RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 01 jun 2011, 18:43

Sto manje vijesti to bolje. Price preko novina i medija mi je preko glave a vijesti neka dodju samo kada se nesto desi.
Sutna je mudrost !!!

Sponzorski ugovor super !!!

Vladavic - nikome ne moze biti dugorocno rjesenje. Ako njemu nije stalo da igra u Velezu neka ide u Olimpik. Pa ja.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 01 jun 2011, 18:53

Ja vam garantujem da su Vladavicu bilo sta ponudili ostao bi u Velezu, ali ovo je jos jedan pokazatelj da nema nikakvog hajra od slijedece sezone. Ma ne vrijedi se sekirati bezveze...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 01 jun 2011, 19:22

Frutek je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:
Razvojna banka Federacije BiH ? Ima li ikakve veze s državom ili je privatna banka ?

Ma polako raja, bit ćemo jaki. 8-)
Federalna, mislim da za ovo možete da zahvalite Nikšiću on je iz Mostara mensečini :)
Mislim da je iz Konjica,al garant je imo neke veze s ovim,mada mislim da nisu velike pare.
svoj ti pos'o !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 jun 2011, 19:24

drH je napisao/la:Ja vam garantujem da su Vladavicu bilo sta ponudili ostao bi u Velezu, ali ovo je jos jedan pokazatelj da nema nikakvog hajra od slijedece sezone. Ma ne vrijedi se sekirati bezveze...
i ja mislim tako, i drakul je trazio minimalno, ali nista nisu ponudili... Drakul i Vladavic su trenirali s Velezom ali nisu im ponudili ugovor, a olimpik sigurno dosta ponudio jbg....

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 jun 2011, 21:17

Zanima me kako pojedinci znaju sta je Velez nudio pojedinim igracima i sta su igraci trazili od Veleza??
Mislim da mi je to malo smijesno i nisam se sekunde nasekirao za Drakula a za Vladavica mi je zao jer sam se nadao da bi mogao u Velez doci alI Velez igra bez Vlade vec duzi niz godina i ostaje i opstaje i bilo je par sezona kad je Velez igrao dobro i mislim da se bez svakoga moze.Evo vidimo da se neke stvari rijesavaju a kao primjer je potpis sponzorskog ugovora sa Razvojnom bankom Federacije a kolika je cifra niko ne zna ali koliko je god to je dobro jer moramo uzet u obzir kako smo jedva ostali u ligi i mi bi odmah da nas sponzori gledaju kao Zelju ili Sirokog a to je nemoguce jer svi traze neke uspjehe.Misljenja sam da uprava radi dobro i nadam se jos boljem ali zasto toliki skeptici ako Drakul i Vladavic nisu potpisali?Pa nisu izmislili fudbal niti ce se Velez bez njih ugasit.Sigurno je da ce falit Velezu i volio bi ih vidit u Velezu ali kad oni nisu htijeli onda...koga nema bez njega se moze i mora a rad uprave cemo ocijenit kad pocne sezona ili na polusezoni

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 jun 2011, 21:58

znam sta su igraci trazili jer drakula poznajem licno.... isto i vladu... a trazili su minimalno, a posto velez nije nudio otisli su...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 01 jun 2011, 22:03

Ma uprava odlicno radi, prvi trofeji su im Drakul i Vladavic. Svaka cast upravo!!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 jun 2011, 22:45

Ali svi moramo biti svijesni da Olimpic ima para vise od Veleza jer ih drzi covijek koji je milioner a Zeljo isto ima vise para od Veleza jer su za dvije sezone uzeli dva pehara i imaju para a igrat ce u evropi a vi bi da Velez,koji je izgurao opstanak potpise njih dvojicu.Mislim da je malo nerealno ali zanima me da li je Velez davao pare igracima i kolike su cifre trazili?I ja poznajem vecinu igraca ali mi niko nikad nije rekao svoje svoje zahtjeve jer mene to ne zanima ali Velez je ostao bez Vlade i Drakula i nastavit ce dalje,nece nestat.Bi li bilo posteno da se dalo para samo njima dvojici a ostali da igraju za platu?Ako cemo pravit normalan i stabilan klub,onda ce svi biti isti a nece biti privilegija.Taj isti Olimpic nam je uzeo Asima jer imaju para pa je dosao u Vrapcice i dobio lagano 3 komada sto znaci da u svemu ne igra glavnu ulogu novac

