Ma imaju pravo da pisu sta zele, mene samo nervira to sto svakom igracu nadju manu, evo Joguncicu oni cak kopaju po profilu i nasli da je covjek napisao nesto totalno nebitno i on navodno zbog toga ne bi trebao doci u FKS
@Silkoni
Taj je bio kod nas na polusezoni i zadovoljio ali Mirza nije zelio da ga zadrzi rekao mu da idu u Tursku pa ce ga zvati kada se vrati a nista od toga..
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Dirk je napisao/la:Ma imaju pravo da pisu sta zele, mene samo nervira to sto svakom igracu nadju manu, evo Joguncicu oni cak kopaju po profilu i nasli da je covjek napisao nesto totalno nebitno i on navodno zbog toga ne bi trebao doci u FKS
@Silkoni
Taj je bio kod nas na polusezoni i zadovoljio ali Mirza nije zelio da ga zadrzi rekao mu da idu u Tursku pa ce ga zvati kada se vrati a nista od toga..
Jarane nas ce mirza glave doci majke mi..nemam nista protiv covjeka ali brate odi ko covjek nemoj nas kopati...Ja se nadam da ce mo dovesti nekoga dobrog..ali nemogu ove price ja bi ovo ono..Jer ti ovdje nemozes normalno razgovarati..
Dirk je napisao/la:Kakve su vam to fejzbuk price, jeste li normalni ko vas sta pita, lik je za nase lige odlican stoper i veliko pojacanje a to sto je on napisao i ja bi uradio isto, posao je posao neka on na terenu ostavi srce u sto ne sumnjam i ja sretan a te price okacite macku o rep, imal ijedan igrac FKS da nije dosao sa manom koju ste mu pronasli ??? Ma cao Joge dobro dosao
Pape je u Zelju otisao i vratio se kao zvijezda, pa sada skontajte sta je gore fejs ili prelazak dole ...
Dirk je napisao/la:Kakve su vam to fejzbuk price, jeste li normalni ko vas sta pita, lik je za nase lige odlican stoper i veliko pojacanje a to sto je on napisao i ja bi uradio isto, posao je posao neka on na terenu ostavi srce u sto ne sumnjam i ja sretan a te price okacite macku o rep, imal ijedan igrac FKS da nije dosao sa manom koju ste mu pronasli ??? Ma cao Joge dobro dosao
Pape je u Zelju otisao i vratio se kao zvijezda, pa sada skontajte sta je gore fejs ili prelazak dole ...
jel to treba da pljuje po Skori i po nama nesto on kao licnost neka,samo odma prozvat papana da zna gdje je dosao kod istih tih "Sarajlica" coban,jos izasao iz dvije grupe i to one mrzim Alaima a druga Mrzim FK Sarajevo haha jel ga stid,ovaj 100 posto izgleda dolazi
jel to treba da pljuje po Skori i po nama nesto on kao licnost neka,samo odma prozvat papana da zna gdje je dosao kod istih tih "Sarajlica" coban,jos izasao iz dvije grupe i to one mrzim Alaima a druga Mrzim FK Sarajevo haha jel ga stid,ovaj 100 posto izgleda dolazi
De bolan kakva ti je to prica on je fudbaler, mozda ne voli FKS ali to ne znaci da ne treba igrati za isti ako ima kvalitet, mislis da ovi danasnji vole FKS pa igraju u njemu ... ma daj nece nam fejs voditi politiku kluba, bolje i ovako da odmah znam da nije dosao iz ljubavi vec zbog novca i kvaliteta koji posjeduje, a ne da me laze ko Pelak i slicni da vole FKS i na kraju nam ga suknu ... Imate li imalo morala, jeli zelite da zbog jednom komentara na fejsu covjek ne dodje kod nas, a nama stoper treba, mislite da je to vrijedno toga ... uostalom sreca sto niko nece uzeti ozbiljno vasu sugestiju i naravno ako je tacno Joge ce biti novi igrac FKS na moju srecu a na neciju nesrecu sve zbog fejsa
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 02 jun 2011, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ključ osvajanja titule u ovoj nakaradnoj premijer ligi je odbrana. Pogledajte Borac, oni su sa jakom odbranom postali šampioni, primili su najmanje golova. Jogunčić je jedan od boljih stopera naše lige!
