, kao sto je uspio doves pjanica, begovica...
Ako cemo o trenutnoj formi, spanija je u tom trenutku bila kao barselona, a danasnja francuska je nesto popout wolfsburga usporedo sa barselonom!
Po tvom nacinu razmisljanja, danas bi se svima gaće tresle od mađara ;)
Vita_Novalis je napisao/la:Mislim da ti je Pasodzigera odlicno odgovorio.
Mislim momak da nema potrebe za uvredama i prepirkama. Ipak je on Pape a ti si samo NoName! To ipak odosta govori.
Ako je tebi ona dzilkos Ciro napravio ekipu onda se objesi. Ciri je Kodro napravio i ukomponovao igrace. Obrati paznju koje je igrace Kodro pozvao a koji se prije njega nisu pozivali.
Ciro je dzilkos koji ima vise srece nego pameti. Sa onom Hrvatskom bi svaki ozbiljniji trener bio prvak Svijeta.
Isto tako sa ovom Bosnom nas je osramotio protiv Turske i Portugala. Protiv Spanije se malo opustio jer utakmica nije bila bitna, inace bi igrao bunker i preskakao igru kao i uvijek.

Budi samo realan, nista vise!Postujem safeta, ali ruku na srce, ciro je napravio vise za reprezentaciju od svih trenera, za samo jedan mandat!Mozda je baka uradio vise!
Necu ti pisat sta je sve uradio, ali cu te posjetit kakvo je stanje bilo poslije ostavke mehi kodri!
Niko od igraca nije zelio nastupiti, prazno bilino polje protiv azerbejdzana u prijateljskoj utakmici!Neki igraci nisu bili ni debitirali..pjanic, medunjanin, begovic..misimovic je razmisljao prekinut reprezentativnu karijeru..itd itd.
Po tvom nacinu razmisljana, ciro je imao srece sa hrvatskom, dinamom, bih...!Ciro nije bio prvak svjeta, bio je treci, zamisli, ispali tamo od neke francuske sa zidaneom, đorkaefom, blanom, dešampom, desaiom..niđe veze jelde!
Boze sacuvaj razmisljanja.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 jun 2011, 11:11

Ne vrijedi se raspravljati s ljudima koji nikada nisu čuli za riječ argument. Pogotovo se ne vrijedi raspravljati kada promjeniti ništa nećeš. Pozdrav i svima nam sretno sutra.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 jun 2011, 11:12

mirzza je napisao/la: Tako i nas Pape, gura samo svoje i samo svoje, ne daj Boze da postoji nesto mimo toga, kao da svi mi mrzimo repku a jedino je Pape voli, strasno?!
Susic je selektor ,valjda je normalno da gura svoje,nece valjda slusati tebe,mene sa foruma.Niko neda ,da mu se neko mjesa u posao,tako ni Safet.Ko zeli da pametuje,neka se onda prihvati posla selektorske pozicije,pa nek pokaze koliko vrijedi,a ne ko neka stuha sa strane da dobacuje.
Ko kaze da mene treba da slusa majke ti? Il tebe?
Kazem samo da treba da poslusa nekada i kritike koje su dobronamjerne, a zadnju takvu je uputio Barbarez.

Ja u svom poslu, kada dobijem kritiku za dobrobit sviju prihvatim je i radim dalje, al eto sreca pa nismo svi isti.

I za kraj da citiram kolegu iznad: "Ne vrijedi se raspravljati s ljudima koji nikada nisu čuli za riječ argument. Pogotovo se ne vrijedi raspravljati kada promjeniti ništa nećeš."
Cuva Bog Zelju svog!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jun 2011, 11:13

noah je napisao/la:Ma ljudi Susic je balvan od trenera. Magarac bi bolje igrace pozvao.
:lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 02 jun 2011, 11:17

MOZAK je napisao/la:
Budi malo realan, navodis vodu samo na svoj mlin!
Vidio sam kako smo igrali od noge do noge protiv francuza. Medunjanin nije grijao klupu kod cire, dosao je u zadnje dvije utakmice, i dobio je priliku od pocetka u zenici. Ciri je uspjelo da ga dovede, kao sto je uspio doves pjanica, begovica...
Ako cemo o trenutnoj formi, spanija je u tom trenutku bila kao barselona, a danasnja francuska je nesto popout wolfsburga usporedo sa barselonom!
Vita_Novalis je napisao/la:Mislim da ti je Pasodzigera odlicno odgovorio.