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 jun 2011, 22:48

cunami je napisao/la:Ali svi moramo biti svijesni da Olimpic ima para vise od Veleza jer ih drzi covijek koji je milioner a Zeljo isto ima vise para od Veleza jer su za dvije sezone uzeli dva pehara i imaju para a igrat ce u evropi a vi bi da Velez,koji je izgurao opstanak potpise njih dvojicu.Mislim da je malo nerealno ali zanima me da li je Velez davao pare igracima i kolike su cifre trazili?I ja poznajem vecinu igraca ali mi niko nikad nije rekao svoje svoje zahtjeve jer mene to ne zanima ali Velez je ostao bez Vlade i Drakula i nastavit ce dalje,nece nestat.Bi li bilo posteno da se dalo para samo njima dvojici a ostali da igraju za platu?Ako cemo pravit normalan i stabilan klub,onda ce svi biti isti a nece biti privilegija.Taj isti Olimpic nam je uzeo Asima jer imaju para pa je dosao u Vrapcice i dobio lagano 3 komada sto znaci da u svemu ne igra glavnu ulogu novac
ma **** me se vise drakula i vladu, sta je bilo bilo je igramo bez njih 3 godine, pa guramo.. I naravno da drugi imaju puno vise para kad je velez jedva izborio opstanak jbg...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 jun 2011, 23:30

Pa ja stalno govorim kako skoro svi vise imaju para od nas.Zvijezda iz Gradačca ima vise para od nas pa nije dovela ni jedno zvucno ime.Ovi momci nisu igrali nigdje pola godine i vise i zato su brzo nasli klubove a ti klubovi su im vise ponudili nego sto moze Velez trenutno.Ko ne bi dao dosta para za igraca kakav je Vladavic ali kad nemas onda ih ne mozes stvorit.
Mene je danas pravo iznenadila vijest o sponzorskom ugovoru sa Razvojnom bankom i to je jedan inpuls da se radi nesto u klubu i da je nekad bolje sto se suti nego da se sve zna a na kraju nista ne bude...
A Velez igra bez Vlade i Drakula skoro 3 godine pa postoji i postojat ce a igra bez Duska,Mare,Bake,Kulje,Corbe vise od 30-40 godina pa postoji jer svi smo mi prolazni samo Velez ostaje ma o kome se radilo

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 jun 2011, 23:48

Ma nek ide i Vlada, on je svakako istrošen igrač, nije za veleža, jer veležu trebaju igrači sa elanom, i koji hoće dokazivanje, a on se već poodavno dokazao, dalje što se tiče ovog sponzorskog ugovora, samo mogu reći:

NERMIN NIKŠIĆ Konjičanin, je održao obećanje, sad je do uprave kluba, svaka čast premijeru.....

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 jun 2011, 23:53

Pa Niksic je rekao da ce pomoc Velezu da postane jak i stabilan klub i da on zeli biti dio svega toga a da ga opstanak ne zanima vise i ako je Vlada otisao u neki drugi klub a po meni je najbolji igrac lige,onda ne treba zalit jer ce se mozda dovest neki dobar igrac.Samo se sjetite kako smo izvukli Okica,dosao na probu i najbolji strijelac u ligi kluba bio i ja Vladi zelim sve najbolje i znam da je Olimpic vise i bolje nudio i ponudio nego Velez ali mi smo taj isti Olimpic mlatnuli 3 razlike glat i samo se nadam a to mi je samo ostalo,da ce uprava sa Niksicem napravit jak i stabilan klub kao sto je obecala

