FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 31 maj 2011, 23:09

Kad Joge pozdere sudjuke i kajmaka,pa istrci na teren.......jadna lopta
---Skinhedi oko mene skankuju...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 01 jun 2011, 00:17

slika
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 jun 2011, 00:38

kakva li nam ovo spremaju poslastite od pojacanja.....da se najezis :D :D :D .....imam osjecaj da cu se samo dobro ismijati kao i do sada...navikli smo vec na pusta obecanja samo

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 jun 2011, 00:40

ado-hz je napisao/la:kakva li nam ovo spremaju poslastite od pojacanja.....da se najezis :D :D :D .....imam osjecaj da cu se samo dobro ismijati kao i do sada...navikli smo vec na pusta obecanja samo
Berbatov je eno slobodan, a i Kežman :mrgreen:

Nego, na onoj listi niđe Avdića, majkemi njegov odlazak bi nam bio odlično pojačanje.
Hvala ti Alene za sve, al druže, ti si svoje odigr'o davno, ne budi đon obraz az pišljive 3 milje.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 jun 2011, 01:03

VanBasten je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:kakva li nam ovo spremaju poslastite od pojacanja.....da se najezis :D :D :D .....imam osjecaj da cu se samo dobro ismijati kao i do sada...navikli smo vec na pusta obecanja samo
Berbatov je eno slobodan, a i Kežman :mrgreen:

Nego, na onoj listi niđe Avdića, majkemi njegov odlazak bi nam bio odlično pojačanje.
Hvala ti Alene za sve, al druže, ti si svoje odigr'o davno, ne budi đon obraz az pišljive 3 milje.
Hvala mu,borio se uvijek srcem, volio ga ili ne bio je i ostao hordas ali brate vodi juniore,kadete,pionire hvala ti al odmori malo, zivi lagan zivot i odmaraj

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 jun 2011, 09:17

Avdic je mirzin pijun,i to ce ga dovesti do toga da ga poslije karijere ne pricamo o njemu kako se borio,vec kako je na kraju tekmi prvi isao u svlacionicu.nazalost obuca je krenuo njegovim putem a to ga ne vodi nigdje.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 jun 2011, 19:34

Ako Olimpic moze dovesti Vladavica onda neznam gdje smo mi i sta radimo, sto to mi nemoze da ga dovedemo a valjo bi nam pravo....eeee jos nam Olimpic treba uzimati i ono malo igraca sto valja....sramota.....hajde Irfane trzni se malo i pocni da dovodis pojacanja da ne bude kasno Marko na Kosovo dodje

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 01 jun 2011, 19:46

Evo na Hajatu upravo sad gledam JOGUNIC jednom nogom u SARAJEVU ;)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 01 jun 2011, 22:03

http://img845.imageshack.us/img845/2858/dsay.png
Ako dovedu ovog seljacinu, nek' se kolektivno ubiju :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 jun 2011, 22:07

ma gadi mi se sama pomisao da se on dovodi u vezu sa FKS...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 jun 2011, 23:02

ova seljacina izgleda stvarno dolazi kod nas evo mu vec teska srca cestitaju na fejsu pa pogledajte

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 93&sk=wall

kakav papak,treba odmah otici na trening i dobro ga isprepadati da se malo opameti i ne prica provincijske price ;)

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 01 jun 2011, 23:30

znali neko kad su pripreme nove sezone :D
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 jun 2011, 23:33

Legenda_BiH je napisao/la:znali neko kad su pripreme nove sezone :D
15.06 prozivka

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 01 jun 2011, 23:34

Koga da dovedemo kad nemamo love covjece.. ;)

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 01 jun 2011, 23:36

ado-hz je napisao/la:
Legenda_BiH je napisao/la:znali neko kad su pripreme nove sezone :D
15.06 prozivka
Hvala jarane
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 jun 2011, 23:37

Kakve su vam to fejzbuk price, jeste li normalni ko vas sta pita, lik je za nase lige odlican stoper i veliko pojacanje a to sto je on napisao i ja bi uradio isto, posao je posao neka on na terenu ostavi srce u sto ne sumnjam i ja sretan a te price okacite macku o rep, imal ijedan igrac FKS da nije dosao sa manom koju ste mu pronasli ??? Ma cao Joge dobro dosao ;)

Pape je u Zelju otisao i vratio se kao zvijezda, pa sada skontajte sta je gore fejs ili prelazak dole ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 01 jun 2011, 23:39

Dirk je napisao/la:Kakve su vam to fejzbuk price, jeste li normalni ko vas sta pita, lik je za nase lige odlican stoper i veliko pojacanje a to sto je on napisao i ja bi uradio isto, posao je posao neka on na terenu ostavi srce u sto ne sumnjam i ja sretan a te price okacite macku o rep, imal ijedan igrac FKS da nije dosao sa manom koju ste mu pronasli ??? Ma cao Joge dobro dosao ;)

potpuno se slazem mi bi bogu ocu nasli manu i niko nam nevalja..a kad ga drugi pokupi aj kuku ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 jun 2011, 23:42

Silkoni je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Kakve su vam to fejzbuk price, jeste li normalni ko vas sta pita, lik je za nase lige odlican stoper i veliko pojacanje a to sto je on napisao i ja bi uradio isto, posao je posao neka on na terenu ostavi srce u sto ne sumnjam i ja sretan a te price okacite macku o rep, imal ijedan igrac FKS da nije dosao sa manom koju ste mu pronasli ??? Ma cao Joge dobro dosao ;)

potpuno se slazem mi bi bogu ocu nasli manu i niko nam nevalja..a kad ga drugi pokupi aj kuku ;)
Istina onda bi poceli uprava nista ne radi, Joguncic im se nudio oni nisu htjeli a lik je realno za nase lige odlican, zabija i golove sto nasi stoperi poslije Krupinca rijetko rade ;)

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 01 jun 2011, 23:44

Dirk je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:

Istina onda bi poceli uprava nista ne radi, Joguncic im se nudio oni nisu htjeli a lik je realno za nase lige odlican, zabija i golove sto nasi stoperi poslije Krupinca rijetko rade ;)
Raja na ovom forumu samo pametuje sjede i naglabaju kakvo nam je stanje u klubu,ja bio zadovoljan da zadrzimo ovaj kadar igraca,a kad bi uz to jos neko dosao to bi bilo extra...Jebote bili smo u krizi do picke materine duzni bogu ocu..i sta treba da dovedu ronalda..de malo realnosti...pozdrav :)

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 01 jun 2011, 23:48

Ala­din Đa­ko­vac naj­tra­že­ni­je ime
Ro­đen u No­vom Pa­za­ru, igrao za mla­đe Zvez­di­ne se­le­kci­je * Po­nu­de Sa­ra­je­va, Haj­du­ka, Slo­bo­de...- Đa­ko­vac je ri­jet­ko ta­len­to­van igrač - tvrdi Mi­tar Mrke­la, ču­ve­ni na­pa­dač Zvez­de.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55, rimljanin90, Varijantas8 i 42 gosta.