Budi samo realan, nista vise!Postujem safeta, ali ruku na srce, ciro je napravio vise za reprezentaciju od svih trenera, za samo jedan mandat!Mozda je baka uradio vise!
Necu ti pisat sta je sve uradio, ali cu te posjetit kakvo je stanje bilo poslije ostavke mehi kodri!
Niko od igraca nije zelio nastupiti, prazno bilino polje protiv azerbejdzana u prijateljskoj utakmici!Neki igraci nisu bili ni debitirali..pjanic, medunjanin, begovic..misimovic je razmisljao prekinut reprezentativnu karijeru..itd itd.
Po tvom nacinu razmisljana, ciro je imao srece sa hrvatskom, dinamom, bih...!Ciro nije bio prvak svjeta, bio je treci, zamisli, ispali tamo od neke francuske sa zidaneom, đorkaefom, blanom, dešampom, desaiom..niđe veze jelde!
Boze sacuvaj razmisljanja.
Naravno da je bio treci. Ja kazem da bi bilo koji ozbiljniji trener bio prvi. Hrvatska sa Sukerom, Bobanom, Prosineckim, Vlahovicem, Bilicem itd....

Ciro opet ti kazem nije nista napravio. Kodro je sklopio ekipu i pozvao igrace koje nije pozivao Baka zbog kojekakvih menadzerskih prohtjeva.
Nemoguce je igru napraviti za pet minuta. I Barcelona kroji i pravi ovu igru od vremena kada je Cruyiff bio trener. Tek sada ostvarivaju ono sto je on zamislio.

Papetova ekipa ima igru ima glavu i rep. Ciro je imao skoro sve iste igrace a igrao je bunker i na preskakanje igre.
Protiv onakve Turske izgubio u Turskoj. Protiv Portugala u Zenici isto tako osramotio.
Pape je na pocetku pravio cudne greske sa usamljenim Rahimicem na zadnjem veznom. Bitno je da nije tvrdoglav i da slusa zvuk javnosti. Tu je gresku popravio. Isto tako popravio je pristup reprezentaciji. Od nje pravi profesionalnu ekipu a ne ekipu kod koje se u holu hotela svercuju karte za utakmicu. Gdje sve gori od alkohola i cigara.

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 02 jun 2011, 11:19

mirzza je napisao/la:
mirzza je napisao/la: Tako i nas Pape, gura samo svoje i samo svoje, ne daj Boze da postoji nesto mimo toga, kao da svi mi mrzimo repku a jedino je Pape voli, strasno?!
Susic je selektor ,valjda je normalno da gura svoje,nece valjda slusati tebe,mene sa foruma.Niko neda ,da mu se neko mjesa u posao,tako ni Safet.Ko zeli da pametuje,neka se onda prihvati posla selektorske pozicije,pa nek pokaze koliko vrijedi,a ne ko neka stuha sa strane da dobacuje.
Ko kaze da mene treba da slusa majke ti? Il tebe?
Kazem samo da treba da poslusa nekada i kritike koje su dobronamjerne, a zadnju takvu je uputio Barbarez.

Ja u svom poslu, kada dobijem kritiku za dobrobit sviju prihvatim je i radim dalje, al eto sreca pa nismo svi isti.

I za kraj da citiram kolegu iznad: "Ne vrijedi se raspravljati s ljudima koji nikada nisu čuli za riječ argument. Pogotovo se ne vrijedi raspravljati kada promjeniti ništa nećeš."

