Doslo...cestitamNexus je napisao/la:Tiket
Nadal 1
U21/ BiH 2
PK-35 1
Galatasaraj 1
Kvota 2,59
Ulog 2/10
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Je. Samo što je sve završilo kad je ovo napisao.pintol_TM87 je napisao/la:Doslo...cestitamNexus je napisao/la:Tiket
Nadal 1
U21/ BiH 2
PK-35 1
Galatasaraj 1
Kvota 2,59
Ulog 2/10
...što je više lome to je volim jače...
- legenda reala
- Kontakt:
Oj šta Nigeria počini Argentincima 4:0 a tek 55 minut

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jel neko zna koliko je zavrsena prva cetvrtina zagreb - cedevita nemogu nigdje da nadjem...
- pintol_TM87
- Kontakt:
sigurno si mislio na post od bimbrlica...i ja sam vidjeo da je postavio kad je sve zavrsilo...jacky09 je napisao/la:Je. Samo što je sve završilo kad je ovo napisao.pintol_TM87 je napisao/la:Doslo...cestitamNexus je napisao/la:Tiket
Nadal 1
U21/ BiH 2
PK-35 1
Galatasaraj 1
Kvota 2,59
Ulog 2/10![]()
Nadaj se da ti ne bude kvota 1 kad dođeš na kasu.bimbrlica je napisao/la:ako je neko pratio u bet-live-u utakmica nigerija-rgentina je trebala poceti u 20:30 medjutim ta utakmica pocela u 20...nigerija dala go u 10 minuti a kvota da ce oni dati go bila 1.4 i nije bila blokirana utakmica...ja ulozio 300 i vec proso'samo cekam da zavrsi da mi isplate...
FEDERER= KLOC
- pintol_TM87
- Kontakt:
19:9 za zagrebFC BAYERN je napisao/la:jel neko zna koliko je zavrsena prva cetvrtina zagreb - cedevita nemogu nigdje da nadjem...
hvalapintol_TM87 je napisao/la:19:9 za zagrebFC BAYERN je napisao/la:jel neko zna koliko je zavrsena prva cetvrtina zagreb - cedevita nemogu nigdje da nadjem...
- pintol_TM87
- Kontakt:
znaci pogodioFC BAYERN je napisao/la:hvalapintol_TM87 je napisao/la:19:9 za zagrebFC BAYERN je napisao/la:jel neko zna koliko je zavrsena prva cetvrtina zagreb - cedevita nemogu nigdje da nadjem...
22:13FC BAYERN je napisao/la:jel neko zna koliko je zavrsena prva cetvrtina zagreb - cedevita nemogu nigdje da nadjem...
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Da, moja greška.pintol_TM87 je napisao/la: sigurno si mislio na post od bimbrlica...i ja sam vidjeo da je postavio kad je sve zavrsilo...
...što je više lome to je volim jače...
kako god 19-9 ili 22:13 dobro je
a imam jos veceras vasco i nadam se dobitku 
Nexus je napisao/la:Tiket
Nadal 1
U21/ BiH 2
PK-35 1
Galatasaraj 1
Kvota 2,59
Ulog 2/10
Došlo
Prelistavam ovo gore, jel to nesto nije u redu sa ovim ili sam ja pogresno shvatio?
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
mozes li uslikat listicbimbrlica je napisao/la:ako je neko pratio u bet-live-u utakmica nigerija-rgentina je trebala poceti u 20:30 medjutim ta utakmica pocela u 20...nigerija dala go u 10 minuti a kvota da ce oni dati go bila 1.4 i nije bila blokirana utakmica...ja ulozio 300 i vec proso'samo cekam da zavrsi da mi isplate...
Rođen s tobom da budem
Dajte malo ove smilije osvjezite, ovo isto ko da sam se vratiounazad 20 godina, na pocetak internet revolucije
neki dan bacim sve zx2 na norvezane (prva-druga liga) i zezne me samo jedan, u 90min pada gol za 1-1. Danas uplacujem zagreb 1x, texas neparan broj golova i gledam ovaj svedski falkenberg, hocu li zx2 ili oba gol i stavim ovo drugo, samo zbog toga sto sam se sjetio sta mi je u nedjelju bilo. rezultat je bio 0-4, cenera bacio, a 43 dobitak bio
nemam nemam srece.....
[youtube][/youtube]
nemam nemam srece.....
[youtube][/youtube]
nema potpisa
- Citizen-X
- Kontakt:
tako sam i ja odalamio 500 eura uloga na aktivan par NBA lige Majami cini mi se igr'o prvu cetvrtinu koja je vec zavrsila odigram - i poglaba ujutroIker C je napisao/la:Nadaj se da ti ne bude kvota 1 kad dođeš na kasu.bimbrlica je napisao/la:ako je neko pratio u bet-live-u utakmica nigerija-rgentina je trebala poceti u 20:30 medjutim ta utakmica pocela u 20...nigerija dala go u 10 minuti a kvota da ce oni dati go bila 1.4 i nije bila blokirana utakmica...ja ulozio 300 i vec proso'samo cekam da zavrsi da mi isplate...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Smijel se ovdje javno reklamirati forum.
Ako ne smije, sve koji zanima mogu me kontaktirati na pm
- Citizen-X
- Kontakt:
pa nema logike da smije jbg... to je isto da ja tebi donesem muziku u dvoriste da je ti slusas a mene boli briga hoces ili necesNexus je napisao/la:Smijel se ovdje javno reklamirati forum.
i na kraju krajeva - dobar glas je najbolja reklama - forsirana reklama znaci posto poto prodaju proizvoda
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
hehe, okCitizen-X je napisao/la:pa nema logike da smije jbg... to je isto da ja tebi donesem muziku u dvoriste da je ti slusas a mene boli briga hoces ili necesNexus je napisao/la:Smijel se ovdje javno reklamirati forum.
i na kraju krajeva - dobar glas je najbolja reklama - forsirana reklama znaci posto poto prodaju proizvoda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.