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jun 2011, 00:03

Ja opet ponavljam, mene kao veležovca ne zanimaju igrači koji su nekad igrali i koji bi da se vrate, nama trebaju svježe snage kao što su zolj, okić, duraković..., takvi nama trebaju koje će mo danas - sutra moći prodati po dobroj cijeni i živjeti od njih, a olimpik što kupuje i što ima pare, pa ne zanimaju me uopšte, vjeruj, mi s tim parama bi imali pametnija posla, ulaganje u omladinsku školu i naravno stadion, a još jednom ću reći Nikšić će održati dato obećanje, samo da Vila, ne počne s****i, a iako počne Nikšić zna šta mu je činiti...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 jun 2011, 00:10

Odma da kazem . Drakula razumijem nije se mozda toliko opario jos i momak imao krizu ide trbuhom za hljebom al Vlada veliki Velezovac,nase dijete, ne vjerujem da mu je neka kriza za pare i da se proda za par hiljada maraka.

To mi je iznenadjenje. Njegov izbor ima frajer pravo na to neka mu je sretno.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jun 2011, 00:16

Zaboravim uvijek navesti čovjeka koji je pored Milorada Mitrovića zaslužan za opstanak, a to je Milomir Odović, stvarno, čovjek mi je nekako drag, nije što vodi naše rođene, ali stvarno je prijatna osoba, i nije neki galamdžija, samo naprijed Oda, puno sreće s rođenima u sljedećoj sezoni...

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 02 jun 2011, 00:53

AlemC85 je napisao/la:Ma nek ide i Vlada, on je svakako istrošen igrač, nije za veleža, jer veležu trebaju igrači sa elanom, i koji hoće dokazivanje, a on se već poodavno dokazao, dalje što se tiče ovog sponzorskog ugovora, samo mogu reći:

NERMIN NIKŠIĆ Konjičanin, je održao obećanje, sad je do uprave kluba, svaka čast premijeru.....
Ma ja , 'ta će nama Vlada..
Ja mislim da se Ivanoviću i sad manta od one tekme protiv Žiline u grupnoj fazi LP .
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jun 2011, 00:59

oldbridge je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Ma nek ide i Vlada, on je svakako istrošen igrač, nije za veleža, jer veležu trebaju igrači sa elanom, i koji hoće dokazivanje, a on se već poodavno dokazao, dalje što se tiče ovog sponzorskog ugovora, samo mogu reći:

Ma ja , 'ta će nama Vlada..
Ja mislim da se Ivanoviću i sad manta od one tekme protiv Žiline u grupnoj fazi LP .
Ovo je moje mišljenje, možeš se slagati ili ne, to je demokratija, samo hoću da kažem, da je bolje mladima davati šansu, koje možeš dobro prodati, a on je već dokazan, i to je to, nemam ništa protiv Vlade, gledao sam ga uživo, možda ovo nije za Veleža sam pretjerao, ali mislim da ipak treba mladima pružiti šansu, toliko..

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 02 jun 2011, 01:16

Ja se samo nasekiram kad pomislim na tu VELEŽOVU ČUVENU OMLADINU. ( Misleći na juniore i kadete )
Nema od njih hajra . Eh sad, neko ko je malo više upoznat o kakvoj je djeci riječ - razumjet će me, a ko nije - i bolje mu je .

EDIT : Ima izuzetaka , da se razumijemo. :D

MUSVDG

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jun 2011, 01:22

@ oldbridge naravno da ima izuzetaka, mada budimo realni da u ovom trenutku nemamo love za Vladu, realno i da on sam hoće u velež, u što ne sumnjam, kako nele karajlić kaže "PARA NEMA"...

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 02 jun 2011, 01:28

Ma dobro, Vladavić ..
Ja sam bio gotovo 100% siguran da od njegovog dolaska u Rođene, neće biti ništa. Al eto..

MUSVDG

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.