Kako mozes reci da nekad slusa kritike. Pa ako iko slusa kritike onda je to Pape. Uradio je sve sto je javnost htjela.
Ko to nevidi slijep je pored ociju.
Papca je isto tako zvao ovaj se nije odazvao. Ne znas detalje (kao sto ih ni ja ne znam) i zato nemoj da prije vremena sudis.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 02 jun 2011, 11:20

MOZAK je napisao/la: Budi malo realan, navodis vodu samo na svoj mlin!
Pokusacu biti realan,jer tesko da to bilo ko moze.Govorim o igracima koji su dovedeni od strane selektora i uvrsteni i uklopljeni u prvu postavu.Lulic je djelo Susica(Lulic je prije Papeta,ako se ne varam ,zaigrao samo jednom,kod Denijala Pirica u onoj cuvenoj repki,jednom i nikad vise),a Dzeko nije djelo Cire,jer je Dzeko i prije Cire bio prvotimac A selekcije.Pjanica je doveo Kodro,a ne Ciro. Problem vas je sto trazite bilo sta,pa i izmisljate,da bi nagrdili Susica,ne znam sta vam je covjek kriv.Izgleda da vam pase da ima nereda u reprezentaciji. Ne prati se reprezentacija,radi Susica,ili nekog drugog ko sjedi na klupi,nego radi svoje domovine,koja je itekako na dobrom putu,o startu ne treba gubiti rijeci,dosad najbolji.Zato podrzite repku,a ne da se bez potrebe pljuje po Susicu,jer nema smisla.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jun 2011, 11:22

Scof1eld je napisao/la:
NoName je napisao/la: Pa mi smo protiv Turske i Španije u Zenici imali inicijativu, a da ne spominjem da smo ove reprezentacije koje su lošije jeli za doručak. Pape vizionar :lol: :lol: :lol:
Ali jos uvijek smo gledali Svjetsko na tv-u.. ;)
I gledaćemo ga i dalje :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 02 jun 2011, 11:24

Dolazi Mutu sa treninga kuci i kaze baki; " Bako,gdje su mi one moje tablete?
- Kaze baka; " ma pusti sinko sad tablete, vidi ZMAJEVA u kuhinji!! :lol: :lol: :lol:

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 02 jun 2011, 11:29

mirzza je napisao/la:Kazem samo da treba da poslusa nekada i kritike koje su dobronamjerne, a zadnju takvu je uputio Barbarez.
Barbarez nema sta da upucuje kritike po pitanju rada Safeta Susica u reprezentaciji. Prvo nek uzme bilo kakav klub da vodi,a ne nakon polozene A licence odma da nekog nesta savjetuje. Susic je mnogo prije njega rodjen i mnogo vise u zivotu prosao,da bi slusao njeg ili bilo koga drugog. Kad Barbarez bude selektor onda nek provodi svoje znanje i to sto mu je na umu. Sada je Pape selektor i nek radi na svoj nacin i kako on misli da je najbolje.Svako ima svoju glavu i neka razmislja njom.
Ni Barbarez nece dozvoliti nikom da mu se mjesa u posao.Prema tome ,ono sto ne zelis sebi,nemoj ni drugom.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 jun 2011, 11:37

Pasodzigera je napisao/la:Pokusacu biti realan,jer tesko da to bilo ko moze.Govorim o igracima koji su dovedeni od strane selektora i uvrsteni i uklopljeni u prvu postavu.Lulic je djelo Susica(Lulic je prije Papeta,ako se ne varam ,zaigrao samo jednom,kod Denijala Pirica u onoj cuvenoj repki,jednom i nikad vise),a Dzeko nije djelo Cire,jer je Dzeko i prije Cire bio prvotimac A selekcije.Pjanica je doveo Kodro,a ne Ciro. Problem vas je sto trazite bilo sta,pa i izmisljate,da bi nagrdili Susica,ne znam sta vam je covjek kriv.Izgleda da vam pase da ima nereda u reprezentaciji. Ne prati se reprezentacija,radi Susica,ili nekog drugog ko sjedi na klupi,nego radi svoje domovine,koja je itekako na dobrom putu,o startu ne treba gubiti rijeci,dosad najbolji.Zato podrzite repku,a ne da se bez potrebe pljuje po Susicu,jer nema smisla.
Nisi realan brate mili!
Vise je ćiro zasluzan za dzekinu karijeru nego, nego je safet za lulicevu!Ako nevjerujes, pogledaj dzekine izjave!
Sto se lulica tice, on je i prije dolaska u susicev tabor harao svicom, a sad sto ti to neznas...
Ponavljam ti opet, malo proguglaj kad vec nisi dovoljno upoznat , pjanic je debitirao za bih reprezentaciju pod cirinim vodstvom, bilo je to u prvoj utaakmici pod cirinom palicom na bilinom polju protiv bugara!
To su ti argumenti, nema se tu sta izmisljat!
Nema se sta po susica pljuvati, kritikovati ga imamo pravo.., zar ne ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2011, 11:43