ma pusti ti dirka izgleda da po njemu poze svako da nas popljuje....nasere se po nama....nakenja...al samo nek dodje ako je dobar igrac....nisam ja rekao da ne treba doci, ali da treba mu dati do znanja gdje je dosao...ili ti volis igrace poput Patrika Docija koji baca dres....Ihtijarevica koji predje u selju pa se vrati....nazivas ga zvijezdom....ja te likove ne vidim na terenu za mene su nevidljivi....a ove sto si nabrojao Krupinac...sto su se borili srce te volim....a ti mu aplaudiraj cim dodje,i reci mu da je najbolji stoper lige, da nista nije rekao niti pisao bilo bi ok, ako nas ne voli a to ne iznosi javno postujem i to...to mi je ok ne volis nas al ne seres javno..al javno kenjati pa doci od mene nece dobiti aplauz dok se ne pokloni sjeveru
ko bolan prica o fejsu,pljuvao je on javno znaju nasi igraci koji su dole bili kako se ponasao i sta je govorio,nije za profesionalca nivo da pise onakve nebuloze,ti prelazi preko toga ja necu i cao,tj nece nas vecina,bas bi bilo zanimljivo kad bi se Skoro vratio sta bi onda ti rekao Jogan il Skoro posto cujem da se pravo vole!
Racunajte da ako i Joge dodje da ce igrati prvu 1000%,tj uzece mjesto Dupovcu koji za 2 sezone igranja nebi bio nista gori od Jogeta ali bi Dupovca mogli prodati a Jogeta sa 32 god ne bi
Samo me zanima na osnovu cega je on jedan od boljih stopera lige? Na osnovu malo vece zastupljenosti u novinskim clancima? Na osnovu statistike? Jer po tome gledajuci je onda i Mirza Varesanovic jedan od boljih stratega lige. Ni 1% moga protivljenja za dovodjenje njega nema veze sa facebook pricama. Jednostavno , tip je vjerovatno prosjek cisti a dolazi u ulozi nekakvog pojacanja , "zvijezde" ili ti jednog od boljih stopera lige. Eh to mi smeta isto kao sto npr. onaj Regoje uziva neki ugled kao dobar igrac a takvih ima u svakom federalnom prvoligasu. Ko je ovdje imao priliku da gleda tog tipa ove godine? Eventualno 2 tekme uzivo jer na tv-u haman da nisu bili nikako. A ako sam o nekome u ovoj ligi imao nekakvo misljenje i stav formrajuci ga na osnovu novinskih clanaka , foruma i portala tv prijenosi su me razuvjerili i otvorili oci. To je jedina prednost tv prijenosa , da nas stalno podsjeca kakvo smo mi dno od fudbala.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sve što je pisao ili pričao protiv igrača FKS ili navijača ili samog Sarajeva će se zaboraviti ako bude igrao dušom i tijelom za SARAJEVO, u suprotnom spomenut će mu se majka milion puta.
A 100 puta gori igrači su igrali za FKS pa to nema nikakve veze i sam Dedić nam je psovao majke kada smo igrali protiv Slobode u Tuzli a raja ga i dalje voli. Takvi smo mi : kad dobro odigra- bravo maistore, a za minutu kad pogriješi : pu, **** ti majku rahljavu i to se neće promjeniti za nekih 200 godina.
