Virtu4l je napisao/la:harishp je napisao/la:@Virtual odleprsali jer ponestalo losih igara i previse losih rezultata.Svaka ptica leti gdje joj se kukuruz baci.kad nema ide negdje gdje ce biti ''hape''.
Nije ih ponestalo, naravno, desila se Francuska, desila se Albanija, desio se Meksiko, desio se Ibišević na krilu, desio se nedostatak autoriteta prije puta u Ameriku, trebam li dalje nabrajati...?
A dok je vas
prosvjetitelja na ovom podforumu, nikad više normalne i konstruktivne diskusije... vi sve znate, da Spahić nije namjerno udario laktom, da Ćiro nema nikakve veze sa dobrim rezultatima, da je Papac zauvijek rekao zbogom nacionalnom timu, da je Mravac budućnost Evropskog fudbala, ko je ubio Kenedija, kad će Anđelina ponovo doći u Sarajevo...
Virtual, sjecam se par foruma koji su bili jaki a koji su propali zbog jednoumlja tako sto su tjerali svakoga ko nema isto misljenje kao prosvjetitelji. Nazalost i ovo se pretvara u jedan ozbiljan cirkus, rasprave i poklapanje svakoga ko ne misli isto.
Moderacija svjesno to tolerise, da likovi bez privatnog zivota, provode 20 sati na forumu trceci sa teme na temu da poklope i da se naseru.
Kvalitet foruma u zadnjoj godini je pao toliko nisko da se odgovorni trebaju zapitati kuda i kako dalje.
Kada sam vidio da podrzavaju Usketa i govore da nije kriminalac i jos malo ce biti da je nepravedno osudjen, podsjetilo me na rat i Ristu Djogu i njegovu propagandu, a od toga hajra nema.
Nema covjeka koji nije bezgresan, i nikada ga nece ni biti, sada je samo stvar osobe da li ce neke kritike prihvatiti i ispraviti i tako postati bolji covjek ili ce tvrdoglavo gurati svoje i ostati zatucan.
Ne tako davno bili smo svjedoci isto tako jednog 'uspjesnog' trenera samo na kosarkasnim terenima koji je 3 godine gubio tekme na iste greske, inatio se, otjerao navijace jer mu zvizde, na kraju je zavrsio u p.m, uzeo neke pare (svaka mu cast), ali da je sta napredovao kao trener nije.
Tako i nas Pape, gura samo svoje i samo svoje, ne daj Boze da postoji nesto mimo toga, kao da svi mi mrzimo repku a jedino je Pape voli, strasno?!
Kao imamo dobru repku i sanse za plasman, ma da ne lajem sta imamo, imamo prosjek,trecu jakosnu skupinu, imamo bruku protiv Francuske, kada pasa nismo sastavili, sramotu u Albaniji, imamo test tekme iz kojih se nista nije naucilo (a to je da je odbrana strogi talas) i da ukoliko zelimo pobjediti moramo zabiti minimalno 2 gola, jer tesko cemo imati nulu.
Ivica Osim je zaratio sa pola ex Juge, na svjetskom 90 jer su mu igrali najbolji igraci, a igrom slucaja vecina ih je bila iz BiH, zbog toga je i dosao gdje je dosao. Nazalost Ivica Osim je jedan i nikad necemo imati takvu osobu ni na selektorskom mjestu ni u savezu gdje ce sjediti samo najbolji i zbog toga nikad necemo daleko ni dogurati.
I slijep covjek vidi da je Safet limitiran covjek, da je repka prevelik zalogaj za njega i da nas nece odvesti na prvenstvo, e sada ako se neko zadovoljava sa tim 'uspjehom plasmana u baraz' , njegov problem, moje je misljenje da nas je pravi trener (a kojih hvala Bogu imamo ) mogao prosetati kroz grupu (koja je ocito vrlo povoljna) i napokon plasirati na veliko takmicenje.