Hajde da pripišemo zasluge pravoj adresi, a to su Plišek i Magath. I da završimo s tim. :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 02 jun 2011, 11:46

MOZAK je napisao/la: Nisi realan brate mili!
Vise je ćiro zasluzan za dzekinu karijeru nego, nego je safet za lulicevu!Ako nevjerujes, pogledaj dzekine izjave!
Sto se lulica tice, on je i prije dolaska u susicev tabor harao svicom, a sad sto ti to neznas...
Ponavljam ti opet, malo proguglaj kad vec nisi dovoljno upoznat , pjanic je debitirao za bih reprezentaciju pod cirinim vodstvom, bilo je to u prvoj utaakmici pod cirinom palicom na bilinom polju protiv bugara!
Koliko si realan vidi se u tvom postu ;) Velis Lulic je harao Svicom i prije Papeta za selektora (pa sta mu vrijedi,kad to Ciro nije mogao da primjeti,a Pape Bogami jest) ,a pritom napises,da je Ciro napravio Dzeku,kao da Dzeko nije prije Cire harao Bundesligom,a ujedno i prije Cire bio A reprezentativac.Postupak Pjanica pokrenut za vrijeme Kodre,nisi upucen,Kodrino djelo,a ne Cire.Sad malo prelistas ovu temu i ako su " kritike",magarac,balvan i sl. onda svaka cast na konstruktivnosti.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 02 jun 2011, 11:49

VanBasten je napisao/la:Hajde da pripišemo zasluge pravoj adresi, a to su Plišek i Magath. I da završimo s tim. :D
To je bez sumnje,pogotovu ovaj drugi.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 jun 2011, 11:52

MOZAK je napisao/la: Nisi realan brate mili!
Koliko si realan vidi se u tvom postu ;) Velis Lulic je harao Svicom i prije Papeta za selektora (pa sta mu vrijedi,kad to Ciro nije mogao da primjeti,a Pape Bogami jest) ,a pritom napises,da je Ciro napravio Dzeku,kao da Dzeko nije prije Cire harao Bundesligom,a ujedno i prije Cire bio A reprezentativac.Postupak Pjanica pokrenut za vrijeme Kodre,nisi upucen,Kodrino djelo,a ne Cire.Sad malo prelistas ovu temu i ako su " kritike",magarac,balvan i sl. onda svaka cast na konstruktivnosti.
Nisam rekao da ga je ciro pravio, pravio ga je ćaća, vec da je vise zasluzan za napredak u njegovoj karijeri nego je safet zasluzan za lulicevu karijeru!
Ma da, reko si da je u kodre debitirao, dobar pokusaj ;)
Kakve ja imam veze sa balvanima...
Vas problem je sto branite safeta na nacin da je savrsen, a ciro nikad nije valjao!
Ja sam barem realan, safet ima dobrih stvari, koje su mozda ciri falile da bi bio savrsen ;)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 02 jun 2011, 11:59

MOZAK je napisao/la: Nisam rekao da ga je ciro pravio, pravio ga je ćaća, vec da je vise zasluzan za napredak u njegovoj karijeri nego je safet zasluzan za lulicevu karijeru!
Ma da, reko si da je u kodre debitirao, dobar pokusaj ;)
Kakve ja imam veze sa balvanima...
Vas problem je sto branite safeta na nacin da je savrsen, a ciro nikad nije valjao!
Ja sam barem realan, safet ima dobrih stvari, koje su mozda ciri falile da bi bio savrsen ;)
Otkud ti to da sam ja napisao da je Pjanic debitovao kod Kodre?
Ja sam rekao da ga je doveo u reprezentaciju,pa valjda onaj ko je pokrenuo postupak za Pjanica,on ga je i doveo?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.