FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad Joge pozdere sudjuke i kajmaka,pa istrci na teren.......jadna lopta
---Skinhedi oko mene skankuju...
-
- Kontakt:
kakva li nam ovo spremaju poslastite od pojacanja.....da se najezis
.....imam osjecaj da cu se samo dobro ismijati kao i do sada...navikli smo vec na pusta obecanja samo

Berbatov je eno slobodan, a i Kežmanado-hz je napisao/la:kakva li nam ovo spremaju poslastite od pojacanja.....da se najezis![]()
![]()
.....imam osjecaj da cu se samo dobro ismijati kao i do sada...navikli smo vec na pusta obecanja samo

Nego, na onoj listi niđe Avdića, majkemi njegov odlazak bi nam bio odlično pojačanje.
Hvala ti Alene za sve, al druže, ti si svoje odigr'o davno, ne budi đon obraz az pišljive 3 milje.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Hvala mu,borio se uvijek srcem, volio ga ili ne bio je i ostao hordas ali brate vodi juniore,kadete,pionire hvala ti al odmori malo, zivi lagan zivot i odmarajVanBasten je napisao/la:Berbatov je eno slobodan, a i Kežmanado-hz je napisao/la:kakva li nam ovo spremaju poslastite od pojacanja.....da se najezis![]()
![]()
![]()
Nego, na onoj listi niđe Avdića, majkemi njegov odlazak bi nam bio odlično pojačanje.
Hvala ti Alene za sve, al druže, ti si svoje odigr'o davno, ne budi đon obraz az pišljive 3 milje.
Avdic je mirzin pijun,i to ce ga dovesti do toga da ga poslije karijere ne pricamo o njemu kako se borio,vec kako je na kraju tekmi prvi isao u svlacionicu.nazalost obuca je krenuo njegovim putem a to ga ne vodi nigdje.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ako Olimpic moze dovesti Vladavica onda neznam gdje smo mi i sta radimo, sto to mi nemoze da ga dovedemo a valjo bi nam pravo....eeee jos nam Olimpic treba uzimati i ono malo igraca sto valja....sramota.....hajde Irfane trzni se malo i pocni da dovodis pojacanja da ne bude kasno Marko na Kosovo dodje
Evo na Hajatu upravo sad gledam JOGUNIC jednom nogom u SARAJEVU 

http://img845.imageshack.us/img845/2858/dsay.png
Ako dovedu ovog seljacinu, nek' se kolektivno ubiju
Ako dovedu ovog seljacinu, nek' se kolektivno ubiju

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma gadi mi se sama pomisao da se on dovodi u vezu sa FKS...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ova seljacina izgleda stvarno dolazi kod nas evo mu vec teska srca cestitaju na fejsu pa pogledajte
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 93&sk=wall
kakav papak,treba odmah otici na trening i dobro ga isprepadati da se malo opameti i ne prica provincijske price
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 93&sk=wall
kakav papak,treba odmah otici na trening i dobro ga isprepadati da se malo opameti i ne prica provincijske price

- Legenda_BiH
- Kontakt:
znali neko kad su pripreme nove sezone 

It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
15.06 prozivkaLegenda_BiH je napisao/la:znali neko kad su pripreme nove sezone
Koga da dovedemo kad nemamo love covjece.. 

- Legenda_BiH
- Kontakt:
Hvala jaraneado-hz je napisao/la:15.06 prozivkaLegenda_BiH je napisao/la:znali neko kad su pripreme nove sezone
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Kakve su vam to fejzbuk price, jeste li normalni ko vas sta pita, lik je za nase lige odlican stoper i veliko pojacanje a to sto je on napisao i ja bi uradio isto, posao je posao neka on na terenu ostavi srce u sto ne sumnjam i ja sretan a te price okacite macku o rep, imal ijedan igrac FKS da nije dosao sa manom koju ste mu pronasli ??? Ma cao Joge dobro dosao 
Pape je u Zelju otisao i vratio se kao zvijezda, pa sada skontajte sta je gore fejs ili prelazak dole ...

Pape je u Zelju otisao i vratio se kao zvijezda, pa sada skontajte sta je gore fejs ili prelazak dole ...

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Dirk je napisao/la:Kakve su vam to fejzbuk price, jeste li normalni ko vas sta pita, lik je za nase lige odlican stoper i veliko pojacanje a to sto je on napisao i ja bi uradio isto, posao je posao neka on na terenu ostavi srce u sto ne sumnjam i ja sretan a te price okacite macku o rep, imal ijedan igrac FKS da nije dosao sa manom koju ste mu pronasli ??? Ma cao Joge dobro dosao
potpuno se slazem mi bi bogu ocu nasli manu i niko nam nevalja..a kad ga drugi pokupi aj kuku

Istina onda bi poceli uprava nista ne radi, Joguncic im se nudio oni nisu htjeli a lik je realno za nase lige odlican, zabija i golove sto nasi stoperi poslije Krupinca rijetko radeSilkoni je napisao/la:Dirk je napisao/la:Kakve su vam to fejzbuk price, jeste li normalni ko vas sta pita, lik je za nase lige odlican stoper i veliko pojacanje a to sto je on napisao i ja bi uradio isto, posao je posao neka on na terenu ostavi srce u sto ne sumnjam i ja sretan a te price okacite macku o rep, imal ijedan igrac FKS da nije dosao sa manom koju ste mu pronasli ??? Ma cao Joge dobro dosao
potpuno se slazem mi bi bogu ocu nasli manu i niko nam nevalja..a kad ga drugi pokupi aj kuku

Raja na ovom forumu samo pametuje sjede i naglabaju kakvo nam je stanje u klubu,ja bio zadovoljan da zadrzimo ovaj kadar igraca,a kad bi uz to jos neko dosao to bi bilo extra...Jebote bili smo u krizi do picke materine duzni bogu ocu..i sta treba da dovedu ronalda..de malo realnosti...pozdravDirk je napisao/la:Istina onda bi poceli uprava nista ne radi, Joguncic im se nudio oni nisu htjeli a lik je realno za nase lige odlican, zabija i golove sto nasi stoperi poslije Krupinca rijetko radeSilkoni je napisao/la:Dirk je napisao/la:Kakve su vam to fejzbuk price, jeste li normalni ko vas sta pita, lik je za nase lige odlican stoper i veliko pojacanje a to sto je on napisao i ja bi uradio isto, posao je posao neka on na terenu ostavi srce u sto ne sumnjam i ja sretan a te price okacite macku o rep, imal ijedan igrac FKS da nije dosao sa manom koju ste mu pronasli ??? Ma cao Joge dobro dosao

Aladin Đakovac najtraženije ime
Rođen u Novom Pazaru, igrao za mlađe Zvezdine selekcije * Ponude Sarajeva, Hajduka, Slobode...- Đakovac je rijetko talentovan igrač - tvrdi Mitar Mrkela, čuveni napadač Zvezde.
Rođen u Novom Pazaru, igrao za mlađe Zvezdine selekcije * Ponude Sarajeva, Hajduka, Slobode...- Đakovac je rijetko talentovan igrač - tvrdi Mitar Mrkela, čuveni napadač Zvezde.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, riki46, ultrazonfa i 53 gosta.