Jedino ako sam izlazi onda pije kafu s njimpabizo je napisao/la:Treba vjerovati herbionu jer uvek ima tacan info---vjerovatno pije kavu sa g.NIJAZOM GRACICEM

Jedino ako sam izlazi onda pije kafu s njimpabizo je napisao/la:Treba vjerovati herbionu jer uvek ima tacan info---vjerovatno pije kavu sa g.NIJAZOM GRACICEM
Sta je hteo pisac da kaze,,,,,,,,,,pile87 je napisao/la:Jedino ako sam izlazi onda pije kafu s njimpabizo je napisao/la:Treba vjerovati herbionu jer uvek ima tacan info---vjerovatno pije kavu sa g.NIJAZOM GRACICEM
Slabo ti to pratiš nekako . Šta je sa Pjanićem (Lyon) , Džekom , Misimovićem (Wolfsburg ) ?Dabar je napisao/la:Svaka čast na transferu,ako se ne varam je li ovo trenutno jedini igrač u BiH ligi koji je igrao grupnu fazu lige prvaka???
herbion kad se pogleda u ogledalo vidi gracica jel ti sad jasnijepabizo je napisao/la:Sta je hteo pisac da kaze,,,,,,,,,,pile87 je napisao/la:Jedino ako sam izlazi onda pije kafu s njimpabizo je napisao/la:Treba vjerovati herbionu jer uvek ima tacan info---vjerovatno pije kavu sa g.NIJAZOM GRACICEM
oldbridge je napisao/la:Slabo ti to pratiš nekako . Šta je sa Pjanićem (Lyon) , Džekom , Misimovićem (Wolfsburg ) ?Dabar je napisao/la:Svaka čast na transferu,ako se ne varam je li ovo trenutno jedini igrač u BiH ligi koji je igrao grupnu fazu lige prvaka???
Svaka čast na transferu,ako se ne varam je li ovo trenutno jedini igrač u BiH ligi koji je igrao grupnu fazu lige prvaka???oldbridge je napisao/la:Slabo ti to pratiš nekako . Šta je sa Pjanićem (Lyon) , Džekom , Misimovićem (Wolfsburg ) ?Dabar je napisao/la:Svaka čast na transferu,ako se ne varam je li ovo trenutno jedini igrač u BiH ligi koji je igrao grupnu fazu lige prvaka???
citanje ti nije jaca strana.oldbridge je napisao/la:Slabo ti to pratiš nekako . Šta je sa Pjanićem (Lyon) , Džekom , Misimovićem (Wolfsburg ) ?Dabar je napisao/la:Svaka čast na transferu,ako se ne varam je li ovo trenutno jedini igrač u BiH ligi koji je igrao grupnu fazu lige prvaka???
Naravno, gutam slova. Sad tek vidim koja je loša strana brojnih izostanaka sa nastave.FC BAYERN je napisao/la:[citanje ti nije jaca strana.
Koliko se sjecam, igrao je i Mirsad Beslija grupnu fazu LP-a sa Genkom u sezoni 2002/03.Dabar je napisao/la:Svaka čast na transferu,ako se ne varam je li ovo trenutno jedini igrač u BiH ligi koji je igrao grupnu fazu lige prvaka???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.