ma ko ga hebe, kad nemamo para da dovodimo prava pojacanja i pravimo Evropsko Sarajevo nek dodje drvosjeca iz Solane....a Dupovac nek ide na klupu dijete se taman izbirikalo al nek jablan igra....bolje da su nekoj jablana i drvosjecu napadaca nasli jer nam je to prvo potrebno....pa 1-2 vezna....bek...krilo...al eto welcome Jogi madrac Dormeo
ado-hz je napisao/la:ma ko ga hebe, kad nemamo para da dovodimo prava pojacanja i pravimo Evropsko Sarajevo nek dodje drvosjeca iz Solane....a Dupovac nek ide na klupu dijete se taman izbirikalo al nek jablan igra....bolje da su nekoj jablana i drvosjecu napadaca nasli jer nam je to prvo potrebno....pa 1-2 vezna....bek...krilo...al eto welcome Jogi madrac Dormeo
Malo ovdje u zadnje vrijem bas ima beze komentara nigdje realnih i onako malo pozitive da se spomene vec samo kritike ,kritike i neko pametovanje
Vezano za "poceraj ga joge" mislim da za nasu ligu sasvim dobar stoper koji u skoku moze puno doprinijeti a sto nam ocigledno dobro fali ,kad smo dali go iz kornera il prekida glavom druga stvar ovi sto spominju facebok i neke grupe u kojima je bio clan kao u smislu popljuvo je Sarajevo itd.pa po toj logici mi onda iz nase lige skoro nikog nebi doveli jer svi nas mrze ,naravno imas neke osobe koje covjek nebi nikad jer su bas nas uvrijedili da li klub il navijace npr.spalevic kad se jednom doovdio u vez s nama il onaj krkan regoje,al ovo ostalo sve manje vise,ev jos jedan primjer sto se nije jeb avala majka marcianu jer igra u listici a ipak niko mu ni a nije rekao vec i dalje je jedna od legendi nama navijacima jel tako,poenta price je kao sto je vec neko gore rekao za mene je svaki igra dobro dosao ako ce davati maximum za bordo dres ostalo me ne zanima
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
adnanhz je napisao/la:Malo ovdje u zadnje vrijem bas ima beze komentara nigdje realnih i onako malo pozitive da se spomene vec samo kritike ,kritike i neko pametovanje
Vezano za "poceraj ga joge" mislim da za nasu ligu sasvim dobar stoper koji u skoku moze puno doprinijeti a sto nam ocigledno dobro fali ,kad smo dali go iz kornera il prekida glavom druga stvar ovi sto spominju facebok i neke grupe u kojima je bio clan kao u smislu popljuvo je Sarajevo itd.pa po toj logici mi onda iz nase lige skoro nikog nebi doveli jer svi nas mrze ,naravno imas neke osobe koje covjek nebi nikad jer su bas nas uvrijedili da li klub il navijace npr.spalevic kad se jednom doovdio u vez s nama il onaj krkan regoje,al ovo ostalo sve manje vise,ev jos jedan primjer sto se nije jeb avala majka marcianu jer igra u listici a ipak niko mu ni a nije rekao vec i dalje je jedna od legendi nama navijacima jel tako,poenta price je kao sto je vec neko gore rekao za mene je svaki igra dobro dosao ako ce davati maximum za bordo dres ostalo me ne zanima
sve je to ok sto si napisao, a evo sto vole Marsijana i recimo Semjona samo pogledaj zadnjih 5sekundi klipa i bice ti jasno, pa mi reci jel ovo uradio ikad Pelak, Ihtijarevic, Bucan, Cenan, Osmanhodzic i ostali....meni je samo zao sto nece igrati Dupovac koji nam je suho zlato trenutno samo sto to jos niko ne vidi
Marciano je potpisao za Široki godinu prije ubistva pokojnog Vedrana. Također, jedini razlog zašto nije po povratku potpisao za FKS je gospon Baljak, isti slučaj je i sa Semjonom. Obojica su prvo pokucali na naša vrata, Marciano čak, što sigurno znam, je tražio haman duplo manje para nego što je dobio u Širokom.
Za njih će uvijek biti mjesta u srcu sjevera. Prije svega jer su u našem dresu ginuli na terenu, i što su ljudine s obrazom!
Ovaj sto proziva i misli da je zanimljiv,trebao bi da nauci citati i da shvati da nisam ja zvao Faruka zvijezdom vec vecina pa vjerujem i ti!Ove postove o Joguncicu,cu vam kopirati kada zabije gol,jer ce tada da bude najbolji kao i vecina koje ste pljuvali pa su postali ljubimci.Joge treba znati da ovaj forum ne vodi klub i da je dobro dosao zbog kvaliteta koji posjeduje.Jos bi dodao da Dupovac treba igrati,ali to ne znaci da nam ne treba stoper,necemo ostati na njemu i Torlaku.
Dirk je napisao/la:Ovaj sto proziva i misli da je zanimljiv,trebao bi da nauci citati i da shvati da nisam ja zvao Faruka zvijezdom vec vecina pa vjerujem i ti!Ove postove o Joguncicu,cu vam kopirati kada zabije gol,jer ce tada da bude najbolji kao i vecina koje ste pljuvali pa su postali ljubimci.Joge treba znati da ovaj forum ne vodi klub i da je dobro dosao zbog kvaliteta koji posjeduje.Jos bi dodao da Dupovac treba igrati,ali to ne znaci da nam ne treba stoper,necemo ostati na njemu i Torlaku.
Svaka cast 100 % si u pravu, mi Ronalda iz Reala da dovedemo ovde bi mu manu nasli.